!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szia Mindenki! Most, ebben a blogban, és egy új témában kérnék, várok segítségedet!!!!!!!!!!!!!!!

Olyan kérdésem van, ami régóta foglalkoztat. Miért nem működik életemben, énnálam a Vonzás törvénye?

15 éve végeztem el az Agykontrollt. Igaz, hogy valamiért a Rendszeres relaxálást nem illesztettem be napirendembe... / ezért nem díjazhatom mondjuk magam:) / A büszkeség szót így formáltam pozitívra: díjazom magam. Viszont, volt amikor rengeteget relaxáltam, /szeretem a meditálni szót, ezért most már relaxálás helyett azt mondom majd:) /, ám eredményem, olyan ami kimagaslóan megmutatott volna valami mást életemben, nem született. Például: hogy ezért, mert megvalósult, érdemes tovább folytatnom,.... nem született ezidáig.
Kisebb eredmények tarkítják eddig megtett utamat,
meg még akivé válhattam, az a személyiségű személy, az Új Anikó, is pozitív örömre ad okot, csak én a NAGY EREDMÉNYT, amivel pl. jövedelem szerzéshez való eredményt tudnék elérni, azt hiányolom. Olvasom, hogy emberek mi mindent elértek. Vannak olyanok, akik pl. szellemi magasságaikban Istennel kommunikálnak.... vágyaik, céljaik megvalósulásának érdekében.... nos, én most igen is űrt érzek magamban e levelem írásakor, mert : Istent jelenlétét még sohasem éreztem magamban,
/ tudom a tudatos elmémmel, hogy munkálkodik mindenkiben, és biztosan az én életemben is!!!!!!!
Én már rég befogadtam őt szívembe, akarom mondani, felismertem magamban, hogy itt lakozik szívemben, lelkemben az Úr!/
Ám amikor kétségbe esetten kívántam, hogy nyilvánuljon meg bennem, hiszen Önvalómat keresve, kellett volna benső segítség, nos, ekkor nem mutatkozott senki.

Mondok erre példát: igyekezetem, hogy számomra oly igen becses családomnak olyan biztonságot nyújtó anyagi bázist teremthessek, érzem, hiábavaló.
És nem tudom mit kéne tennem, azon kívül, hogy növelem belülről magamat, hogy a magasabb tudatosságomat, tudatom tágítását érjem el:)
Mára a gondolat nagytakarításon is túl vagyok, apránként.... még "lomos fiókjaimat" vizsgálgatom elmémben át.... Eredmény azonban, ami átütő volna, nem mutatkozik. Adósság hegyek vesznek minket körül.... Egyre lejjebb csúszunk 15 éve életünk képzeletbeli lejtőjén.

Azt érzem anyagilag elvesznek folyton tőlünk, egyre lejjebb sodortatva minket a mocsárba....
És most hálát mondok ennek ellensúlyozására, mivel nem panaszkodásnak, csak tény ismertetésnek szánom írásomat:) Hálás vagyok Uram mindezért amink van, mert még mindig többet kaptunk, mint a világon sok millió ember. És hálás vagyok, hogy felismerhettem most ezeket magamban, hogy leírhatom azokat, ez is hálára ad okot!
Ami levelem megírására késztetett, bennem, a kérdés, az az, miért nem áll végre össze életemben a megoldás?
Mennyire segíthet, vagy gátolhat a család minket utunkon? / jelenleg családom összefogása ehhez nincs meg, mindenki a saját útját tekinti fontosnak, és egy közös célt sem érez senki magáénak, mondjuk velem. Azért fontos ezt így megírnom, mert a szellemem erősítése, és a szellemi munkálkodásom, úgy érzem nemes célhoz vezethet el minket, és hát természetesen a legjobbat szeretném ezzel nekik is behozni életükbe.) Csak még ők jelenleg nem ismerik ezt magukban fel:) A kislány, aki voltam, nagyon Istentagadóvá vált édesapám halála után. Az az Anikó, aki most élhetem csodálatos életemet, már mélységesen hiszi Istent. Ám az Úr jelenlétét életemben eddig nem tapasztalhattam meg. Pedig, a szeretetemmel erősítek minden Embert. Kivétel nélkül Minden embert.
Én azt a mondatot az Agykontrollban.-ból, hogy: A világon minden embert apámként és anyámként, fivéremként és nővéremként szeretek, naponta alkalmazom, meg egy új technikát bemutató,
a H'oo Ponopono, amiben azokat a szavakat is, hogy: Sajnálom nagyon! Kérlek bocsáss nekem! Köszönöm! Szeretlek.
Ezek technikai szavak. Ismerjük valamennyit és alkalmazzuk is életünkben, csak nem eléggé rendszeresen.
Amióta azonban rendszeresen alkalmazom e szavakat elmémben, tisztító erejüket kihasználva, egy időben napi sok milliószor takarítottam e szavakkal mentálisan, belülről magamat.... mert hiszek az Élet végtelen körforgásában, így tudom, hogy sokszor találkozhattam azon emberekkel, akiket esetleg én megbántottam, vagy én dédelgettem bántást, emiatt a gyűlölködés érzetet magamban, megnyitva így szívemet az igaz szeretet előtt. Felvállalom "másságomat" is, mert látom, hogy a legtöbb ember nem ilyen gondolkodású, elfogadom magamat is, és elfogadom őket is .... és azt érzem, az Úr mégsem munkálkodik életem anyagi világában, a pénzhez, javakhoz kapcsolódó világomban. Megelégeltem. Elég már az un. szegénység!!!!!!!!! Jogom van a bőséghez, isten adta jogom. Akkor? Hol a megoldás kulcsa életemben? Hol van az én helyem? És hol késik a feladatom, amivel megteremthetem biztonságunkat, amivel szabadságot válthatok ki, hisz ebben a földi világunkban csak pénzzel válthatom meg anyagi biztonságunkat Csak a pénz áramlása adhat szabadságot. Nem voltam soha pénz imádó. Kéne azonban egy egészséges jövedelem, amit megkaphatok, mert megérdemlem. Tegnap voltam egy előadáson, ahol a világon rengeteg, mára elismert ember összefogott, hogy teremtsen egy virtuális világot: Interneten TV.-n keresztül forgalmazható TUDÁS tárat, és rádöbbentem ez milyen jó! Ám a csatlakozáshoz is pénz kell, ami nem áll rendelkezésemre elég. Sőt! Nem csak az elég nem, de jóval kevesebb bevételem van, mint kiadásom. Adósságaim nőnek így.... és megint a farkába haraphatott a kígyóm:) Vagyis, a kör bezárult. És én a kerítésen kivül rekedten bámulhatom a benti világban élő embereket, akik megtudják havonta azt a 20 000 Ft-ot fizetni ebben a világukban..... és én meg nem:) Istenem! Ha kissé panaszosra sikerült e mondatomat szerkesztenem, kérlek, bocsásd meg vétkemet! Nem annak szántam. Csak megelégeltem már ezt az áldatlan állapotot!!!! Megoldást kéne ehhez bennem, magamban találnom. Mégsem megy, és a sok-sok technika ellenére, amelyeket ismerek, sem látom a fénysugarat. A megoldás kulcsát nem leltem még meg. Adok. Szolgálok, és teszem ezt szívvel-lélekkel, segítek embereknek önzetlenül, hogy lelkileg magukra találjanak, támogatok mindenkit kedves, szép szavakkal, Ja és szavaimat válogatva mondom, mivel kitakarítottam elmémből a negatív szó készletemet, hál 'Istennek, és mára a szó KINCS készletem szép, építő, emberi, pozitív. Valóban értékes.
Az sem lehet kifogás, hogy irigy lennék, vagy nem vagyok elég talpra esett...

Nem látom az életemben a megoldáshoz vezető utat.

Mit javasoltok? Mit tehetek? Kurázsi van bennem. Fel is vállalok sok mindent ennek megmutatásához.... verseimet publikálom, pl. Kiállok a világot jelentő deszkákra, magamon, előadásomon csiszolok folyamatosan, ahogyan Énemen is.... Találtam végre, sok év hiány után egy munkahelyet, melyben nagyon jól érzem magam, azonban annyira nevetségesen alacsony a fizetésünk, ami példátlan, és ami sajnos ma a világon sok millió Magyar ember sajátja sajnos....

148 órám volt ledolgozva, és nem hoztam haza belőle csak alig 60 000 Ft-ot. Ennek másfél szeresénél is több, csak a kiadásunk.... párom elbocsátották a munkahelyéről, ahol, mint gépkocsivezető dolgozott, B, C, E kategóriája van meg, és immáron egy hónapnál több ideje nem talál munkát.... nem sorolom. Segítő útmutatásotokat hálásan megköszönöm! Maradok továbbra is igaz Ember. Anikó.

HozzászólásokItt vagyok édeseim:)

És könnyeim nyeldesem a szeretetteljes megható érzésektől. Köszönöm Ery, és köszönöm Felebari:)

Néha eltévelyeg az ember, ám a lényeget illetően haza találok. Bízom önmagamban, és szerető lámpácskáitokban is. AnikóÁldás-békesség Neked is Felebarát!

Igen sokan el-elmegyünk innen egy időre, aztán mint a jó szülői házba vissza-visszanézünk, ha másért nem, hát olvasgatni!
Szép hétvégét Mindannyiunknak!-:)))

Szeretettel: ERY
"Élj a szíved erejével!"Kedves Ery

Pontosan errol van szo!!!
"...ha az megeerint es um. nem tudom visszatartani a mondanivalomat..."!
Leg. 3x tartottam magam vissza Ragyogas e blogjatol, de nem ment. El kellett mondjam neki, es gondoltam,hogy nem fog orulni nekem. Akkor is! Lehet,hogy ma meeg nem, majd talan 'holnap' megeerti.
Es most te vagy az a 'szerencses' akinek leirom a gondolataimat, mivel egy jo hosszunak igerkezo idore nem fogok itt resztvenni a beszelgetesekben. A tudasom legjavat atadtam, akinek szuksege van/lesz ra, megtalalja.
Lehet neha benezek, lehet egyaltalan nem.
A 'tovabbkepezni onmagunkat' lehetoseg, mindig nagy-nagy aldasa Istennek.

Legyen szep hetveged!

Aldas, bekesseg!

Szeretettel,
felebarat

U.i.: Privatba barmikor elerheto vagyok.Kedves Felebarát, köszönöm!!!!

....emberi méltóságot? Ha Te úgy gondolod?!
Tudod, én ezzel a fogalmazás dologgal nem foglalkozom, mert jön belülről, csak meg kell mindig várnom a kellő pillanatot. Tehát, nem kell mindig, minden áron valamihez hozzászólni, valamiről írni. Csak is akkor írok le valamit, ha az megérint és u.m. nem tudom visszatartani a mondandómat, a véleményemet. Akkor pedig az ujjam alig tudja követni a gondolataimat, pedig gyorsan tudok írni.
Mégegyszer köszönöm és egyben....szívesen!-:)))

De hol van Anikó? Remélem, Ő is jelentkezik hamarosan!

Szeretettel: ERY
"Élj a szíved erejével!""Legyel elegedett..."

Kedves Ery, nagyszeruen fogalmazol!
Te mindig az emberi meltosagot juttatod eszembe.:)
Koszonom,hogy olvashattam a velemenyedet.

Szeretettel,
felebaratnem tehetem, hogy nem folytatom

Nem tudom megszabadulni, nem is akarok. a gondolataid, a kétségbeesett segítségkérésed, és az öszinteséged együtt. És az erőd. Az erőteljes védekezés, ahogy kivédted az ostoba támadást is.
Talán éppen ez hozott ide, éppen most.
Tegnap kinevettél, amikor a névváltoztatásról kérdeztelek (KÉRDEZÉS blogja: http://www.thesecret.hu/kerdezes-blogja_ragyogas )
És ebben a blogban adtál választ nekem.
Hadd viszonozzam őszinteséggel. megpróbálom nem túl hosszúra nyújtani.
Alig több, mint egy hete láttam a filmet, a legnagyobb lányom küldte át a linket néhány tétova szó kiséretében. (http://csaladiegyuttmukodes.network.hu/blog/csaladi-egyuttmukodes-blogja...)
A könyvet még nem olvastam, a "még"-en van a hangsúly.
Mindenkinek megvan a saját útja, nekem a trainer több, mint 15 éve használt "nevem". Nem voltak újak a gondolatok, nem végeztem agykontrollt, a gyülekezetbe, ahová jártam, bőven akadtak autentikus ellenzői. (Ma már csak a lovak szemellenzőjét tartom helyénvalónak indokolt esetben)
Sokat olvastam, és irigyeltem az embereket, akiknek sikerült.
"Én öt évvel ezelőtt olvastam Napóleon Hill klasszikus könyvét*, ott hallottam először a titokról. Azt írta a bevezetőben, hogy talán már az első fejezetben megtalálom, de az is lehet, hogy csak a könyv végén. Én teljesen be voltam gyulladva, hogy mi lesz akkor, ha én egyáltalán nem találom meg? Úgy éreztem, és úgy is volt, hogy nagyon nagy szükségem van arra a titokra. Az életem múlik rajta. És mi lesz, ha nem találom meg? Minden hülye megtalálja, csak én nem. Mi lesz akkor az életemmel?" Erről többet olvashatsz itt: http://viktoriafaktorok.blog.hu/
Elkezdtem a saját utamat járni. küzdöttem, harcoltam és kínlódtam. Ma már csak küzdök harcolok és kínlódok. (ezt csak azért írtam, hogy kicsaljak egy mosolyt)
Annyira megragadott az addig ismeretlen eszme, hogy magam ura lehetek az életemnek, hogy mindenkivel meg akartam osztani. És elkezdtem tanítani. gyerekeknek is, sokaknak. És voltak visszajelzések, emberek írtak, hogy megváltozott az életük. hihetetlen sikereket értek el, mert komolyan vették.
Én pedig tanítottam büszkén, de keserű szájízzel: az én életem miért nem változott meg? Voltak persze közben hullámhegyek, amikor minden nagyon jól ment, aztán a völgyben kevésbé jól.
És én is a családom megértését, a barátaim megértését áhítottam a legjobban. És sok csalódás ért ezen a téren. Nem értettem. Csak a feleségem tartott ki mellettem minden pillanatban. Csodálatos asszony, ha úgy alakul, meg fogod ismerni.
Ami megtartott végig, az a szeretet volt. Tudod, a szeretet mindent eltűr.
Sokszor ébredtem rá, hogy nem engedhetem meg magamnak a kesergést, és keseregtem. Nem engedhetem meg magamnak az elégedetlenkedést, a vádaskodást, a bosszúságot, a kesergést, és elégedetlenkedtem, vádaskodtam, bosszankodtam és keseregtem.
És hol fönn voltam, hol lent. Hullámlovas vagyok hatalmas tapasztalatokkal.
És egy éve, amikor megint meredeken lefelé kezdett tartani a hullám, eldöntöttem, hogy ennek vége. Nem áltatom magam. Tudom, hogy nem adom fel soha, képtelen vagyok rá, de nem áltatom magam.
Megtanulom megtenni a szükséges lépéseket. Nem keresek önigazolást, ha mulasztottam, kezdem elölről.
És nagyon lassan haladtam. De elkezdtem boldog lenni. Nem volt sok okom rá, hiszen naponta találkoztam az emberek hűtlenségével, gyávaságával, komiszságával is, pedig a partnerséget, az erőt, a nagyszerűséget kerestem.
És én is azt gondolom, hogy nem lehetek kiszolgáltatva anyagilag sem, hogy a méltatlan körülmények azok méltatlan körülmények, és én is azt gondoltam, hogy jogom van a bőséghez, Isten adta jogom.
És most, olvasva téged, ráébredtem, hogy nincs jogom, vagy nem jogom van. Ha van is jogom, az önmagában nem ér semmit. Mert nem a jog számít, hanem a lehetőség. Lehetőségem van ahhoz, hogy bőségben éljek! Isten adta lehetőségem!
Senki nem tiltja, hogy járjak a vizen, jogom lenne hozzá. és lehetőségem is van.
Azt gondolom, ha Isten akarná, kinevezhetne gazdag emberré. De Isten a lehetőséget adta, hogy váljak azzá! Ha már ennyire fontos nekem, menjek végre végig az úton. Ne álljak meg, ne nézzek vissza fél úton, ne tétovázzak, ne kételkedjek, ne féljek, menjek.
És most egy hete megnéztem ezt a filmet, és tiltakoztam egy kicsit magamban, igyekeztem visszatartani a reményt, a lelkesedést, hogy itt, ez most egy újabb aktualitás. És most végigmegyek.
aki akar, jön velem, akik elém állnak, szépen kikerülöm.
Tudod, gyönyörű, hogy Isten soha nem adja föl.
Mert mindenki, aki kér, kap, aki keres, talál és aki zörget, annak ajtót nyitnak. (Lukács 11:10)Azt hiszem, tudom miről beszélsz

Egyszer egy kislány a szokásosnál később ment haza az iskolából. Amikor szülei az okot firtatták, így védekezett:
- a barátnőmnek elveszett a kiscicája.
- és segítettél neki megkeresni?
- nem. segítettem neki sírni.

Azt tanultam, ilyenkor csak ennyit lehet mondani: te szegény. Biztos, nagyon nehéz.
de ha akarod, segíthetek a kiscicát is megkeresni.
http://csaladiegyuttmukodes.network.huDrága Anikó!

Ritkán vagyok itt és még ritkábban szólok hozzá. Most kivételt teszek, mert nagyon kedves vagy a szívemnek és érzem is a szükségét.
Nyilván, mindenki más és más hozzáállásból írja hozzászólásait, amelyek közül én a Shaktiéval értek leginkább egyet, egyúttal leírom Neked saját tapasztalataimat, saját gondolataimat.
Nagyon sok benned a szeretet és a tudás, ami szintén arra irányul, hogy ontsad felénk magadból a szeretetedet. Ezt mindannyian érezzük és élvezzük. Sokat adsz magadból. Ha Neked ez így esik jól, semmi gond, de kérlek, tartalékolj egy kis energiát magadra is! Magadra és arra, hogy egy kicsit, csendben, békességben, szeretetben elégedett legyél. Legyél elégedett magaddal, mert ledolgoztad azt a 148 órát 60 ezerért és ez sokkal több, mint amit korábban, pl. egy éve nem tudtál semmilyen módon megszerezni. Legyél elégedett a családoddal, akik a mostani helyzetükben, a mostani viszonyok között a lehető legjobban végzik dolgukat és aminek meg van és később még jobban meg is lesz az eredménye! Légy elégedett a Pároddal, akinek megszűnt a munkahelye, mert biztosan egy sokkal jobb dolog, jobb munka, lehetőség közelít felé. Hiszed? És a gondolataidat is tudod úgy irányítani, hogy mindig a célodra és a jóra gondolj?
„Azt érzem anyagilag elvesznek folyton tőlünk, egyre lejjebb sodortatva minket a mocsárba....”-írod. Te magad írod le, amit érzel. Én ezzel együtt azt mondanám Neked, hogy a szegénységben olyan csodás dolgok vannak, amit azok, akik „elvesznek folyton” soha, de soha nem fogják tudni érezni. Ugye, érzed? Hogy ne éreznéd, csak hát nehéz, nem könnyű.
Légy egy kicsit kíméletesebb magadhoz, hisz Te itt és most a lehető legjobb tudásod szerint a lehető legtöbbet adod és teszed, ami tőled telik. Csodás Ember vagy, az a családod is. Ha még nem tudják, akkor nyugtasd meg őket, hogy jól teszik, amit tesznek, jól csinálják, amit csinálnak és Te is ezt sugározd, hisz Te is jól és jót teszel.
A céljaitok, vágyaitok, mind-mind ott vannak, csak Tőletek függ, hogy mennyit engedtek megvalósulni belőle azzal, hogy befogadóvá váltok a kibocsájtott örömötökkel, szeretetekkel, hitetekkel . Tudod, a boldogság nem a cél, hanem a hozzá vezető út is . Christian szavaival élve: miért nem tud leülni az, aki már ül?! Szeretlek és szeretettel írtam le Neked mindezt!-:)))

Szeretettel: ERY
"Élj a szíved erejével!"Ezt kívánom neked.Kedves Simsam

Ugy legyen, Isten aldasaval!
:)

Szeretettel,
felebaratHát felebarát

Ha tudjuk kultúráltan csinálni, csak mint eszmecsere:
nem térítjük a másikat, nem sértődünk meg túl sokat, nem hülyézzük le.

Benne vagyok! :) Akár a blogomban, vagy bárhol.

Az, hogy esetleg félreértünk valamit, az más tészta. Jobban meg kell világítani. Egy időben én is csak egyirányba tudok menni, és beáll ilyenkor a csőlátásom. :)

SimKedves simsam

Ha megbekeltel, es szeretned folytatni a beszelgetest, a blogod nagyszeru hely ehhez.:)Folytathatjuk a felbeszakadt eszmecseret, orommel allok elebe!:)
Tolem lehet a 'vallas' szo akarmilyen eredetu,magyarul kb. azt jelenti,hogy vallok vmirol,elismerek vmit.
Az,hogy a vallasok vmelyiket gyakorlom-e az mas kerdes!

Szeretettel,
felebaratRagyogasom

Beke legyen veled!:)
A kovetkezo Mahatma Ghandi mondas jutott eszembe rolad:
"Ha igazad van,megengedheted magadnak,hogy megorizd a nyugalmadat.Ha meg nincs igazad, nem engedheted meg,hogy elveszitsd a nyugalmadat."

A fenntartasaid es eloiteleteid csak read tartoznak, csak te vagy felelos ertuk, csak te valtoztathatod meg oket.

Kerdeztel, valaszoltam, mint itt mindenki mas is.Probalj meg mindig a valaszok mondanivalojara koncentralni es ne vonja el a figyelmedet,hogy ki irta.Hisz tudod, barhonnan, barkitol johet segitseg.

Szeretettel,
felebarat"A vallás eredetileg a latin

"A vallás eredetileg a latin 'religio' szóból ered, ami annyit jelent, mint újra megteremtett kapcsolat. ... személyes élményről van szó, és nem olyan információról, ami könyvekben megtalálható" (Balogh Béla: A végső valóság)

Jó ez a kapcsolat, mondjuk kézenfogható módon, mint a mindennapokban a személyes kapcsolatokon?
Csak költőileg kérdezem.Én is úgy látom ragyogás,

Én is úgy látom ragyogás, hogy inkább csak eltört a mécses. :(

Bátor tett volt az őszinte vallomásod.

Kicsit lehúzod szerettedet. Nincs itt valami probléma? Értem, hogy érted, és van hasonló élményem.Kedves Felebarat!

Köszönöm! A béke legyen veled! Neked is ugyanúgy kijár.

Őszintén sajnálom!
Bocsáss meg kérlek!
Köszönöm, ha elnézed nekem amit írtam, és megbocsátasz!

Szeretlek, és szeretettel fogadom további soraidat. Kissé elvetettem a sulykot, ami a Shakti írta keserűségemből fakadhatott, s mint olyan a csőstől jött helyzet miatt lehetett. Bár a helyzet csak konszolidálódni látszik,

Azt azért fent tartom, hogy úgy, hogy semmi infó ne legyen valakiről, nos úgy tanácsot adni hosszú időn keresztül ugyanabban a fórumban, enyhén szólva érdekes.Még valami

Egyszer a tesóm azt mondta: Istenem adj nekem kevés munkával aránytalanul sok fizetést! Mondanom sem kell, hogy kapott! :) De ő imádja a pénzt! :)Kedves Ragyogás!

Pénzt teremteni könnyű. Tudom, szinte szentségtörésnek hangzik, de akkor is így van. Egy szelet kenyeret ugyanannyi energia megteremteni, mint 124.519 Ft-ot. Két javaslatomakad, én nálam ezek jönnek be főként.

Ha pénzt, mint olyat, nem tudok teremteni, akkor arról álmodozom, hogy mindaz megvan, amit abból vennék, és nem felejtek el örülni neki.
Ha meg pénz kell, akkor konkrét összegeket kérek időpontokkal.

Még visszamegyek soraidra, és jól átolvasom, mert annyi mindent írtál, hogy egyelőre csak a pénzzel kapcsolatos dolgok jutottak eszembe.

Azt viszont észrevettem, hogy sok benned a keserűség, vagyis, eltorzítja a fókuszpontodat, és a hiányra figyel. A bőségre tekints, ha tudsz. Arra, hogy a világban rengeteg a pénz és a lehetőség. Nem lett kevesebb a válsággal sem, és neked is jár. Megérdemled! Én drukkolok neked! Remélem, mindent, de mindent sikerül elérned, amit szeretnél. Isten szereti a boldog embereket! :)Ragyogasom

Beke legyen veled!
Ha Isten ugy akarja, eljon az ideje,amikor majd megerted,amit mondani szerettem volna neked.

A filmed/vallasod vezetett abba a tevelygesbe,ahol most tehetetlenkedsz!

Szeretettel,
felebarat

"Minden jo Istentol van es minden rossz, sajatmagadtol!"/Szentiras-Koran/A szeretetben lét egyenlő Istennel. Ezt vallom.

Felebarat, amit te adsz, az nem a szeretetben van. Kritizálod a másikat, holott minden infót úgy kéne adnunk, hogy ne sértse a másikat meg. Csak szeretettel, szeretetre taníts, mert az vagy te magad is.

Rengeteg elvakultan gondolkodó és a vallása tanait hirdető emberrel beszélgetek. Beszélgetésükben sajnos nem hallatszik a szeretet hangja. Mintha tölcsérrel beleöntötték volna fejükbe azt, amit elkell adjanak az embereknek, hogy újabb lelket foghassanak vallásuknak.... és ettől nekem feláll a szőr a hátamon. Lehet úgy KOMMUNIKÁLNI és vallásunkat hirdetni, hogy nem tűnünk erőszakosnak, vagy díszharmonikusnak, azzal és ahogy mondjuk :)

Megbocsáss, én tetőled itt írásaidban, eddig a "szeretet nyelvet "nem hallottam ki. Csak a bántó élt. Jóllehet, teszed ezt azzal a céllal, ami mondjuk nemes.... Isten gyümölcsei vagyunk valamennyien.

Akkor te miért nem használod a szeretetet a beszédedben?
Beszélsz, ám szavaddal megsérted a csendet, amit fülem szívesebben hall, mint a te szavaidat, és ezt mások blogjaiba is szétkiabálod.

Isten szelíd hangja miért nincs a Vallást gyakoroló emberek szavában? Amúgy mit lehet tudni rólad, például? Nem adod magadról az infót ki, ám mások életébe kéretlenül osztod bölcsnek érzett tanácsaidat, Istenről, a vallásodról.... te hogy élsz? Hogy gondolkodsz, amikor nem vagy "felebarat"?
Bárki is vagy, álarcban könnyű észt osztani.

Javaslom, legyél a szeretet álarca, oszd úgy szét magad, és tedd NEVEDDEL. Nem egy nickkel.Amikor az okos bölcselkedik az jó. A fordítottja nem egészséges

Ezen a filmen van az a vallás amiről én beszélek. :
http://jezuskrisztus.network.hu/blog/jezus-krisztus-hirei/teljesen-idege...Latod!

Vallas=amit vallasz.
Erre te:
"...a vallasban nem hiszek..............Hitem Istenben van,..."
Nem hiszel abban ,amit vallasz!
Ha vmi jo er, magadat dicsoited,micsoda remek teremto vagy, de ha vmi rossz er,akkor Isten segitseget hianyolod.
Jol van ez igy?!

Szeretettel,
felebaratIngadozó? Egy Istenben? Ez látod biztosan nem.

Ebben hitem erős talajon van. Ezt én Érzem.

És azt is, hogy nem ilyen egyszerű, amibe most CSALÁDOMMAL egyetemben beleérkeztünk, és én nem akarok az árral sodródni. Tenni szeretnék ellen, úgy, hogy ne csak, hogy a felszínen maradjunk, haladjunk kifelé, és legyen életünk révbe, végre. / ugyanazok a betűk szinte, a 2 szó: végre révbe:) Csak a B-G a különbség. Milyen csodálatos nyelvezetünk is van:)!!!

A hangsúly a blogomban is a CSALÁD szón lenne, és nem figyelt fel itt erre más.

Miben, mennyire, és miért viszi el az én teremtő energiáimat a családom? Miért hagyom? Mit tehetek egyedül ellene? Mit tehetek így, hogy ők a családom, választásom következtében, és ez szent számomra ma már, tehát hol kell így a megoldást meglelnem. Mindenki tanít mindenkit. Én őket ezek szerint nem? Csak ők engem? Hogy van ez? Mert a lehúzást érzem, a felemelkedést amit én adok nekik, meg nem. Földhöz ragadt, és ez nem sértés, a gondolkodása minden drága szerettemnek. Nem látnak át a "felhőkön", az illúziójukon. Pedig a felhőkre az jellemző, csak jönnek, csak mennek. Életünk is ilyen. Én ezt megélem, megértettem, és vállalom. Mit tehetek magamért, úgy, hogy nekik is jobb lehessen? Olyan nehéz erről beszélni. Még nehezebb a megvalósulás úgy, hogy egyedül kell ezzel a nem apró ténnyel megbarátkoznom.
( kijavítottam magam, és nem a megküzdeni szót választottam:))) .) Örülök, mert fejlődésemet példázza.
Felebari, a vallásban nem hiszek. Az egy igaz Istenben meg 100000 %-ban. Érted. Hitem Istenben van, a segítséget hiányolom, és ezzel nem vagyok, sajnos egyedül, ami engem nem vigasztal.Ragyogasom

Ingadozo vagy az Egy Istenbe vetett hitedben.
(Szerintem nem kell magyarazat.)

Szeretettel,
felebaratSzia Anikó!

Én ezt tanultam: Annak az 5-6 embernek az átlaga vagy aki leginkább körülvesz.
Amilyenné válni akarsz olyan emberek közé menj. Ha sikeres akarsz lenni keresd őket, ha gazdag akarsz lenni menj közéjük. Figyeld meg hogyan bánnak a pénzzel, hogyan beszélnek róla, hogy nyúlnak a pénztárcájukba, a bankkártyájukhoz. Hogyan viselkednek, mikről beszélnek, milyen gesztusaik vannak... és másold le. A szegény emberek nem fognak tudni neked példát mutatni /és ez nem elitélendő/ egyszerűen csak nem tanulták ők sem. Sajnos az iskolában nincs olyan tantárgy, hogy életre nevelés. Ismerek olyanokat akik beleszülettek agazdagságba és olyanokat is akik nincstelenségből lettek jómóduak, sőt milliárdosok. Figyelj az emberekre.Akinek jobban megy az valamit jobban csinál, másképp./ Itt most nem a tisztességtelenekre gondolok./ Szereted a pénzt?
Elhiszed, hogy neked is jár a jól-lét? MEG LEHET TANULNI!! Nem máról holnapra, de megéri energiát, időt fektetni az odafigyelésre. Játsz a gondolattal, hogy milyen lenne, ha úgy élnél mint a gazdagok. Milyen lenne a Te gazdagságod? El tudod képzelni így egy napodat? Tényleg el tudod képzelni?
Ajánlom Robert Kíyosakí könyveit. Elsőre a Gazdag papa szegény papa címűt. Sok sikert, kitartást, nagy vágyakat kívánok neked! Puszillak! TündérLe vagyok nyűgözve. Befaltam Mindenki hsz-ét, most emésztek:)

Ha külön választom írásaitokat, mindenkiéből kaptam :) Szinte szárnyalok most, olyan sokat. Még emésztek.... és beszélek róla, egyenként elemezve, és rávezetem magam a megoldásra.
A szeretet, az adni-kapni tudás, a megbocsátás... már rég nem szavak.

A pénz energiája az ami életemben nincs meg. Családomban a siker? Igencsak hadi lábon állnak családtagjaim is szűkebb és tágabb családomat nézve is. Még legjobban a sikerre eddig én állok a legpozitívabban, s aztán nagylányomék.
Huszti Sanyi levele várt a levelezőmben:
http://onmegvalositas.hu/mini/na_belolem_sem_lesz_szamitas_technikus

" 1. Milyen gyerekkorból maradt vágyak hajtanak? Még mindig ezeket követed?

2. Mi az életfeladatod? Valóban jó úton jársz?

3. Mire kaptál képességeket, segítséget az Univerzumtól?

4. Tudatosan készülsz fel egy-egy probléma megoldására?

5. Kellően értesz magadhoz? Ismered a személyiséged működését? "

Írok majd még, most készülök a reggelre. Korán kelés, most még készülődés.... ám a rengeteg hasznos hozzászólástokat köszönöm nektek kedveseim:) ! Anikó..

Úgy szeretnék valami okosat mondani......vagy ha nem is tudok, legalább kitartásodat erősíteni.
Értelek. Csak ennyit tudok mondani, és semmi bölcset:(( sajnos:(,,Szeretni és szeretve lenni

a legcsodásabb dolog a világon,,.

Ez volt az első mondatod ott ahol bemutatkoztál azoknak akik olvassák ezt az oldalt.

Nem volt alkalmam agykontroll előadásokon résztvenni, pszihológusokkal beszélgetni hogy gyorsabban oldjam meg problémáimat, azokat, amelyeket kicsi vagy nagy teherként viseltem, csak addig, mig meg nem találtam a módját annak hogy megszabaduljak tőlük.
Valahogy mindig minden megoldódott.
Hogyan? Nem tudom.

Az idő múlásával, megtanultam másképpen nézni az úgynevezett ,,problémákra,,.
,,Minden rendben lesz.,, Nem mondta ki ezt senki sem, de akkor amikor ezt a gondolatot felfogtam, nem voltam egyedül.

Hiszek e gondolat Teremtőjének.

Szeress továbbra is mindent (mindenkit) úgy ahogy eddig.
,,Minden rendben lesz.,,
Szeretettel ölel ariela

P.s.
Ritkán irok, de szivesen olvasok. Február 1.-én gondolatban Veled voltam. Szivesen olvasnám el (e-mailomat megkaphatod admintól)
a hétfői nap élményeit.Isten jelenlétét...

még sohasem érezted?
És hogy képzeled el isten jelenlétét?
Én úgy élem meg, hogy rábízom magam a jelenre.
Néha érdekes jelek jönnek.
Szinte fel lehet fűzni őket egy láncra.
A néma csend néha többet mond minden szónál.
Azt tedd, ami örömet okoz neked.
Készenállsz a pénz fogadására?
Minden világi kétség ellenére hiszel a képességeidben, és a lehetőségben?
Olyan érzésem van az írásod alapján, mintha kirekesztettnek éreznéd magad...
Isten szeretetéből, a pénzből...
Mikor voltál dühös utoljára?
:D
Abba a buliba menj ami ma örömet okoz neked!
Ne mások lehetőségeivel és szemével mérd magad.
Ó...hogy...
Van egy célom...
Minden nap kitartóan dolgozom rajta Anikó!
Hű és micsoda dolgokat látok, hogy mások hogy csinálják.
Ilyenkor ha elbizonytalanodnék, mindíg elképzelem, hogy én hogy akarom.
Napról napra egyre közelebb vagyok a megvalósításhoz.
Türelem, kitartás...
A "nem lehet" csak egy belső monológ. Rossz cd.
Csak hozzá vagyunk szokva.kedves okina! csak egy ötlet,

kedves okina! csak egy ötlet, szerintem ne kívülről próbálj segítséget kérni, a válasz csak benned lehet. azt írod a családodban senki sem érez közös utat veled, mindenki csak a magáéval van elfoglalva. tedd ezt te is. tanulj tőlük. ők sikeresek? nézz körül, a közeledben lévő sikeres emberek vajon mit csinálnak másképp? elég sokat írsz Istenről, de miért neki akarsz megfelelni? vagy kinek akarsz megfelelni? csak saját magadnak kell, ahhoz hogy boldog légy. ne azzal foglalkozz, más mit csinál.

a pénzzel kapcsolatban pedig, addig nem lehet neked sem sok, ameddig nem adtál... ugye ezt mindenki ismeri, de sokan félreértik. adni nem pénzt kell, mert amikor pénzt adsz, akkor te is kapsz közben valamit. itt a lényeg sokkal inkább az, hogy te adj valamit, amiért cserébe áramlik hozzád a pénz. remélem érthető volt :-) sok sikert a pénzteremtéshez!