Lélek/társ/pár/duál/szerelem

Akkor kérem tisztelettel,
Legyen szíves megmagyarázni valaki,mi "folyik" itt???

:)))

Csak az elmúlt kettő napban 4helyen olvastam itt a "lélekpár"-ral kapcsolatos gondolatokról,idézetekről,hozzászólásokról.
Az addig rendben van,hogy épp a hétvégén foglalkoztatott egy egészen rövid ideig a kérés.
Nade,hogy ennyi válasz jöjjön rá:)))Mert azért észreveszem ám a jelzéseket,a segítséget drága Mindenségessemmiség!

Szóval,akkor mi történik most?

http://thesecret.hu/neale_donald_walsch_isten_lat_minket
http://thesecret.hu/node/2862
http://thesecret.hu/node/2858
http://thesecret.hu/node/2859

Szeretettel,Katis

HozzászólásokJó itt lenni... ...homok,

Jó itt lenni...

...homok, ének...kell még valami, hogy örömöd legyen??? tegnap a buszon én is énekeltem...:-)
magamban persze :-)))))))))))))))))

Rengeteg ölelés és mosoly Nektek!

Unique**
Amíg a másik zsebében keresed a kulcsot nem leled, hisz a sajátodban van. Jaj, nem-nem... nem a zsebben: Benned.Dear Katis!:))))

Flow Addig kerstem míg megtaláltam a filmet és megnéztem!:)))Sokszor néztem de utoljára kb 14 éve!Ledöbbentem!Tudod menyi spiritizmus van benne huuu!:)))))Én 15 évesen anyira a hatása alá kerültem hogy a "csövi"barátainkal elmentünk az első magyar békefesztiválra az volt ám a szabadság!:)))Ez a film inditott el a spirituális uton és nem is tudtam!:)))))Hippik a virág gyermekei jelszavuk:béke szeretet szabadság!:))))))))Az igaz barátságról,aháború értelmetlenségéről,mindenről szól!:))A Hare Krisnáról!:)))))Szerintem nézd meg fantasztikus!:)))))))))Dear:)))

Hair,emlékeim:még nagyon gyerek voltam,sírtam a film végén.Barátság,szeretet.Ennyi emlékem van a filmről.
Azóta sem mertem megnézni újra.
Tavaly történt,hogy voltunk kint a piacon és egyszer csak valami "hangos hang" ra kaptuk fel a fejünket.
Krisnások vonultak el a piac mellett,majd be a csarnokba,azon keresztül a városközpont fele.
Nem láttam olyan embert aki ne mosolygott vagy nevetett volna.Az a zene és a hangulat ami áradt belőlük...
Nosza,mezítláb:))))
Namostmég az jutott eszembe,hogy lehettem vagy 8 éves,mikor mondtam anyunak,hogyha lesz saját lakásom,lesz egy szoba amiben csak homok lesz,és mezítláb fogok járkálni rajta egész nap.Annyira imádtam a hobbin így mászkálni.Szandál nélkül.A meleg homokban,amit a lábujjaimmal kapargattam meg mintákat rajzoltam bele a nyugágyban ülve...
Najó,most nemjuttatok mást az eszembe:)))

............................................................................. na ez itt a flow mert nem lehet leírni szavakkal:))))))

A Fény,a Minden,Egy,annyit jelent: Tudatosság.Kicsit mellőzd a rutint,Figyelj!
szerintem.Dear Katis:)))))

Flow Hát persze hogy énekelünk!!:))))))Képzeld ép a Hair c.filmből kerestem a HARE KRISNA dalt,amikkor a parkban szabadon boldogan éneklik nagyon bennem van ez a dal képekel együtt,Csillám írása felidézte!:)Szeretnék kimenni a szabadba énekelni táncolni,szabadon Barátokal!:))))))))))))Huu de jó kedvem lett!:)))))))))))Hát persze hogy énekelünk!!:))))))Khm,dear...

Elolvastam.Nos...
:))
Kicsit zavarban vagyok.
Talán amiatt,mert ugyan olvastam már az inkarnációról,reinkarnációról,a bardóról is.Valahogy mégsem áll össze a kép,hogy lenne jelentősége ennek,így ebben a formájában.
Ez is egy leírása a létezőknek.
De olyan behatárolt ez is,hogy folyékonyatlanul tudok erről kommunikálni.
Szóval,amit nem értek,hogy Krisztus eljövetele előtt csak soros inkarnálódás volt.
Mondjuk a mai népességet figyelembe véve,lehet benne valami.Ebben az egészben.A sokfelé és a sokféle megosztottságban.
De erre is millió magyarázat létezhet,hogy miért vagyunk ennyien.
Meg akkor elvileg ki is jelenthetem,hogy kicsit szétszórt vagyok mostanság:))))

Valahogy úgy képzelem,gondolom,hiszem,hogy van a minden.Vagyis pontosabban van a Van.Meg nincs is.És mindezek és a semmik hatnak egymásra.Meg kölcsönhatnak.
Most pedig vagyunk mi is.
Hogy kire,mire hatok éppen a leginkább,azt tapasztalom meg.Az energiám,az atomjaim rezegnek.Ha valaki valami pont ugyanilyen sebességgel rezeg,az erősödik.Azt látom,látja,találja meg.Az erősödik.Főleg nekem.Vagy annak,aki/ami tapasztalja.
Néha úgy érzem,magamnak magyarázok meg mindent,mindig.Vagy mindannyian így teszünk?

Szóval ezt a gondolatmenetet most és itt hagyom abba:))
Néha kész megrekedés magammal gondolkodni.

Énekelünk?
:)))

Ölelés:))Dear Katis!:))))

Flow Huppssz a bonyolulut link le maradt,bocsi:
http://lelekvandor.hu/form.php?tid=94&aid=1
Le a 7-dik Karsays:)))))Dear Alfajáró:)))

Boldogságos Flow neked is:)
Másodsorban pedig...
:))))))) körülbelül ez a reakció.
Szóval,bonyolítás.Lehet,hogy így hívják,én alapos utánajárásnak:)))Najó,egy rakottkrumpli elkészítésén nem alaposkodok ennyit..
Nemtudom,miként gondolkozom.Fénymunkásként?Még e fogalmak terén le vagyok maradva.Ki,miért hívja így.
Mondhatni mindannyian azok vagyunk.Meg szeretetmunkások meg örömmunkások,meg fémmunkások... :)))
No,viccet félretéve,köszönöm a "sok-oldalú" gondolatmenetet.Vagyis a gömböt:)
Amúgy ez a rezonanciás elgondolás "jön be" a legjobban.
Mert minden energia.Minden rezonál.Ilyen egyszerű.A többi meg a gondolatok és érzések ruhája.
Ráadásul ösztönös.
Alapból.

Hmm... most közben itt azon gondolkodtam,hogy mi alapján lehet besorolni,hogy valami jó vagy nemjó.Úgy értem,mire használjuk e fogalmakat.Mert minden csak van,mindenki maga dönti el,neki mi mit jelent.
Persze,hogy milyen érzést okoz.Ha nagyon jó,akkor az adott dolog a "jó kategóriájában" landol.De ez megint csak egy dolog,hiszen több milliárdan vagyunk.Vagyis a dolgok mi alapján sorolódnak ide vagy oda,hogyha több,mint hatmilliárd "véleményt" "kell" "egyeztetni".Akkor most ezt félretolom és azt mondom,amit már mondtak sokan mások.
Az egységre való hangolódás.Az mennyire rezonál.
Az egységélmény érzése pedig,biztos vagyok benne,mindannyiunkban ott van,és az után,hogyha az ember megtapasztalja,csak egyszer,örökre a fizikai zsigereibe is belevésődik és tudat alatti vagy feletti irányadó lesz.Mert a napok folyamán kevesen /az össz népességhez mérten kevesen/ gondolnak tudatosan erre és tesznek ezért.
Így vélem.

Szóval,Kati is kerek egész és keresi a válaszait.Itt is,ott is.Ebben is,abban is.

Köszönöm!!!:)))Ölelésdearflowing:))))
A Fény,a Minden,Egy,annyit jelent: Tudatosság.Kicsit mellőzd a rutint,Figyelj!
szerintem.Dindike:))

Hogy pályázok-e a kérdésekre?
Fogalmam sincs.Csak már nagyon "gyanús" volt a szitu:))))
Viszont az ajánlottadat mindenképpen szemrevételezem.
Az viszont már letisztult előttem,hogy magam akarok magamnak "jó" lenni,és teljes egész.És ami a párkapcsolat területét illeti,az ezután jöhet.
Mondjuk ez így eléggé kategórikus kijelentés,de mindenképpen törekszem arra,hogy jól érezzem magam a bőrömben attól,aki magam vagyok.Aki mind vagyok...
Fizikai síkon pedig bízok a helyzetekhez képest legtökéletesebb megnyilvánulásokban.
Nagyon észen,akarom mondani,rezgésen kell lenni:)))
Fejlemények?
Tanulmányozom Villás Bélát és mondom a felmerülő gondolatokat:)

Ölellek énis:)
Katis

A Fény,a Minden,Egy,annyit jelent: Tudatosság.Kicsit mellőzd a rutint,Figyelj!
szerintem.Dear Katis!:))))

Flow Szerintem se kell túlbonyolítani mert:
"A sze­retetben mindig éppen azt a társat találjuk meg, aki nekünk megfelel, ugyanis a rezonancia törvé­nyének megfelelően csak ilyen partnert tudunk magunkhoz vonzani."(Kurt T:)
Ezeket a lépcsőfokokat nem lehetséges átugorni mert:

"Mi is úgy járunk, mint ez az ember, keressük az ideális partnert, s közben megfeledkezünk arról, hogy a rezonancia törvénye értelmében csak akkor, tudjuk magunkhoz vonzani az ideális partnert, ha előbb mi magunk válunk ideális partnerré. Így te­hát az a társ, akivel e pillanatban éppen együtt va­gyunk, pontosan az ideális társunk, minthogy ép­pen azt a leckét kínálja nekünk, melyet még meg kell tanulnunk ahhoz, hogy valóban ideális társak legyünk."(KURT T.)

De ha mégis bonyolítani akarod ime:
"A karma és a társkapcsolat
Minthogy ebben a kozmoszban nincs véletlen, az is törvényszerű, hogy milyen partnerrel találkozom. Ezt a találkozást szabadon választom annak érdekében, hogy bizonyos tanulási folyamatot tovább vigyek, melyet korábbi inkarnációimban megkezdtem
Az egymással karmikus kapcsolatban álló emberek tehát nemcsak „a számlájukat tudják egymással ren­dezni", hanem ezzel egyidejűleg lehetőséget is ad­nak egymásnak a gyors szellemi növekedésre. Aján­latos volna tehát ezeket a lehetőségeket tudatosan kihasználni. A partnerkapcsolat értelmét és belső tartását vesztette, mihelyt feladatát beteljesítette, vagy már nem képes ezt a feladatot betölteni. Ha a felek ennek ellenére ragaszkodnak hozzá, hogy együtt maradjanak, az kíméletlenség önmagukkal és a másikkal szemben is. Miközben ugyanis valami túlhaladotthoz ragaszkodik, az élet által most kínált dolgokra nem tud odafigyelni. Azok egyikük eseté­ben sem tudnak megvalósulni, ekképpen gátolják további fejlődésüket.
Igazi társkapcsolat kizárólag két önálló, „egész­séges" lény között jöhet létre, akik individualitásu­kat mindvégig megőrzik. Csak így leszünk képesek szembenézni azokkal a gyengéinkkel, melyeket a társunk segítségével fedeztünk fel, csak így találha­tunk egymásra kozmikus tudattal és szellemi nyi­tottsággal. Csak így derül ki, mennyire izgalmas és gazdagító lehet egy társkapcsolat."

Ha Fénymunkásként gondolkozol ime:
"Azt mondjuk, hogy a lélektársatok nem feltétlenül egy bizonyos személy. Több olyan ember is van, aki a tietekhez illeszkedő lélekmintázatot nyújthat számotokra. Az átalakulás és a „felemelés” ezen folyamatában lehet, hogy több lehetőség is kínálkozik számotokra, hogy lélektársi köteléket alakítsatok ki.
A kulcs a lelki összeillőség. Ez egy energetikai illeszkedés a Magasabb Dimenziók szintjén. Olyan emberek lesznek képesek egymással lélektársi köteléket kialakítani, akik lelkének fény és hang rezgései eléggé illeszkednek egymással ahhoz, hogy a két lélek számára meglegyen a lehetősége annak, hogy teljesen összeolvadjanak, és Ikerláng Szövetséget alkossanak."
(ld. www. shaumbra.wire. hu)
Ha nagyon bonyolítani akarsz ezen a link 7 beírását olvasd el:))"Van itt egy erdekes es elegge bonyolult anyag Karsaytol Istvantol:"

De szerintem ez egyszerű:" a rezonancia törvénye értelmében csak akkor, tudjuk magunkhoz vonzani az ideális partnert, ha előbb mi magunk válunk ideális partnerré. Így te­hát az a társ, akivel e pillanatban éppen együtt va­gyunk, pontosan az ideális társunk, minthogy ép­pen azt a leckét kínálja nekünk, melyet még meg kell tanulnunk ahhoz, hogy valóban ideális társak legyünk."(KURT T.)
Én nem bonyolítok ,elértem azt a szintett hogy most már egyszerüsöni keztek a dolgok:))))))))Nad Szeretettel neked!:)))))))Ó Katisom!!:))

Hát Te is pont ezekre a kérdésekre pályázol???:))))
Nos:Harmadikszemről Villás Béla Szerelem1,2-őt szíves figyelmedbe ajánlom!
Ha nem esik le Neked is a tantusz,akkor nincs miröl tovább beszélnünk:)))
Várom a fejleményeket Katisom!:)
Ölellek:
Dindus

Felismertem Magamat Benned!Ez Csodálatos.Végre emlékeztem,amit tudtam rég.......Katis

Így van, miattunk, és azok miatt van, akinek szüksége van rá, és ez tök jó!
Az energiák működnek, úgy tűnik, hogy az univerzum támogat. Hogy mi a valós, és mi nem, az mindenkinél más.Amire a figyelmünket fordítjuk, és nem a hiányára, az előbb utóbb manifesztálódik az életünkben. Azért jó ez az oldal, mert ha az ember válaszokat keres, itt mindig megtalálja és feltöldődhet!!! Üdv mindenkinek, TomiBomonde!

Miattad van!!!! :)))))))))))))))
Vagy inkább érted.Értünk.
Oké,tudom,mindenki,még énis képes vagyok többet látni egy dologban,mint ami valójában.
De igazából mi is a Való?
Amit mi annak veszünk.Vagyis ha az átlagosnál nagyobb jelentőséget tulajdonítok neki...
Na és mi számít átlagosnak?
Szóval,minden viszonyítás kérdése.

Most azt gondolom a fentebb szóba hozott "témáról",hogy újabb lépcsőfok.
Az energia egy újabb,tisztább "minősége".
Persze talán csak nekem meg másvalakinek új,de úgy vélem,ez is az egységrehangolódás irányába mutat.

:)
Katis
A Fény,a Minden,Egy,annyit jelent: Tudatosság.Kicsit mellőzd a rutint,Figyelj!
szerintem.Keisla:)

Ez eddig tiszta.Tudom énis.
Konkrétan arra utalok,hogy olyan sokaknál jött most elő ez a kérdés.Számomra ez érdekes,hogy közel azonos időben írjanak többen ugyanarról a gondolatról.
De ez szép:kitűnően érzékelik egymást.

Köszönöm:)
Ölelés,Katis

A Fény,a Minden,Egy,annyit jelent: Tudatosság.Kicsit mellőzd a rutint,Figyelj!
szerintem.Sziasztok!

Engem napok óta egyre jobban foglalkoztat, hogy megtaláljam a lélektársamat. Erre bármikor idekattintok erre az oldalra, folyamatosan jönnek a jelzések. Mi ez, ha nem Vonzás Törvénye?
Valami van a levegőbe, az tuti!
Üdv mindenkinek!Kedves Katis!

Mindössze annyi, hogy az egy frekvencián működő "adó- és vevőkészülékek" kitűnően érzékelik egymást. Semmi több. :))

Szeretettel:
L.A.