Bírálat, ítélkezés, kritika, megrekedt illuziók

"Változatlannak lenni egyenlő a mozdulatlansággal. Nem mozogni egyenlő a halállal. Ugyanolyannak maradni az élet törvényei ellen való. Márpedig ebben a küzdelemben az élet nyer. Változz tehát! Igen változz!
Változtasd meg a rendszereidet, az elveidet, a modelljeidet az elméleteidet.
Hagyd, hogy felébredjenek benned a legmélyebb igazságaid. Ezért aztán légy nyitott. Ne zárd ki az új igazság lehetőségét, mert megszoktad a régit. Az élet ott kezdődik ahol a megszokottság véget ér. Ne siess hát megítélni másokat. Igyekezz kerülni az ítélkezést, mert amit „helytelennek” látsz mások cselekedeteiben azt „helyesnek” tartottad korábban.
Amikor azt mondod, „nem fér a fejembe”, hogyan tehette valaki ezt vagy azt abból csak az derül ki, hogy elfelejtetted, honnan jöttél és hová tartasz, illetve, honnan jött és hová tart a másik."

(Beszélgetések Istennel)

HozzászólásokKöszönöm szavaidat

Köszönöm szavaidat Álomkereső!Szia Agota!

:))))
Idézet Abrahamtol a Vonzás Törvénye című könyvből:
"Életed célja ... nem más, mint az öröm. Soha nem vágyaid konkrét megvalósulása a lényeg, hanem az, hogy hogyan érzed magad az adott pillanatban."
Keresd hát az örömöt!
Tedd mindig azt, amitől igazán jól érzed magad!
Ha így élsz, biztos lehetsz benne, hogy valódi küldetésed teljesíted! :)))

Szeretettel:
Álomkereső
http://www.alomkereso.com
http://thesecret.alomkereso.info/Almok_keresese_thesecretSE.exe
http://www.thesecret.hu/node/1232Szia Álomkereső! Fura, de

Szia Álomkereső!
Fura, de nem tudom. Egy dolgot tudok, hogyha ilyen emberek társaságában vagyok megnyugvást érzek, és egyszerre izgatott is leszek és legszívesebben rögtön cselekednék, mindenkit átölelnék. Talán azért nem tudom hogy mit keressek, mert már iskolás korom óta (most 27 vagyok) a magam útját jártam, és sok falba ütköztem. Talán ezért inogtam meg párszor, hogy rossz úton járok, és emiatt nem tudott még határozottan felszínre törni bennem, hogy mi is a valódi cél. Sokszor úgy érzem, hogy már mind tudom és természetes az amit újként olvasok. Például amikor a vonzás hatalmát olvastam, visszagondoltam előző szitukra, és rájöttem, hogy az ismeretet előbb alkalmaztam minthogy tanultam volna. Mostanában többször hallottam, hogy a célt kell letisztázni, és felé haladni. Azonban a célt először meg is kell találni. Én nem anyagi célokra vágyom elsősorban, nem mozgat meg egy új kocsi, ház stb. vágya. Persze pénzből mindenki többet szeretne, de úgy érzem mégsem ez az ami kell. A párom nem hisz az ezotériában, így nehezebb egy picit hiszen néha olyan jó megvitatni ezeket a gondolatokat is. Már az is örömmel töltött el, hogy olvashatom ezeket az írásokat az oldalon.Kedves Agota!

Mi az, amit keresel? :)
Lehet, hogy előbb ezt kellene tudnod, illetve eldöntened?

Szeretettel:
Álomkereső
http://www.alomkereso.com
http://thesecret.alomkereso.info/Almok_keresese_thesecretSE.exe
http://www.thesecret.hu/node/1232kérdés

Sziasztok!
Én csak most kapcsolódtam az oldalhoz, de már most nagyon tetszik. A Titok c. filmet nemrég néztem meg én is. Először amikor láttam szinte hihetetlennek tűnt, de másodszorra már kezdtem emlékezni dolgokra amik megtörténtek velem, és hogy miért lehetett. Könyvben még nem olvastam. Nemrég egy másik könyvet olvastam, amit ajánlani tudok mindenkinek Lynn Grabhorn-Vonzás hatalma. Gondolom persze ti már túl vagytok ezen is. Pár könyvet én is olvatam már pl. Mennyei Prófécia, Rendkívüli pillanatok, Békés harcos útja. Mégis valahogy úgy érzem, hogy valami hiányzik, mintha nem találnám amit keresek. De azt nem tudom mi az. Tudtok segítni? Persze lehet hogy most badarságokat hordtam össze, de úgy érzem, hogy itt értitek miről beszélek. Nagyon tetszik az oldal és olyan izgatott vagyok hogy megtaláltam. Legszívesebben mindenről írnék. Szóval nagyon jó hogy megtalálhattalak titeket, akikkel egy dologról beszélünk.ÚJRA

Beszélgetések Istennel.. az összes részt olvastam.. nagyon jó újra hallani ezekről a könyvekről.
Köszi, hogy felidézted...

BrigitteKedveseim!

Köszönöm, hogy vagytok! Hogy erősítitek bennem is a hitet! Fénylények vagytok, igazi indigók, akik tisztítjátok az utat a kristályoknak, hogy megszülethessen végre a béke...

"Amit most az elmédben látsz, azt hamarosan a kezedben is tartod."
Bob ProctorDrága Stevem :)

Én is elolvasnám :) légyszi-légszi küld már át :)

A filmet már háromszor láttam, de még kellllll nekem.... néznem :)

A The Secret és a Mennyei Prófécia mellett ezt is """"kötelezőnek"""" kellene bevezetni :) de én csak nagyon-nagyon ajánlom :)
Mert ezt mondja a szeretet :)
öbike :)Gini99

Szia. Nagyszerű ez az idézet. A kedvenc könyvem, mindenkinek el kell olvasni.
A sajét megfogalmazásomban:
Midenek felett ne fektess le korlátozó szabályokat !

N
Köszönöm, hogy VAGY ! MOST !

STEVEGini, Aljajáróhoz hasonlóan, ragyogsz, mint a

leggyönyörűbb gyémánt.

Tetszik ez a mostani Gini is. Nagyon. Látni a kibomló lélek gyönyörű virágzását...
MMMMMMMennyei csoda vagy nekem.

Az igazság felszabadít. A szabadság igazzá tesz.

"Szíved halk szavát csak türelmed csendjében hallhatod meg."