A szeretet mosolya

Sziasztok!

Egy régi történet elevenedett fel bennem, amikor még nem tudtam mit jelent az az embereknek, ha rájuk mosolygok. Az éjszaka folyamán sajnos 12 órás műszakban dolgoztam, és elgondolkoztam mennyit változott az életem az elmúlt 3-4 nap folyamán.

A szilveszteri bulin egész végig ott motoszkált a fejemben, hogy miért tetszik nekem annyira a mosolygós kitűző.

Rájöttem!

Amikor általános iskolába jártam, felsőbe, a lányok mindíg azt kérték tőlem, hogy mosolyogjak. Ettől mindíg örömet, boldogságot, vidámságot, kedvességet, szeretetet láttam rajtuk. Csak úgy tündököltek, csillogtak az arcok. Pedig még csak gyerekek voltunk.

Most, hogy az idén már 40 éves leszek, rájöttem, hogy ez a mosoly a "szeretet mosolya".

Nem mintha elfelejtettem volna (talán Te is elfelejtetted?), de ha nem gyakorlod, elbújik a szíved mélyén. Pedig Te is tudod, hogy ott van!

Ez az emberek számára pozitív megnyilvánulás végigkísérte az egész életemet. Mindíg szerettem vidámságot, kedvességet csalni egy másik ember arcára, noha én csak a "huncut" mosolyammal tudtam ezt a legkifejezőbben megtenni.

Csak egy mosoly, amely a szeretetből fakad, néha csak egy röpke pillanatra, néha hosszabb percekre, talán órákra hat egy másik emberre. De a vidám, pozitív hozzáállás felébreszti a másik emberben azt, hogy talán Ő is tud mosolyt fakasztani egy harmadik emberben, és ezért lehet és LESZ is 2008 - A mosoly éve.

December 30-án találkoztam Ildikóval. Régen láttam már ilyen kedves, bájos, szívből jövő mosolyt. Felébresztett bennem valamit, ami már rég elszunnyadt. De még egy kis parázs volt bennem, és vissza tudtam mosolyogni, pedig már majdnem elfelejtettem az "igazi" szeretet mosolyát.

Nagyon boldog vagyok, hogy találkoztam vele és veletek is!

Induljunk útra 2008-ban együtt a szeretet mosolyával!

Mosolygó (alias Robi)Kedves Robi!

Igen, mennyire igzad van: a mosoly a szeretet jele, és ezért olyan jó! egy mosoly energiát ad, sőt, teremt, ezért olyan fontos minél több belőle. Minél többet mosolyogsz, annál többen fognak emlékezni rád :)Kedves Robi:-)

Én is a mosolyodat láttam meg legelőször,amikor lejöttünk a lépcsőn:-)))
Véletlen?
És egy hihetetlen szimpatikus ember van mögötte:-)))
Hurrá!
Csak mosolyogj!!
Ercsike