November 1


Kedves Secret látogatók!

A mai nap különleges, mint minden nap az életünkben. Immáron 5 hónapja működik a thesecret.hu oldal, és ilyen rövid idő alatt is csodálatos dolgok történtek már itt. Barátok találtak egymásra, párok találtak egymásra, boldogságban és békességben beszélgetünk. Persze néha szócsatákat is vívunk egymással, de az is szükséges, hiszen ettől jutunk előbbre... :) Kívánom hogy legyen a mai nap a megújulás, az újjászületés napja, gondolatban már elindítottam sok új folyamatot, ami hamarosan fizikailag is meg fog jelenni, és kiteljesedik. Tegyünk mindannyian így, és teremtsük meg együtt a boldogabb, szebb, Mosolygó Magyarországot!

Sok szeretettel: Secret Admin

Két írást idéznék még, egyiket Csillair-től, másikat Yvett-től a mai nappal kapcsolatban:

Mindenkiért egy-egy gyertya égjen!

Ma kaptam Zsófitól egy nagyon kedves és megható emailt, amit szeretettel megosztok azokkal, akik még nem ismerik. Sokunknak van valaki az életében, akit nagyon szeretett, akitől rengeteget kapott az életben és aki már nem lehet itt köztünk a Földön. Ezzel a virtuális gyertyagyújtással emlékezhetünk szeretteinkre:

http://www.freeweb.hu/mjd/gyertya/gyertya.php

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

NOVEMBER 1.-én minden teremtés 10 milliószoros erővel hat. Fontos, hogy arra gondolj, amit teremteni szeretnél az életedben. Ha negatív érzelmeid, gondolataid merülnek fel, nyilvánítsd ki, hogy elengeded őket. A nagy terheid feloldását érdemes erre a napra időzíteni. Küldj fényt a Földnek és az emberiségnek! Képzeld el a Földet egészségesnek, a rajta élő embereket pedig békésnek, szeretettelinek. Lásd a Világot békét ünnepelni. Tegyél meg mindent amit szeretnél 10 milliószoros erővel hatni. Szólj minél több embernek, hogy ők is tudatosak lehessenek ezen a napon.

http://kryon.shp.hu/hpc/hpc_member.php?a=kryon&o=JxjSUSYHQp

HozzászólásokKedves Éden!

(Hű de klassz nevet választottál:))
Üdvözlet a kis Danikának!!!!!
Ugye milyen csoda az,ha végig ott van valaki egy szülésnél?
Gratulálok Nektek!Minden elképzelhető szépet és Jót kívánok!
dindus...Sziasztok

ÉdenNekem ez a nap különös ünnep:Ugyanis ma hajnali 5 óra 13 perckor megyszületett az unokaöcsém,és végig ott voltam a szülésen.Sok szerencsét ebben a Világban Danika!!!!Csatlakozom! Istenke éltessen Imrénk!

Szeretetben, egészségben, sok-sok rörömben, boldogságban, bőségben!
Hálásan köszönjük Neked a Secret oldalt!

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell * www.5rol6ra.huNovember 5 meg, Imre napja :)

Nagyon sok boldog névnapot! :)