Baba

Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni. 6 hetes terhes vagyok és nagyon aggódom,mert pont egy éve volt egy vetélésem üres petezsák miatt. Holnap megyek ultrahangra és nagyon félek,hogy újra...Tudom, hogy nem szabadna arra gondolnom, ami volt, de egyszerűen nem megy. Próbálok pozitívan gondolkodni, de a félelmem még erősebb. Kérlek segítsetek nekünk, hogy minden rendben legyen!
Köszönöm előre is.(:

Kedves Littlenetti!

Szívből gratulálok Neked, Nektek! Utólag szeretnék reagálni: én aug. 24-én szültem, életet adtam egy egészséges pici lánynak. Nekem is a petezsákommal volt gond - az elején... Állítólag nagyobb volt. Mondtak mindent, hogy nem egészséges a baba, stb. Aztán jött a többi, kész cirkusz volt a terhességem, kevesebb magzatvíz, magas cukor, rossz AFP... Senki nem kecsegtetett semmi jóval. Hazudnék, ha azt mondanám, nem inogtam meg soha, de mindvégig szilárdan próbáltam hinni, hogy egy egészséges babuci lubickol boldogan a pocakomban. És láss csodát: igazam lett! :) Azóta egy csoda minden nap. Minden jót kívánok Nektek, szép babázós hétköznapokat, és csak pozitívan!Sziasztok! Jó régen jártam

Sziasztok!
Jó régen jártam erre, de gondoltam megosztom veletek is, ha már így drukkoltatok a kezdetekkor, hogy augusztus 31-én megszületett a kisfiam!:) Egészséges, gyönyörű és kiegyensúlyozott kisbaba, egy csoda vele minden napunk!Örülünk neki és további

Örülünk neki és további boldog mindennapokat kívánok neked/nektek:))):)

Köszönöm mindenkinek a tanácsokat és a bátorítást.:)
Túl vagyok a vizsgálaton, 12 mm-es petezsákom van és nem üres.:) Igaz, még csak szikhólyag látszik, de ott van. Hihetetlenül boldog vagyok!
3 hét múlva kell megint mennem Uh-ra, addigra remélhetőleg szívhangja is lesz a babámnak. Igyekszem pozitívan gondolkodni, majd csak belejövök!:)
Szép napot mindenkinek!Örömteli beszámolód:)))))))

Én tudom és hiszem, hogy itt olvassuk az örömteli beszámolódat a vizsgálat után:)))))))))))))))))))

Óvónénis ölelésem:))))nézz olyan filmeket, melyek

nézz olyan filmeket, melyek gyerekekről szólnak, és gondolj arra hogy milyen jó is lesz amikor megszületik! beszélj minél többet róla, hogyan fogod felnevelni, milyen lesz a gyerekszoba, stb. ha ezekről nyugodtan, örömmel tudsz mesélni másoknak, akkor minden oké. ha még nem, akkor kezd önmagaddal. gondold végig, milyen lesz a kisbaba... hogyan fogod etetni, tisztába tenni, milyen lesz nagy pocakkal közlekedni az utolsó hónapokban. minden ilyen gondolat segít, mert eltereli másra az elméd :-) ha rossz érzés jön, csak válts át, mindig legyen készenlétben valami pozitív örömteli másik gondolat. nem nehéz, csak figyelned kell magadra! sok sikert!Drága Littlenetti :))

Nézd meg amit tanácsoltak az egészséges baba születésére az "Isten vagy az ördög műve? És hogyan küldjem el őt a fenébe??" címmel nyitott írásomhoz. Igaz, az én helyzetem konkrétan más, de az egészséges születés végülis a téma. Erőt és kitartást kívánok neked!
Nettike