¤ Kedvesség ¤

Amikor semmi sem sikerül,és hiába probálkozunk egy apro kis jobb érzés létrehozásával,akkor itt van valami,ami eszünkbe juthat: a lélekben szelidség,kedvesség találhato nöben és férfiban egyaránt. Ez az uralkodo érzésünk,még akkor is ha kifelé agresszivnek,gyengének,szegénynek vagy milliomosnak látszunk. A Kedvesség nem függ össze a jellemzöinkkel. Hozzánk van köze.
Ha egyszer már ráéreztünk a kedvesség izére,képesek leszünk elöhivni az érzést magunkban,amikor csak akarjuk. Rendkivüli eröt ad ha élünk vele,mivel ezen a helyen találhato a legmagasabb rezgés. Ha megtaláljuk a természetes kedvességet,akkor elmondhatjuk: megérkeztünk Önmagunkhoz. Az életünk többé nem marad ugyanaz,mivel Mi sem leszünk ugyanazok. És rezgéseink sem.

HozzászólásokFőleg egymás rezgésszintjét tudjuk emelni...

csenge333Köszi PENNYA

Köszi hogy egy ilyen kedves, igazi ideillő történettel gazdagitottad ezen bloggom!!!!:)Drága Pennya,

Gyönyörű történet!
Köszönöm!
Én is örülök, hogy idecsöppentél!!! :))))

Szeretettel:
ÁlomkeresőÁlomkeresőnek!

És nekünk már igazi kulcsunk van!
Mindannyiunknak!!!!

Igaz Drága?

Szeretettel KrisztiKedvesség?!

Leo Buscagliát a híres írót, egyszer felkérték, hogy legyen zsűrije egy olyan versenynek, amely a leggondoskodóbb gyermeki díj várományosát kereste. A győztes egy négy éves kisfiú volt, akinek a szomszédjában élt egy nemrégiben megözvegyült idős férfi. Egyszer, amint a kisfiú meglátta a síró öregembert, besétált a kertbe, odabújt az idős ember ölébe és csak ücsörgött szótlanul. Később, amikor az anyja megkérdezte a fiút, hogy mit is csinált ott valójában, a gyermek ezt felelte: "Semmit, csak segítettem neki sírni." Ez a történet jutott eszembe!!Köszönöm Yonderboi, hogy rávilágítasz olyan tulajdonságokra és érzelmekre, amire a mai embereknek nincs ideje, vagy nem akarják felvállani önmagukat és az érzéseiket sem...Örülök, hogy idecsöppentem !!!:))))))))))))

Nagyon örülök, hogy ezt is bebloggoltad! :)
Az érzéseink jelentik az igazi kulcsot valóban! :)))

Baráti Szeretettel:
Álomkereső