Egyre jobban illatoztok! :)

Drága Teremtő Barátaim! :)

Elakad a szavam, az elmúlt hét közepétől tapasztalható aktivitásotok láttán! :) Csodálatosak vagytok mind! Olyan örömöt szereztek nekem írásaitokkal, bejegyzéseitekkel, verseitekkel, idézeteitekkel, hogy azt szavakba már nem is tudom önteni! :)
Fantsztikus ahogy - mint egy csodálatos rózsakert gyönyörű lakói - egyre csak nyíltok és illatoztok. :)
Hát csak nyíljatok és illatozzatok! Én pedig csak gyönyörködöm Bennetek és nagyokat szippantok fennséges illatotokból! :)
Imádom virágaitok színét és illatát egyaránt! :)
Köszönöm, hogy vagytok! :)

Szeretettel:
Álomkereső

HozzászólásokDrága Tünde,

Ercsike navében is köszönöm szavaidat! :)
Valóban Gyémántot találtam! :)))
És már nagyon várom azt a bizonyos történetet! :)))

Szeretettel:
ÁlomkeresőÁlomkereresőnek, Ercsikének:)

Csodálatos ez a SZERELEM ! ! Igy nagybetűkkel. És az is,hogy kicsit megosztjátok magatokat "spritiuális lelkeitekkel"! Megemeli a szivcsakrát :)) Készülök, hogy leirjam, hogy találtam meg a PÁROM, hasonlóképp :) Már kellően megihlettetek. Hétvégén leírom Nektek, hogyan VONZOTTAM be én SZERELMET, a lelki TÁRSAM :)
Legyetek JÓK és SZERESSÉTEK egymást NAGYON , mert megtaláltátok azt, ami a LELKET igazán megérinti..... Tudjátok GYÉMÁNTOT leltetek! EGYMÁSBAN :) !
Jó Rátok nézni :) Ragyogtok:)
Küldtem egy mailt Ercsike :) Hallgasd meg :)

Nagyon sok szeretettel:

TündeKedves Szildi,

Az utóbbi időben mást sem érzek! :) És ami múlt szerda, és persze a tegnapi talaálkozó óta ezen az oldalon történik, az egy igazi csoda! :) És mindez általatok! :)

Szeretettel:
ÁlomkeresőKedves Álomkereső és többiek!

Olvasom szeretetteli soraitokat és ámulok, bámulok. Körülöttem forr a levegő már egy jó ideje... csodálatos emberekkel hoz össze a sors nap mint nap, egyre többen keresnek meg és boldog vagyok, hogy én is részese lehetek a mostani történéseknek:))) és akkor jön ez az oldal. Derült égből még egy villámcsapás. Lehet ezt még überelni? Úgy érzem nő csak nő a szeretenergia és szépen lassan növekedve mindenkihez, mindenhova elfog érni.....érzitek már Ti is?
Szeretettel:
Szildi