Világok harca

jó és rosszAhány ember, annyi valóság. Ahány gondolat, annyi valóság. Érdekes, hogy az embereket vagy valami szomorú dolog, vagy valami nagyon bolgod történés készteti írásra. Most megint egy szomorú dolog kapcsán döbbentem rá, hogy teremtettem magamnak egy rövid időre egy olyan valóságot, amit nem akarok. Hisz tudjátok, nem könnyű mindig pozitívan gondolkodni! És egyetlen negatív gondolat elég ahhoz, hogy a lavina elinduljon,de... Mindig, újra és újra emlékeztetnem kell magamat - és Titeket is drága barátaim -, hogy a pozitív gondolatoknak sokkal nagyobb és gyorsabb a teremtő ereje! Ígyhát újból, álmodok egy világot magamnak! Ne harcoljanak ezek a világok, hanem férjenek meg egymás mellet, hisz megint megtanultam, hogy élni csak úgy érdemes, ha meg tudjuk határozni, mi a legjobb nekünk. Ha nem volna a rossz, vajon hogyan ítélnénk meg, mi a számunkra a legjobb!? O, Isten, örök dilemma, édes dualitás! Hiányoztok! Rengeteget dolgozom - hála Istennek -, de időt akarok szakítani rá, hogy beszélgessek veletek. Jó, hogy más is ugyanabba a cipőbe jár, mert megérti, mennyire nem könnyű ez az általunk választott valóság.

HozzászólásokKedves Shakti!

Mindaz amit leírtál a negatív gondolatokról és a pozitív gondolatokról igaz,de ezekhez hozzá tarozik az érzés. Nem elég csak a gondolatokat át alakítani pozitívvá a legfontosabb az érzés,mert hiába irányítod a figyelmedet a pozitívra ha nincsen egyszerre jelen az érzés is. Érezni és vizualizálni egyszerre kell ahoz hogy bevonzd azt amit szeretnél. Álomkereső jól mondta okkal történnek a "rossz˝ dolgok is ,azért hogy tanuljál belőle és ezt követően úgy alakítsd az életedet ahogyan szeretéd. A jó és a rossz egymás nélkül nem létezik ,mind az amit bevonzunk az életünkbe az minket tükröz vissza. Sok sok figyelem szükséges ahoz hogy változtatni tudjunk.
Üdv.Évi

http://.wwwtudatos-letezo.extra.hu
(April)Drága Shakti! :)

Sokszor az általunk "negatívnak" ítélt dolgokat csak azért vonzzuk magunkhoz, hogy segítsenek eldönteni azt, hogy mit is szeretnénk valójában! :))
Szóval, nagy-nagy segítségünkre vannak ezek is! :)

Szeretettel,
Álomkereső
http://www.alomkereso.com
http://thesecret.alomkereso.info/Almok_keresese_thesecretSE.exe
https://www.plimus.com/jsp/buynow.jsp?contractId=1719430