Rámosolygok a világra

mosolyMa reggel "megmagyarázhatatlan" jókedvvel ébredtem. Miközben a kávémat szürcsölgettem, csak mosolyogni tudtam, és egyre csak mosolyogni, mintha egy hatalmas boldogságérzést kaptam volna a mindenhatótól. Nem szűnt egy percre sem, így befogadtam, teljes szívvel elfogadtam és nagyon, de nagyon örültem neki. Felismertem, hogy a "jól érzem magam" állapotában vagyok. Neki is álltam teremteni! ITT a lehetőség! Közben tovább folytattam a reggeli teendőimet. Tusolás közben számba vettem minden testrészemet, megszeretgettem és elfogadtam magam. Később tovább folytattam azzal, hogy ma milyen csodás napom lesz, és hálát adok azért, hogy ilyen kellemes érzés tölt el. Minden csodaszép, mindenki boldog, mindenki egészséges. Akinek eddig terhes volt valami, most megkönnyebbül, akinek idáig fájdalma volt, annak ez enyhül, és mindenki csak mosolyog és boldog.
Még énekelni és táncolni is támadt kedvem:) /Még, jó, hogy senki sem látott;-)/
Boldog, gyerekkori dalokat énekelgettem magamban, mindenkire rámosolyogtam. Az sem volt baj, ha nem mosolygott vissza, de kívántam, hogy akinek mosolyra van szüksége, arra mosolyogjon majd.;-)
Boldogan elszökdeltem a munkahelyemre:) Újjá varázsolt épület, újjá varázsolt iroda. A magam ízlése szerint rendeztem be. A kicsinek tűnő és most oly tágas irodámat, amelyben most már táncolni is lehet:)
Csodás ez a mai nap! Nem szűnő pozitív töltéssel! Olyan boldog vagyok. Szép a világ!:)
Most mindenkit megölelek, akinek erre szüksége van és adok mindenkinek a szeretetemből!:)
Fogadd csak el:) Annyi van most bennem, hogy szinte feszít:), de nagyon jó érzés.

Éjjel, pedig kaptam egy üzenetet, így még reggel meg is írtam egy pécsi ismerősömnek az emailt, amit tudatnom kellett vele. A máján van egy folt/daganat, meg amúgy is stresszes típus.
A kapcsolatom nem valami jó vele (ezt most nem részletezem), de egyszerűen az érzéseim is pozitív irányba fordultak vele kapcsolatban. Elküldtem neki a segítséget szeretettel. Hiszem, hogy sikerülni fog neki és egészséges lesz!

A vonzás törvénye, meg igenis működik! A nővérem szeretett volna a kisfiának egy bizonyos etetőszéket. Tegnap felajánlották neki, hogy legyen az övé. A nagyfiának a számítógépébe, pedig új tápegységet szerettek volna, amit szintén felajánlottak, majd este volt egy ráadás poén. A férje is haza állított egy tápegységgel:)
Hát, nem nagyszerű?:)

Szeretettel ölelek Mindenkit,
Csilla

Hozzászólásokigen a vonzáa törvénye

igen a vonzás törvénye müködik nálam is müködöt sok pozitiv siker élményem van most járt le az érettségim minden alkalomal jol teremtetem és jol is ment akkora mázlim volt mindig ojant kaptam amit tudok asztán egyik vizsga löt bepánikoltam egy rosz emlék miat és el rontotam most meg félek h elvágnaka bbol gen tudom nem szabadna féni csak pizitivna de ojan nehéz vasárnap teszik ki az eredményeket uh addig izgulok hogy sikeres legyen.Drága Viki!

Ez szerencsére azóta is tart, mert felismertem, hogy adni belőle másnak a legjobb érzés a világon:)
Csak úgy áramlik a szeretet, a legnagyobb erő.

Millió puszi,
Csilla

„Megtanulni élni nem más,mint megtanulni elengedni.”

„Amikor nagy csalodás ér bennünket,azt hisszük,itt a világ vége.
Holott lehet,hogy épp egy nagy kaland veszi kezdetét.”

NamasteA legjobb dolgok váratlanul történnek:)

Millió puszi,
Csilla

„Megtanulni élni nem más,mint megtanulni elengedni.”

NamasteKedves Csilla!

Nagyon köszi, hogy ezt megírtad! És igen én is egyetértek veled abban, hgy a vonzás törvénye igenis működik!!!
Jó érzéssel töltött el olvasni az örömödről; ezért is jó, hogy +írtad, mert másoknak is örömet okoztál vele!!!
puszillak: Viki
Sok-sok szeretet, puszi & ölelés!!! (K)
http://www.youtube.com/watch?v=51Lv9vs6xwoCsillu

Én meg tőled kaptam egy nagy szeretetáramlást. Váratlanul ért, de nagyon boldoggá tettél.
Édes vagy.