Mai örömöm!

Kedves mindenki aki olvassa soraimat!

Ma nagy öröm ért duplán is!! Egy weboldalról kötött ismeretség során összebarátkoztam egy tőlem fiatalabb, de azonos érdeklőséi körű lánnyal. Párszor váltottunk levelet és beszéltün Msn-en. Ma megkeresett, és tudtunk beszélgetni személyesen is mikrofonon keresztül. A részletekre nem térnék ki, mert bizalmas, de a lényeg az, hogy a beszélgetésünk alkalmával többször tiltakozot egy bizonyos dolog iránt, aztán rá szánta magát, hogy csináljam meg a jellemzését. Amikor felolvastam neki a jellemzést, nagyon meglepődött, hogy mennyire igaz minden. Akkor vallotta be, hogy tetszett neki a weboldalam és a nevem, és azért vette fel velem a kapcsolatot és hogy ő nem nyílik meg senkinek se könnyen, és nem is bízott bennem, de a jellemzés annyira meggyőzte, és az egész két és félórás beszélgetés, hogy biztos benne, hogy megerősítettem benne azokat a dolgokat, amiket ő már érzett, csak magának sem merte bevallani. Meghozott egy döntést az én segítségemmel. Bár szerintem ő azt már régen meghozta, én már csak inkább arra segítettem rá, hogy meg is tegye a lépést. Azt mondta, hogy mostantól átértékeli a dolgokat, és lépéseket fog tenni egy új világ felé. Elmondta, hogy egy nagy lelki nyugalom lett úrrá rajta, és úgy érzli, hogy át tudná ölelni az egész világot. Mondam neki, hogy most vagy a forrás energiáddal összhangban. Ezt az állapotot őrizd meg, és a szeretet vezérelje minden dötésedet. Jó érzés volt, hogy segíthettem neki. SZERETETET ADNI, KAPNI JÓ!! :)

A másik a sógornőm esete.

Tudni kell róla, hogy egy önbizalom vesztett, teljesen negAtív beálítottságú lány, aki alól mostanában teljesen kezd kicsúszni a talaj, de már olyan szinten, hogy fizikai tünetei is vannak. Éreztem hogy segítenem kell neki, és azt is tudtam, hogy ki ő, mert megcsináltam a személyiség jellemzését neki is már régen. A hétvégén kihoztam belőle olyan belső dolgokat, amiken meglepődött, és elsírta magát. Felajánlottam neki, hogy segítek ha hajlandó folytatni a beszélgetést. Ma eljött hozzám, és teljesen meg beszéltük, hogy ki is ő valójában. Először meghallgattam a saját véleményét magáról, én közben jegyzeteltem. Amikor felsorolta a lehető legtöbb negítív tulajdonságát, és én ezt egyfolytában pozitívvá alakítottam át írásomban, akkor megkértem, hogy írja fel egy lapra, hogy: ÉN ILYEN VAGYOK kértem, hogy írja le a külső-belső pozitív tualjdonságait. Percekig csak ült, és nem tudott mit írni. Rávezettem különböző szituációkkal, és akkor már könnyebben ment. Amikor ez megvolt, kértem hogy írja fel: EZEKET SZERETEM MAGAMBAN kértem, hogy írja ide azokat a tulajdonságait, amiket szeret magában. Azt mondta, nincs ilyen. Ekkor én elővettem a kis jegyzetemet és elkezdtem felsorolni az összes pozitív dolgot róla ami benne van. Ledöbbent. Megkérdezte: Ez én vagyok?? Igen, feleltem ez te vagy!Hűségesen jegyzetelt. :) Elmondtam neki, hogy amit csináltam vele, az semmi más nem volt, mint a Vonzás Törvényének az alkalmazása. További tanácsokat adtam neki, és megbeszéltük, hogy legközelebb innen folytatjuk. Ez esetben annak örültem, hogy kihoztam belőle minden jót. És mindezt a szeretet erejével tettem. Tudom, és hiszem, hogy a szeretet mindenre képes. Eddig is tudtam, de ma mégjobban megbizonyosodhattam erről a csodálatos érzésről, és ráadásul: DUPLÁN!! :)

Köszönöm, hogy elolvastátok. Ha van valakinek véleménye, írja meg, szívesen veszem. Jó éjszakát mindenkinek, a szeretet legyen veletek is!! Üdvözlettel: Bekyta.