A pénz nem boldogít!

Sziasztok!

A szilveszteri bulin ott voltam, akkor hallottam először a filmről!

Január közepére megszereztem a filmet, a hanganyagot, a könyvet.

De csak csak 2-3 hete láttam a filmet, de a vonzást mintha ezer éve ismerném. A pénzre igazából soha nem vágytam, de a kellő pénzmag valahogy mindig a rendelkezésemre állt.

Viszont először csak a film hanganyagát hallgattam meg. 12 órás folyamatos műszakban dolgozom, aznap 6-18-ig dolgoztam. 16-17 óráig hallgattam a hanganyagot, közben az épp akkori kedvesemre gondoltam, a monitoromon az ő háttérképe volt fenn, és felhívott a hanganyag meghallgatása (16.40) közben!

Még aznap hazafelé mentem autóval - és mivel előtte egy pár nappal gondoltam az autócserére - egy új autót képzeltem el magamnak. 18.05-18.10-ig, csak 5 percig koncentráltam az új autóra, mivel hazáig az út kb. 8-10 percig tart. Másnap reggel a Toyotás autókereskedő barátom szólt, hogy behoztak egy autót, amelyet a piaci értékénél 300 eFt-tal olcsóbban oda tud adni nekem.
Holnapután fogom átvenni a 3 éves Toyota Corollámat!

Ha koncentrálsz az új dologra, és bevonzod magadnak, bármit elérhetsz az életben!

Én is egyre jobban alkalmazom a vonzás törvényét, egyre nagyobb sikerekkel!

Teljes szívemből kívánom mindenkinek, hogy bátran, nyíltan és őszintén vonzzon be minden jó dolgot a mosoly évében!

Robi, alias MosolygóVajon boldog az, akinek ilyen karácsonyfája van?

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/0f/df/a5/0fdfa53868c5f15d99d48...

http://www.crystalinks.com/xmastree.money.jpg

Az igazi társat, az igazi szeretetet nem lehet pénzért megvásárolni!
Pénzzel csak testeket lehet venni és hamis érzelmeket...hanganyag

szia légyszi ha megvan neked a hanganyag át tudnád küldeni a kokesy@gmail.com címre?
köszi
nagy szükségem lenne ráMég valami

Robi!

Ha negatív dolgokkal találkozom (vagy jóbarátokkal, "jótanácsaikkal"), akkor nem teszem magamévá a sérelmeiket, hanem azt mondom magamban: Na, ez az, amit nem akarok. Akkor mit akarok? Ezt és ezt. És máris a pozitív, nekem tetssző gondolatok vannak a fejemben. Már eljutottam odáig is, hogy rászólok ismerőseimre, vagy inkább rákérdezek, miért jó nekik, hogy panaszkodnak? Miért jó nekik, hogy ugyanabban a szituációban tartják magukat azáltal, hogy nem csak rágódnak rajta, hanem egyenesen az életükbe kövezik a folytonos rágódással, kibeszéléssel. Jó taktika! És persze előfordul az is - jó magyar mentalitás szerint -, hogy tőled is elvárják, panaszold el a dolgaidat. Te meg azzal jössz: Van új autóm, pénzem, paripám. Vagy nem hiszik el, vagy irigykednek. Tulajdonképpen hosszútávon az utóbbival jársz jól - még ha nem is tűnik elsőre olyan jónak -, mert távol maradnak tőled. Így megszabadultál a panaszkodóktól. Akiket viszont valóban érdekel, neked hogy sikerült, lelkesen fognak kérdezgetni, és máris segítettél. Azért szeretem lelkesíteni az embereket, mert közben magamat is "felhúzom" és így bevonzom a csodákat!

Hajrá Robi (és Midenki)!Következetes

Kedves Robi!

Szerintem a Vonzás Törvénye nem veszélyes, csak következetes! Ezért aztán jól vigyázzon az ember fia (és/vagy lánya), hogy mit kíván, mire gondol, mert megkapja! Nagyon hasonló szituációk történnek velem is, ezért igyekszem minél tudatosabban gondolkodni! Hajrá, csak így tovább! :)

ShaktiAlfajáró!

Köszi szépen a hanganyagot!!:)
Rendes vagy h elküldted..:)..

Nem tudja valaki honnan lehet letölteni a Titok magyar nyelvű hanganyagát? Sokat segítene..
Előre is köszi!:)Kedves Robi!

Úgy legyen! :)) Drukkolok Neked. És gratulálok az új autódhoz. :))

Szeretettel:
L.A.Vonzás vagy nem vonzás!

Kedves Keisla!

Két érdekes történetet szeretnék elmondani a múltkori írásomhoz.

Van egy jó barátom, Zsül. Ő érzi, hogy valaminek a bevonzásban jobb vagyok, mint Ő. Ő viszont ki tudja szűrni a negatív dolgokat az életéből. Ezáltal kölcsönösen doppingoljuk egymást. Elvárja tőlem, hogy gazdaggá tegyem, cserébe segít nekem kiszűrni a negatív gondolataimat. Az elmúlt fél év év alatt a barátságunk egy igazi jó testvéri kapcsolattá nőtte ki magát. Vele megyek átvenni az autót is ma 09.30-ra. El lett napolva egy nappal egy kis okmányirodai probléma miatt. A lényeg az, hogy elég nagy terhet rak rám azáltal, hogy bevonzzam neki a pénzt.
Ami érdekes, hogy 2 hónapja el akart költözni mellőlem (2 házzal lakott arrébb egy házrészben), és én tudat alatt nem engedtem, mivel nem akartam elveszíteni egy jó "testvér"-t. Január végére a titok pontosabb megismerése után jöttem rá, hogy el kell engednem. Miután elengedtem, segítettem neki bevonzani egy jobb lakást. Azóta is érzem és segítem egy-egy apró üzleti segítséggel. De még nem készültem fel egy nagyobb horderejű pénzmag bevonzásához.

A vonzás életveszélyes dolog egy kapcsolatnál. Ha bevonzod, mert sajnos nem tudatosan ezt is meg lehet tenni (az érzelmekkel nem szoktam játszani, azok szentek és séthetetlenek a számomra) csak úgy szabad, hogy ne gyalogolj bele a másik ember lelki világába.
Több kapcsolatom azért bukott el, mert elkezdtem bevonzani egy új társat, szépen alakult, de előjöttek negatív gondolatok, akár saját kútfőből, akár rossz tapasztalatokkal rendelkező tényleg jót szándékozó emberektől, és elkezdtem a negatív dolgokat is görcsösen bevonzani. Ettől nehéz megszabadulni, de egyre inkább sikerül. Hála a Zsül a barátomnak is.

Összefoglalva

Emiatt a két nem tudatos vonzás miatt nem olvastam el a könyvben a pénz és a társ vonzását, pedig érzem, hogy tudom, de valahogy féltem EDDIG egy társat tudatosan bevonzani, és nem készültem fel MÉG teljesen egy komolyabb pénzmag bevonzásához. De most már tudom, hogy a héten ezt is legyőzöm.

Szia Robimi a csuda?

Na ,mostmár azt gondolom mindnyájan varázslat alá estetek,én pedig kimaradtam.A csekjeim befizetettlenek,hiába csettintgetek hogy szeretnék új aútot/elkellett adnom, mert fizetés képtelenné váltam/ pedig vonzom,szeretném 1 éve várok egy telefonra,nem csöng,naaaa valamiböl kimaradok?Kedves Robi!

Érdeklődve olvastam írásodat, épp úgy, mint előzőleg az én írásomnál hagyott véleményedet. Nos, mindkettő igen érdekes volt. Hozzászólásod szóról-szóra igaz, noha nálam nem is annyira a ragaszkodás volt a gond, adtam, s követeltem is szabadságot, hanem inkább az aggódás. Ha mondjuk fél órával a megszokott időnél később még nem volt otthon, rettentő félelem kúszott fel bennem, ami az idő múlásával egyre csak erősödött. Annyit kértem, ilyenkor tiszteljen meg annyival, hogy szól, itt vagyok, megvagyok, iszom egy sört a haverokkal, majd jövök, vagy efféle. Nos, ez is túl nagy kívánság volt, én pedig eltöprengtem azon, vajon szeret-e engem az, aki ennyire nem tiszteli az érzéseimet, akinek nem ér egy telefont, egy szót, hogy megnyugtasson. Persze mindenki magáról vesz példát, önmagából indul ki, mondják, de én valóban kérés nélkül is odaszólok, ha valahol tudom, hogy várnak, és kések, vagy nem tudok menni, nem venném a lelkemre, ha miattam bárkinek rossz perceket kellene átélnie. Ezek után persze már kételkedni kzdtem az érzéseiben is, és innen nincs többé megállás. Az ember felteszi magának a kérdést, miért élek épp vele, ha ennyire nem számítok, ha ennyire nem gondol rám.
Amit fenti cikkedben írsz, annak igazán, szívből örülök. Örülök a sikerednek. Én még csak mostanában tanulom ezt a dolgot, illetve régóta foglalkozom vele, is barátaim, tanácsadóim is akadnak szép számmal, de itt, közöttetek értettem meg a lényeget. Amin lesz miről beszámolnom, öeömmel jövök majd közétek mesélni is. :)
Köszönöm Nektek, s köszönöm Neked.
Csak így tovább!

Szeretettel:
L.A.Szia Saffy!

Szia Zsófi!

Nagyon érzem a vonzást, de még nem tudom mindig akkor alkalmazni, amikor szeretném.

Sajnos még a negatív dolgok felé is tudok vonzani. Egyre kevesebb az ilyen irányú dolog, de sajnos ilyen is van. Erre egyszerűbb példa, hogy a cégnél a kezemben tartok egy dobozos tejet, és arra gondolok, hogy le fogom ejteni, és 1-2 percen belül leejtem. A komolyabb példa, hogy kétszer mentünk a barátommal az autót megnézni. Először azt mondtam neki, hogy itt az M0-son szokott dugó lenni. Rá 5 percre megálltunk - mint később kiderült egy baleset volt odébb - és egy órát beszélgettünk a leállított autóban. 1 hét múlva újból arra jártunk, ekkor ismét viccelődtem a barátommal, hogy itt álltunk a múlt héten egy órát, egyből lelassult a forgalom egy 5-10 percre. Ezután elkezdtem arra gondolni, hogy mindjárt ott vagyunk az autószalonnál, és mintha csettintettek volna, nyugodtan lehetett menni.

Nagyon veszélyes a gondolat hatalma! Most már tudom.

Emberi kapcsolatokat is be lehet vonzani, és éppúgy el is lehet veszíteni! Pedig az érzelemmel nem szabad játszani! Vesztettem is el jó néhányat régebben, de most már érzem, hogy mi az, amit tennem kell.

Idén január végén kezdtem el gondolkodni egy autócserén. Épp a Toyotás barátomnál is jártam, ki is próbáltam egy-két jobbat, de akkor még nem tudtam, és talán még nem is akartam annyira egy újabbat. Akkor megbeszéltem vele, hogy ha tud egyet reális áron, akkor szóljon.
De valahogy a titok című film hanganyagának a meghallgatása annyira megmozgatta a fantáziámat, hogy hazafelé vezetés közben arra gondoltam, hogy egy jobb autót vezetek. Nem arra gondoltam, hogy egy jobb autót akarok vezetni, és nem is arra, hogy egy jobb autót fogok vezetni, hanem arra, hogy egy jobb autót vezetek! Ez a kulcs! Olyan természetes volt, és a kis Corsámat úgy vezettem, mint egy gyönyörű nagyobb japán autót. Félelmetesen jó volt!

A hanganyag hatása fenomenális. Utána szinte bármit meg tudsz tenni, úgy érzed!

Megpróbáltam a vonzás törvényét megfogalmazni, ahogy nekem működik!

Neked is sikerül (nem sikerülni fog, hanem sikerül)!

Szia Robi

Ui: Nagyon szép a mottó, amit írtál.Kedves Robi! Nagyon

Kedves Robi!

Nagyon lelkesítő, amit írtál! Hogy szoktál azokra a dolgokra gondolni, amit épp be szeretnél vonzani? Hogy szoktad elképzelni? Szerintem ebben lehet a titok nyitja. Leírnád, hogy pl. hogyan gondoltál az új autódra és mit éreztél, miközben hazafelé tartottál?

Köszi:

Saffy, alias Zsófi

"Minden álmunk valóra válhat, ha van bátorságunk a nyomukba eredni."