Ma kaptam egy olyan, de olyan levelet...

Kedves Csilla, és Bárki, aki olvasta, vagy olvasni szándékozik a könyvet, Sziasztok! (Ötről-hatra kézikönyv a www.5rol6ra.hu oldalról)

Minden ember életében – ha akarja, ha nem, bárhogyan is igyekszik elkerülni – eljön egy nap, amikor számot vet az életével. Lehet ez Karácsony este, lehet gyász vagy éppen születés alkalmával, egy elejtett baráti szó miatt, egyszerű irigységből, de lehet egyszerűen csak azért, mert mélypontra kerül, vagy fordulópont előtt áll az ember élete, egyfajta leltárt készít: honnan indultam, hova jutottam.
Nekem is eljött a pillanat. A 38. születésnapomon.
Nem erről álmodoztam, hogy ilyen legyen. Mindenre vágytam, csak arra nem, hogy így érjem meg.
Mégis, HÁLÁS VAGYOK a Sorsnak, hogy ilyenné tette, hogy így telt.
Hálás vagyok Koppányi Áginak, hogy csak egyszerűen, csendes szeretettel kezembe adta Kassai Csilla könyvét. KÖSZÖNÖM! Nem is tudod, milyen nagyszerű AJÁNDÉKOT adtál!
Hálás vagyok Kassai Csillának, hogy megírta ezt a könyvet.
Tudod, mit tettél?
A legegyszerűbb, de legdrámaibb dolgot az életemben, megismertettél valakivel, akiről eddig csak oly kevés információm volt, és akinek mindeddig módszeresen, - nem keveset áldozva e célra – olyan sokat ártottam: ÖNMAGAMMAL.
Írtál, és csendesen, szelíden de biztos kézzel helyre tetted a kapcsolatomat azzal az Ildikóval, akivel egész életemben BIZTOSAN együtt fogok élni. Nem tudom még kivel, vagy ki nélkül, de vele biztosan.
Hogy miért fontos ez?
Mert nem vettem észre – a többi emberhez hasonlóan én sem - hogy az a bizonyos leltár CSAK és kizárólag TÁRGYAKAT tartalmaz !
Ez volt a természetes egészen mostanáig! Hogy igen, ennyi házam, ennyi autóm, ennyi tévém, bútorom, aranyam, ruhám, stb… van. Itt voltam, ott jártam, ezt végeztem, azt végeztem, ennyit kerestem…Hogy mérhető, hogy kalibrálható valamilyen egységben: darabszámra, értékben, státuszban, bárhogy, de ez jelentette a sikert!
De 38 éves koromig egy valamit soha nem leltároztam fel: Önmagamat.
De ezt nem is tehettem, mert nem birtokoltam önmagamat. Márpedig leltározni csak azt lehet, ami a mienk.
Csilla, én hosszú évek után először vívódtam és örlődtem magamban, miután többször is elolvastam a könyvedet.
Csilla, én kellő távolságtartással vettem részt a rendezvényeden. Ma már tudom, hogy nem véletlenül keveredtem oda. Hogy aki odavezérelt engem, az pontosan tudta, hogy nekem ott kell lennem.
Csilla, én hosszú évek után először aludtam át az éjszakát a tréningeden való részvételem után.
Csilla, elindítottál valamit, ami nekem csak jó lehet. Ezt biztosan érzem.
Csilla, csak annyit tudok mondani, KÖSZÖNÖM!
* * *
És akkor most mit mondjak én, Kassai Csilla?
Megérte talpraállni? - Igen!
Megérte átmenni a poklon? - Igen!
Megéri a legjobbat nyújtani az olvasóimnak? - Igen!
Semmihez sem fogható érzés, amikor az olvasóim életében is kikelnek azok a kis "öti-hati"magocskák, amik az enyémben is rendet csináltak! Örökérvényű igazság a következő idézet.
A sikeres élet titkát rejti magában:
" Az az ember gazdag igazán, aki tudja, hogy gondolatai teremtóerővel bírnak. hogy amit érez, azt magához vonzza, hogy amit képzel, azzá válik!" (Dr.Joseph Murphy)

Az érzelmeinkkel vonzunk! Amikor sokáig boldgotalanok vagyunk, reménytelen és kilátástalan az életünk, hiába vesz körbe bennünket a világ mérhetetlen gazdagsága, mégis szegénynek fogjuk magunkat érezni. A szegénység, a boldogtalanság érzése betegséget, összeomlást, pusztulást generál. Ám ha boldognak, elégedettnek, egészsésnek érezzük magunkat, akkor az életünk is el kezd épülni, fejlődni. Akinek negatív az énképe, előbb-utóbb szembetalálja magát azzal az látszólag érthetetlen ténnyel, hogy nem tud ötről a hatra jutni.Mintha egy láthatatlan erő nem engedné, hogy előre jusson.Ám semmi sincs ellenünk, minden tapasztalat a fejlődésünket szolgálja. Ha ezt tudjuk, akkor bármi is ér bennünket a világon, azonnal a tanulságot fogjuk benne keresni és a pozitívumot. Aki pedig megtanul Önmagáról pozitívan gondolkodni, jóban lenni önmagával, az a világgal is jóban tud lenni és nem siralomvölgynek, hanem életet adó oázisnak éli meg ezt a kis porszem életet. Saját gondolataink örökösei vagyunk. Azok vagyunk, amit egésznap gondolunk magunkról. Miért érnénk be hát egy silány, szenvedésekkelteli élettel, ha élhetünk boldogan is?
* * *
Ildikó, köszönöm Neked, hogy megosztottad velem és olvasótársainkkal első sikereidet, amik hosszú évek után először értek Téged! Tudom, hiszem, hogy még a leghosszabb út is az első lépéssel kezdődik. Te már megtetted az első lépést. Csodálatos Ember vagy, csodálatos Lélek és hamarosan napról-napra minden egyre tisztább, érthetőbb, csodálatosabb lesz az életedben! Olyan biztos vagyok benne, mint abban, este világít a Hold az égen.
Az énkép egy jobb élet kulcsa. Isten hozott köztünk Ildikó! :)

HozzászólásokVálasz Anikónak

Anikó kedves! Szeretettel üdvözöllek!

A könyvet Budapesten az Elixír Könyvesboltban, Debrecenben az Ezo-tériában( Miklós u.) , az ország valamennyi FLP raktáráruházában, és augusztus hónaptól az Agykontroll elárusítóhelyeken lehet kapni.
Tréning legközelebb Szolnokon lesz 08.05.-én, eztkövetően Kecskeméten aug.12.-én. jelentkezni nálam lehet, elérhetőségeimet a
www.5rol6ra.hu oldal kapcsolatfelvétel menüpontban megtalálod.
Örülök Neked! Az énkép egy jobb élet kulcsa! A pozitív gondolkodás negatív énképpel pedig nem működik!
Isten hozott a jobb életre törekvők táborában! Csilláda könyvre vevő lennék

Richárd Bach : Illúziók részlet.
Tanulni: annyi, mint felismerni, amit régóta tudsz!
Cselekedni: bizonyosságot tenned arról, hogy tudod.
Tanítani: emlékeztetni másokat, hogy tudják Ők is
ugyan olyan jól! Anikó Kedves Csilla! A könyvedre, és tanfolyamaidra hol jelentkezhet akit érdekel?