¤ Eddig valoságnak hittük ¤

Nem kell szembeszállnunk semmivel,nem kell beletörödnünk semmibe,csak meg kell tanulnunk az energiánkat másképp áramoltatni,mivel semmi más nem befolyásolhatja a dolgokat,csak az,ahogyan az energiánkat áramoltatjuk. Tereljük el a gondolatainkat arrol a problémárol amely elötünk tornyosul,és gondoljunk arra ami tetszik. Ha nem ezt tesszük,soha nem fog megváltozni az a világ,amelyet eddig valoságnak hittünk.
Abban a pillanatban amikor észrevesszük,hogy idegesek vagyunk,azonnal keressünk valami mást amire gondolhatunk,amitöl egy kicsit is jobban érezzük magunkat. Bármire. Addig maradjunk ebben az állapotban,amig elkezdjük érezni a hangulatváltozást - mely eredményezi az energiánk megváltozását. Ha irányitott koncentrácioval nem sikerül figyelmünket teljesen elterelni egy negatív dologrol,akkor kezdjünk el nyugtatoan beszélni önmagunkhoz,vagy/és csináljunk valami szorakoztatot.
Ha sikerült elterelni figyelmünket a rossz körülményekröl,és csikorogva kezd kinyilni az a rozsdás szelep,amely a jo érzést engedi elõbujni,az akaratunk izgatott készenlétben áll. Most már valoban eljutottunk oda,hogy kezünkbe vegyük életünk irányitását. Uj események,uj személyek,uj körülmények özönlenek az életünkbe,szinte varázslatos modon,egyik a másik után. A mélyen áhitott uj események megtörténnek.

HozzászólásokPenyának

Köszi! Ez érdekes hogy pont egy OSHO idézetet küldtél - a napoban többször is Tőle néztem videót!!!:):)
Miröl is szól ez az oldal?:) milyen törvényröl?:)

"Ne ragaszkodj, ne kötödj egyikhez nem - egyszerüen csak légy benne a pillanatban" - ala most hatalma Yonderboi módra:)Yonderboinak szeretettel!!!

A múlthoz kötődni ostobaság, hisz már nincs ott. A jelenhez ne ragaszkodj, mert hamarosan múlt lesz. Ne kapaszkodj a jövőbe se, mert a holnapból ma lesz, az pedig hamarosan tegnappá válik. Egyszer mindenből tegnap lesz. (Osho)
Köszönöm az írásaidat!!!:)

1 óra és már nem vagyok Bp.-n: ))) Drága Yonderboy, eljössz a holnapi találkozóra, ugye?

Mert nagyon szeretnélek megismerni!!!!!!!!!!!!! :))))))))))

Keresd magad boldogságát, és boldogtalan leszel. Keresd mások boldogságát, és boldog leszel. BuddhaYondrebonak:)))

Csatlakozok Gabihoz:)))Ilyen leiráskból tudnék még sokat tanulni!!Nagyon köszönöm Neked:))Yonderboi!

Öröm olvasni az írásaidat!!! :))
Alig vártam, hogy ide ülhessek a géphez! Nem is csalódtam, Sőt!!!!!
:))))

Szeretettel!
Gabi