Az elme csodálatos hatalma.

Kedves Barátaim!
Mi, itt mindannyian, és még többen, egyértelműen azért vagyunk, hogy tapasztalataink, valamit az ismereteink által segítsük egymást.
Én is azon embertársaim közé tartozom, akik nem elégszenek meg azzal az életminőséggel, amit a korábbi ismereteim és hitrendszerem által hoztam létre. Természetesen hálás vagyok minden történésért, hiszen ha nem lettek volna, nem ismerhettem volna fel, hogy milyen irányba is haladjak. Ha nem lennének azok a tapasztalataim, amikben nem éreztem magam kellemesen, akkor nem is tudnám, hogy mit is akarok, és ki is vagyok valójában. Akkor csak tovább lebegtem volna az élet tengerén, mint egy parafa dugó és sodort volna az áramlat ide-oda, látszólag véletlenszerűen.
Rengeteg könyvből és egyéb más forrásokból mára, teljesen letisztult az a kép, hogy miként is hozom létre azt az életminőséget és történéseit, amiben élek.
Rá kellett jönnöm, és hálával áldom a mindenható inteligenciát, mely létrehoz mindent ebben a világegyetemben, hogy minden történésért magam, azaz a gondolataim a felelősek, amiket létrehozok és az elmém csodálatos teremtő természetére által.
Elsősorban minden azon múlik, hogy mit hiszek el feltételek nélkül. Hiszen, ha az adott dologgal kapcsolatban nincsenek fentartásaim, előítéleteim, és az életemre tekintve igaznak fogadok el, tehát elhiszem, akkor az bekerül elmém teremtő dimenziójába és a tudatom és a teremtő tudatalattim olyan harmónikus összhangban van, mely szintén feltételek nélkül létrehozza az általam kívánt eseményt, dolgot.
Az vagy, amit hiszel magadról. Az történik veled, amit hiszel, hogy történni fog.
A külső, fizikai világunk nem az OK, hanem az OKOZAT! Ha ezt igazán megérted, minden félelmed és aggodalmad eltűnik az életedből. DR. JOSEPH MURPHY.
A félelem pedig nem más, mint irányt tévesztett hit.
Nem tudunk nem hinni! A hit, ami teremt, és a hit az egyetlen orvosság, minden testi és mentális betegségeinkre egyaránt.
Ha nem hiszel valamilyen dolog pozitív oldalában, akkor a negatív oldalában gyökerezik a hited. Természetesen akkor azt fogadod el igaznak.
Bár itt, csak a külső világodban megnyilvánultakra hagyatkozol. Ám amint fentebb idéztem, a külső világunk az okozat és nem az ok.
Egyszerűbben fogalmazva, ha valamit a külső világodban tapasztalsz, vagy tapasztaltál, valójában az már a gondolataid eredménye, tehát az okozat. Az ok Te magad voltál és vagy.
Ezt a természeti törvényt mélyen megértve mindenki rájön egyszer arra, amire magam is, hogy az elménk tudattalan részébe táplált, hitté vált gondolataink a felelősek a külvilágban létrejövő tapasztalatainkért. Ezt megértve fokozatosan eltűnnek a félelemmel telt gondolataink.
A félelmeinket tehát, a külső világból merített tapasztalataink, azaz az okozatok által hozzuk létre, teljesen szükségszerűtlenűl és feleslegesen. Ezek az igazi illúziók.
Ezen törvényszerüségekre rádöbbenve, próbáltam ki, ezekhez kapcsolódó rengeteg gyakorlatot (meditáció, relaxáció, agykontroll stb.) melyekből egynél megmaradva, csodálatos mértékű javulás állt be az életembe azokon a területeken, melyeken a legjobban szerettem volna változtatni. Mostanra természetesen olyan területeire is fókuszálok, amikre annyira nincs szükségem, mégis gyermeki lelkesedés fog el, hogy bármit megtehetek és bármire képes vagyok. Mintha visszakaptam volna az elvesztett varázserőmet, mellyel lehullnak a korlátaim.
Ezen dolgokon fellelkesedve arra kaptam ösztönzést, ami mindig is bennem volt, hogy segítségére legyek azoknak, akik igénylik, és elhatározták magukat teljesen, az iránt, hogy az örömteli, nyugodt, békés és bőséges életet választják.
A gyakorlat, ami nekem csodálatosan segít, a meditációval, vagy relaxációval, azaz egy kellemes laza tudatállapottal összekötött önszuggesztió. Ennek lényege, hogy ellazult testi és mentális állapotban olyan pozitív meghatározásokat ismételgetek, melyek az ismétlések által rögzülnek a teremtő tudatomban (tudatalattiban) és a teremtés, vele együtt természetesen a vonzásom is kialakul úgy, hogy teljes mértékben testet öltenek a valóságban.
Segítségem pedig a következő: teljesen személyre szabott önszuggesztiós, egyénileg, szabadon választható háttérzenével és egy mentális ellazulást segítő háttérhanggal egybekötött relaxációs, meditációs zenét készítek, azoknak, akik valójában eltökélték magukat a változásra.
Csak ösztönözni tudlak arra, hogy feltételek és előítéletek nélkül tégy próbát 4-6 héten át és a pozitív változás elkerülhetetlen. Kérlek tehát ezért, hogy ne a szavaknak, hanem a bekövetkező pozitív tapasztalataidnak higgy.
És tényleg, ösztönözni tudlak csak, mert ahogyan a mondás is tartja: A sebet az orvos bekötözi, az isten pedig begyógyítja. Ezért a gyakorlatok 5%-ban bekötözik a sebedet, tehát hitet és önbizalmat ébresztenek benned, a maradék 95% pedig a te teremtő hatalmadon múlik.
Részletekért kérlek, keressetek itt a fórumon, vagy email-ben a vibrocil@msn.com címen.
Az élet minden örömét kívánom: Vibrocil

 

Köszönöm

Szia!
Köszönöm hogy leírtad...igazából én annyira elmélyülten olvastam a szavaidat,hogy nem is figyeltem a helyesírásra. Ráadásul szerintem ezen az oldalon nem is ez a lényyeg. Örülök hogy itt vagy velünk!
Üdv!
Kata

http://www.teszvesz.hu/show_user_auctions.php?uid=5883940&p=1&p=0Lazíts, engedd el magad és az élet beáramlik.

Egy nagyon jó kis gyakorlat minden napra, annak minden percére.

Amikor elfog az aggodalom, félelem, akkor a fizikailag is teljesen összerándulunk, megfeszülünk.
Mivel a fizikai testünk, a gondolataink kivetülése, ilyenkor nem nehéz megbizonyosodni erröl.
Ha tehát bármikor is észlelsz a napod folyamán feszültséget, észre fogod venni, és a gyakorlatok során egyre érzékenyebb leszel rá, hogy a tested megfeszül. A gyomrod összerándul, a válladat felhúzod, a szemöldököd összehúod, és még sorolhatám.
Tehát ha ezek létrejönnek, a félelem legkönnyebb és egyben a leghatásosabb elengedése, ha nem küzdesz ellene, hanem engeded békével hogy jelen legyen az életedben, aztán szépen a figyelmedet nem a félelmedre, hanem a testedre helyezed, és tetőtöl talpig elkezded figyelmesen ellazítani magad. Eleinte érdemes nagyobb odafigyeléssel végigmenni minden testrészeden amilyen részletesen csak tudsz. Később ez már megszokássá válik aminek eredményeképen nem kell olyan nagy koncentrációt kialakíanod.

A hatás? Hát próbáld ki! Hihetetlen csodának fogod érezni, és azt fogod mondani magadnak, hogy ezt miért is nem csináltam már hamarabb?!?!?!

Egyszerüen csak vidd a figyelmed a testedbe és lazítsd el mindened. Ezt teheted bármikor: Séta, munka iskola bármilyen tevékenység között. Csak azokat az izmokat használd, ami az adott tevékenységhez fontos.

Szép napot és laza perceket kívánok :):-)

Szerintem az ötlet szuper:-))
A helyesírásról annyit,hogy én versenyeket nyertem,mégis tele vagyok néha hibákkal,mert agyam gyorsabban dolgozik,mint ahogyan írni tudok,és észre sem veszem sokszor.
Nem különösebben érdekel,ha valakinek hibát találok a helyesírásában:-))
Persze vannak szarvashibák,de általában nem ilyeneket követünk el:-))

Üdv és ölelés Nektek,szeretettel: ErcsikeKedves

Kedves ElvenSpirit

Köszönöm a figyelmeztetést. Bár, azaz igazság, hogy annak ellenére, hogy lefutott a szöveg egy ellenőrzésen, mégsem maradt meg a bemásoláskor a javítás. Hát elnézést kérek érte.

Igen! Igazad van azt illetően, hogy hasonló az elv, mint a felsoroltak. Sőt, pontosan azt az elvet követem, csak azzal a különbséggel, hogy ezt úgy egyénre szabva, hogy mindenkinek a saját maga fogalmi rendszerén és elképzelésein, valamint a meggyőződései által legyen egybeépítve.
Mivel az önszuggesztió, nagy részben a szavakból és az ahhoz társított, egyénenként teljesen eltérő, fogalmi rendszeren múlik, így magamon felfedeztem és kikísérleteztem, hogy sokkal hatékonyabban és gyorsabban jönnek létre az adott teremtések, mint egyéb, mások által létrehozott szövegekkel.
Természetesen ez másoknál is így van, ami a tapasztalatokat illeti.

SZép napot kívánok.Az ötlet jó

Ugyanezen az elven alapul Balogh Bélától a Tudatalatti tízparancsolata, Louise L. Hay meditációi, Kelly Howelltől a Secret meditáció, az agykontroll meditációk. De testre szabva talán még hatékonyabb.
Ha azonban hivatásszerűen akarsz foglalkozni a dologgal, javasolnám egy helyesírás ellenőrző program használatát: az együtt egy gy, az alakul rövid u, stb. Számomra valahogy mindig levon a hitelességből, ha az adott írás tele van helyesírási hibákkal.