Mit tegyek, ha nem megy?

Mit tegyek, ha nem megy?
- Kigyógyulni az impotenciából NMT-vel! (E-book)

Mindig, minden nő-férfi kapcsolatban, emberi érintkezésben itt kezdődnek a bajok. Minden élő legerősebb ösztöne a fajfenntartás és ennek beteljesítése a legerősebb program, ami minden élőben létezik. Bármerre keresgéljük is a probléma gyökerét, előbb-utóbb itt találjuk. Aki szexuális problémával küzd, annak ez kihat kapcsolatain túl, testi egészségére, ezáltal munkájára, sikereire, és minden megnyilvánulására.

Ajánlás:
Ezt a könyvet elsősorban férfiaknak ajánlom. A különböző estekre leírt terápia gyakorlatok forgatókönyvei óriási segítséget nyújtanak szexuális teljesítőképességüket érintő problémáik megoldására. Az egyszerű, bármilyen körülmények között, bármikor elvégezhető Új Mágikus Terápia gyakorlatok alkalmazásával minden impotenciával küzdő férfi könnyedén túlteheti magát ezen a problémán, "gyógyírt" találhat megromlott, vagy féltett kapcsolatainak helyrehozatalára, ápolására.

Ajánlom ezt a könyvet hölgyeknek is, hiszen könnyen meglehet, hogy a könyvben leírt gyakorlatok mély igazságokat tárhatnak fel kapcsolataikat illetően, vagy éppen Ők lesznek azok, akik a könyv alapján gyengéden és megértően segítséget tudnak nyújtani hasonló problémával küzdő, ám azzal szembenézni, vagy elismerni nem akaró társuknak.

Szeretettel: Jutka