Sikerélmény !

Kedvesek !

Képzeljétek tegnap tudatosan használtam a vonzás törvényét. Mégpedig A Titok c. könyvben szereplő parkolóhely találásától ihletve. Az anyósommal és a kislányommal elindultunk vásárolni. Mivel villamosozni kellett nehéz volt kivárni azt a villamost, amelyik kimegy a bevásárlóközpontig. Jött 1 villamos, de az nem ment ki. A következő más vonalon jár, na ekkor gondoltam, hogy lássuk a vonzás törvénye tudatos használatát, ami jön az arra fog vinni. Jött 1, de nem arra ment s mivel nekem jegyem volt, nem volt mind1 melyikre szállok fel. Ez a villamos sem arra ment, de azt mondták, hogy nem kell másik jegyet vásárolnom, mehetek tovább vele, akkor is, ha másik villamosra szállok. Felültünk a villamosra. Eljutottunk addig a pontig, ahol megfordult a villamos. A vezető mondta, hogy az előtte álló villamos megy a bevásárlóközpontig. Szaladtunk is gyorsan, nehogy elinduljon nélkülünk, de hála Istennek a vezető nem volt fent, utánunk szállt fel.
Jól bevásároltunk s mivel én elfelejtettem magammal vinni a mobilomat nem tudtam felhívni a férjemet, hogy jöjjön értünk. Megkérdeztem a vevőszolgálatnál, hogy tudnék-e valahol telefonálni, de senki nem tudott semmit. Nem volt mit tenni el kellett indulni. Kint az anyósom megkérdezte az egyik alkalmazottól, hogy honnan indul a bevásárlóközpont busza. Mutatták, hogy ott állnak a sarkon. Tudni kell az anyósomról, hogy nagyon kételkedő és nagyon nehezen ért meg valamit, pedig neki is odaadtam a könyvet s mondja tudja ő, hogy mi lenne a helyes, de valahogy mégsem teszi .( én is ilyen voltam, de azóta másképp akarom látni a világot s az embereket ) 3 busz is volt bent a parkolóban s kiválasztottuk a nekünk legmegfelelőbbet s ahogy felszálltunk volna jött is a sofőr, hogy indulunk. Gondoltam még hamar, hisyen nincs is megtelve a busz.
Útközben megköszöntem Istennek a jóságát s itthon szintén hálát adtam neki végtelen NAGY KEGYELMÉÉRT.

Az egész napot úgy kezdtem, hogy elismételtem a "Teremtsd meg előre a napodat! " c. fejezetben levő állítást " Több, mint elegendő időm van." és az előző fejezetekben található állításokat. Bizony így tényleg jobb és szebb lett a napom s mivel kiírtam ezeket az állításokat, mindennap többször is elolvasom .

Szeretettel,
Ktiro

Címkék: