Én is itt vagyok!

Én is "fiatalon gazdagon" szeretnék lenni! hozzámentem az ötlethez :)

egy gyors bemutatkozás, hogy tudjátok kinek is olvassátok a szavait! A nevem Gabi, és Kecskeméten élek. Vasárnap ott voltam a szigeten a kisfiammal, Benivel. Nagyon jól éreztük magunkat, és nagyon büszke voltam a fiamra, aki olyan csendben volt végig :)
Már majdnem 8 hónapos, és még mindig nem alussza át az éjszakát. Pár nappal ezelőtt, megrendeltem egy jó éjszakát neki, és próbáltam nagyon hinni benne, de közben ott volt a gondolat "ez nem fog menni...mi nem akárkiről beszélünk...hanem a Beniről, aki min. 2x felébred éjszaka..." aztán a vasárnapi találkozónk után, hazajöttünk, fürdött, letettem aludni, és legközelebb 6-kor hallottam a hangját. Először azt gondoltam "biztos felébredt, csak nem emlékszem rá, mert annyira álmos voltam"...de nem így volt! Átaludta! Hihetetlen!!

Azért volt ez, mert megrendeltem, de aztán rajtatok keresztül sikerült! A szigeten mindenki boldog volt és ezt Beni is érezte, hatással volt rá! De a legjobban az, hogy én is boldog voltam, és nyugodt! Egy gyerek hangulata a szüleiétől függ! Köszönöm nektek a szép napot, és remélem hamarosan újra találkozunk!

HozzászólásokSzívből üdvözöllek FG-né :)

Kedves FG-né :)!

Rendkívül megtisztelő számomra, hogy ezzel a névvel hoztad létre a profilodat ezen az oldalon. Ez nagyon sokat jelent számomra és valahol legbelül nagyon boldog vagyok :))))) Köszönöm neked.

Nincsenek véletlenek: ma késő este egyik kedves barátnőnkkel, aki tegnap ott volt a szigeten, de ezen az oldalon még nincs itt, vele találkoztam és beszélgettünk a FG elképzelésről, ami az egész név mögött van és épp azt mondtam neki, hogy Jonathan Livingstone a sirály nem akarta meggyőzni a társait, hogy tartsanak vele (mint ahogy itt mindenki saját magát adja), hanem csak azt mutatja, hogy élvezi azt, amit csinál és meglesznek a követői.

Drága Gabi - köszönöm, hogy elmondtad nekünk, hogy hozzámentél ehhez az ötlethez :) Keresd a "hogyan"-t és választ kapsz, keresd meg magadban, hogy miért akarod, hogy ne csak szójáték legyen a neved/nevünk hanem valóság és ha megvan, hogy miért akarod, adj magadnak mindennap 10-15 percet, hogy érzelemmel gondolj a célra, lehetőleg meditatív állapotban, amikor sokkal jobban be tudod a gondolataid vinni a tudatalattiba és tégy valamit mindennap, ami téged ebbe az irányba visz! MINDENNAP. Ezeket a gondolatokat nem én találtam ki, a mai hírlevél adagomban találtam, épp a Titok c. film részvevői tollából. Egy pillanatig sem kételkedem bennük, hogy működnek :), mert már olvastam Napoleon Hill tollából is. Róla még nem beszéltem, de most tiszteletem teszem előtte is, mert nagyon sokat köszönhetek neki is.

Szeretettel, barátsággal,
FG / István

Most különösen NEKED ajánlom a kedvenc idézetemet: "Azzá válsz, amire gondolsz!"Szia BIZNISZ-kém,

Ez igen Barátom! :)
Minden elismerésem! :)
Csúcsszuper ember vagy! :)

Baráti szeretettel:
ÁlomkeresőDrága Anikó,

Láttam! Csúcsszuperek! :)
Gazdag is vagy, Drága! :)

Szerető öleléssel:
ÁlomkeresőÉdesem,

Én is örülök, hogy újra itt vagyok Veled! :)

Szerető szívemmel átölellek:
KedvesedTAPASZTALÁSOM.

HA AZ EMBER,ÉLETE SORÁN EGYSZER ELJUT ODÁIG,HOGY ŐSZINTÉN,FIGYELMÉT,EREJÉT,ENRGIÁJÁT,EGYETLEN EGY PONTBA SŰRÍTVE,MAGÁBA NÉZ,RÁLÁT LÉNYE,ÉS EGÉSZ EMBERI MÍVOLTJA ÖSSZESSÉGÉRE,ELFOGULATLANUL SZEMLÉLVE,VIZSGÁLVA ÖNMAGÁT,AKKOR VAN
IGAZÁN NAGY ESÉLYE ARRA,HOGY MEGREPEDJENEK,FELOLDÓDJANAK,AZOK A NEM KIS MENNYISÉGŰ DOLGOK,AMIKET AZ EGYÉN ROSSZNAK,SZENVEDÉSNEK,KATASZTRÓFÁNAK,KUDARCNAK,FÉLELEMNEK,
KILÁTÁSTALANSÁGNAK,ILL.KÉTSÉGNEK ÉL MEG,ÉS HISZ.
A FENTEBBI SORAIM ELSŐSORBAN MAGAMRÓL SZÓLNAK,AZ ÉN REAKCIÓIMRÓL...
AZONBAN LEHETSÉGES,HOGY TITŐTÖKBEN IS HASONLÓ DOLGOK FELLELHETŐEK?
HA EGYSZER ÚGY ISTEN IGAZÁBÓL ELKAPOM,ÉS BEKÖVETKEZIK,A NAGY PILLANATNYI ÜRESSÉG,AZ A BIZONYOS.ZZZZZZZ,
AKKOR,NA AKKOR KÉTSÉGEM NINCSEN AFELŐL,HOGY EGYSÉGBEN VAGYOK,ÉS MEGÉRKEZTEM ÖNMAGAMHOZ,MEGÉRKEZTEM EBBE A FÖLDI VILÁGBA,MEGÉRKEZTEM SZERETNI,MEGBECSÜLNI,ÖNMAGAMAT,MÁSOKAT!FELOLDANI A TEHERNEK,KÍNNAK,SZENVEDÉSNEK GONDOLT,ÉS HITT PROBLÉMÁIMAT!
TISZTÁN,ÉS VILÁGOSAN ÉRDEMESSÉGET TALÁLVA AZ ÉLETNEK,TESTI-LELKI-SZELLEMI VALÓSÁGOSSÁGOMNAK!
MOST MIKOR E SOROKAT ÍROM,ÉRZÉKELEM LÉNYEM MOCORGÁSÁT,AMELY ÖSZTÖNÖSEN,ELEMI ERŐVEL KÉRI,ÉS KÖVETELI HELYÉT AZ UNIVERZUMBAN!

KÖSZÖNÖM FIGYELMETEKET!Szia Álomkereső!!

Láttad a fotóimat? Csúcsjók!!! Annyira átjön rajtuk az érzés!!!!
Egyszerűen Gazdagnak érzem magam velük.Boldogság

Boldog vagyok,mert itt vagytok.
Boldog vagyok mert itt lehetek,
Kívánom,hogy mindannyian boldogok legyetek!!Hallod ezt Édesem?!

Máris összeadtak minket! :)
Ha tényleg úgy lesz, mind ott lesztek! :)

Szeretettel:
ÁlomkeresőKedvesem!

Örülök,hogy újra itt vagy.
Ölellek:Kedvesed.Drága Gabi,

Benike levett a lábamról! :) Egy kis Tündér! Örülök, hogy végre jól aludt! :)
És nagyon igazad van: a szülők rezgései nagy mértékben hatnak a gyermekre. :)
Ezért tedd szabaddá hamar a szíved! :)
Örülök, hogy itt vagy az oldalon! :)
Benikét pedig ölelem! :)

Szeretettel:
ÁlomkeresőKedves fiatalonGazdagon-né!

Csak rajtad áll!!!!

.....ismét ÖnmagamÖnmagamhoz!

De jó lesz így, nagy mosollyal az arcomon menni aludni! :) már majdnem gratuláltál a kicsihez :)))

A kisfiam apukája egy angol fiatalember, aki Angliában él. Ugyan nem vagyunk már egy pár, de a szívem még nem szabad.

Szép álmokat!Te Drága!

Most akkorát nevettem:-)
Hála neked!A jövőben nem gondolkodom,mert ahogy Álomkereső mondaná:a pillanat örök.Azt azért úgy gondolom,ha sor kerül rá,ott lesztek mindannyian.Nagyon-nagyon szeretem!Villámcsapásként jött,s remélem lelkünkkel együtt örökké él.Kívánok a fiadnak nagyon gyönyörű,nagyon pozitív életet!Ölellek:ErcsikeKedves FiataloGazdagon-né!

Lehet, hogy félreértettem, vagy most értelek félre?
Mindenesetre nagyon tetszik - először azt hittem, hogy Fiatalon Gazdagonhoz mentél hozzá :)
Már majdnem gratuláltam a kicsitekhez, de előbb végig olvastalak!
Az ötletedhez is gratulálok, mert az is tetszik, meg a csemetéddel történtek is!
Ha nem jön a fejedbe a kétség, hogy lehet, csak.... és nem a teremtésed műve, akkor ez szépen meg fog ismétlődni, és hozzászokik a pici az éjszakák átalvásához!

Szeretettel ÖnmagamPont neked akartam írni!

És Álomkeresőnek! Amikor megláttalak titeket, arra gondoltam "hú ők össze fognak házasodni, és mi mind ott fogunk titeket boldogítani (szó szerint!:) ) az esküvőtökön! :)

Azon gondolkodtam, hogy milyen jó lehet nektek, mert ti mind a ketten tudjátok a titkot! És egy pár vagytok! De nekem is lesz majd ilyen jó, tudom ám én azt :) meg az is jó, hogy az én fiam úgy fog felnőni, hogy rutin lesz neki a pozitív gondolkodás!

Jó éjt!A kisfiad Gyönyörű

Gyönyörű,kedves,és csodálatos.Már akkor kinéztem magamnak,mikor még be sem mutatkoztunk.Imádom a gyerekeket,nekem négy keresztgyerekem van,saját még sajnos egy sem,de ami késik,az csak a gyorsvonat:-) Szeretettel:Ercsike3 fotón is rajta vagytok!!!!!!!!! :)

És nagyon jók a fotóitok!!! Anikó