Bomba nő vagyok! Bomba pasi vagyok! regisztrálj a hírlevélre!

Annyira jó dolgok vannak! Egyre több oldalon vannak lehetőségek, amikkel menedzselhetjük magunkat, amikkel töltődhetünk!

Én már feliratkoztam a Bombanő hírlevélre, hiszen drága Csillagvirágunk csini klubjában is fel vagyok írva. Tehát logikus, hogy akkor a Bombanőséget sem hagyhatom ki! :)

Íme a link, ahol bárki feliratkozhat!
http://www.avonzastorvenye.hu/index.php?blogid=31

Csillátok

Ui: És a pasik is bombák lehetnek, nemcsak a nők!Gyorsan csináltatok magamról egy fényképet, hogy egy év múlva, ha nem akarnak rám ismerni az ismerősök,akkor odanyomjam az orruk alá, ha találkozunk! :)))Aki bomba nő (vagy bomba pasi)

annak azt nem kell bizonygatni, világgá kürtölni, mert úgyis egyértelmű mindenki számára! Az egészséges önbizalom sem arról szól, hogy "leg" kijelentéseket fogalmazunk meg önmagunkról."Az egó az, aki beszél"

Ha Secret tanításait komolyan veszem, akkor ezen az oldalon "az egó az, aki beszél".Drága Szokratesz! BUÉK neked is! Már most bomba pasi

vagy, ahogy fejlődsz tarolni fogsz a csajok közt:)))
Imádni akar mindenki, mint a Gedeon bácsit, a női fodrászt!

És csak légy csini, hátha beléd szeretünk...- még többen, és még jo-jobban.

"Merjünk élni, merjünk remélni, szeretni, s könnyeket is hullatni, ha kell. A dal dalol, az élet virágzik a kegyelem által, s a végtelen szeretet, ha engedjük oly lágyan karol át:-))) Tökéletes vagy

:-))) Tökéletes vagy szívem!
A mostani állapotom még mindig a websiteon van ami a bememen van. Szóval van mit faragni...

"Amit most az elmédben látsz, azt hamarosan a kezedben is tartod."
Bob ProctorAha! vagy úgy! Szóval nem Téged látlak a fotódon!

Ezt nem tudtam! És mit szólsz az Én fotómhoz? Ugye milyen szép kocka alakom van?! :) Szép színes vagyok! Amikor először mondta valamelyik olvasóm az ötről hatrára, hogy Ötihati, azt hittem, megszakadok a nevetéstől!
„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell * www.5rol6ra.hu:-) Rodolfo - vigyázat

:-) Rodolfo - vigyázat csalok! Emlékszel? Szülés után megmaradt a 36 kg fele, mert akkor "érezzük magunkat nagyon jól" volt a szlogen!:-) Igy jártam!
De eszembejutott apám és az első unokája...a sztori erről.
Apámnak nem sok haja van a feje búbján, struccnak szoktuk becézni - többek között -:-)
Sára, az akkor kisunoka, imádott a nyakában lenni. Felkunyerálta magát, és legnagyobb örömében valami nagyon kedveset, hízelgőt akart mondani hálából.
Megsimogatta apa fejét, és cumival a szájában azt mondta: - Papa! Neked gyönyörű hajad van!
Még most is visítok a röhögéstől ha eszembejut!:-))

"Amit most az elmédben látsz, azt hamarosan a kezedben is tartod."
Bob ProctorGini! te miért regisztráltál? Te most is Bombanő vagy!

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell * www.5rol6ra.huRegisztráltam, naná hogy

Regisztráltam, naná hogy igen! Köszi! :-))

"Amit most az elmédben látsz, azt hamarosan a kezedben is tartod."
Bob ProctorDrága Brigus!Egyszerűen

nem győzök neked hálálkodni csilla.Hol a vágyvideo-ért,hol ezért a lehetőségért,köszönöm neked ezt,illetve mindenkinek a sorozatos segítségér,el sem tudjátok képzelni,írásaitokkal,linkjeitekkel mennyit segítettetek már nekem.Még lenne egy kérdésem: jövő hét szerdán szeretnék elmenni én is a Harmónia Műhelybe beszélgetni,befogadnátok,ha szépen kérlek?Hát szó ami szó,regisztrálok! kösz!

Azt a! Még a végén barátnőm is lesz? Bomba pasi leszek? Hajjaj!
Az még úgy se voltam. :)) vagy igen?!
A tudás hatalom.Az információ érték.