Jóóó reggelt kívánok! Örömmel tudatom Veletek, van két szemünk!

Ma reggel esik az eső... odakint...ám az én szívemben ragyog a Nap!
Ma reggel balról elém akart furakodni egy furgon... beengedtem és rámosolyogtam a döbbentképű sofőrre. Elég giriznya képe volt. Igen furcsa képet vágott, de aztán ő is elmosolyogta magát! Ha azt hitte, hogy az én jó kedvemet pont ő fogja elrontani, nagyon tévedett! Győztem! Győztünk! Én és a Secret! :)
Hiszen a varázsládikámban minden ott van , amire csak vágyom!

Már pedig minden ami van, az van!
Azt a légből kapott homokvárát neki! :)

Ma reggel anyám a kocsiban idézgetett nekem a Titokból! Értitek?
Az az asszony, aki az egész életét végig panaszkodta, agyonaggódta, most idéz: -Te Csilla, jó ez a könyv nagyon! Azt írják benne, az emberek végig panaszkodják az életüket, hogy mi mindenünk nincs, pedig ha olvasod ezt a könyvet, akkor már tuti, hogy van két szemed!

Igen! Már van két szemünk és ezt végre a 65 éves édesanyám is kezdi megérteni és ez még csak a kezdet! Nemsokára fel fogjuk fedezni, mi mindenünk van még! A Bőség Univerzumában élnünk, csak eddig nem vettük észre, mert a hiány Univerzumára koncentráltunk!

Kíváncsian várom a folytatást!
Anyu fel sem fogja, mennyire bearanyozta ezt az esős-sötét napomat az, hogy ő Van, hogy Ő elindult a spirituális fejlődés útján!

Mert mindenkine, akinek van, annak adatik, akinek nincs, attól az is elvétetik, amije van! (Mt 25:29)

Hozzászólások:)))) Drága Ágica! Ez a lényeg! Gyönyörű napod legyen! :))

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell * www.5rol6ra.huCsillám !! .....

.......... Miattad érdemes reggel bekapcsolni a számitó gépet. Elképesztő felfedezésekre jutsz. Mint most is !! Félre a tréfával , humort is hozol erre az oldalra, hogy aki érti a lényegen túl a humort is annak kiválóan kezdödik a napja. !/ Még jó , hogy délután dolgozom/ Ölellek