első megszólalás

most léptem be közétek,nagy reményekkel,mert a tikot,ha kis apróságon is de már érzékeltem:nemrég költöztem új otthonba és nem találtam a kedvenc ezüstékszereimet.Tudom,ez nem komoly dolog,de nekem fontos volt,mert ezek nélkül az eltelt 2-3 hónapban valahogy nem jöttek a dolgok össze.Karácsonykor megvettük a könyvet a lányommal és végre hozzám is eljutott elkezdtem olvasni.megvallom,még csak az elején tartok,de 4.nap meglettek az ékszereim ott ahol addigis naponta kerestem.Tegnap belenyúltam egy táskába és előkerült a karkötöm is.Du. az új főnököm egész másképp beszélt velem,mint az eddigi ideig.Mi ez,ha nem a titok???

Címkék:

Hozzászólásokszia csipike!

Én ugyanígy jártam az arany nyakláncommal. Hetekig nem találtam, aztán egyszer csak pakolásztam, és arra gondoltam de jó lenne megtalálni. Két perc múlva már a kezemben tartottam.

Csináltam magamnak egy vágyvideót. Nem is videó, csak egy dia. A táncról. Salsázni tanulok, azon belül kubai salsát. Még kezdő vagyok, és nekem nagyon nehezen ment a rueda. Rueda az, amikor körben állunk, és folyamatos párcserével minden pár ugyanazt táncolja teljesen egyszerre.
Előtte 16 évig boogie-ztam, a bugiban csak tengelyen táncolunk, azért kezdtem salsát tanulni, hogy megtanuljak körben, térben táncolni. Nekem nagyon nehéz volt kiverni azt a fejemből, hogy a partnerem nem csak velem szemben lehet, hanem mellettem vagy akár mögöttem is. És mindezt mindig új és új partnerrel, én pedig 14 évig egyetlen emberrel táncoltam, csak az utolsó két évben táncoltam másokkal is. Mindig összezavarodtam, hogy merre kell forogni, mit kell lépni, lekéstem a ritmust, ...
Aztán mindezt megelégeltem, megcsináltam a kis vágydiámat. Salsázó párok és ruedázó boldog emberek képeivel, kis megjegyzésekkel hozzá. És megtörtént a csoda. Átéltem azt az örömöt, amiről addig csak mások meséltek hogy miért csodálatos érzés ruedázni, és amit én azelőtt hónapokig nem értettem. Rögtön a következő órámon olyan könnyedén táncoltam, pedig négy új nehéz lépést vettünk aznap. De nekem simán ment és nagyon élveztem. Pedig csak jelen időben kijelentő mondatokat írtam magamnak, hogy szeretek ruedázni, tudok ruedázni, a férfiak szeretnek velem ruedázni, ilyenek. És azonnal elkezdett működni. És az óra végén az egyik tanárunk, aki addig csak kritizált mindenkit, az egész csoportot megdícsérte, és azt mondta hogy nagyon sokat fejlődtünk mindannyian. :-)))))))
Ez apróságnak tűnhet másoknak, de nekem ez nagyon nagy dolog.