Segítségkérés

Sziasztok!
Már írtam ide, de nem találom az írásomat. Még új vagyok a Titok kezelésében. Szeretném a segítségeteket kérni, sarkítva az történt velem is, mint a nővel aki a film elején szerepel. Most nem tudom, hová forduljak, merre menjek, csak azt hogy sürgős segítségre van szükségem. Nem tudom hogyan beszélhetnék róla, hogy ne okozzak rosszat senkinek. Csak azt tudom, hogy változtatnom kell.
Köszönöm.Egy kérdés

Sziasztok!
Tegnap olvastam el a Titok c. könyvet és nagyon tetszett, mostmár én is képben vagyok :)
Kutakodtam itt is a neten, így találtam meg ezt a honlapot.
Ezt a idézetet (?) itt olvastam: A legmélyebb sóvárgás, amit az ember érezhet, az igazi énje utáni vágy. Minden külső dolog utáni vágyakozás valójában nem más, mint az énünk utáni burkolt sóvárgás.

Meg tudnátok mondani, hogy ez kitől származik?
Nagyon érdekes dolgot mond, én rég óta érzem ezt, csak nem tudtam megfogalmazni :-))

Örülök, hogy idetévedtem "véletlenül" :) Jó tudni, hogy vannak a világon pozitív gondolkodású emberek.
Üdv.:

DamajantiKedves Szabó Terike!

A térd az alázat hiányát jelenti. A sérülés meg megállít minket ahol éppen vagyunk, valszínű rossz nyomot követünk ez azért van. Eltérülhettél utadtól, ami a helyes és odaföntről így kérnek, figyelmeztetnek, hogy állj meg, rendezd gondolataidat, és keresd meg, találj rá utadra:)
Az, hogy melyik oldalad a sérült, bal: női, befogadó vagy a jobb, a teremtő, férfi oldal, is jelentéssel bír.
Remélem segít ez az infó!Kedves szaboteri

A lelkiismeretunk pont ezert van.
Ha tiszta, akkor minden rendben, ha nem tiszta es folyton folyvast eszunkbejuttat vmit,alt. nekunk kellemetlen dolgot, akkor ott van teendonk.

Szeretettel,
felebaratVajon véletlen?

Vajon véletlen hogy elestem meg zúzodott a térdem vagy tudnom kellene valamit ? Való színű meg is fogom tudni idővel Az sem lehet véletlen hogy rá találtam erre a honlapra.Hogy jöhetnék rá minnél előbb mit kell meg tudnomKérdések

Sziasztok!

Elnézést kérek mindenkitől hogy ide írok de nem nagyon találtam olyan témát ahova a kérdéseimet feltehettem volna, és úgy láttam hogy ez a fórum "pörög"! Ha mégis rossz helyre írtam akkor elnézést, gondolom akkor az admin áthelyezi a megfelelő helyre!

Egy fél órával ezelőtt néztem meg a filmet! Vegyes érzelmeket keltett bennem.
Nagyon sokat foglalkoztam a vallással, hasonló témákkal. A fő problémát az jelentette hogy én mindent a logikára építek, számomra fontos hogy amit látok azt le tudjam írni egy matematika/fizikai képlettel, amit nem látok az számomra nem is létezik. Ez biztosan egy eléggé beszűkült látásmód de számomra ez adja meg a biztonságot, tudom hogy mi miért történik. És ez az a gondolkodásmód ami mindig gátat vetett annak hogy higyjek a vallásban vagy bármi másban!
Mindezt azért írtam le hogy lássátok nem kötekedni akarok a Titokkal kapcsolatban!
Rengeteg kérdés cikázik a fejemben nem fogom leírni mindet mert akkor hajnalig itt fogok ülni a gép előtt
A párkapcsolatokkal kapcsolatban a film azt állította hogy ha vágyunk egy másik személyre valakire aki szeretet ad, akkor csak arra kell koncentrálni hogy akarjuk, hogy már ezzel az illetővel vagyunk, és akkor az univerzum megadja nekünk amit akarunk! Kérdem én, mi van akkor ha egy konkrét személyre gondolok, ha van egy embert akivel nagyon szeretnék együtt lenni, akkor is működik az akaratom? Nekem azért furcsa ez mert itt már nem tárgyakról beszélünk hanem érző emberi lényekről, az univerzum nem irányíthat embereket az én kényem kedvem szerint!
A másik probléma mait a filmben megjelenik néha néha de konkrétan nem világosítja fel a nézőt azzal kapcsolatban hogy a vágyálmom, az autó vagy a pénz, nem csak belehullik az ölembe, valamilyen úton módon kerül hozzám! Vegyük az Én példámat: szeretnék egy E46-os coupe BMW-t! Drága autó nincs rá pénzem, és még állásom sincs(egyetemista vagyok), tételezzük fel hogy ismerem a Titkot és helyesen "használom", az én elképzelésem szerint a BMW nem úgy kerül hozzám hogy hoppá egyszer csak a kulcs belehullik a kezembe, szerintem ennek több lehetséges módja van, az egyik lehet az hogy elkezdek munkát keresni, találok is és a munkából befolyó pénz segít hozzájuttatni az autóhoz, de ez sem 30-nap alatt történik! Nem ártana ha a legtöbb kezdő ezzel tisztába lenne feltéve ha ez így van ahogy leírtam, különben a legtöbb ember csak csalódás "kap"!
És a számomra legfontosabb gondolat: a Titok azt állítja, képes vagyok irányítani a sorsomat, és mindezt a vágyaim, gondolataim segítségével! Kérdem én, mi van akkor ha a BMW-be ülve fejemre esik egy repülőgép, nem gondoltam rá, nem gondoltam arra hogy meghalok semmiféle rossz illetve NEM választ tartalmazó gondolatom nem volt, mégis rám esett a gép! Miért?

Remélem nem voltam bunkó se kötekedő a Titokkal kapcsolatban!
Üdvözlettel:DínoKÖNYVÍRÁSHOZ SZTORIK

Kedves Fórumozók!
A segítségeteket szeretném kérni...
A vonzás törvényével kapcsolatban írtam egy könyvet, amelyhez most néhány tanulságos, érdekes, a törvény működését "megcáfolhatatlanul" igazoló, bemutató történetre lenne szükségem...

A történeteket a konyvneked@gmail.com címemre várom, amelyek közül a legjobbak meg is fognak jelenni nyomtatásban. Természetesen nem érdemes nagy sztorikat kitalálni, mert úgyis megérzem, melyik a valós sztori és melyik nem:)

Cserébe nem tudok mást felajánlani csak a hálámat és a hírnevet, amely a világraszóló történettel jár. Természetesen mindig fel fogom tüntetni az eredeti szerzők neveit, amennyiben ezt igényelnék\vállalnák.
Történeteket kérlek ne IDE, a fórumba írjatok, mert akkor azokat sokan, sokszor, általában a hozzájárulásotok nélkül fogják felhasználni.

Minden tippet, történetet, segítséget előre is köszönök!

Szeretettel:
Máté
(konyvneked@gmail.com)?????

sziasztok nem tudjátok miért nem tudok napok óta belépni a chat szobába?Kedves SZDolly

Nezz korul a www.ujmedicina.hu/forum oldalon,ott talalsz kedvedre valo anyagot.

Szeretettel,
felebaratKedves sober!

Annyi segítséget kapok itt, nem győzöm megköszönni.. :-)
Tetszik a hozzászólásod, jó dolgokat írtál, amik hasznosak tényleg. Néhány dolgot biztosan kifogok próbálni majd.. De én mindenképp úgy érzem, hogy Ő az akivel lennem kell, a türelmem pedig eléggé fogytán van.
Amgy azóta én is megismerkedtem egy csomó emberrel, programjaim is vannak, bár igaz nem elég.
Szóval köszi.
Reménykedősober!

Ne legyen öngyilkos miattad..., gondolkodjon tisztán.
Ez az ő feladata.
Nem tudom, ezt neked kell megítélni, de nem érzed érzelmi zsarolásnak amit csinált?dolgozat

Sziasztok!
Én utolsó éves pszichológus hallgató vagyok az ELTÉn, és jelenleg a szakdolgozatomat írom "orvosilag nehezen magyarázható" daganatos gyógyulásokról. A spontán gyógyulás jelenségének lelki hátterét szeretném vizsgálni, azokat a csodálatos gyógyulásokat, ami előtt az orvos tudomány csak értetlenül széttárja a kezét. Én is elvégeztem az agykontroll tanfolyamot, tudom, hogy a lélekből, a hitből induló gyógyulás lehetséges, és most ezt a gondolatot szeretném becsempészni a pszichológiába is a dolgozatommal egy kicsit. Akivel ilyesmi történt, és szívesen mesélne róla nekem, az írjon nekem a szalay.dolly@gmail.com címre légyszi!
Köszönöm: SzDollya könyvem és egyebek

Kedves Sober, Kedves Mindenki!

Bevallom, kerestem ezt a topikot tegnap is, de nem találtam meg. Még csak néhány napja regisztráltam ide, és nem ismerem ki magam... de nagyon hasznos dolgokat, témákat találtam.

Bizony sok ilyen eset van. Nekem minden kapcsolatom barátom lett, és az a mai napig. Igaz hónapokig tartott, amíg elengedtem őket úgy, mint társat. A könyvemben - az Interneten éltem meg azt, amikor a duálomat, a másik felemet engedtem el, a döntésemtől kezdve kemény hét hónap volt, de naponta leírtam, mit tettem, és pontosan rá egy évre, amikor hazajöttem a duáltól, ismertem meg azt, aki miatt felborítottam az egész megszokott kis kényelmes életemet. Itt már alkalmaztam a Titkot elég rendesen, és betartottam mindent, amire rájöttem, hogy meg kell tenni. Egy hatalmas döntéssel otthagytam a biztos munkahelyemet, a lakóhelyemet, a házamat, otthon hagytam a gyerekeimet és egy spanyol szigetre költöztem a bizonytalanba, mert a párkapcsolat is új, a körülmények is, és bizony már közelítek az 50-hez, de sosem késő.
A könyvemről a honlapomon olvashattok: http://lenabelicosa.5mp.eu a könyveim oldalon, ott bele is lehet olvasni a még javítás előtti néhány fejezetbe.
A címe: Isten nyilai között, avagy a Titok valóban működik.
Megrendelni a kiadónál lehet: http://adlibrum.hu/Lena vagy ha nem laktok messze Heves megyétől, akkor édesanyámnál még van néhány darab kedvezményesebb áron.
Formabontó könyv, mert nem tudom mibe sorolni. Lehetne naplóregény, lehetne életrajz, lehetne tanulmány, lehetne útleírás, minden van benne, de valójában mégis egy életút bontakozik ki belőle. Rá kell érezni a stílusára, mert 1,5 év blogjaiból válogattam a bejegyzéseket. Ha az első húsz oldalon túljuttok, akkor már naponta élitek át velem az eseményeket, csak addig nehéz követni, mert kalandozok az időben.

Ha bármilyen kérdésed, kérdésetek van ezzel kapcsolatban, most már naponta benézek ide, mert tetszik a honlap, de írhattok mailt is.

Most azt kívánom mindenkinek, aki ebben a helyzetben van, hogy valóban gondolja át, hogy mit akar a élettől. Ha felismeritek, hogy most inkább elengedni kell, mint küzdeni, akkor jöhetnek azok a lépések, amiket én is végig csináltam.

Szeretettel:
LénaKedves Meli,

igen, valóban hasonlóak a történetek amúgy. Valószínűleg azért, mert sokan hasonló helyen rontják el a dolgokat. Nem tudnak elengedni, túllépni, illetve konkrét személyeket akarnak vonzani, befolyásolni. Az elengedés nagyon nehéz valóban, de kis önfegyelemmel tanulható. Érdemes! Konkrét személyt pedig a saját érdekünkben nem célszerű kérni. :) Én ezt annó a saját káromon tanultam meg, gondolom többen vagyunk így. :)
Két dolgot valószínű félreértettél velem kapcsolatban. A volt kedvesem nem utánam nősült meg, hanem válás előtt állt, mikor összejöttünk. A családja + a lány családja nagyon nekiesett, hogy ha egyszer megnősült, ki kell tartania élete végéig, nem válhat el. Elég durva lelki terrort kapott. Fenyegetések, követések, telefonlehallgatások, munkehelyi megfigyelések, öngyilkossággal való fenyegetés. Nálunk az volt a gond, hogy a lelkiismerete azt diktálta ezekután, hogy a lánnyal kell maradnia, kötelessége, nem érdekes, ha ő nem boldog. Sajnos gyenge ember lett. Én természetesen elengedtem és nem őt vonzom vissza (tudom, hogy kitartott volna mellettem, ha annyira szeretne), hanem általánosságban kértem valakit és pont ezt javaslom másoknak is. :)
A problémám nekem az volt, hogy okés, hogy én most új életet kezdek meg minden, egyre boldogabb is vagyok, de ő máris belebukott a rossz döntésébe, mert nem bír már a házasságában élni. Tudatára ébredt, hogy engem elveszített és majdnem öngyilkos lett. Nem tudom, hogy ebben a helyzetben mint barát legyek-e mellette (én voltam neki az egyetlen), vagy teljesen tartsam magamtól távol. Nem szeretném vele újrakezdeni jelen helyzetben, mivel nagyon lehúzott magával, de tudom, hogy rettenetesen le van gyengülve és féltem.
Ti ilyen esetben mit tettetek/tennétek?Kedves sober

Bar en nem Lena vagyok,de en biztatnalak, igen, segits neki,ha tudsz.Nem kell ahhoz egyuttelnetek, hogy baratok lehessetek, es ha mar a lelkiismereted is azt diktalja,kolcson segitseg visszajarna,hallgass ra,megeeri!
Mindig,mindenkinek annyit segits,amennyit szivesen,onzetlenul teszel.Igy nem erzed,hogy lehuzna v. hatraltatna barmiben is.

Szeretettel,
felebaratKedves Sober!

Ahogy árnyalódnak a történetek ( most épp a tiéd) , úgy esik egyre lejjebb az állam... Annyira egyforma esetek, hogy hihetetlen. Ugyanezek az érzések bennem, ugyanezek az események... Csak hát, mindenkinél személyre szabva..
Nem akarok én lenni az "ellentábor", de szerintem ezekben a kapcsolatkoban nincs vissza út... A te exed megnősült. Valahol egy másik témában Reménykedő is írta, hogy a volt párja neten ismerkedik (vagyis továbbb lépett) és az én drágám is természetesen megtette a maga hasonló lépését... Mi meg rendületlenül tovább szeretünk, kitartunk, segíteni akarunk, mi szeretnénk a támasz lenni... Gondoljátok, hogy ŐK szeretnék mindezt? Nagyon sok időbe tellett nekem is felismernem, vagy inkább BEismermen, hogy bizony nem. Ha ezt szeretné, itt lenne mellettem... Müller Péter szavai rémlenek fel bennem, de nem akarom pontatlanul idézni.. Elő fogom keresni, de most hirtelen nem talátam meg, de megkeresem és közzé teszem itt. Nagyon elgondolkodtató. Nekem sokat segített a fel- és beismerésben..
És az is közös vonás, hogy az exek azért nem könnyítik meg ezt a helyzetet nekünk, hiszen igazából nem engednek el bennünket.. De szerintem mindenkinek joga van ahhoz, hogy szeressen és viszont szeressék, ezért pedig úgy látszik nekünk is tennünk kell. Hol lemondanunk, hol elengednünk, hol nemet mondanuk, hol pedig elfogadnunk, hogy nem mi vagyunk a támasz, a háttér, a biztonság... És türelmet kell tanulnunk... Talán nem véletlen, hogy ki mikor, miért kapja ezeket a kapcsolatokat...
Úgyhogy mindenkinek jó önismerkedést kívánok:)) Az évek távlatából szerintem mindannyian látni fogjuk, hogy miért kellett ez a találkozás és miért kellett, hogy vége legyen. Mit kellett ebből tanulnuk, ami tovább visz benünket, amitől fejlődünk.. És ehhez ezek a férfiak kellettek. eddig. és nem tovább...
Sziasztok!
MeliKedves Léna,

engem nagyon érdekelne a könyved, hátha okosabb leszek tőle! Sokat gondolkodtam, de nem értem az utolsó másfél évemet...
A topikindítóval nagyon hasonló a történetem.
Én ugye elengedtem a srácot, új céljaim vannak és jól is vagyok többnyire. A probléma az, hogy ugyan visszaköltözött az előző kedveséhez (házasság, hitel, szocpol), de baromira boldogtalan. Annyira összeomlott, hogy majdnem öngyilkos lett a héten. Tudok érte valamit tenni? Tudom, hogy nem kéne, de nem bírom nézni, hogy teljesen szétcsúszik az élete.... Biztos vagyok benne, hogy ez is egy tipikus történet. :)
Én voltam az egyetlen igaz barátja, de most engem is elveszített. Mikor én nagyon a padlón voltam, ő segített talpraállni! Én új életet szeretnék kezdeni, de úgy örülnék, ha ő is jól lenne, mert attól függetlenül, hogy tudom, most lehetünk együtt, természetesen szeretem! Bár igaziból ő tehet róla, hogy idejutott, ha kitartott volna mellettem, támogattam volna tovább...Az ilyen embereknek az a sorsuk, hogy megőrülnek/öngyilkosok lesznek? Rá lehet vezetni a helyes útra, vagy már reménytelen?
Mondták itt páran, hogy nem kellene foglalkoznom vele, a saját boldogságomra koncentráljak. Ezt azért nem tudom megtenni, mert emlékszem milyen hihetetlen nagy segítség volt nekem ő régebben, és lehet, hogy ha akkor nincs, akkor én is csináltam volna valami hülyeséget...Mindíg van kiút.

Tudom milyen érzés csalódni és egyedül maradni.Két éve lesz,hogy elváltam a férjemtől.Gyorsan próbáltam magam túltenni rajta.Augusztusban vége a házasságnak,szeptemberben már új "szerelem"./Kutyaharapást szőrével:)/ Persze egy érzelmileg labilis nőt,könnyen elszédít a sok szép szó.Hamar vége szakadt,de aztán újabb fellángolás következett.Január elején furcsa érzések támadtak fel bennem.Akkor éreztem mit jelentett a volt férjemmel az együtt eltöltött 10 év.Nem tudtam mást csak sírni és sírni...Nem azért,mert megbántam/Én mondtam hogy váljunk/,hanem mert akkor ott néztem szembe az elmúlással.Gyorsan felráztam magam!Nem adtam fel a reményt...hisz 30 évesen is újrakezdhető az Élet.Tovább ismerkedtem,éltem az életet és pozitívan gondoltam a jövőmre.És akkor jött "szemben" a nagy Ő!!!Azóta is boldogok vagyunk és ÉLJÜK AZ ÉLETET!A mindennapokat mostanában csak a munkanélküliségem árnyékolja,de hiszem és tudom,hogy van Rám szükség valahol.Amíg ilyen pozitívan állunk hozzá,ami a Kedvesemről köztudott,addig nem lehet baj.Amilyen energia áramlik a Páromból,az hihetetlen erőt tud adni.Nem mindegy ki mellett él az ember./Lehetek Én rendkívül pozitív,ha a párom lehúz-vagy fordítva./Egyszóval:Akik egymáshoz illenek és kiegészítik egymást,azok előbb-utóbb egymásra találnak.Ezért nem szabad feladni!!!:):):)könyvet írtam róla

Szia,

átérzem a helyzetedet, és sok más emberét, mert ezen, aki párra akar találni az átmegy. Nem lehet egy hét alatt túl tenni magát az embernek, ez kizárt. 1,5 évig vezettem blogot egy párkeresőben, s szinte kész tanulmány jött össze a sok tapasztalatból, tanulságból, amikkel megismertettek az emberek. A könyvemben leírtam, hogy az embernek készen kell lennie egy kapcsolatra, és annak is, aki a párunk lesz. S egyáltalán nem biztos, hogy az elvárásaink szerint való lesz... Valószínűleg most olyan időszakod jön, amikor egyedül kell lenned ahhoz, hogy megértsd, mi miért is történt. Elengedés, elfogadás, türelem amit most nagyon tanulnod kell... És hinned kell abban, hogy minden rendben lesz, és persze kérned kell. Kérd azt, hogy hozzák el a legjobb megoldást neked ebben a helyzetben. A hogyant bízd rá az Univerzumra.

Szeretettel:
Lénasziasztok lányok!

Amióta itt olvasgatok a fórumon, rá kellett jönnöm, hogy ez egy nagyon tipikus eset. Addig én is azt hittem, amit valószínűleg sokan mások, hogy a mi esetünk az egyetlen ilyen, meg hát ez egy olyan kapcsolat volt, amit meg kell menteni, stb...
Ahogyan itt olvasgatom a történeteiteket, azt kell mondjam, hogy ez mind egy forgatókönyv szerint megy..... Nyilván a helyzethez igazodva, de ugyanaz a lefolyása az egésznek. Szakítás, kiborulás, nem evés (ivás, cigi, nyugtató, jósnő :).... - kinek mi..). Utána ( főleg, amikor már kicsit jobban vagy) a srác keres, jön, hív, kedves stb.... de elkötelezni azért továbra sem akarja magát.. Tudom miről beszélek, ezt csináltam (lom???) több,mint 3 éve... Bár én már jól vagyok azért:)
Szóval, szerintem itt a fiúk részéről nem kifejezetten az a nagy érzelem a domináns, hanem elsősorban a birtoklási vágy. Valljuk be, így azért elérik, hogy nagyon nem kezdünk új kapcsolatba ( vagy ha igen, az sok jóra nem vezet, amíg érzelmileg másfelé vagy elkötelezett, másfelől bármikor feladnád ÉRTE) Másrészt szerintem azért sem "válnak le" rólunk,mert biztosan volt valami a kapcsolatban ami még "odaköti". (ez értelmes mondat volt...) úgy értem, hogy lehet bennünk valami, amiben nagyon jók vagyunk a számára és ezt igényelné továbbra is . ( ez is kinek mi... gondoskodás, figyelem, szex....mi tudom én...) És amilyenek vagyunk... hagyjuk is, hogy ez így történjen.. mert szeretünk, mert meg akarjuk menetni a kapcsolatot, mert görcsösen ragaszkodunk...
Szóval lányok, engem ez a sok történet, amit megosztottatok velünk, abban erősített meg, hogy aki elment, az elment... Nincs más dolgunk, mint szépen átkötni egy masnival az emlékeket és betenni a fiókba... Nyitottá válni arra, hogy újra szeress, és újra szeressenek!

" Ami jön, fogadjátok; ami megy, engedjétek. Ennyi az egész."
Üdv mindenkinek és szép, szerelmes életet!
MeliKedves Reménykedő,

ahogy olvastam a hozzászólásodat, könny szökött a szemembe. :( Mintha az elmúlt másfél évemet olvasnám....legfőképp az utolsó hónapot.
Én már kicsit helyrejöttem, hátha tudok neked is jó tanácsot adni.
Az első héten hagytam, hogy végiggondoljak mindent...hogy belássam, hogy MOST, ITT nem lehetek ezzel az illetővel boldog. Sokat sírtam, enni nem ettem szinte semmit. Sajnos nyugtatókat is szedtem. Egy hetet adtam magamnak a "gyászra". A végére tényleg beláttam, hogy az illető csak "lefelé húzott", amit nem szabadott hagynom!! 1 hét után elkezdtem új célokat keresni. Nem csak a szerelem területén, mindenhol. Leírtam őket. És megtettem az első lépést irányukba. Elkezdtem rengedeg emberrel beszélgetni, ismerkedni, programokat szerveztem, eltereltem a figyelmemet. Elkezdtek jönni az apró sikerek,egyre jobb lett. Minden nap elmondtam magamnak, hogy "ez a nap sokkal jobb, mint az előző". Hihetetlen, hogy mennyien állnak már mellettem és mennyi jó dolog történik velem.
Ha ez a dolog nem jött össze a sráccal, annak oka van! Vagy egyikőtök még nincs készen arra, hogy együtt boldogok legyetek, vagy nem való melléd. Ezt viszont nem neked kell eldöntened.
Én írtam egy listát, hogy milyen társat szeretnék..természetesen csak érzéseket és belső tulajdonságokat soroltam fel. Nem konkrét embert kértem, hanem boldogságot! Az Univerzum majd eldönti, hogy a jelenlegi szerelmem-e az akitől mindezt megkapod, vagy más. Ezt a srácot elengedtem, most pedig bizakodom, hogy minden nagyon jó lesz az elkövetkező időben! :) És persze türelmes vagyok és minden apró sikernek nagyon örülök! :)
Egyébként érdekes módon, amint ezt megvalósítottam, megjelent a srác, hogy mennyire szeret és mennyire hiányzom. Jólesett a dolog, de persze nem fogadtam vissza, mert nem lenne most jobb, mint két hete.
Próbáld meg, nekem ez nagyon bevált!!Szia Remenykedo

Jo helyen jarsz itt, meselj,kerdezz batran, mindig jon vki egy segito gondolattal,otlettel.

Legyen szep heted!

Szeretettel,
felebaratVálasz

Sziasztok!
Most láttam csak a válaszokat. Elöször is köszönöm, különösen neked Felebarát, hogy igyekszel segíteni. Már kicsit jobban vagyok. A problámám azonban nem oldódott meg, bár nem is tudom minek nevezzem. Szóval évekig együtt voltam valakivel, akibe ma is nagyon szerelmes vagyok. Ő azonban szakított. Aztán sokáig álltatott, visszatáncolt,én pedig most is csak Vele vagyok elfoglalva. Sok baráti kapcsolatom ment rá arra, hogy nem hagytam, hogy lebeszéljenek Róla. Most a kapcsolataim romokban hevernek, a Szerelmem most azzal van, akire féltékeny voltam a kapcsolatunk alatt, és én pedig úgy érzem a semmi szélén állok, mert mindent elölről kell kezdenem. Sokszor nagyon rosszul voltam,megakartam halni, voltak napok hogy semmit sem ettem, és volt, hogy csak piáltam. Semmi sem segített,a családom sem egyszerű, és most halt meg egy családtagom, akihez pont most kerültem közelebb, és segíteni probált. Most a visszavonzást csinálom, mert folyton csak Rá gondolok. De sok gyilkos pillanatom is van, ami tudom, elég negatív dolog. Akik maradtak, nagyon aggodnak értem, de azért nem túlságosan, én pedig igyekszem minden lehetőséget megragadni, hogy jobb legyen.Kérdésedre válasz

Kedves Marcsi!
Íme a link!http://www.ted.com/talks/lang/hun/jill_bolte_taylor_s_powerful_stroke_of_insight.html
Magyarul feliratozva!
Szívélyes üdvözlettel:Vilmosköszi

Szia Süni 66 köszönöm a segítségedet. További szép estét. MarcsiSzia! itt is láttam vhol, de

Szia! itt is láttam vhol, de a youtubra fölmész, és beirod a keresőbe h.: Jill Bolte Taylor stroke , és kiadjavideo keresés

Segítsen valaki. Tegnap regisztráltam erre az oldalra, nagyon tetszik. Láttam egy videot, de most nem találom, pedig szeretném megnézni újra, nagy hatással volt rám. Egy doktornő beszél a saját agyi katasztrófájáról, de fogalmam sincs, hogy akadtam rá. talán tudtok segíteni. Köszi Marcsi!Isten hozott Remenykedo

Talan jobb lenne,ha kicsit vazolnad,mi is tortent, es,hogy senkinek ne okozz rosszat, nevek , szemelyes adatok nelkul meselj.
Fontos,hogy ki tudd beszelni magadbol, mert igy a blokk feloldodik benned es johet a megoldas kereses.
Annyit irj,amennyit te fontosnak tartasz elmondani.

Szeretettel,
felebarat