Első bejegyzés

Sziasztok,

gondoltam, elkezdtek vezetni egy blogot, mert egyrészt klassz dolog feljegyezni, hogy milyen véletlennek tűnő események történnek nap mint nap, másrészt jó dolog olyan társaságban leirni (nincs hosszú i-m a laptopon) ezeket a történéseket, ahol mások is átérzik ezeknek a véletlennek tűnő dolgoknak a jelentőségét.

Húsvétkor kerültem kapcsolatba a Titok c. könyvvel - egy barátom mutatta meg, amikor nála voltunk, és belelapoztam. Teljesen felcsigázott és ezt követően elkezdtem ebben az irányban nézelődni a neten. Megtaláltalak Titeket :) és megaláltam a google video-n a Titok c. filmet magyarul. Megnéztem és egyre inkább elkezdett érdekelni a téma. Hiszem és tudom, hogy ez működik, működnie kell, mert nagyon sok apró dologban észrevettem már, hogy működik - anélkül, hogy olvastam volna a könyvet. Csütörtökön elmentem egy könyvesboltba és megvettem a "Kérd és Megadatik"-ot, az "Igy működtesd a Vonzás Törvényét" és Balogh Bélától a "Tudatalattid tizparancsolata" c. könyvet, CD melléklettel.

Előző nap egy baráti társaságban beszélgettünk és az egyik barátom mesélte, hogy másnap a belvárosban találkozik egy barátjával, kávézgatnak, ilyesmi. Már akkor arra gondoltam magamban, hogy milyen jó lenne összefutni másnap, mert én is a belvárosban leszek, könyvet fogok venni. Képzeljétek el, másnap, miközben éppen a könyvesboltban voltam, felhivott ez a barátom és megkérdezte, nincs-e kedvem összefutni!!! Mondtam, hogy persze, hogy van, én is itt vagyok a belvárosban! :)) Éreztem, hogy ez nem lehet véletlen. :) Aztán összefutottunk és beültünk egy helyre, ahol egy barátunk felszolgáló és nagyon jól éreztük magunkat. Sütött a nap és egészen hazáig sétáltunk - a Rákóczi tértől Óbudáig. :) Teljesen feltöltődtünk energiával! :)

Aztán pénteken, tegnap előtt arról beszélgettünk telefonon a párommal, hogy jó lenne szombaton elmenni Szentendrére, ha szép lesz az idő. Éppen azon gondolkodtunk, hogy felhivjuk a barátainkat, hogy ők is jöjjenek. Telefonálásunk közben volt egy bejövő hivásunk, éppen az hivott, akit meg akartunk kérdezni, hogy jön-e! :) Mindegy, beszélgettünk tovább, aztán visszahivtam a barátunkat,
hogy megkérdezzem, akarnak-e jönni. Mielőtt még megkérdezhettem volna, azt kérdezte a telefonban, hogy szombaton van-e kedvünk kirándulni!! :) :) Szentendrére gondoltak, de az nem egész napos program, inkább menjünk Esztergomba, Visegrádra és Párkányba. HIHETETLEN!!!!! :) És mindezt úgy, hogy fel sem vetettem az ötletet!! Most is kiráz a hideg. :) Persze ujjongtunk, amikor elmeséltem, hogy mi mi terveztünk :)

Amikor elindultunk, borult ég volt és szemerkélt az eső. De láttam magam előtt, hogy Esztergomban sétálunk és süt a nap. Amikor odaértünk Esztergomba, még mindig esett, úgyhogy átmentünk Szlovákiába és visszafelé álltunk meg Esztergomban, ahol már sütött a nap :) Ez is bejött :)

A legkomolyabb élmény pedig, hogy már napok óta nézegetem itt a honlapon a békejel-formációt, ami a Hősök terén lesz. Nézegettem, hogy milyen klassz és jó lenne, ha mi is ott tudnánk lenni a békejel megformázásában. Nem hiszitek el: tegnap amikor jöttünk hazafelé Esztergomból, megálltunk Szentendrénél, mert be akartunk ülni egy cukrászdába. Egy behajtani tilos tábla miatt más irányba
mentünk, mint ahogyan szerettünk volna. Végül leparkoltunk és elkezdtünk gyalogolni. Képzeljétek el, hogy éppen egy Humanista Mozgalom békejel akciójába sétáltunk!!!!!!!! :) HIHETETLEN!!! Éppen akkor, éppen ott. Ahogyan szerettem volna! Mi is fáklyát gyújtottunk és beálltunk a békejelbe. És ahogy ott
beszélgettünk, hogy ez mennyire nem véletlen, a mellettünk lévő három idegen lány mosolyogva odaszólt, hogy "működik a titok, működik a Vonzás Törvénye"!!!! HIHETETLEN!!! :) Most is kiráz a hideg! Ez nem lehet véletlen! Ráadásul többek között pont azzal a lánnyal voltunk ott, aki a Titok c. könyvet mutatta húsvétkor! :) Szóval fantasztikus nap volt, egész nap gyönyörködtem, hogy milyen
szép az élet és mennyi szép dolog van! És teljesen feltöltődtünk!

Egyébként éppen munkahelyet váltok és van két hét "szabadidőm" az új munka elkezdéséig, szóval elhatároztam, hogy ezt arra fogom használni, hogy feltöltődjek. Olvasom a Kérd és Megadatik-ot, egy nap alatt kiolvastam a felét, már a gyakorlati résznél járok. Közben hallgatom a Tudatalattid tizparancsolatát, ami szintén jót tesz, úgy érzem. TELJESEN BOLDOG VAGYOK! :)

Köszönöm ezt a honlapot, köszönöm, hogy Ti vagytok és életben tartjátok! Nagyon hálás vagyok, hogy megoszthattam Veletek ezeket az apró kis történéseket! :)

Persze néhány szkeptikus barátom kinevetett, hogy ahelyett, hogy arra gondolnék, hogy süssön a nap Esztergomban, inkább gondolhatnék nagy dolgokra, mint pl. lottó ötös :) De tudom, hogy bármire gondolhatok, bármire képes vagyok és bárki bármire képes. Csak most kezdem érezni a Titok működését, és apró tapasztalatokkal haladok a Minden felé ;-)

HozzászólásokDrága THB :)

juuuj de jó volt olvasni Téged :) elinditottad bennem az emlékeket, hogy mióta láttam a filmet és olvasom a könyveket milyen csodák történnek meg velem, mégha kicsik is, de én nagynak élem meg :) Mikor arra gondolok, hogy egy bezárt ajtó, melyhez nincsen kulcsom egy percen belül nyíljon meg, mert beszeretnék minél előbb menni, és fél perc sem tellik el, és már benn is vagyok. Mikor késő este megyek a szállásra és gondolatban elképzelem, hogy még 30 méter van a megállóig és igaz hogy ritkán mennek már a buszok, de nekem pont akkor legyen ott :))) és az Uni mindig meghallgatott :)
Köszönöm neked ezt az írást :)
Szeretettel: Öbike :)
A szeretet mindent áthat.....
Mosolyogj Drága Magyarország :)thb

Szia THB :) Örülök hogy írtál és hogy ilyen hosszút és szépet :) Köszöntelek az oldalon, érezd jól magad köztünk. Ezen az oldalon sok szó esik a titokról, úgyhogy nem lesz véletlen, ha folyton ebbe futsz bele :) Mivel egyre többen vannak, akik sikeresen alkalmazzák, és egymást segítjük a történeteinkkel, ötleteinkkel. Mesélj te is a teremtéseidről, és ha van kedved, gyere le a találkozókra is :) Szép napot, és sikereket.

AdminKedves thb!

Ha te tudnád milyen jóóóóóóóóóóó elsőnek lenni :-))))))))))))))))))))) Sőt másodiknak is :-)))))))))))
Igen, mindegy minek nevezzük. Ameddig bízunk az érzéseinkben, önmagunkban, ha tudunk mosolyogni akkor is ha lekéstük a buszt, ha mosolyogva szólunk bele a telefonba......................ha egy másodpercre bevillan, az elkövetkezendő másodpercek történése.........bármi ami melegséggel tőlt el , akkor otthon vagy! Ne próbálj az elmédnek megfelelő racionális válaszokat találni, vagy megmagyarázni, csak egyszerűen hagyd működni!!!!!!!!!!

Szeretettel:

Jutka :-)Válasz Jutkának

Kedves Jutka,

aranyos vagy :) Köszönöm a hozzászólást, nagyon klassz, ráadásul Te vagy az Első hozzászóló :))

Amióta megvan a könyv, sokkal pozitivabban állok mindenhez, mindig mosolygok és mégha kivülről nem is látszik mindig, de itt belül mindig mosolygok :) Szombat reggel például vásárlásnál éppen vissza akartam tolni a bevásárlókocsit, és valaki elkérte, igy nem kellett visszatolnom :) Persze már számtalanszor történt ilyesmi, de valahogy úgy érzem, hogy minél pozitivabban áll hozzá az ilyen apró örömökhöz az ember, és minél jobban figyel ezekre, észreveszi őket, annál több és több hasonlót fog bevonzani. Az is lehet, hogy ez nem is vonzás, csak pozitiv gondolkodás - mindegy, hogy minek hivjuk. Azon gondolkodtam, hogy igazából teljesen mindegy, hogy véletlennek nevezzük-e a dolgokat, vagy felismerjük az összefüggéseket a véletlenek között. Ha ettől jobban érezzük magunkat, az csak jó lehet! :) És végülis ez a lényeg, hogy jobban érezzük magunkat, nem? :)Kedves thb!

Jó hogy itt vagy!

Ennyi élmény, egyből ráéreztél miről szól!!!!

Csak így tovább, ami jó érzéssel tőlt el az csak jó lehet! A jó meg a még jobbat vonza !
Bármire képes vagy, mint mi is és mindenki, csak még sokan nem tudják, vagy nem is akarják tudni.

Mindenkinek a maga döntése.

Aki ráérzett az ízére, örömében képes körbetáncolni és átölelni a világot!

Ölelj te is !!!! Táncolj te is!!!!

Szeretettel !

Jutka :-)

Este a Hősök terén???? Mert véletlenek nincsenek :-)