A tudat és érzés harmóniája, na ez hiányzott puff neki...

Ma megint olyan napom volt, amikor egy kicsi sikerül megvilágosodni. Amikor egy pillanatra megnyílik az ég, engedi látni a negyedik dimenziót, aztán visszazár, már csak az emlékeidre hagyatkozhatsz.
Rá kellett jönnöm, miért fullad újra és újra kudarcba néhány hőn áhított vonzásom.

A vonzás törvénye nem az elméből működik. Nem csak abból, inkább úgy mondom: nagyon kis részben az elméből.
A vonzás törvénye úgy működik, hogy azt vonzod be, ahogy sugárzol. Vagyis: ahogyan ÉRZEL. Az érzésben van a vonzó mágnesesség. Ezért van az, hogy sokan sokmindent el tudnak képzelni, persze. Megjelenik a tudatukban, mégsem működik a törvény. Mert nem úgy éreznek.
Példák erre a betegségek egy része is. Hiába tudom az elmémmel, hogy volt már aki kigyógyult a rákból, ha nem ÉRZEM azt hogy nekem sikerülhet. Az eszemmel felfogtam, tudom, vannak rá konkrét bizonyítékok is, én mégsem gyógyulok, mert nem hiszem el, hogy gyógyulhatok. Vagyis az ÉRZÉSEM a dologgal kapcsolatban negatív. A tudatos teremtések nagy része ezért nem működik, ezért megy félre. Az emberek általában ha valamire nagyon vágynak, nem magát a VÁGYAT ÉRZIK, hanem ANNAK HIÁNYÁT. Tehát miből fognak még többet bevonzani az életükbe: a hiányból, mert az alapérzelmük a HIÁNYÉRZET.

Ha tudatosan akarunk teremteni az életünkben, az érzést kell megváltoztatni, nem a gondolatot. Ha azt érzem, hogy én azt a valamit soha nem kaphatom meg, pedig milyen jó lenne, pedig hogy szereném - a hiányból teremtek még többet. Ellene dolgozom magamnak, és úgy, hogy még csak észre sem veszem. Ha valóban vonzani akarok, akkor azt kell éreznem: a vágyott dolog nem hiányzik, már most is jelen van. Csak még nem nyilvánult meg fizikai formában. Át kell hidalnom a vágyam által megteremteni kívánt dolognak az életembe történő megjelenéséig meglévő szakadékot. Ez a híd az az érzés, hogy érzem, hogy már közeledik, tudom, hogy meglesz, csak ki kell várnom, míg elér hozzám. Ez fontos, mert az emberek azt hiszik, hogy minden rögtön és azonnal ott terem az életükben.

Nem, idő kell a manifesztációhoz (na, ez az én piszok nagy holtpontom).
És az "idő" illúziója miatt elkezdenek ellene teremteni maguknak: miért nem kaptam már meg? Lehet hogy nem is jön, nem is sikerül? Ez az ellenteremtés, ami valóban megakadályozza a kívánt dolog bevonzását. Mert ugyanolyan erős, mint a teremtés, hiszen mindkettő vonzás, csak az egyik magam felé, a másik magamtól el. Így valóban nem sikerülhet.
Tehát a vonzást az érzés működteti, nem az elme. Az elme az, ami ellenteremt.

És még egy fontos dolog:
... ha a karmám is engedi a folyamat felgyorsul.

HozzászólásokKedves Ragyogás és

Kedves Ragyogás és Alfajáró!

Örülök, hogy együtt gondolkoztatok velem!
És kedves Alfajáró, igen kincsesláda, az ilyen pillanatok beégnek a szívbe, mint amikor nagy kincsre lel az ember... dehát arra is lelünk ilyenkor...:-)Gini, köszönöm neked!

Mindannyian keresők vagyunk Utunkon, az Életben. És ma már megértettem azt az egyszerű dolgot, hogy mindaddig, amíg a felismeréssel Bennem, bennünk, nem párosul valami, ami a változás erejét behozhatná életembe, nem működik semmi. Nincs felismerés- nincs változás. Érlelődünk. Megérettünk- Tehát megváltozhatunk. Ez is egy komoly felismerés. Köszönöm, hogy hozzásegítettél, és hogy megkaphattam a felismerést ehhez is! Anikó

Az igazság felszabadít. A szabadság igazzá tesz.

"Szíved halk szavát csak türelmed csendjében hallhatod meg."Igen Dindikém, ezen

Igen Dindikém, ezen agyaltam napokig, aztán kiraktam a témát az agyamból szellőzni:-)
Nagy keveredést okozott a karma kérdés a vonzás törvényén belül...
Most úgy vélem, a karmámba beleírtam ezt a fontos állomást: "Meg kell ismerned a vonzás törvényét, és meg kell tanulnod használni".
Magyarul, voltam olyan mentális szinten már az előző életemben, hogy kijelöltem magamnak EZT AZ OLDALT IS, EZT A FILMET IS...
Miért ne tudhatnám akkor alkalmazni is?:-)

"Amit most az elmédben látsz, azt hamarosan a kezedben is tartod."
Bob ProctorGini!

Most szavakba öltöztetted a gondolataiamat.
"Ha a karmám is engedi,a folyamat felgyorsul"--------Ez egy jó Omen véleményem szerint.
A karmánkat ugye mi teremtjük?Van kegyelem is benne,igaz?Tehát rajtunk áll Minden...
Most elgondolkodom ezen.Köszönöm Neked!