Bevonzottam

Kirpal Singh mondta valahogy így: Kezdetben egyedül vagy, aztán majd karavánná alakultok.

Évekkel elezlőtt jött az ötlet, hogy egy nagy karaván kellene a békéért. Megismertem a szekretet, alkalmazni kezdtem és ma ott tartok, hogy olyan emberekkel találkozhatok hetente, akik úgymond kiválasztottak, hogy a békéért karavánba szerveződjenek.

Ámulok. Nem ezer ember indul útjára a békéért, hanem százezrek vannak jelen pillanatban is úton. Sok száz Vikriditavin-nal, vagy Anunatával...

Ma úgy érzem, hogy akik jelenkezni fognak vagy már jelentkeztek az általam létrehozott karavánba, azokat voltaképpen haza vezetem. A békével, az eredendő szeretet útján.

A Mester olyan egyszerűen és tisztán mondja el azt, amit tanít, hogy én, aki a természet útját járom, az erőlködés mentes ösvényen rátaláltam Rajinder Mesterre, akit mindig is kerestem. Mindig is kerestem egy olyan embert, aki megtanít embernek lenni. Megtaláltam azt a tanítást, ami egyszerű, ami tiszta, ami szerint valódi emberré válhatok.

Ahogyan most látom:
A békességet másokkal nem olyan egyszerű megtanulni. Közel sem egyszerű, hiszen sok-sok évet éltem úgy, hogy rám erőltette más az akaratát és megtanított arra, hogyan mondjak ellent és fordítva, én erőltettem másra az akaratomat és lerázták mások magukról... ha tudták. Utálkoztam, ha mélyen megbántottak. Harcoltam, ha el akartak taposni. Mint ahogy napjainkban is, még itt is...
Ma úgy látom, mind ez csak köd. Más emberek csak az egojukat fényezik. Vagy nem. Nem tudom, és nem is foglalkoztat ma már ez. Egy dolog foglalkoztat, hogy a szeretet fénye egyre erősebben látszódjon bennem, belőlem, és így szolgáljam az emberiséget.

Miért akarom szolgálni az emberiséget? Ha ránézek egy fasorra, hálát adok, mert még láthatom. Van szemem világa és élek. Lélegzem és az orrom illatokat ád. Hálás vagyok ezért.
Mindenkiben és mindenben Isten van ami él. Az élet maga az Isten. Ez számomra nem hit kérdése, egyszerűen köszönöm, hogy embernek születhettem.

A Változás törvénye: Minden lélegzetvételeddel változol. Ha tudatos vagy, tudod mivé változol.

Ne higgy abban, hogy a szeretet az ember alaptermészete, hanem tapasztald meg, és érezni fogod, hogy a szeretet az ember alaptermészete.

Minden pillanatban érzek valamit. Érzékelem, hogy érzek valamit. Tudom, hogy egynek sincs neve igazából, nem lehet neve, mert minden érzés - ha egy hajszálnyit is - más és más. Egyetlen gyűjtőnév van az érzésre, az pedig a szeretet. Tudom, mert már sokszor nem szerettem. Titeket sem szerettelek, csak hogy lássam, abban van é szeretet. Csak az volt. Csak szeretet volt bennem, csupán lámpásom fénye hol világított, hol pislákolt halványan, de sosem aludt ki. Sosem aludhat ki. És amikor pislákolt én voltam az, aki szenvedett. Nem vágyom arra, hogy szeressetek. Én vagyok a szeretet. Segítek, hogy lámpásotok fénye valós pompájában világítsa be az életeteket, úgy segítek, hogy az én lámpásom a valós pompájában világítsa be az életemet.
Van, létezik öt tolvaj, aki a fényeteteket tompíthatja. Ez az öt tolvaj a HARAG, KÖTŐDÉS, EGO, VÁGY, MOHÓSÁG. Őket kell felismerni a pillanatotokban ha ott vannak, és magatok Mestereivé váltok. Érzitek a szeretetet a pillanatban és a magatok tanítványaivá váltok.

Mindenki egy: A pillanatban lehetünk egyek, itt, vagy személyesen, vagy gondolatban. Úgy, hogy nincs jelen az öt tolvaj, hanem a szeretet fényei ragyognak.

Ha el akartok fogadni mindent, előbb engedjetek el mindent. Szeretni nem magatartás, hanem megérkezés a saját életedbe. Ha a lámpásod fénye pislákol, az csak azt jelzi, hogy ásítani fogsz hamarosan. Minnél többet ásítasz tudatosan, annál hosszabbak lesznek a pillanatok.

2007. november 18. Debrecen

"Minden mondat, amit mondunk, magunknak mondjuk." - Molnár Attila

Namaste:)

HozzászólásokBarátom..

Drága Denikém szeretlek.
Már érted?
"Áldás-é vagy nem,én annak veszem.
Szereteted akár van,vagy nincs,én érezem..
Kézcsókod bóknak veszem,
s homlokodon enyémet elhelyezem..."Denikém.....

.........." az Vagy aki vagy . Mig a tested és phsziéd folyamatosan változik az " én" aki vagy csecsemöként és aggként ugyanaz,de nem ugyanolyan. Egyedi vagy és megismételhetetlen! A barátok félszavakból is megértik egymást....... / Nincs ego!!!/ P . ágicaSZERETETT DENINEK...

LÁTOD,HOGY A "BOLDOGSÁG"nem "ILLÚZIÓ"?
Ha maga vagy a SZERETET..,ezt tessék tudni Kedves..
Kívánom szívem minden melegével..,hogy ne az Egót keresd írásomban...,
hanem kapd el a tolvajt mielőtt megjelenne..,
és Boldogan vezesd a KARAVÁNT a BÉKÉÉRT...,
hisz minden egyes boldogtalan perc elpocsékolt idő...
Igaz csajok...?
Denikém..,
ISTEN legyen Veled mindíg utadon...
Szerető ölelés:
Gabcili.Fergecske !!!

.........Végre! VAgy........Tudja, igen.

Találjon meg Ő!
Most Ő lép hozzám, mert. Csak.azthiszed ....

............kiadom ........ találd ki . ágicaÁgica:)

És melyik az az egy tolvajod? :)

"Minden mondat, amit mondunk, magunknak mondjuk" - Molnár Attila - Kötél

"Az erőszakot nem megszüntetném, hanem tompítanám." - Pusztai Gábor - PussieHa szépen öszintén irsz .....

............azt én nagyon értékelem..... De azt az 1 tolvajt , hogy fojam meg? Ásitozni nem fogok inkább este , meg még délután is alszom egy cseppet. Az ásitozás idézőjelbe van téve. P . ágicaDeni!!

.......... Igen , ez már igy teljesen érhető ! Örülök Neked ! Csak nálam van, még 1 " tolvaj" , hogy teljes fényembe világitsak. Baráti ölelés : ágicaIgen:)

És érzem is, nem csak tudom:)Namaste :)

EGYEK vagyunk...
Áldott vagy....
Szeretlek MOST....