Gyerekek! Buli van! Ma írok pontosan 20 hete a Secret oldalon!Hurrá!

Te jó ég! Hogy öregszik ez az oldal!? :) Ha végig gondoldom, mi minden történt ezalatt az idő alatt, mi mindennel lettem érzelmileg, lelkileg gazdagabb, mennyi kedves teremtőtárs baráttal, és már anyu is nyílik, nyíladozik a spiritualitás felé, az unokám a hóna alatt a titok könyvvel szaladgál, van már hálakövünk, csekkünk, varázsládikánk és sok-sok szeretet a szívünkben!
Lehet, hogy már a Menyországban vagyunk?
Öbi tesó és mindenki! Ünnepeljünk együtt!

HozzászólásokÍgy van Ágicám!

Legyen még sok-sok szeretettelteli tanuló évünk együtt! Békességben, boldogságban, szeretetben!

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell * www.5rol6ra.huMár " 20 hét Csillám ?

.. Szinte hihetetlen. Akkor mi már régi " jóbarátok " vagyunk. Mert vollt tanulás nekem aztán bőven, persze hasznomra....... Öbikém a TE szereted meg határtalan, no meg a többi teremtőtársaimé is ! Sok -sok hetünk , hónapunk, évünk legyen még együtt. Szeretlek benneteket. ÁgicaÉdes Tesokáim! :))) Helyetek itt van szívemben

És nagyon boldoggá tett ez a beírása Csillatesómnak, hiszen az idő Nekünk, értitek, nekünk dolgozik. Végre. S nem eeelllenüüüüünk. És ez így jó.

Az igazság felszabadít. A szabadság igazzá tesz.

"Szíved halk szavát csak türelmed csendjében hallhatod meg."Csillatesóm :)

Ott vagyunk :) együtt és EGYEK vagyunk :) MOST és MINDIG :)
Drága Secret Családom szeretlek Benneteket :)))

Mosolyogj Magyarország :) Az Univerzum vigyáz Rád :)