Ideális társ: vonzhatunk-e expartnert vagy konkrét személyt?


Ahogy telik az idő, egyre erősebb lesz a vágyad egy mindent elsöprő, életed végéig tartó kapcsolatra, és ez jó. És ahogy pozitív elvárással fordulsz mindenhez, ami veled történik, olyan körülmények állnak elő és olyan események történnek, amik majd elhozzák neked tökéletes társadat. De ami sok esetben tévútra vezet azoknál, akik már valóban szeretnék megtalálni társukat, hogy úgy próbálják kikényszeríteni a kapcsolat megteremtését, hogy egy bizonyos személynél leragadnak és őt próbálják meg tökéletes társsá tenni. És amikor annak a jeleit látják, hogy nem sikerül, akkor rezgéseik egyre kevésbé lesznek összhangban a szándékukkal és a dolgok egyre rosszabbra fordulnak.

Ha ki tudnál alakítani egy sokkal kevésbé komoly, viszont játékos megközelítést a kapcsolataidhoz - például nem úgy nézel mindegyikre, hogy "biztos ő az igazi, akit keresek", hanem helyette úgy állsz hozzá, hogy ez "valaki, akivel örömmel elfogyasztok egy vacsorát", vagy "valaki, akivel egy nagyszerű beszélgetést folytatok", vagy "valaki, akivel ma egy csodálatos napot töltök" - akkor nem használnád ezt a pillanatot kifogásként arra, hogy szembeszegülj a saját szándékaiddal és vágyaiddal, és az Univerzum sokkal könnyebben és gyorsabban megadná neked azokat a randevúkat, amiket keresel. ....Ha bízol az Univerzum törvényeiben és az élet teremtő bőségében, mindenre rátalálsz, amit keresel. De ha azt hiszed, hogy a vágyaidat tettekkel kell elérned, akkor gyakran benneragadsz a jelenlegi helyzetben és távol tartad magadtól saját vágyaid.

Amikor valóban könnyed szívvel viszonyulsz azokhoz az emberekhez, akikkel az idődet töltöd, akkor még több hasonlóan könnyed szívű embert fogsz vonzani. Azonban ha mindegyiket alaposan kielemzed, hogy lásd ő-e az álompárod, akkor ugyanilyen szőrszálhasogatókat fogsz vonzani és csak kölcsönösen csalódást okoztok egymásnak.

Ha jó érzés van benned az emberekkel való találkozás irányában, és örölsz minden randevúnak csak úgy önmagáért, csak az adott alkalomért, ahelyett hogy rögtön egy halálig tartó kapcsolatként nézel rá, akkor sokkal valószínűbb, hogy rezgéseid összhangban maradnak azzal, amit igazán szeretnél egy kapcsolatban és az Univerzum sokkal gyorsabban szállítja majd tökéletes társadat.

A helyedben olyan döntést hoznánk, hogy minden randevút, minden beszélgetést egy lehetséges partnerrel, minden párkapcsolattal összefüggő gondolatot könnyeddé, elfogadóvá teszünk. Mindaddig gyakorolnánk a megkönnyebbülés érzését, amíg gondolataink valóban elfogadóvá válnának. És akkor nemcsak üdítően jó érzésekkel teli életet fogsz élni - nemcsak hasonlóan boldog emberek sereglenek majd köréd, akikkel élvezetesen töltheted az időd - de nagyon hamar megjelenik majd valaki a tapasztalatodban, könnyedén és erőfeszítéstől mentesen, és mindketten tudni fogjátok, hogy válaszok vagytok egymás vágyaira.

És amikor ez megtörténik, többé nem lesznek játszmák. Egyikőtök sem fog kötekedni a másikkal. Nem fogsz keménykedni, hogy többet kapj és nem fogod azt mondani, hogy "szeretlek, de szükségem van arra, hogy ebben a dologban egy picit megváltozz értem". Úgy látod majd a másikat, mint tökéletes választ arra a tökéletes kérdésre, amit egész életed tapasztalata alapján alkottál meg. És ez egy olyan kapcsolat lesz, amely mindkettőtöknek a javát szolgálja, amely mindkettőtöket teljessé tesz, amely folyamatosan növekszik és kielégít, vég nélkül.

***

A legrosszabb, ami történhet, hogy annyira beindulsz, ráhangolódsz arra, amit szeretnél, hogy a volt partnered is rád hangolódik és ketten megint harmóniában lesztek egymással. A legrosszabb, ami történhet, hogy összhangba kerülsz azzal, aki vagy és azzal, amilyennek egy kapcsolatot már nagyon, nagyon, nagyon régen szeretnél. És a Forrás elhozza neked azt a személyt, akivel ez a kapcsolat valósággá válhat. Bármelyik is történjen, nincs mit veszítened. Nem neked kell kitalálni, hogy ki, hol, mikor, hogyan.

Nem kell nevet adnod a szerelmednek; nem kell megnevezned a várost, ahova költözni szeretnél. Ezeket nem neked kell kitalálni. Neked csak az érzésre kell rátalálnod, ahol a vágyad megvalósulása van. Az Univerzum pedig elvezet majd oda. És amikor ott vagy, akkor majd azt mondod "pont ilyenre gondoltam".

HozzászólásokNem tudom eldönteni, hogy ez

Nem tudom eldönteni, hogy ez saját írás, vagy idézet egy könyvből?
A "A helyedben olyan döntést hoznánk" kezdetű rész alapján Esther és Jerry Hicks könyv lehet... De melyik?Annak örülök, hogy a játékos megközelítés, könnyedtség,

a találkozás öröméért való együtt töltött percek mennek nekem./Örülni a másiknak, ez a lényeg./Néha egy jó beszélgetés,nevetés, ölelés stb.jobban bearanyozhatja a napunkat, mint bármi más./helo

SZóval már senki nem jár ide? :(mármint "mantra" akart

mármint "mantra" akart lenni...mi az a mantra?

a amntra az meg mi és hogy segit ebbena dologban? :)igen

Igen az igaz de nem irták le milyen módszerrel érdemes neki fogni!! te tudsz esetleg ebben segiteni?

PKedves Zsófi! Akiknek sikerült, azok már leírták itt is!

Nézzél be a Sikertörténetek/Hálószobába, ahol találsz ilyen történeteket.
Jó olvasást és sok sikert!

"Az élet titok - fejtsd meg!"
Szeretettel: Ery*

Nem tudom,lehet hogy még fiatal vagyok ehhez az egész dolgohoz (bár nem hiszem,hogy ennek az alkalmazása elsősorban a kortól függene),de nagyon sokat gondolkoztam már azon,hogyha konkrét személyt nevezek meg,akit az életembe szeretnék látni,vagy akitől több odafigyelést szeretnék stb.,akkor az így lehetséges? Ha például folyamatosan egy adott emberre gondolok,hogy pédául valahol összefutok vele,jót beszélgetünk,ilyenek akkor az azért nem teljesül mert nem szabadna ennyire egy konkrét emberre gondolni? Lehet,hogy hülye kérdésnek hangzik,de erre igazából még sehol nem kaptam választ :S Valaki légyszi mindenképp válaszoljon,köszönöm!Csak hogy én is lássak csodát! :))

Épp erre az írásra épp most volt szükségem, de nagyon. :) Köszönet érte.

Szeretettel:
L.A.Segitsetek

sziasztok

Örömmel olvastalak titeket. Szeretném h valaki seitene nekem abban hogy tökéletes módon tudjam magamhoz vonzani az exemet....szeretném visszakapni és egy ideje már csak pozitivan gondolok rá,meg a vonzás törvény meg ezeket ismerem és gyakorlom. Mit tegyek még?

Köszi!Szia Brigitte!:)

Köszönöm a segítséged! Olvasom az általad javasolt könyveket! Rengeteg erőt és energiát merítek belőlük!
Jó ,hogy vagy!:)
Szeretettel Cseva:)SZERETNI MAGAM gyakorlat

A Szeretni Magam gyakorlat többlépcsős leírása következik itt:

Tedd a bal kezedet a szívtájékra, a jobbot pedig a gyomorszájra és figyelj befelé. Amikor ellazulsz, képzeld el, hogy energia áramlik a szívedből az Énképedbe és azt teljesen feltölti. Idővel már nem kell erre koncentrálnod, mert megindul az áramlás magától.
Koncentrálj erősen a szívedből az Énképed felé áramló érzésre! Ismerd fel ebben az érzésben a szeretet! Engedd Magad ezzel feltöltődni.
Amikor sikerül feltöltened teljesen Énképedet szeretettel – elfogadtad Önmagad – egy határtalan megnyugvást, békét, bizalmat élsz meg. Megszűnik az egyoldalú energiaáramlás, és teljes kiegyenlítettséget tapasztalsz egész lényedben.
Talán azt is felismered, hogy nem ez a test, nem ez a személyiség vagy, aminek eddig hitted Magadat. Lásd meg mi maradt belőled, tapasztald az egylényegű Valóságot.

... erőssé válsz...

Brigitte Shani Padme
* az együttérzés és minden női megnyilvánulás Dákinije *GYÓGYÍTÓ MANTRÁK

A védikus rezgések valósággal csodát tesznek: mivel a szervezet legmélyebb szintjéről hatnak, e gyengéd hangimpulzusok képesek a fájdalmat kellemes érzéssé, az abnormális testi működést egészséges életműködéssé, a betegséget egészséggé változtatni. A hatás drámaian gyors, a gyógyulás szinte “kelj fel és járj” mértékű. Évtizedes migrének, krónikus ízületi-, légzőszervi- és bőrproblémák szűnnek meg szinte azonnal.
Ahogy a szellemi ébredés korába lépő emberiség előrehalad a lélek evolúciójának útján, úgy ébred rá, hogy a testi-lelki szenvedés és betegség a Létezést működtető mélyebb törvények feltárásával és az emberi tudatba integrálásával legyőzhető és megszüntethető.

Brigitte Shani Padme
* az együttérzés és minden női megnyilvánulás Dákinije *MANTRA

A mantra hatása az általa keltett hangvibrációs hatásban rejlik, ezért a pontos kiejtés nélkülözhetetlen. A mantra hallható hangja a lelki, isteni hang,amit a gyakorló elméje kelt, a szíve hall és csak a beavatott ért meg.

A mantrát mestertől kell kapni, mert guru nélkül egyetlen mantra sem igazán hatásos. A szellem a fontos, mert a mantra nem megtanulható, olvasható hangcsoport. A lelki hatás nem pusztán a produkált hangban, hanem annak hangarchetyposzában rejlik. Ezzel szemben az úgynevezett szent név mantrák fölismerés kérdései, ezekre emlékezni kell. Ismétlése nem csupán vibrációs hatás, hanem kapcsolatkeresés.
A mantrák misztikus hangok, melyek nem a világi tapasztalás körébe tartoznak. Értelmük akkor nyilvánul meg, ha az adott szabályok szerint ejtik ki, fölfedezik, fölébresztik, asszimilálják.

Brigitte Shani Padme
* az együttérzés és minden női megnyilvánulás Dákinije *creator,

Szia,

Lehet most kiábrándulsz vagy csalódsz a válaszomban, de nem tudok Neked titkos meditációval vagy mantrákkal szolgálni.. A meditációkat 6 éve gyakorlom, őszintén szólva ennyi év tapasztalatát képtelen vagyok átadni, 1 okból : elmondva nincs értelme, TAPASZTALNI kell ! Hosszú évek gyümölcse ez, amivel maximálisra növeltem koncentráció képességemet, hogy segíthessek másokon. Tudod, ez olyan, mint egy jó süti, elmondhatom, hogy milyen az íze... de hogy tapasztald is, ahhoz meg kell kóstolnod :)
Természetesen, elmondom, hogy zajlott nálam a folyamat és adok tippeket is, és tudd, hogy ha kell. Veled együtt meditálok. Nekem nem számít tér vagy idő, bármeddig tudok összpontosítani.
Kérlek, írj nekem e-mailt innen a portálról, naponta olvasom a postámat.

Szeretettel,

Brigitte
*az együttérzés és minden női megnyilvánulás Dákinije*Nekem is légyszi

Szia Brigitte!

Látom a te módszered szuperül bejön mindenkinek. El tudnád nekem is küldeni a meditációs gyakorlatot meg a mantrákat? Konkrét személyre is kéne meg általános párbevonzásra is.

Előre is köszönöm.

Nekem érdekes tapasztalat volt ezt a vonzásos dolgot kifejezetten exre kipróbálni. Hatott de nem úgy ahogy akartam: az nem jött be hogy kvázi visszatérjen hozzám az új párjától, az viszont igen hogy állandóan rám gondoljon és ne tudjon rendesen elszakadni érzelmileg tőlem. Ergo szeretetet és "rámgondolást" le lehet hivni a másikból de egy harmadik iránt érzett konkrét fizikai vonzalmat eltörölni a vonzással azért nem lehet. Legalább is nekem ez a tapasztalatom. Aztán persze a fizikai vonzalom előbb-utóbb úgyis lanyhul és akkor már üres a pálya... kérdés hogy akarunk-e ennyit várni valakire, és eldönthetjük-e helyette hogy neki jobb velünk mint egy harmadikkal (utóbbira a rövid válasz nem, de azért egy próbát megért nekem látni hogy ilyenkor hogyan funkcionál a dolog :-).

Mindenkinek kellemes vonzogatástSzeva cseva :)

Ha még nem vagy túl az alábbi 2 könyvön, akkor feltétlenül szerezd be. Nekem ezek hozták meg a sikert.
Plusz meditációkat végeztem és mindig pozitív gondolatokat hagytam csak érvényesülni.

Kurt Tepperwein : A teremtő képzelet csodái
Micheal J. Losier : Így működtesd a vonzás törvényét

Mire vagy konkrétan kíváncsi ?

Szeretettel,

BrigitteKedves Brigi!

Hihetetlen a vonzás törvénye .Mióta megismertem úgy érzem megváltoztam.Szinte mindent sikerül bevonzanom.Csak a szerelmem nem,talán túl görcsösen akarom? Épp ezen elmélkedtem és azon ,h bárcsak valaki tanácsot adhatna -és akkor meglátam a Te válaszaidat a témával kapcsolatban :) Kérlek Brigi adj tanácsot mit tegyek!Köszönöm:)Egyetértek az előttem szólókkal...

... ajánlom neked Louise L. Hay magyarul megjelent két könyvét vagy akár Csillair fórumtársunk könyvét. Negatív énképpel, önszeretet nélkül nem lehet pozitívan gondolkodni! Ha úgy gondolod, hogy nem érdemled meg, nem is fogod megkapni.
CyberCatOlgi legyél kicsit pozitívabb!

Igenis minden embernek meg van a párja - csak lehet, hogy még nem találtak egymásra.
Miért ne lehetnél te fontos egy férfinak? Miért ne szerethetne téged egy férfi? Ez butaság! Megérdemled, nem? Mindenki megérdemli a szeretetet és a törődést!
Az a helyzet - legalábbis én úgy látom - hogy te magadat nem szereted, önmagadnak nem vagy fontos. Addig amíg ezt érzed, hogyan várod el, hogy más (egy férfi) szeressen. Legyen több önbecsülésed, önbizalmad!
Szeresd magad és hidd el mások is szeretni fognak!Szia Olgi!

A vonzást nem jól alkalmazod,ugyanis akkor nem így nyilatkoznál a jövődről.A házas emberekről csak annyit,hogy szépen vissza lehet őket küldeni az asszonyhoz.Tudom,mert velem is próbálkoztak,de inkább nem bonyolítom az életem velük,plussz nekem sem esne jól ha a feleségük helyébe lennék,és ezt csinálnák velem.Mert amit adsz,azt kapod vissza!Kedves Olinka!

Kedves Olinka!
Én nem akarok szétzúzni házasságokat és családokat, de a sors valahogy ezt szánja nekem. Évek óta csak nős férfiakat vonzok és sajnos mindíg én kerülök ki vesztesen az egészből, én nem félek attól hogy bárkit is elvonzanak tőlem, úgyanis nekem nem volt és szerintem nem is lesz senkim ha így haladok, nem tudom hogy valaha is fogok-e találni olyan férfit aki engem fog választani, szerintem olyan férfi nincs akinek én fontos lennék, talán kalandra esetleg, ahogy Te is említetted, pedig én már családot szeretnék. A vonzásról pedig azt tapasztaltm, hogy akármennyire is kitartó vagyok érzek és hiszek, talán kis dolgok megvalósulnak, de nagyok nem, vagy ha a nagy dolgok is igen akkor sok ídőre rá, amikor már késő, már nem is szeretném. Furcsa az élet és kiszámíthatatlan, ígazából nem lehet mindent írányítani, én így gondolom, arra születni is kell.
Szia! Olgi!Légzésgyakorlat

Igen, létezik ilyen.. és aki ír, így vagy úgy, de mindenkinek segítek.
Szeretettel,

Brigi"Brigi Titka"

Úgy látom Dága Brigi nagy feladat vár rád! Mindenki a "te titkod" akarja! Mindnyájan örülünk a te sikereidnek és ezen felbuzdulva szeretnénk mi is hasonlókat elérni!
Remélem nem baj, hogy nem csak a saját nevemben írtam, de úgy látom egyre többen járunk hasonló cipőben!
De nekünk is sikerülni fog, kell egy kis külső segítség - egy lökés, ez lehet, hogy a Brigi - aztán sínen leszünk! Tudom, érzem!Brigi

Kedves Brigi,

Irtad, hogy hogy van egy különleges légzés meditációs gyakorlatod, amivel energiát tudsz küldeni a szerelmednek.
Illetve mantráid, amit érdemes használni.

El tudnád nekem is küldeni mailben ezeket?

Olyan helyzetben vagyok, hogy szükségem lenne erre a technikára.
(konkrét személy bevonzása)
Másban egészen jól működik a vonzás törvénye (új autót, a régi jó áron eladását, kisebb- nagyobb eseményeket, pl a kiskutyát, akit meg akartam menteni, be tudtam vonzani az elmúlt 1-2 hónapban), de az érzelmi területen, pontosabban a szerelmi téren nem nagyon tudok eredményt elérni.
Valószínű sok a blokk, a félelem bennem.
Ezt szeretném oldani, a fenti technikákkal.

Nagyon szépen köszönöm előre is a segítségedet!Hála!

Köszi mindenért! Megkaptam az email-t, és válaszoltam! Nagyon-nagyon kedves tőled, hogy segítessz rajtunk!Hello ...

Az előbb mindenkinek válaszoltam.
Sok szeretettel,

BrigiBrigi

Köszi, elküldtem az e-mailt.

Lo-loDrága Steve!

Tiszta szívemből gratulálok!
Nagyon boldog vagyok ,hogy sikerült.
Egy nagy-nagy ölelés neked!

Szeretettel ölellek: KrisztiKöszönöm!

Előre is köszönöm, nagyon hálás vagyok érte!