Célegyenesben

Ez a nap is elérkezett. Holnap a főiskola utolsó nagy kihívása előtt állok. Brrrr... államvizsga. Az elmúlt 7 félévben (a BA képzés sajátja, hogy három és fél évre jött ki a képzés) mindent megtettem, hogy szakmailag fejlődjek és elérjem a céljaim. És már csak egy nagy vizsga és vége. Fura feldolgozni, hiszen annyi élménnyel és Barátsággal gyarapodtam, hogyegy életre feltöldődtem.

De azért holnap szurkoljatok, hogy lehetőleg ne húzzak bele a szociálpolitikába és mondjuk a 10-es tételt szeretném kihúzni. (Már többször elképzeltem magam előtt, hogy kihúzom...) Bár van egy olyan előérzetem, hogy a 8as tételt fogom kihúzni.

És arra sem kellene energiát fektetnem, hogy mit nem akarok... Mert az lenne a negatív vonzás, nem de?

Még ismételgetek kicsit, de már nem tanulok semmi újat. Néha úgy érzem, felkészültem a megmérettetésre, másszor meg szeretnék elbújni a világ elől...

Bocsi, hogy ilyesmit írok ilyen hosszú szünet után, de amint túl vagyok ezen az államvizsgán, megint lesz rendesen időm az írásra.

Címkék:

HozzászólásokÉn szoritok:D

Drága Trillian

Sok sikert kivánok neked...hidd el én nagyon fogok szoritani neked és sokat gondolok rád holnap...meglátod a munkádnak meg lesz a gyümölcse, már csak pár óra válasz el.
Én egy hónap múlva fogok államvizsgázni elég lassan haladok a dolgozatommal de annál biztosabban...tudom, hogy kész lesz arra, néha átélem azt a pillanatot amikor túl leszek ezen:) de még szerán van egy vizsgám...jaj, hogy rettegek, három év legnehezebb vizsgája...de tudom, hogy sikerüli fog :D

Nagyon nagyon szoritok neked!!!!!!
Puszi
EvelynEgy kis nosztal-gyija!

...ú, egyszer én is benyúltam a borítékba...volt ott minden...jobbnál jobb művtöri tételek...
a csajok izgultak, jaj csak a 19-est ne húzzam...jó, mondtam nekik, -majd én fogom...
úgy lett, jó nehéz tétel volt, expreszionizmus, dada...megúsztam egy 5-sel...pedig alig néztem át.
Na és a matek a gimiben...majdnem minden év végén meghúztak, úgy másztam át egy kettessel.
Apum korrepetálásra járatott...
1991-ben volt a legkönnyebb tételsor, és a legjobb jegyem lett a 4-es matekból a bizonyítványomba.
Otthon a családnak leesett az álla...

Föl a fejjel! :)))