S.O.S. Nincs meg véletlenül valakinek José Silva élete?

Régen megvolt, ám a sok költözés miatt elkeveredett José Silva életrajza, és szükségem lenne rá.
Valaki tudna segíteni?

Előre is köszönöm!

HozzászólásokHurrá!!!! Nem késő! Dehogy késő!

Egyszerűen leírhatatlanul nagyon boldoggá tettél!
O.K. A világ végére is elrepülök érte!
Köszönöm!Köszönöm!Köszönöm! Írd majd meg légy szíves a tel.számod és akkor megbeszéljük a részleteket!
Köszönöm! :)))))))
„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell * www.5rol6ra.huNekem megvan

Nekem megvan a könyv, viszont csak a november 25-i hétvégén megyek haza Magyarországra. Ha az még nem késő neked.

CyberCatKöszönöm szépen!

DRÁGA VAGY, HOGY UTÁNÉZTÉL!
Jó lenne a könyvet akárcsak fénymásolatban megszerezni. Ám már ez is nagyszerű segítség!
„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell * www.5rol6ra.huCsilla! Nekem nincs meg az

Nekem nincs meg az életrajzi könyve, de néhány Agykontroll könyvem van, otthon szívesen megnézem, ha valami konkrétum kellene. A neten ezt találtam.
José SILVA - Philip MIELE

José Silva (1914. augusztus 11. – 1999. február 7.), az Agykontroll módszer megalapítója. 1944-ben kezdte meg parapszichológiai kutatásait a Texas állambeli Laredóban. Az autodidakta férfiú saját gyermekein kezdte kísérleteit, melyekkel intelligenciahányadosukat akarta növelni, hogy jobb eredményeket érjenek el az iskolában. 28 év kutatással és kísérletezéssel fejlesztette ki a Silva-féle Agykontroll Módszert. Először a Texas állambeli Amarillóban tartott ilyen tanfolyamot 1966-ban. Módszere, az általa kitalált néven az Agykontroll azóta világszerte hatalmas sikert aratott.

José Silva több mint húsz éve folyó kutatásai kezdetén a hipnózissal szerzett tudása, elektronikai ismeretei és gyermekeinek rossz iskolai eredményei indították annak tanulmányozására, hogyan lehet a tanulási képességet valamiféle agytornával javítani. Innen kiindulva jutott egyre mélyebbre választott kutatási témájában, az agykontroll kidolgozásában, melynek lényege, hogy megtanulhatjuk és tökéletesíthetjük a testben és lélekben való ellazulást, s egy olyan reflexiós szintet érjünk el, amelyben az emberi agy alfa hullámokat, másodpercenként 7-14 ciklus elektromos energiát termel, s ebben az állapotban, speciális módszereket alkalmazva, rendkívüli képességekre tesz szert. A kötet lényegében két részből áll: az első és utolsó fejezetben Philip Miele mutatja be a szerzőt és az agykontroll gyors elterjedését, a tanfolyamok során nyert gazdag tapasztalatokat. A kötet főtestét alkotó tizennégy fejezet Silva munkája, az agykontroll-tanfolyamok anyagát adja közre, amelyek segítségével az agykontroll - ha tanfolyamnál hosszadalmasabban is, de elsajátítható, s emellett a módszer hatékonyságát bizonyítandó, számos érdekes, már-már csodaszámba menő esetet ír le.

Varázslatosan szép és hálával telt, fénnyel áldott pillanatokat, s hozzá gyermeki szemet, hogy észrevedd, és rácsodálkozhass.