Csodálatos nap

Kedves Mindenki!

Sokat gondolkoztam,miután ujból megnéztem a filmet. Teljesen másképp látok mindent,az embereket és a dolgokat egyaránt. Jó hogy itt vagyunk és olyan jó, hogy ti is itt vagytok. Fedezzük fel a Titkot! Találkozunk vasárnap! Szép fehér rózsa!Ezerszer !

sok szeretettel
Tünde

HozzászólásokFG Istvánnak:)

Most tömöm a fejem mindenféle jóval! :) De amit irtál, hogy minden embernél más az időpont?! Hát erre csak azt irhatom: IGY VAN! Néhány éve találkoztam először eféle gondolkodásmóddal, amiket itt olvastam...Van egy rendkivüli mentorom, akinek minden szava arany ér nekem:) 5 éve ismerkedtünk meg egy képzésen. Haladó gondolkodású révén tanitgatott, hogyan kell a vonzást értelmezni. Akkor ezt nehéz volt felfognom. Amikor látjuk, hogy más embernek mennyire megy ez ,mármint a vonzás...Görcsölünk, és nem látjuk be, hogy nincs még itt az idő, hogy még tanulnunk kell....A leckéket, folyamatosan! Tudatosság ez az egyik jelszó!

"Magam egy mágnesként képzelem el. A mágnes magához vonzza a dolgokat. A Vonzás törvénye kimondja. A hasonlók vonzzák egymást." (idézet a filmből)

Igen, ha akarjuk, ha nem. MEGTÖRTÉNIK.
Még most is megborzongok...Hogy kerülök én ide???
Most ismétlem magam, de muszály! Véletelen valóban nincsenek!

Találkozunk a Szigeten :)
Szép Napot!!!!

Tünde
Ui: Igen, megkaptam a privátot, és ma már élőben fogunk beszélgetniSziszkának, Gabinak

Sziszka,

Választ kaptál :)

Gabi,

Ahogy az előbb írtam a titok film arra jó, hogy felnyissa a szemünk. Én is csak sejtem, hogy sokkal több van mint ami látszik.
Tényleg különös lesz ennyi emberrel találkozni, akik csak egy név vagyunk itt, de akiknek ennyi közös gondolata van (Sziszka sokkal jobban megfogalmazta :))

Akkor holnap délután !

FG / IstvánSziszkának, Gabinak

Sziszka,

Választ kaptál :)

Gabi,

Ahogy az előbb írtam a titok film arra jó, hogy felnyissa a szemünk. Én is csak sejtem, hogy sokkal több van mint ami látszik.
Tényleg különös lesz ennyi emberrel találkozni, akik csak egy név vagyunk itt, de akiknek ennyi közös gondolata van (Sziszka sokkal jobban megfogalmazta :))

Akkor holnap délután !

FG / IstvánTündének

Kedves Tünde!

Írtál nekem privát üzenetet és válaszoltam rá.... már jó ideje.
Megkaptad?

Válasz a fenti soraidra: amire gondolsz az megnő, minél többet beszélünk róla, annál jobban ráérzünk, hogyan is kell ezt a gyakorlatban használni. Inspiráljuk egymást. Ez a legjobb.
Ezen a fórumon létrejön a szinergia, biztosan ti si tudjátok, hogy két elme találkozásakor létrejön egy harmadik, ami a kettőnek a hatványozódott eredménye (és nemcsak egyszerűen az összege). Egy gondolat, egy mondat mindenkiben újabb felismerést vált ki, ezt én is tapasztalom :)

Esther Hicks videót láttam pár napja és mondott egy érdekes mondatot: a Titok c. film azért jött létre, hogy minél többen megtudjuk, hogy van egy titok. De az igazi titkot az ember akkor tudja meg igazán, amikor erre fel lesz készülve és ez mindenkinél más és más időpont.

(újra megnéztem, mert nem akartam hülyeséget írni ..... beleborzongtam)

FG / István

"Azzá válsz, amire gondolsz!"Kedves Gabi!

Köszönöm szépen a választ!

Be kell vallanom, hogy én is nagyon várom már a találkozót.
Biztosan nagyon izgalmas és felemelő élmény lesz találkozni ennyi egyelőre "idegen" emberrel, akikkel a gondolatvilágunk mégis olyan egyező.

Kíváncsian várom, nagyon....
SziszkaKedves Sziszka!

Úgy látom Csillagvirág pillanatnyilag nincs itt! Semmit nem tudok a holnapi napról, de izgatottan várom, biztosan nagyon feelemelő lesz veletek személyesen is találkozni!!!
:))))))

Szeretettel!
GabiIstvánnak újra!:)

A megtiszteltetés kölcsönös:)

A válaszom megérkezett ;)

SziszkaCsillagvirágnak és mindenkinek:)

Lehet tudni valamit a holnap délutáni tervekről, szándékról?

Hogyan, hol, miként fog telni a holnap délután/este?

SziszkaCsillagvirágnak!

Kedves Csillagvirág!

A minap kérted, hogy jelezze, aki részt tud/szeretne/akar:) venni a holnapi napon, ott a Margitszigeten.
Én szeretnék, és akarom:)hogy mennyire tudok az a jövő titka, ezért kérlek nézd el nekem, hogy egyelőre kérdőjelesen jelezném Feléd szándékomat!:)

Lehet tudni valamit a tervekről, szándékról? Hogyan, hol, miként fog telni a holnap délután/este?

SziszkaSziszkának

Ez aranyos. Köszönöm :)

... és közben Önnek is :)

IstvánKedves Tünde!

Az én életem is sokat változott amióta láttam a filmet. Nagyon várom a vasárnapot, biztosan felemelő lesz!:))))

Ezer Szeretettel!
GabiIstvánnak

Önnek egy levele érkezett!:)

Sziszka