Kipihenten ébredni

Amióta olvasom a Kérd és Megadatik-ot, sokkal jobban érzem magam. Nagyjából minden negativ gondolat eltűnt, néha persze beáramlanak a gondolkodásomba, de gyorsan elhessegetem őket, valami szépre és jóra gondolok és máris jobban érzem magam. :)

Tegnap este amikor lefeküdtem, arra gondoltam, hogy szeretnék kipihenten ébredni és jól érezni magam. Ma reggel amikor felébredtem, nagyon jól éreztem magam :) Többnyire 6-7 óra alvás után felébredek és viszonylag nyugtalanul alszom. Sokat álmodom, zagyvaságokat - amik persze tudom, hogy lényegesek lehetnek. Mindenesetre ma nagyon jól aludtam, besütött a nap és mondtam is, hogy NAGYON jól aludtam és teljesen fel vagyok töltődve :) Miközben ezt mondtam, akkor ugrott be, hogy tegnap este pont ezt kértem :) :) Persze ez nagyon apró dolog, de örülök, hogy ilyen jól aludtam. Ráadásul majdnem 9 órát! :)

HozzászólásokVálasz

Igen, nagyszerű napom volt :) Köszi a hozzászólást :)) Ez is olyan jó érzés, ha hozzászól valaki a bloghoz :)))

Amióta ezeket a könyveket olvasom, mindennek örülök és mindent megpróbálok könnyen, lazán és legfőképpen pozitiivan venni :) Már ez is nagyon jó szerintem :)