2012 dimenziováltás

Sziasztok.
Sokat kutattam a neten és beszéltem emberekkel a 2012-es dimenziováltásról. Kiváncsi lennék a Ti véleményetekre a témával kapcsolatban.

Címkék:

Hozzászólások

 

Kedves Cs.

Megragadott írásod: " A kulcs a szellemi fölemelkedés. " A dimenzió váltás lényegisége ez a te sorod!
A tudatunk, az emberiség és a kollektív tudat szintje, megemelkedik. A rezgések száma, magasabbá válva, hat a kollektív gondolkodásra, akár, az érzésekre mindenképp. A magasabb szellemi szférák jobban megtudnak az emelkedettebb energiák hatására nyilvánulni felénk, bennünk, mert tisztábbak lesznek a benső csatornáink, amelyekre ma még, egyszerű emberek lévén ugye, nem nagyon ügyelünk. Mert honnan is sejtenénk, hogy erre hogyan kell vigyázni, már, ha egyáltalán megfogalmazódna bárkiben is ilyen meglátás.

A válaszomat itt olvasd el, Kiss Balázs Kunó csillagász-asztrológus lapján. http://csillagmag.hu/csillaguzenetek/a-kuzdelmek-atalakitasa-mars/

Egyszerű megfogalmazásban, a Mars, mint a benső küzdelmeinket képviselő bolygó, hónapokon keresztül....

"folyamatosan kihívások sorozata elé fognak bennünket állítani.

Folyamatosan. Ha szabad így fogalmaznom, akkor elkezdődött egy megfeszített időszak november elején, amikor is a Mars belépett a Skorpió csillagkép ollójába, és ez a feszítettség egészen nyár elejéig fog tartani. A Mars útját ha végigkövetjük, akkor látjuk, hogy ebben a 6-7 hónapban folyamatosan együttállásban fog állni valamilyen égitesttel, és haladását tekintve nagyon gyors lesz. "

Érdemes betekinteni a fenti ajánlott oldalon az írásba, nem mondom, hogy könnyű, mégis megéri:)2012

Sziasztok!
Be kell ismernem hogy az előző irományokat nem volt erőm végigolvasni, mivel manapság annyi mindent hall az ember a dimenzióváltásról, hogy azt sem tudja hova kapja a fejét. Póluscsere, tengelykorrekció, Nibiru, napkitörés stb.
Sztem mindegy hogy milyen út vezet ahhoz az állítólagos globális katasztrófához, ami a dimenzióváltás vele járója lesz. A lényeg hogy sokak szerint katasztrófa lesz, és ezt jó lenne valahogy túlélni. Materiális megoldás szerintem szóba sem jöhet. A kulcs a szellemi fölemelkedés. Állítólag akik az ominózus eseményig elérnek egy bizonyos rezgés szintet, nem fognak elpusztulni. Helyette egy szellemi fölemelkedést tapasztalnak meg, sújtsa őket földrengés, árvíz vagy bármi egyéb. Ezen átalakuláshoz állítólag egy évre van szüksége az embernek. Én személy szerint parázok, mivel egyenlőre még olyan elmés vagyok mint az állat, és folyamatosan megbántom a szeretteimet, amitől aztán utólag nagyon gyötrődök. Mostanában egyre intenzívebben szenvedek, persze magamnak köszönhetően. Úgy érzem hogy ha 1-2 hónapon belül nem válok tudatossá, akkor megőrülök. Közben néha megcsap a tudatosság szele. Időnként megérzem hogy milyen lenne megvilágosodottnak lenni, és természetesen valami fantasztikus. De ekkor ismét elkezdem az önző gondolataimat figyelni, és újra jön a borúlátás. A lényeg: e ritka, de tiszta pillanatok azt sejtetik velem hogy valami csodálatos dolog felé haladunk!!! Törekednünk kell arra hogy szívünk vezéreljen minket, és ne az egónk. Mert ha az utóbbira hallgatunk, akkor rosszat teremtünk mások és önmagunk számára, de legfőképpen önmagunknak. A betegségekről nem is beszélve, amit jó magam is tapasztalok. Sokak számára biztosan nem tetszetős, hogy egy olyan ember hangsúlyozza a szeretet fontosságát, akit a félelem vezérel. De éppen az ebből származó szenvedés a tanárom. Azért sulykolom a szeretetet, mert már elegem van a ellenkező polaritásából, a félelemből. Korábban mindig azt hangoztattam, hogy hamarosan eljön az új világ, és az milyen szép is lesz. Rájöttem, hogy erre nem várhatok úgy, mint egy tőlem teljesen függetlenül önmagától bekövetkező eseményre!!! Ezért nekem is tennem kell! Hogyan várhatom el hogy részese legyek az új földnek, ha én a bennem élő harag által a megvalósulása ellen dolgozok. Ezért mindenkinek aktívan tennie kell. Nem elég csak várni rá, és beszélni róla! Nem elég elemezni. Gyakorolni kell azt, amit eddig intellektuálisan csupán elmével elemeztünk. Be kell építeni az életünkbe a spirituális tanításokat. Tegnap is elküldtem a barátnőmet a sunyiba, mára persze majd meg veszek miatta. Időben el kellet volna csípnem magamban a kisördögöt. Hisz az ilyen kis apróságokból áll össze az életünk.
Szép napot mindenkinek.

nem feltételeztem, hogy a majáknak matematikai hiányosságaik lettek volna, csupán csak későbbre datálódik eszerint a naprendszer megbillenése. a tudatszintátállás szerintem már elkezdődött egy ideje. az emberiség visszatért a meditatív dolgokhoz, a spiritualitás másféle, újszerű, modern világhoz közelálló megközelítése is jobban vonzza. ez ebben a rohanó világban nem is csoda.képzeljétek

valakitől azt hallottam, 2012-ben elmarad a világvége/pólusváltás/dimenzióváltás nevezzük aminek akarjuk

MIVEL 60 ÉVVEL KÉSŐBB LESZ! a maják elszámolták magukat. na ezt meg hogy sütötték ki???

mellesleg, a szakértőtől kérdezném:

akkor a tudatszintváltás is késni fog?Kedves zsuuuu:) 2012. évről írottaid kapcsán reagálok

Bocsáss meg előre is, ha esetleg kijavítóak lennének számodra szavaim!

Dimenzióváltás: félelemmentesen teszik dolgukat az égiek. És elhiheti bárki: Mindent a szeretet jegyében cselekednek. Tehát az az infó, ami félelmet kelt bárkiben, benned is, hamis. Ez egy folyamat. Nevében is benne van, egy hosszú, akár több évig, évtizedig is, eltartó folyamat lesz, lehet.

Való igaz, az átállás hoz magával áldozatot, akik amúgy is, mindenképp elmennének.

Félsz a haláltól? Ok. Elismerem, nem könnyű feladat azzal szembenézni, ami az elmúlást, szeretteinktől, fizikaiságunktól választ el. Ám, ha megnézed az okokat és, hogy miért történnek ezek a dolgok meg ma a Földön?, Ja, és!!!!!, ha félelmedet kezeled, vagyis, szembenézel halálfélelmeddel, átengedve magadban, magadon az érzéseket, magát, és megkérded magadtól, magadban a miérteket? akkor hozzám hasonlóan könnyebbé válik megélése ennek az egész ÉLET nevű folyamatnak. A dimenzió váltásnak. Nemde?Világvége vagy egy új kezdete?

Sziasztok!

Lenne egy pár kérdésem, és kifejteném a gondolataimat is.(már amennyire sikerül :) Nézegettem ezeket a hozzászólásokat, nagyon tetszenek érdekesek.. mindenesetre én tartok ettől az egész 2012-től. Bár amiket olvasok van egy olyan"tábor" aki aztmondja természeti katasztrófák, halál.. satöbbi. a másik oldal meg az emberiség megváltozását, a jobbulást hírdeti.
Nos igazából én nem nagyon tudom hogy mire vegyem ezt az emberiség megváltozását, meg a kiválasztottakat akik mindent túlélnek és másik dimenzióba lépnek ahol minden boldog lesz.
Az igaz hogy mostanában elindult valami a földön valami fura, hát nézzétek meg hogy június van, és már a napját sem tudom hogy mikor volt meleg, napsütés.
Természeti katasztrófák, árvizek mindenféle rossz dolog.Az biztos, hogy valami nem stimmel.

A Dimenzióváltás pedig, nekem még kicsit bonyolult nemvagyok teljesen rákattanva a témára.
azt mondjátok hogy ez a változás jót fog hozni és semmi nem fog változni csak az emberek?
Vagy éppen az hogy egy nagyon nagy változás (itt természeti katasztrófára gondolok ) túlélői fognak megváltozni azért, hogy ne úgy cselekedjenek mint ahogy mi most azt tesszük, és így lesz boldog életük.
Már nem is tudom hol, olvastam erről a 'hamis prófétáról' /ha jól emlékszem. Most ezzel azt akarjátok mondani hogyha ő megszűnik minden rossz, eltűnik a földről? Annyi fajta variáció van.. nemtudom melyik lehet az igaz.. Valami meg fog változni az is biztos.

Szerintem, mindenki fél a haláltól...a hogy énis félek.Nem szeretnék olyan 2012 telet, amikor szétlesz bontva az egész föld és azon fogok imádkozni hogy nehogy agyoncsapjon egy kis üstökös.Ezt senki sem
szeretné...Reménykedem hogy csak egy "szimpla" dimenzióváltás fog bekövetkezni :D
Ha valamit nagyon rosszul fogok fel légyszi szóljatok vagy valami ilyesmi..

Midnenesetre nagyon kiváncsi vagyok hogy hogy lesz ez, nincs mellettünk se tenger, se vulkán, szóval reméljük nem mi fogjuk kapni a nagy részt, ha esetleg valami katasztrófa történik..
sziasztok!Kedves Navarre

Valahogy fel lehetne esetleg venni veled a kapcsolatot? Érdekelnének a http://mentalaid.blog.hu -n írottak, de sajnos már nem elérhető a blog. Remélem megoldható a kapcsolatfelvétel és a blogon írt információk elérése. Az email címem: kinghaxor@freemail.hu

Tisztelettel:

KinghaxorJóakaratú üzenet a Marsról

Kedves Bigpeti,

A lelkem nagyon örül, mert olyanokat írtál, amiket mostnában elég erősen érzek. Pontosan a tehercipelésre gondolok, és arra, ami egyre nehezebb a számomra, az az, hogy hónapok óta a lelkem arra vágyik, hogy elvonuljon a világtól, egy nagyon mély meditációba, de nagyon sok feladat van még ebben a fizikai létben, pontosan az, hogy ne csak 10-15%-nak adassék meg a földi menyország, és tényleg a többieknek ne legyen kínos végzetük. Sokan vagyunk akik azért születtek le, hogy megmentsék a Bolygót, és pozitív jövőképünknek kell lennie, hogy sikerüljön.

Köszönöm, hogy írhattam neked, az angyalok vigyázzanak rád!

Szeretnék ajánlani egy linket: http://suprememastertv.com/hu/bbs/board.php?bo_table=featured_hu&wr_id=2...akasha-andromed

Szia .
Tudom hogy nem én vagyok az akitől kérdezted de megpróbálok válaszolni mivel nem láttam sok hozzászólást erről a témával kapcsolatban amit felvettél.
Amit kérdezel az valóban létezik ha érdemes vagy rá akkor olvashatsz belőle és az érdemest kiemelném ugyanis nem örökletes nem kiválasztott . nem különleges beavatott hanem kiérdemelt lehetőség hogy hozzá juss a tudás krónikájához.
Azt hiszem az érzés egy kicsit eufólikus ugyan akkor nagyon mély, és talán bölcs csendben, az angyali szféra talán legintimebb zugában kiteljesedő érzés. A gondolati és lelki síkon átívelő oda vissza kapcsolat egy olyan lénnyel aki a tudás őrzője ezt megélni nagyon terhes dolog nagyon sok kő marad a lelkeden mert van olyan válasz amit soha nem oszthatsz meg senkivel és a tiéd marad.
Amit nem kérdeztél de talán másoknak is válaszolnék az én elgondolásom szerint ami 10 12 éve hangoztatok persze nagyon sok ellenvéleménnyel az (és innen talán csak az olvassa aki beleásta magát elég mélyen a dologba )a dátum nem 2012 hanem 2015 és ezt nem kell elhinni ez majd akkor egy pár év múlva bizonyítja önmagát .Nem hiszem a pontos dátumot a világegyetem nem napra órára változott meg én azt hiszem hogy köze van ahhoz, hogy mi egyénileg milyen szintű rezgést leszünk képesek az életünkben felvenni. Minél magasabb annál nehezebb lesz a terhet elviselni de annál többnek tudsz majd segíteni abban az átállásban ami a föld nevű bolygó max 10 esetleg 15 % adatik meg .
A többiek hát vannak elképzeléseim de azt már tényleg elég morbidok úgyhogy hagyom .

köszönöm a türelmeteket .Kedves andromed!

Nem veszhet el egy ember sem, csak számodra veszhet el. :-)
Nyugi.Szerintem azt a fajta

Szerintem azt a fajta viszonzást amire te vágysz, állandó jelleggel csak szerelemben vagy nagyon szoros barátságban, erős családi kötelékben tapasztalhatod meg, de az a világ amit leírsz létezik ... A szereteted türelemmel, és hűséggel viszonzásra fog lelni, én is ezen munkálkodok most. Addig nem kaphatom én sem vissza a szeretetet míg el nem kezdem ingyen adni. Töretlenül remélni kell mindenkiben a szeretetet és soha nem csüggedni amiatt hogy nem kapok viszonzást. Az igazi szeretet nem a viszonzást keresi, az igazi szeretetben nincs logika, ahogy Fóka írja a mostani bejegyzésében. Ajánlom olvass bele ...

Van a bibliában egy nagyon jó körülírása a szeretetnek, az üzenetedet olvasva eszembejutott és rákerestem neten, viszont állt ott még más, nagyon találó idézet is ... ezért azokkal együtt másolom be:

"Nem érthetjük meg a másik ember problémáját, ha nincs bennünk szeretet. Együttérzés nem létezik szeretet nélkül. Aki elfelejtkezik mások szívéről, a saját szívét veszíti el. Senkinek sincs joga belenyugodni egy másik ember szenvedésébe. Ez olyan, mintha ő okozná a szenvedést. Aki szeret, elenged, felejt és megbocsát. Aki mindezt elvárja másoktól, csupán önmagát szereti. Önmagunk elvesztésének legbiztosabb módja: a szeretet elvárása. A szeretet elvárása: önzés - legalább annyira, mint a szeretet elutasítása. Fogj az erényhez és élj vele most!"
(Tatiosz)

"Szeretem a mosolyokat és a nevetést.
Ha valaki mosolyt szeretne saját életében, akkor annak tennie is kell érte valamit.
...Hogy mit is? Természetesen nem haraggal, féltékenységgel, mohósággal vagy gyűlölettel, hanem szerető kedvességgel, nyitott szívvel és bizalommal."
(Dalai Láma)

"Az ember mindig valamiért szeret valakit. Nem azért, mert különb, mint a többi ember. Hanem valami másért. Hogy miért? Titok az igazi szeretet. Titok annak, aki szeret, annak, akit szeretnek..."

„A szeretet türelmes, jóságos; a szeretet nem irigykedik, a szeretet nem kérkedik, nem fuvalkodik fel. Nem viselkedik bántóan, nem keresi a maga hasznát, nem gerjed haragra, nem rója fel a rosszat. Nem örül a hamisságnak, de együtt örül az igazsággal. Mindent elfedez, mindent hisz, mindent remél, mindent eltűr. A szeretet soha el nem múlik...”

„A szeretet nem adó, nem követelés,
mely mögött áll végrehajtó.
A szeretet úgy árad, mint a napfény:
csöndesen és állandóan – egyedül
a maga csodatévő hevétől.”

...
Én is hasonló problémával kűzdök mint te, így nem adhatok teljesértékű válaszokat, nagyon elvártam valakitől a "viszonzást" (túl keveset adtam ahhoz hogy viszonzásról beszélhessek, inkább ugyanazt a ragaszkodást vártam el amivel én fordultam felé), és emiatt eltávolodtam tőle, most (az üzenet írás közben) a szeretet valódi természetével ismerkedve igazán jó érzések járnak át, örültem ennek az alkalomnak.
... ha levelezni akarsz, erre a címre írhatsz: andromeder@gmail.com

"Mindaz összeomlik, ami másra támaszkodik. Csak az nem omlik össze, ami nem támaszkodik semmire."Nagyon szépen köszönöm a

Nagyon szépen köszönöm a hozzászolásodat, sokat segítettél abban hogy más szemszög kérdése a hiba nálam. Viszont egy dolog még mindig nem tiszta. Én is érző ember vagyok (mint mindenki) és szükségem van a szeretetre (ráadásul nemtudom hogy miért de kifejezetten szeretet éhes ember vagyok). De! A bibi ott kezdődik amikor én csak adok, csak adok, segítek....de viszonzást nem kapok annyit. És érzem egy idő után hogy ürülök. Vagyis kiürültem, és kisebb depresszió veszi hatalmát felettem. Leginkább a szeretet visszakapásának hiánya miatt. Valamiért szükségem van arra hogy szeressenek az emberek (de azt hiszem mindenkinek) De talán tényleg túl sokat várok tűlök. Mert el kéne fogadnom hogy az emberek többsége Önző, és az kéne hogy boldoggá tegyen hogy segítettem rajtuk. Csak tudok jó lenne a tiszta hála érzését érezni..... Szerinted? (Különben érted hogy hogyan is értem ezeket a dolgokat?)
Tudod egy dolog vígasztal, hogy most van két olyan barátnőm mint amilyen én. ("nem ez a csajos csajok." Mert a nők többsége szerintem szörnyű) Csak nagyon szeretném ha mások is ilyenek lennének, sokkal egyszerűbb lenne az élet. Mint gáncsoskodva, tiporva, versenyezve. Mennyivel jobb lenne ha inkább egymást segítve haladnánk előre, és nem nézve hogy ki mikor segített a másiknak. Veszekedés nélkül....gondolom eltudsz képzelni egy ilyen világot.
Ui.: Privátban van kedved levelezni? (fulopvanda2@hotmail.com).

Igazán segíteni szeretnék a hozzászólásommal neked de csak egy dologról tudok beszélni ... gonosz erőket igazi önfeláldozáskor nem tapasztalhatsz. Neked is változtatnod kell ... úgy gondolom túl sokat vársz az emberektől, ne várj semmit a jó tett helyébe. Valójában a kedvesség, segítőkészség, alázatosság nem minden, magabiztosság és elfogulatlan, a belsőnkben születő szeretetre is szükség van ahhoz hogy valóban segíthessünk és ne csak tovább tetézzük a bajt magunk és mások számára. Úgy segítsünk mintha álruhában, észrevétlenül lesnénk meg a gondokat a másikban. Önmagunktól függetlenül akarjunk segíteni rajtuk. Hozzánk való viszonyulásuktól függetlenül, úgy mintha nem egy másik emberen hanem magunkon akarnánk segíteni. Igazán csak akkor tudunk használni ha nem magunkhoz képest hanem önmagukban vizsgáljuk az embereket így a minél nagyobb alázat csak békét és szeretetet támaszthat, nem pedig vérszívást (lélekszívást). Az pedig egy szomorú tény hogy rajtunk kívül csupán néhány emberben jelenik meg majd ugyanez az érzés ... nem ránk nézve szomorú ez hanem rájuk nézve, hiszen elvesznek. Én szeretném azt hogyha mi mindvégig megőriznénk a szeretet és soha nem adnánk fel, még akkor sem ha minden azt igazolja számunkra hogy már senki sem képes viszonozni a "jót". Nem érdekes kapunk e érte bármit is, lelkünk tisztaságát, teljességét (egészségét) megőrizve akkor sem kell majd magunkra tekintenünk hogyha arcon csapnak, vagy kigúnyolnak. Aki megmarad a szeretetben, örökéletű, és semmi nem árthat neki, a halál sem. Ezt kell hirdetni mindenkinek mert ez az egyedüli menekvés.

"Mindaz összeomlik, ami másra támaszkodik. Csak az nem omlik össze, ami nem támaszkodik semmire."Kedves Mindenki! Sokszor

Kedves Mindenki!

Sokszor fordultak meg a fejemben azok a gondolatok amik az itteni személyeknek is. Dilemma, elmélkedés, dilemma, elmélkedés....és sosincs vége. Dehát elvégre ez viszi előre az embert. Csak engem az tesz szomorúvá amilyen önzőek az emberek. Engem az utóbbi időben ez keserít el a legjobban. Abszolút próbálok önfeláldozó lenni és készséges, segítőkész, de az emberek olyan mintha nemis tudom félnének tőlem (mert miért vagyok a végtelenségig ilyen feláldozó, mert hát a buta emberek általában inkább önzőek és nem adnak) vagy tartanának, vagy hülyének néznének (hogy milyen idióta ez az ember…még akkor is segít amikor bántjuk, és nem haragszik meg ránk…de hát ha nemtudok). Sokszor vagyok dilemmában hogy mit is érezhetnek gondolhatnak. Az utóbbi időben a munkahelyemen vagyok nagyon nagy dilemmában. Minél önfeláldozób vagyok annál több munkával raknak meg, és "csinálnak belőlem hülyét". Amit igazság szerint sosem lehet mert tisztában vagyok a határaimmal. De addig terhelnének amíg meg nem szakadok. Most kétszer is lebetegedtem, pont ebből kifolyólag hogy túl vagyok terhelve. Akkor most hogy is legyen segítőkész az ember egy ilyen állatias világban? Mert ha a kisujját nyújtja, akkor a „derekáig bekapják”. Ez csak az én dilemmás kérdéseim vagy másé is?
Hogyan tud tiszta maradni az ember, úgy hogy azért meg ne szakadjon. Hogyan tud úgy tiszta és segítő kész lenni, hogy ki nem használják és mint az energia vámpírok ki nem szívják. Én legalábbis ezeket a gonosz erőket érzem magam körül, és ahhoz hogy szét ne tépjenek ezek az erők, néha vissza kell csapnom, amit nem igazán szeretek. Sőt gusztustalannak tartom magam.
Más: Visszatérő álmom hogy jönnek a hurrikánok és mentem az embereket. Már legalább 10 éve. Sokat gondolkodok ezen az álmomon hogy vajon mit jelenthet. Sokszor gondolok arra hogy 2012-ben lesz jelentősége. Ráadásul egyszer volt egy olyan intuícióm (egy piros lámpánál állásnál, amikor annyira fáradt voltam hogy nem tudtam gondolkozni már, és mintha külső közlés lett volna) hogy nekem még sok dolgom van ebben az életben, ne csüggedjek. Furcsa dolgok ezek. Az ember mindig csak vár és vár hogy mi lesz ennek a jelentősége. Ami nálam mindig kiderül, csak az a kérdés hogy mikor.
Én igazság szerint várom a változást. Jobban remélek tőle. Egy olyan világot várok ahol tényleg vissza mosolyognak az emberre, és a pénz semmissé válik. Mert amit „kurvárkodnak” az emberek a pénzért az szörnyű. Szeretnék egy olyan világba élni, ahol nem kell azon gondolkoznom, hogy mit vegyek fel, mert az befolyásolja az embereket. Hogy olyannak kell lennem mint ők hogy ne tűnjek ki a tömegből (ami általában nem sikerül).
Nehéz. Én 2012-től csak jót merek remélni egy ilyen világ után. Egy ilyen kiszámíthatatlan, gáncsoskodó, mitsemtörődöm felszínes világtól.

Várom a véleményeket!

Mindenkinek csak jót kívánok!Katis és anima!

Ha ennyi kérdés merül fel bennetek 2012-vel kapcsolatban, ami teljesen jogos, olvassatok utána az interneten, számos forrást lehet találni, ami megmagyarázza miért pont 2012 jött ki alapdátumnak, de arra is rá lehet jönni, hogy ez egy folyamatnak a tetőpontja, egy folyamatnak ami kiteljesedik, és nem feltétlenül pont azon a napon, sokminden befolyásolja, de leginkább mi magunk, és a hozzáállásunk az emberiséghez, önmagunkhoz és másokhoz, oda kell figyelnünk egymásra!
HA többet szeretnétek olvasni, tudom javasolni (válaszolva a kérdésre kedves anima) Navarre oldalát, amin részletesen kifejti miről beszélt a fórumon: www.mentalaid.blog.hu
...és van még egy oldal amit figyelmetekbe ajánlok, és külön foglalkozik a 2012 topic-kal, ez pedig a www.angyalforras.hu
Jó olvasgatást és elmélkedést:)2012

Az jutott eszembe,hogy mi van akor,hogy amikor ama éppen földi testben halandó lélek vagy csoport éppen akkor került magasabb vagy másmilyenebb rezgésszintbe és lett e világ száméra érzékelhetetlen,amikor mondjuk éppen a 2826-os évet kezdte volna rávésni arra a bizonyos táblára?
Vagy csak egyszerűen eltört a keze,más meg nem tudott írni?
Addig tart a Maya naptár.
Ezer meg egy oka lehet.
Az is lehet,hogy szakmát váltott és csokoládét kezdett készíteni.
Totál komolyan mondom.
:)
Meg megannyi verzió lehet még.De persze,mindez tök uncsi lenne,ahhoz képest amit egy dimenzióváltás képes okozni.Meg máshogy is hangzik.
Szerintem,ha valaki felfedezi egy igazi CSOKOLÁDÉ ízét,már az is dimenzióváltás.
Ettől függetlenül nyitott vagyok a "tudományos" megfigyelésekre.
Pólusváltás?
Legyen.
Dimenzióváltás?
Legyen.
Ha unalamas a rózsaszín,ott a 3D-s szemüveg:)
Piros-kék.
Fura,pont mint a Mátrixban.Piros és Kék kapszula.
Na,ebben már lehet valami.El kell gondolkodjak:))indigók

Kedves Navarre!

Nagyon tetszik, amit írtál, és a megváltozott hozzáállásod is. Mivel te a segítők közül vagy, úgy gondolom te tudsz válaszolni a kérdésemre..olvastam több helyen az indigó-és kristálygyermekekről,hogyan tudok megbizonyosodni arról, hogy indigónak számítok-e? Az az igazság, hogy sok tulajdonságom van ami egyezik a felsoroltakkal (ami szerint vki annak számít) de vannak amik nem,és annyi kérdés, bizonytalanság és kínácsiság van bennem, annyira gyorsan változik bennem nagyon sokminden mostanában, egyszerűen már nem tudom..Érdekel a véleményed, kösziKedves Rókuska!

Örülök, hogy egyre több olyan emberrel találkozok mint te. Elindítottunk egy blogot, ahol mindent közzé fogunk tenni:
http://mentalaid.blog.hu
Arra szeretnénk kérni mindenkit, hogy segítsen terjeszteni az oldalt, mert nagyon sokak élete múlik ezeken az információkon.

Köszönettel:
Navarre - Mental AidKedves Navarre!

Annyira igaz amikről írtál, én is hasonló képpen élem át a világot és mindig azt hittem egyedül vagyok és én vagyok a különc, ami soha nem akartam lenni de valahogy mindig ezt éreztették velem valaki pozitív módon valaki meg negatív módon és ebből volt a több. Sokáig nem értettem mért van ez, a hozzátartozóim részéről rengeteg változat született hogy mért is lehet ez. De nem tudtak megérteni. És ezért soha nem találtam a helyem, mindig költözködöm új emberekkel ismerkedem sehol nem érzem magam otthon. Meg ismerkedtem mentalista beállítottságú emberekkel és ők megtanítottak egy két dologra ami már ott lapult bennem réges rég óta és ők is megvoltak lepődve azon hogy csak ilyen egyszerűen tudom alkalmazni és különféle szintekre lépni, anélkül hogy hosszas gyakorlást igénybe vennék. És amiről beszéltél hogy segítsünk másoknak és ne csak magunkkal törődjünk ez is abszolút jelen van az életemben már kiskorom óta, mindig mindenkinek csak a jobb utat és a segítséget próbálom megadni, de nagyon sokszor gonoszságot kaptam vissza cserébe, de valahogy nem tudtam megharagudni ezért senkire csak legbelül éreztem a fájdalmat, amit néha tettek nélkül érzek az emberekben ha átölel valaki vagy a közelemben van, érzem a fájdalmát az érzéseit, és ez annyira megnyilvánul bennem mint ha velem történtek volna meg azok a dolgok, és ugyan így azt is érzem ha valaki nagyon gonosz és negatív személyiség azoknak a közelében fél percnél tovább nem tudok maradni mert egyszerűen úgy érzem hogy megfulladok. De, aki több időt eltölt velem és fogékony az ilyen dolgokra tapasztalataim szerint elkezdik érezni azokat a pozitív érzéseket amiket kiváltok magamból és nagyon kellemesnek tartják. És ha hirtelen elmegyek, megérzik ennek a hiányát.
Sok olyan dolgot láttam amit más nem, és nagyon sokáig aki nagyon közel állt hozzám szintén megtapasztalhatta (én úgy nevezem) "spirituális dolgokat, régebben rengeteg ilyen dolgot éltem át.. mostanára inkább csak érzem mint látom, de tudom hogy létezik. Röviden ennyit magamról, és ezzel azt szerettem volna közölni hogy a félelem bennem is megvan, hiába tudom már hogy nem vagyok egyedül akkor sem látok a jövőbe és nem tudom merre tart a világ, mi lesz majd ha a jövendölések beteljesülnek, hisz nem tudhatom..
Ezért kérlek téged és mindenkit hogy vegye fel velem a kapcsolatot aki hasonló képpen éli meg a világot és azt is aki már többet tud, hogy tudjam nem vagyok egyedül és megtudjam azt igazából ez honnan ered és mi a célja. Mert tudom van mit még tanulnom nekem is.

Köszönöm: Rókuska
dr.rekuska@gmail.comKedves Mindenki

Több okból is örülök, hogy rátaláltam erre a fórumra. Mesélhetnék egy keveset magamról, fogok is ami azért kell, hogy értsétek az írásom lényegét. Amikről most fogok mesélni arról eddig csak igen kevesen tudnak, azok, akikben teljes mértékben megbízok. Kiskoromtól kezdve nem éreztem jól magam ebben a világban többekkel együtt, mert mi nem ezt szoktuk meg, nem ebben a filozófiában nőttünk fel mentálisan. Képzeljetek el egy olyan helyet, ahol ha elsétálsz az emberek között mindenki mosolyog rád, segíti a másikat és ami a legfontosabb, az emberek őszintén törődnek egymással. Sok éve tudunk itt a földön a 12-es eseményről, nem mondhatom, hogy mindent, de bőven eleget. Ahhoz eleget, hogy segíteni tudjunk azokon akiknek szüksége van rá. Pedig ezt nem mindig gondoltuk így, bevallom nektek őszintén személy szerint sokáig elfordultam az emberektől, a szemszögemből akkor jogosnak tartott dolgok miatt. Próbáltam akkor úgy élni, hogy segítsek akinek tudok és ne ártsak másoknak, de ezek mellett sem láttam mást csak az önzést és az ártani akarást mások felől. Akkor azt gondoltam én és még jó páran, hogy nemsokára úgyis mindennek vége, megkapják az emberek amit érdemelnek és meg is érdemlik mindannyian. Ezzel szemben most mégis itt vagyok és olyan dolgokról beszélek, amikről eddig el sem tudtam képzelni, hogy nyíltan említést tegyek egy közösségben. Részben azért nem, mert ezek olyan szinten ellentmondanak a "józan észnek", ami egy átlagemberből azonnal védekező/ellentmondó reakciót vált ki, részben pedig mert ezt a mi személyes dolgunknak tartottam. Mióta az eszemet tudom mindig is vissza szerettem volna kapni a régi életem, vagy próbálni megváltoztatni az embereket, hogy legalább egy megközelítőleg olyan világban éljünk, ahol törődünk egymással. És nemrég egyik este komolyan elgondolkoztam ezen, a korszakváltáson és magamon - "mi alapján várom én, hogy az emberek megváltozzanak, ha én sem teszek semmit...". És most, hogy egyre közelebb kerülünk a korszakváltáshoz egyre több olyan embert látok, aki fél. Rájöttem arra is, mindegy mit kaptunk itt eddig az emberektől, nem tehetjük meg azt, hogy nem törődünk velük, nem segítjük át őket ezen az időszakon. Azért nem, mert ez már nem egy személyes, hanem egy erkölcsi kérdés...minket egyszerűen nem erre neveltek, a cserben hagyásra. Egy korszakváltást már átéltem, tudom milyen az, ha vannak olyanok akik segítenek, most pedig azt is látom milyen, ha nincs. Egyszer sem volt még az emberiségnek ennyire segítségre szüksége mint most, és az elkövetkezendő pár évben lesz. Rajtunk is voltak akik segítettek, most itt az ideje, hogy mi is tegyünk valamit másokért. És most minden eddigi gátlást félretéve itt az ideje, hogy a nyílt igazságról is beszéljen valaki, mert olyan nincs, hogy részigazság. Mielőtt ezt, vagy a későbbi írásinkat tovább olvassa valaki egy dolgot el kell döntenie: komolyan veszi-e a dolgokat, vagy sem. A következő pár gondolat főként azoknak szól, akik igen.
Korszakváltás lesz. A tradicionális ember ezt nem igazán tudja kétely nélkül fogadni, mert mindent fenntartásokkal kezel, amit nem ismer vagy, ami nem illik bele az általános világnézetbe. Pedig nem bonyolult, "csak" asztrofizika. Minden esemény a világban ciklusokból épül fel, és minden ciklusnak van két alapvető pontja - egy kezdete és egy vége. Minden ciklus vége egyben egy új kezdete is, ennek a küszöbén álltok most. A jelenlegi ciklusban az ember egyszerűen elért egy olyan technikai és biológiai fejlettségi szintet, ami már korlátot szab a további biztonságos fejlődésének. Ami jelenleg is zajlik a világban az egy olyan kor küszöbe, amikor már nem fizikálisan, hanem mentálisan kell változnia az emberiségnek, hogy ésszel tudjon élni minden dologgal, ami a kezében van. És ezen nem múlik kevesebb, csak a civilizáció jövője. Egyenlőre arra kell ráébrednie minél több embernek, hogy már nincs többé olyan fogalom, hogy "én". Közösség van, amelyben élsz. Közösség, amiért élsz. Kérdezték itt előttem, mit kell tenni a túlélésért. Most megmutatjuk hol kell elkezdeni: ha mással nem törődsz, magaddal nem törődsz, mert egy közösség tagja vagy. Viszont ha mással jót teszel, örömet szerzel neki, az bizony neked is jobbá teszi az életed. Nem arról van itt szó, hogy "háromszor ver vissza a sors" minden rossz dolgot amit tettél, hanem egyszerűen arról, hogy ha boldog emberek között vagy, akkor történjék akármi, te is boldognak fogod érezni magad. Mielőtt a többi dologról beszélnénk, próbáljon meg mindenki egyvalamit mélyen tisztázni magában, akit egy kicsit is érdekel a civilizáció sorsa: vegyétek észre, hogy nem egyedül éltek, törődjetek a másikkal, mert szüksége van rá.
És vegyétek észre még azt is, közöttetek vagyunk, elmegyünk mellettetek az utcán nap mint nap, és segítünk is, mert szükségetek van rá.

Köszönet mindenkinek, aki ránk szánta ezt a pár percet.
NavarreAndromed

Nos.... Engem ez az egész dolog nem igazán érdekelt és nem is hittem benne,v talán még nem is hiszek! Csak jött a sok furcsaság,és olyan dolgok történtek velem ami, eléggé megijesztett és zavart... Tiszta érzelmek vannak,legalább is számomra,de nem a 2012.. világvége,stb... Mert ezekben valóban nincsNem igaz mert a hupikék

Nem igaz mert a hupikék törpikék fognak majd minket átrezonáltatni a szivárvány membránon és végre leolvad rólunk a 3. dimenziós testünk és átkalibrálódunk a hetedik menyország szintjére és akkor jön majd tóbiás és aszondja: A fene nincs miért csatornázni, de ha mán itt vagytok gyertek és nézzük meg a star wars összest. Az arcomra fagy a mosoly.

Én meg ebbe a rengeteg fecsegésbe fáradtam bele a sok ezoterikus blabla ami mindent eláraszt és sehol nem találsz bennük tiszta érzelmeket, csak adatot adatot meg adatot.

ellenszenv nélkül, tisztelettel: Andromeda sör mindig jó tesz

Ne haragudj ha lenézőnek tűntem... Az idézőjeles szavak nem az én fejemből pattantak ki,hanem egy túl öntelt, másik gyermekéből! És nem abba fáradtam el hogy ez az idézőjeles feladatom,hanem abba amit ki kell állnom... minden nap! Én nem akartam h ilyen legyek... mégegyszer ne haragudjatok,ne haragudj ha egy öntelt kis ...vkinek tűnve megbántottam vkit! Sok dolog van amit meg kell érteniMagenta

Ha ilyen fáradós és lenéző hangvételű idigógyerekek akarnak megmenteni, akkor inkább iszok egy sört, és jobban megmenekültem... Bevallom ébredek...khmmm

Beszéltek,beszélnek és mindenki csak beszél...... Hogy meg tudnátok menteni magatokat? Nem.... Mi fogjuk eldönteni ki marad,ki jön velünk! Mi akarunk titeket megmenteni!! Titeket,akik között oly sok a földhöz ragadt.... bár nem igazán itt! Ha érdekel miért mondok ilyeneket nézzetek utána.. nem felejtem a szavakat..
" egy vmit ne feledj nem vagy ember és nem is leszel az sajnálom! Lassan eljön majd az idő amikor mi, indigó és kristálygyermekek talán sikeresen tudjuk megmenteni az emberiség azon egyéneit,akik nyitottak és képesek lesznek 'átrezegni' és megtalálni rég elfeledett tudásukat.... itt lenne az ideje h találkozz néhány testvéreddel.. velünk" Bevallom őszintén kissé fáradok....Szia Fóka!

Teljes mértékben egyet értek veled a 2012-es évet illetően.Nem tudom ki hallott a kristálykoponyákról, mindenesetre "A kristálykoponyák rejtélye" című könyvben ez jóslatként gyönyörűen le van írva. A könyv nehezen beszerezhető de szinte minden kérdésre megadja a válasz a témával kapcsolatosan. A koponya érdekessége, hogy a mai napig nem tudja a tudomány meghatározni a pontos korát és a készítésének módját, változtatja színét ,a súlyát és beszél és nem mellékesen gyógyít.Andromed:)

Egy esőt sem tudunk profin megjósolni... :)

még visszajövök ehhez a témához, de leragad a szemem:)

'Ez, az én életem...'Az ember legnagyobb

Az ember legnagyobb ellensége önmaga, akkor amikor elhiszi magáról hogy nem a fény fia, amikor a tettei mind untalan azt igazolják vissza számára hogy ő nem tartozik abba a népes kolóniába amely a falon túlról szól ő hozzá. Ugyanakkor ha ezt elhiszi akkor mindenkitől különbé lesz és az emberek szivesen hallgatnak rá és odafigyelnek minden szavára. Emléxem egyébként, de nehezen élem újra azt az érzést, de azt is jó tudni hogy volt ilyen.
A föld megállása talán az időjárásban mutatja meg legelsőnek a hatásait, a két oldalon, a sötét és világos oldalon a hőmérséklet túlságosan is különböző lesz, (abban a "tanulmányban" olvastam ezt amit linkeltem) ezért a határokon létrejöhetnek szuper viharrok, a föld pólusaira is szerintem hatással lesz. Ha figyelembe vesszük a bibliát akkor valószínűleg az egyik pólus megszűnik hogy mennyi időre azt nem tudom. Onnan gondolom ezt hogy jézus azt mondta, hogy két asszony őröl a malomba, az egyik felvétetik a másik ott hagyatik. A napról is azt írja az a neten talált írás hogy a pólusai helyreállnak. De gondoljunk bele, hogy minden a naptól függ és a földtől idelentről nézve. A föld egyik pólusának elvesztése majd lehetséges megcserélődése a föld "gyermekeire" is hatással lesz. Talán ezzel változik meg majd a gondolkodásunk. Valahol hallottam hogy a tengely ferdeség nem volt mindíg létező valóság. A tökéletes állapot a nap körüli keringéshez viszonyított függőleges (az özönvíz előtti időkben valószínüleg így volt). Ha a Nibiru tényleg elvonul akkor ez vissza álhat. De nem akarom a mai tény-tárgyainkal elképzelni a jövőt. Gondolom te sem, ti sem. Ha minden így is történik akkor is máshogy fogjuk megélni lélekben. Most pedig had ijesztgessek, a pólusok teszik lehetővé hogy a napszél káros hatásaiból ne részesüljünk, ha nem állnak helyre, akkor nagyon nehéz körülmények lesznek a földön. Nem tudom ki mennyire hisz a bibiliai próféciákban de benne találhatunk olyan közléseket amelyek erről az eseményről szólhatnak (leginkább). Azt írja hogy ha azok a napok meg nem rövidíttetnek akkkor senki de senki nem ismerné meg isten országát. Tehát valaminek, valakinek vagy valakiknek a közbenjárása teszi majd lehetővé a túlélést és az "üdvözülést". Segítség érkezik a legkritikusabb órákban. Az az érzésem hogy nem éli túl a föld ezt a katasztrófát, de az emberek akik a túlélésben hisznek és abban hogy őket haza várják ... ők viszont igen. A megoldás mindenképpen az hogy a legnehezebb órákban ne essünk pánikba, és ne rémítsen meg minket a föld esetleges pusztulása sem. A bíbor kör leckéi is azt tanítják hogy párhuzamosan kialakul két föld, egyszerre fognak élni az emberek egy időben, egymással érintkezve de külön földön. Ők azt írják hogy valakik nem lesznek képesek levetni karmikus terheiket és ők maradnak a "régi" földön. Nem írnak pusztulásról. Sót arról beszélnek hogy az új föld lakói segítik majd a karmikus terheket cipelőknek, később. (ha jól emléxem) A biblia is arról ír hogy más közegben lesznek az üdvözültek, ugye a menyországban. Akár melyik verzió is (a régi föld pusztulása vagy megmaradása) lépjen életbe, semmi sem rettentheti meg azt aki hisz. A biblia azt is írja hogy egészen addíg lesznek meghosszabítva a "veszélytelen" napok míg mindenkiben akiben ki kell csirázzon a beléjük vetett mag, abban ki fog csírázni. Még nem vagyunk teljességgel megpróbáltatva, a legnagyobb megpróbáltatások még hátra vannak, keserves perceket fognak megélni az emberek és sokan elkeseredésükben elvesztik az eszüket. Ha mindezek beteljesednek akkor kívánom mindenkinek hogy amikor ezek a jelek elérkeznek akkor mindenki erősödjön meg és csak még nagyobb hittel jőjjön ki a válsághelyzetből, ne pedig csüggedéssel.

Weöres Sándor azt írja a teljesség című könyvében hogy mindanyian pokollal táplálkozunk a meny felé növekedve, ne csüggedjen ezért senki még ha meg is kísértetik, a démonok és angyalok a valóságban egymáshoz nagyon hasonló lények? dolgok, csupán mi különböztetjük meg őket de csak azért mert nem ismerjük fel hogy mi vagyunk relatívak ő hozzájuk képest, ők pedig állandóak és jóformán egyek. A kulcs bennünk van.hello Andromed

Te is tudod a teljes igazságot, akkor mikor megszülettél még emlékeztél rá csak mára már megfakultak az emlékeid de benned vannak. Fedezd fel magad és akkor megnyugszol, amugy nagyon szinpatikus az okfejtésed. Mit tudsz arrol, hogy ha megáll a föld forgása azon kivül hogy csak egy oldalát éri a nap lesz e más fizikai kihatás.