Magamba néztem!

Mindenkinek aki tegnap itt volt és aki olvasta Katival való levelezésemet:
Volt időm éjszaka átgondolni sokmindent. Sokat kell még tanulnom ezt tudom. Jobban oda fogok figyelni arra ,hogy mit is írok ,mondok,gondolok. .Álomkeresőnek külön köszönet. Sokmindenre megtanított és ráébresztett!
Mindenkinek szép napot!

Kriszti

HozzászólásokKriszti!

Olvastam este a beszélgetéseteket. Abban a pillanatban én is valószínűleg azt írtam volna amit Te. De ez abban a pillanatban volt, és akkor azt gondoltad, hogy azt kell írnod. Azóta átgondoltad, és másképpen látod.Én is, de még az út elején járok, és nem jönnek még rutinból úgy a dolgok ahogy szeretném. Nem vagyok türelmetlen (mostmár), mert sok segítséget kaptam, Álomkereső és páran segítettek előkotorni a "kulcsot " magamban, és lassan nyílnak az ajtók előttem!! Rendkívüli érzés!!
:))))

Ezer Szeretettel!
GabiKrisznek!

Mindannyiunknak sokat kell még tanulnia, bocsásd meg magadnak mindet, a lényeg, hogy máshogy érzel azóta. Nekem sok-sok tanítót küldtek az égiek, s küldik folyamatosan. Az évek és a kezelések során megtanultam, hogy csak annak lehet segíteni, aki 1., felismeri, hogy segítségre van szüksége, 2., kéri a segítséget, 3., elfogadja, és 4., együttműködik a segítővel.
Varázslatosan szép és hálával telt, fénnyel áldott pillanatokat, s hozzá gyermeki szemet, hogy észrevedd, és rácsodálkozhass.Drága Álomkereső!

Köszönöm! Köszönöm mindazt mit tőled kapok!

Imádlak! Tudod miért!

Szeretettel: KrisztiDrága Krisztim,

Annyira hálás vagyok Érted az Univerzumnak, hogy el sem tudom mondani! :)
Ugye tudod, hogy miért? :)
Nagyon szép lelked van! :)
Imádlak! :)

Szeretettel:
ÁlomkeresőFG/Istvánnak

Szia István!

Megfogadom a tanácsod!Köszönöm.

A képeket remélem megkaptad!

Puszi: KrisztiKrisznek

Szia Kedves Krisz!

Vasárnap óta megfogadtam magamba, hogy 2x jobban odafigyleke a szavaimra, amit leírok, kimondok. Még aznap beszéltem Gizmoval, Yvettel és tudatosan figyeltem, hogy milyen szavakat használok. Jó érzés volt, csak ajánlani tudom neked is :)

Szeretettel,

FG / István