Pozitív állítások

Drága barátaim!

Olvastátok amint reggel írtam, hogy mivel indítsátok a napot? Képzeljétek el MŰKÖDIK !!! :))))) Már ismét :)

Aki esetleg nem látta, azt írtam, hogy reggel felkelésnél mondd magadban (amikor még csak a félszemed van nyitva): "Hiszem, hogy ma valami csodás dolog törénik velem!" Ma kaptam egy hírt egy kedves hölgytől, ami valójában nagyon jó hír a számomra. És tudom, hogy ez ma még csak folytatódik. Ebben annyira biztos vagyok, amit amilyen biztos, hogy a nap keleten kel fel :))))

Gyakoroljátok, csak szívből tudom ajánlani mindenkinek ezt az aprócska kis szokást. A kedvenc tanítomtól ismerem ezt a technikát: Brian Tracy-től.

Egy nagy ölelés mindenkinek aki ezt olvassa!

FG / István
"Azzá válsz, amire gondolsz!"

HozzászólásokEgy kis jó tanács..

Szeretném egy kicsit kiegészíteni a saját tapasztalatommal. Nagyon jó a sok pozitív gondolat. Reggel azzal kezdeni csodás dolog a napot. Viszont a gondolatok magában kevesek, ehhez szükséges nagyon a pozitív érzés is.Sokáig én is csak mondogattam régebben a sok pozitív mondatokat, és nem történt semmi sem.Ma már tudom, szükség van a szívből jövő érzésekre is, a kettő csak együtt működik.Valójában a szív a kulcs a teremtéshez.

Ajánlanám kettő régebbi írásomat ami pont ide passzol:
http://www.thesecret.hu/pozitiv_erzes_pozitiv_gondolatok
http://www.thesecret.hu/node/3009

Szeretettel:Évi
http://shaumbra-anya.gportal.huDrága FG!

Köszönöm nagyszerű ötletedet a napindítással kapcsolatban!!!
Képzeld nekem is van egy módszerem. úgy hívják, hogy jó-hála-cél:)
Amikor felkelek arra gondolok ami jó, majd arra amiért hálás vagyok, majd végig gondolom mi az aznapi célom...
Nekem ez bevált:)
szertettel:
gizmoDrága Anikó

Köszönöm soraid, igazad van , teremteni kell azt, ami nincs. Csak tudod amikor a fizikai test fáj, nem is akár hogyan, s ettől a szenvedéstől olyan nehéz elképzelni, hogy egészséges vagyok. De igyekszem, nap mint nap sok időt szánok magamra. Tudom hogy mindezt az egész eddigi életem ( 30.án 59 leszek) lelki problémái okozták, amiket úgy látszik már javarészt feldolgoztam. De igyekszem magam egészségesnek elképzelni, boldognak, adakozónak, másokon segítőnek. És ez így van. S Ti mindnyájan annyi erőt adtok, hogy sikerüljön. A szívem, lelkem tele szeretettel irántatok, a szemem pedig könnyel. FG/István hatalmasat segített azzal a mondattal, hogy:" azzá leszel, amit gondolsz" remélem jól emlékszem. Ha egészség van, minden van. Szeretettel ölellek AnnanellyPozitív példák

A megerősítéshez pár személyes példa: Közjegyzőhöz kellett menni Bp-re, mindezt a két picúrral, mert a férjem meg én is kellettem hozzá. Eleve utálom Budapestet, no meg a közjegyző sem a legkedvesebb programom, mindezt gyerekekkel, hát nem egy álom. Reggel azonban azt mondtam magamnak: szuper nap lesz, rögtön lesz parkolóhelyünk, elsőnek kerülünk sorra és még egy kis meglepetésben is lesz részem. (Ezt csak úgy poénból gondoltam, szeretek játszani) No, tök flottul be is értünk 9-re, semmi dugó, pont a bejárat előtt várt minket egy hely(ez azon a környéken nagyon nagy szám!!! :)) ), s bár nem voltunk elsők, de kb. 10 perc várakozás után bemehettünk, majd a közjegyző közölte, hogy inkább nem olvassa fel a cuccost, mert az baromi sok idő ésunalmas, hadd menjünk. :)) Majd kifele menet még elmentünk egy kört sétálni, mert tök szépen sütött a nap és az egyik kirakatban megláttunk egy kis felújított parasztbútort (tárolós kis padot), amit több mint fél éve kerestem mindenhol, mert elég spéci méretű 30cm mély kellett nekünk az előszobába cipőfelhúzós tárolós bútornak. (Már el is döntöttük, hgy csináltatunk,mert sansztalanilyet találni) Meglepően olcsó volt, de nagyon :)), meg sem mértük, elhoztuk és pont, de komolyan mm-re ideillik, és tök egyforma a mintázata az egy évvel ezelőtt vett fogassal meg fésülködő asztallal. Jó kis meglepetés, nem? :)
De a legfrissebb, egy hónapja rámjött, hogy szeretnék egy saját kis autót, a közös családi nagy böhöm mellé. Persze no esély, inkább minuszban vagyunk, de engem nem izgatott, kinéztem milyet szeretnék, és olybá vettem, hogy megvan. Párommal megbeszéltük, hol fogok vele parkolni, lányaimnak is mondtam, hogy lesz saját kis rohangálós autónk, sőt barátaimnak is meséltem, hogy veszek egy autót. Na, ma meglett rá a pénz, komolyan a semmiből, olyan váratlanul, hogy meglepődni sem volt időm. Jövő héten már el is hozom. :))) (Mondjuk annyi különbséggel, hogy én fehéret képzeltem el és végül egy piroslett megfelelő..) Hú van még egy csomó élményem, de egyelőre elég ez a kettő.
(Én az szoktam mondogatni, hogy boldog vagyok, sikeres és energikus. Egészséges, nyugodt és vidám. Ja és ami nekem bejött a pozitív gondolkodás kapcsán, hogy semmi, de semmi tévét nem nézek, nem hallgatok híreket és nem olvasok se szennylapokat, se napilapokat. semennyit. Nézek viszont klassz filmeket és sok-sok könyvet olvasok, újságot max. folyóiratokat. Így is értesülök mindenről, de nincs simára suvickolva az agyam. Jó szívvel ajánlom mindenkinek!)
kellemes estét! :)Mindenkinek!:))))

Okina54-Istvánnak-Tündének-Álomkereső-Csodadoktor és mindenki!!!

Nagyon szépeket írtok! Itt vagyok, és minden sort elolvasok!
Sokszor előfordul, hogy azt írjátok le amire én is gondolok, gondoltam!

Utad
"Keresd az utad, úgy mint egy gyermek,
S Lépj rá bátran hőfelnőtként.
Hogy egyszer majd ősz, öreg fejjel
Mondhasd lelkeden víg delejjel
Hogy éltél,
S kétlábbal a Földön jártál.
S bár az évek gyorsan teltek,
Megmaradtál bölcs gyermeknek"Okinának!:)

Drága Okina!

Te úgy vagy tökéletes, ahogyan vagy!:)

Minden rezdülésed, és minden mozdulatod, minden bohémságod, minden-minden Hozzád tartozik.
Így kerek egész, és így sugározza azt a magabiztosságot, és azt a boldogságot, amit árasztasz magadból, mind a szavaiddal, mind a tetteiddel.

Szeretettel,
SziszkaAnnanellynek--Istvánnak--Tündének :) szerető öleléssel!!!!

Drága Annanelly! Magabiztosságom a Szeretetnek és a Teremtő hitemnek köszönhetem, melyekbe beburkoltam magam, a Secret előtt már, !!!de a Secretesek segítenek ahhoz, hogy a rezgésszintem nem csökken!!! Ellenkezőleg, napról-napra nő. Már olyan komoly sikereim vannak, hogy bevonzok nagy jelentőségű dolgokat életembe, mert elhiszem, hogy Én Teremtem meg világomat magamnak.
Csakhogy, nem volt ez mindig így. Elmondom az előzményeket.
2 és fél évvel ezelőtt megszünt a munkahelyem. Piacon voltam elárusító, és egy csomó negatív történés ért plusz. Összetörték egyszem öreg autónkat, azóta sincs másik, de már teremtek magamnak egy hófehér gyönyörű Suzuki Altó autót. Nap mint nap simogatom, kezemmel, szememmel, vezetem, és hálálkodom a felismerésnyi energiáért, amit kapok, és érzek. Albérletben élünk Budapesten, én ugye az Oriflamezés előttig, munka nélkül, egy fizetéséből, párocskámnak. Azonban, hálás vagyok, mert: 1 van párom, társam, 2 van annyink, hogy kitudjuk, ha elmaradva is, mindig fizetni a rezsiket, 3 van hitem, 4 vagytok ti.... et cetera... hálás vagyok, hogy élek, hogy lyuk van ott, hogy kék az ég, vagy nem, hogy süt, vagy nem a Napocska. De ehhez is energia kell. Mesterségesen tunningoltam mindig is magamat ilyenné. Ma már, lehet kissé lököttnek tünök, de bohémosan, szeretni való EMBERnek érzem, vallom magam, és így látnak engem. És ez így van.
Annanellyi! Teremts Te is egy ilyen csodálatos világot magadnak! Meglátod, ha akarod, a falak, ajtókká válnak. Kezd kicsiben.PL. Utazás. A Központja az Oriflame cégemnek 1.5 órai utazásra van tőlem. És oda és vissza annyi. És Én mindennap, minden áldott nap beutazom a kért megrendelésekért. És örömmel teszem. Amikor kilépek a kapunkon, elkezdem a "jeleket" az Univerzum felé küldeni: Amire a buszmegállóhoz érek, oda ér, az a busz, és itt megjelenítem a számát, amire én ott, és akkor rögtön felszállhatok. És lőn. Majdnem mindig így van. De ha nem, hát az se baj! Rendezgetem gondolataimat, és mosolygok az emberekre, akik ezért lükének, vagy BOLDOGNAK gondolhatnak, de kit is érdekel? Ez az Ő álmuk. Az enyém, meg a teremtő valóság!!!! És ez így van. Ámen.
Ölellek szeretettel: Anikó
"Szíved halk szavát, csak türelmed csendjében hallhatod meg. " Hayku bölcsesség
Keresd magad boldogságát, és boldogtalan leszel. Keresd mások boldogságát, és boldog leszel. BuddhaIstvánnak és Tündének

Köszönöm!!! AnnanellyIstvánnak és Tündének

Köszönöm!!! AnnanellyDrága Annanelly :)

Tudod őszintén örülök, amikor visszajelzést kapok, hogy valakinek épp abban a pillanatban segítenek ezek a gondolatok, amiket épp ide írok :) Csak annyit teszek, csak kiadom magamból, amit korábban magamba ültettem. Viszont arra jöttem rá, hogy ez a legjobb érzés, amikor ezáltal valakinek segíthetek úgyhogy fogadd sok-sok szeretettel, használd, alkalmazd, jusson eszedbe mindig amikor a gondolataid más irányba terelődnek :)
Fogadtuk az ölelésed :)

FG / István - és akkor ez most különösen Neked szól kedves Annanelly: "Azzá válsz, amire gondolsz!", de már tudom, hogy elkezded alkalmazni, hogy tudatosabban figyelj a gondolataidra. Tudjuk, hogy nem könnyű, de akkor is megéri :))))Annanellynek:)

Fogyamatosan emelkedel felfelé! OKsi???? :)

szeretettel
TündeTünde, Hankara :)

Kedves Tünde!
Egy lépéssel megelőzöd a gondolatomat vagy éppen még tovább viszed! Tudom, hogy érzed, mennyire örülök, hogy erre így rákattantunk mi ketten :)))))

Kedves Hankara!
Nem véletlenül találkoztunk már a sziget bejárónál vasárnap délután :)))

;o)

FG / István:)Istvánnak és Tündének Annanellytől

Köszönöm . amit írtatok. Tudjátok milyen nehéz annak aki még csak a gödörből felfelé kapar? Hát az ilyen kapaszkodók a segítőim . Hálás vagyok érte. Szeretettel ölellek benneteket AnnanellyHankarának:)

Oksi:) Legközelebb beszélgetünk is! :) Most rövid volt az időnk:)

sok szeretettel
TündeTündének!

Kedves Tünde! De jó, hogy beírtad! Agykontrollal egyre jobban! Örülök, hogy vagy! Annyiszor találkozott a tekintetünk vasárnap, de valahogy kevest beszéltünk. Legközelebb pótoljuk!

Varázslatosan szép és hálával telt, fénnyel áldott pillanatokat, s hozzá gyermeki szemet, hogy észrevedd, és rácsodálkozhass.FG Istvánnak:) Mindenkinek

Amiket ide leirok reggel mondjátok: Poztiv kicsengéük van, szugerál benneteket:)

Örülök ennek a szép napnak.
Ma valami CSODÁLATOS dolog történik velem:)
Hálás vagyok azokért a tapasztalatokért, amelyeket ma fogok szerezni.
A lelkierő és az energia ma is elkísér.
Időt szánok arra, hogy felkészüljek a feladataimra.
Ma minden egyes helyzetre pozitív szemszögből fogok tekinteni.
Minden esélyt ki fogok használni, amit a mai nap nyújt nekem.
Az élet ma a megfelelő emberekhez és helyzetekhez fog elvezetni és helyesen fogok cselekedni.
Örülök ennek a napnak.
Ma örömben és harmóniában fogok élni.

sok szeretettel: Tünde