Munkahely több év után!!!! - Működik!Működik!Működik!

szokták tőlem kérdezni, honnan van ennyi energiám? Hát innen! Ezt ma kaptam!:

Tárgy: Köszönet

Dátum: 2008-04-16 08:45:00

Drága Csilla! Zsuzsa vagyok,biztos emlékszel rám, Azért kereslek, mert kb másfél hónapja küldtél nekem egy munkahelyet bevonzó imát, amit én lelkiismeretesen mondogattam is, bár voltak kételyeim, mert erre felé nagyon kicsi az esély arra hogy dolgozzunk. De most hatalmas sikerélményem van, mert holnapi nappal kezdődően dolgozni fogok, a legközelebbi városban. Akár egy csoda, úgy pottyant ölembe ez a munka, és szeretnék neked ezért köszönetet mondani! További jó munkát és sok sikert kívánok neked! Puszi, Zsuzsa

Ez a drága Zsuzsi nem is tudja, mennyire örülök a sikerének! És Igen! Csak kérnünk kell és bevonzani azt, amire annyira vágyunk! Hiszen az UNI megad nekünk mindent, amire szükségünk van!

Milliárd ölelés! Ma megint én vagyok a világ legboldogabb Csillája, drága teremtőtársaim!

És íme az ima:

Munkahely bevonzó ima:

Dr.Joseph Murphy Benned a kozmikus erő c.könyvéből egy rendkívül hatékony ima munkahely találás céljából!
3 x hangosan olvasd fel magadnak naponta 14 nap alatt még mindenkinek hozott munkát! Lehet, hogy 14 nap lesz, hanem 6 hét, de mit vesztesz, ha ki próbálod? Mint a fenti emailből kitűnik, Zsuzsának másfél hónap kellett hozzá és sikerült!

Az előrelépés imája:

" A jóakarat, boldogság és öröm szeretetteljes gondolatait és érzéseit sugárzom minden munkatársam felé.
Kijelentem, megerősítem és hiszem, hogy a nekem megfelelő munkát kapom,a legoptimálisabb fizetésért a legmegfelelőbb munkahelyen!
Minden munkatársammal harmónikus, kellemes, és kielégítő lesz a kapcsolatom. Az isteni szeretet, a harmónia, a béke és a szépség árasztja el a gondolataimat, a szavaimat és cselekedeteimet. Állandóan tudatosodik bennem a lelkembe zárt ragyogás. Boldog vagyok, örömteli, és szabad, túláradok a lelkesedéstől és örvendezek Isten jóságán az élők országában, nemkülönben minden ember veleszületett jóságán."*

Vannak olyan mondatok, szavak, amik olyanok, mint az élőhalottak és még hosszú évek múltán is kísértenek! Hogy jön ez ide? Sehogy! Csak egy szó "szellemet" idézett.Munkahely bevonzó ima a youtube-on

http://www.youtube.com/watch?v=mRlfB6nP5WM

Sok puszi Kedveseim!

Csillátok ;)Vírusmondatok és vonzások

Aki úgy érzi, hogy nem úgy mennek a dolgai, mint ahogy szeretné, vizsgálja meg, mik a vírusmondatai és rá fog döbbenni, hogy vagy saját magáról, vagy a világról van iszonyatosan negatív képe.

A jó hír az, hogy ezen bármikor lehet változtatni.

Katt az alábbi linkre:

http://www.youtube.com/watch?v=khnxpZyJ99Y&feature=channel

Szép napot! Csillátok

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell * www.5rol6ra.huHát Geisha! Ma annyi csodálatos hírt kaptam, és még TE IS..

HÁT EGYSZERŰEN CSAK ANNYIT MONDHATOK:

Hurrááá!!!

Vagy amit Gyuszi ennél is jobban szeret: Juhhéjjj!!!

Csodálatos VAGY, Geisha!
NAGYSZERŰ VAGY! CSAK ÍGY TOVÁBB! Aztán oszd ám meg a további híreket is velünk, hadd örüljünk VELED!

SZÍVBŐL ÖRÜLÖK A SIKEREIDNEK!

Csillád ;)

És ne feledd!

TE vagy az életed sugárzó Napja! ;)
Du bist die strahlende Sonne deines Leben!
És várj! Hozom arabul is, mert Gál Janink lefordította arabra!

Nézd: نت الشمس المشعة في حياتك! jÓ, MI? Nagyon bírom! Most megyek, aztán fordítom tovább, minden nyelvre!

Milliárd ölelés és hatalmas pusszancs innen a thesecret oldal túl oldaláról!

Csillád ;)

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell * www.5rol6ra.huDrága Csilla! Hihetetlen

Drága Csilla!

Hihetetlen dolgok történnek velem,hirtelen megindult az életemben minden ami eddig állt.Tele raktam a wc-t,tükröt megerősítésekkel.Nem tudom szavakba önteni mit érzek.Egyszerűen nem gondoltam hogy ennyire jól érezhetem magam azután amilyen helyzetben voltam.
Köszönöm Neked a sok hasznos tanácsot,és külön köszönet a Tudatalatti tízparancsolatáért.Egyszerűn beugranak helyzetekben a parancsolat gondolatai.Ettől mindig jobban érzem magam.Átkoncentráltam a gondolataimat is olyan területre ami jó érzéssel tölt el és ettől nem görcsölök semmin.Észrevettem magamon másképp fogalmazok,másképp beszélek dolgokról mint eddig.Pénz,magánélet,munka egyszerre:))Tele van most az életem új feladatokkal,új kihívásokkal és nem utolsó sorban találtam egy férfit akivel akármennyit beszélgetünk soha nem elég.Nagyon-nagyon hálás vagyok,köszönöm!

"Ha Isten velem,ki ellenem?"Hurrááá!!! Szívből örülök Neki! ;) csak így tovább!

Lesz ez még sokkal jobb is!

Csillád ;)

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell * www.5rol6ra.hu:o)

csak jelzem Neked Csilla és mindenkinek aki esetleg olvas, hogy az első napok szuperül teltek :o) mindenki nagyon kedves, a munka nem egyszerű és csak pár napom van átvenni, de úgy érzem menni fog :o) majd még jövök!Zaklassál pld: csillair@freemail.hu emailcímen...Örömmel veszem!

Pussz drága kicsi szívecském! !!!

Olyan jó, hogy nekem két szívem van. Az egyik a mellkasomban, a másik meg itt, a secret oldal túlfelén.

Olyan jó, hogy VAGY!

Csillád ;)

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell * www.5rol6ra.hudrága Csilla!

persze természetesen beszámolok majd mindenről :o)
lenne pár kérdésem hozzád, de nem tudom ezeket hol tegyem fel, mert nem munkahelyi dolgokkal kapcsolatosak! a lényeg, hogy vannak más területek is az életemben amiket meg kell oldanom, a legfontosabb a párkapcsolatom, ami nem túl jól működik, illetve anyagi dolgok.
hol zaklassalak? :o)
puszi: SzivecskeKedves Geisha!

Én meg azt köszönöm, hogy odafigyelsz magadra, és elindultál a tudatos teremtés útján.
Légy üdvözölve és tudd, hogy TE vagy az életed sugárzó Napja, senkimás a világon!

Csillád ;)

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell * www.5rol6ra.huKedves Csillair! Most

Kedves Csillair!

Most találtam rá nemrég a bejegyzéseidre.Annyi kedvesség,szeretet,segíteni akarás van a soraidban és ami még nagyon fontos árad minden írásodból a derű.Felvidítasz és kitartásra,vidámságra az életre bíztatsz.Nagy szükségem van erre.Köszönet,hogy gondolsz ránk és segítesz.Egy hete el is kezdtem a tudatalatti tízparancsolatát használni.Tudom csak rajtam múlik és tudom,hogy első lépésként ez a legjobb gyakorlat amivel kezdhetem az életem megváltoztatását.Megtalálom azt a munkát amiben sikeres lehetek és beszámolok róla.Köszönet érte neked és mindenkinek itt az oldalon aki a pozitív gondolataival jó tanácsaival segít minket akik még csak kezdők vagyunk a jó teremtésében.

Szeretettel:GeishaÍgy van drága Sefica. A Titok elsajátítható.

Ez a legnagyszerűbb a dologban, hogy tanulható és bármit elérhetünk vele a világban, amit csak akarunk!
Légy üdvözölve és köszi a bíztatást! Az mindig jól jön!

Csillád

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell * www.5rol6ra.huSiker

Sziasztok!
Nem sokat írogatok ide, inkább olvasok,és figyelek, tanulok. 1 éve ismertem meg a TITKOT. Sokat bajlódtam,hisz próbálkoztam,de soha semmi nem jött össze. Sokat olvastam,hogy át kell élni a dolgokat. Ez sem úgy sikerült.Belül ott volt a "kis ördög" hogy háát nekem mégsincs az amire vágyom. Lemondtam arról,hogy nekem bármi is sikerülhet. Akkor jött ez az oldal,és az imák. Hálás vagyok azért,hogy elolvastam,és alkalmaztam. Olyan munkára találtam, amiben már az első hónap után olyan sikert értem el, mint egész életembe soha egy munkám által sem.Ez a tendencia pedig folytatódik, és megyek feljebb feljebb.Mikor elértem a sikert, akkor esett le a tantusz.IGEN! Ezt így át kell érezni.Mostmár megy,és ez igaz az élet más területein is. Teljesen másként látok mindent,és máshogyan fogom fel a dolgokat. Köszönöm,hogy vagytok,és kívánom,hogy mindenki sikeres és boldog legyen,mert ez lehetséges!!! :-))Drága Szívecske7! Nekem is sokat jelent a Te sikered...és

hogy megosztottad velem... velünk!

Tudod, milyen jó olvasni, hogy BOLDOG VAGY?

BEARANYOZTAD A NAPOMAT ÉS AZ ESTÉMET IS... NO ÉS A GYUSZIÉT IS... ;)

AZ ÉN ÖRÖMÖM A GYUSZI ÖRÖME IS... UGYANIS...
AZ ÖVÉ PEDIG AZ ENYÉM IS...

Egyébként az első csodás kedvesség tőle pont egy rózsakvarcokból nekem készített szív volt.
Még egyetlen férfitól sem kaptam ilyen kedves ajándékot soha!
NÉZD: http://www.thesecret.hu/node/7032

És most ITT VAGY TE MAGAD IS, SZÍVECSKE7!

Egy igazi, ízig vérig csupa szív Szívecske!

Hát nem csodálatos a világ?

MILLIÁRD ÖLELÉS!
Alig várom az új munkahelyedbeli beszámolódat! SZÍVBŐL SZURKOLOK, HOGY MINDEN A LEGNAGYOBB RENDBEN MENJEN ÉS ÖRÖMÖD ÖRÖKKÉ TARTSON!!!

CSILLÁD ;)

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell * www.5rol6ra.hurendben :o)

ígérem h nem szólom le magam többé :o)
olyan boldog vagyok, köszönöm a segítségedet, mert tudnod kell, hogy sokat jelentettek az üzijeid, sok erőt adtak!
pusziJuhhéj! GRATULÁLOK DRÁGA SZIVECSKE!!!

éS EZ MÉG CSAK A KEDZET!!!

NAGYON ZSENIÁLIS TEREMTŐ VAGY... Viszont van egy kérdésem...
Légy szíves sohase szóld le többé magadat...

Nem vagy tökéletlenebb senkimástól sem!

Érted, drága Szivecském?

Szuper vagy! Zseniális vagy! Hiszen TE a secret oldal Szívecskéje vagy!!!

Ha teheted, nézd meg kérlek a Love guru című filmet... zseniális film!

Milliárd puszi! Ígérem, eszek az egészégedre egy gombóc pirosmogyoirós fagyit... No jó, eszek hozzá egy californiai álmot is....

Pussz, drága! csak így tovább!

Csillád ;)
„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell * www.5rol6ra.huDRÁGA CSILLA!!!!!!!!

felvettek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kimondhatatlanul boldog vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jövőhéten kezdek :o)
puszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!drága Csilla!

ma nem hívtak.. pedig nagyonnagyon szeretném ha összejönne, a mostani munka nem nekem való.. már mikor elvállaltam éreztem, csak még mindig nincs annyi eszem h hallgassak a belső hangra..
köszi az új gondolatokat, kiírtam őket és szuggerálok ezerrel :o)Drága Szivecske7! nagyon szorítok NEKED!!!

MINDENT BELE!

"Ha Isten velem, ki ellenem? Bármit képes vagyok megtenni az isteni erő révén, amely megerősít engem. A SIKER AZ ENYÉM. A GAZDAGSÁG AZ ENYÉM. KÖSZÖNÖM ATYÁM! (Dr.Joseph Murphy)

HÁLÁSAN ELFOGADOM A NAGY BŐSÉGET, AMELY MOST ÉS ITT MEGNYILVÁNUL ÉLETEMBEN. MINDENT MEGKAPOK, AMIRE SZÜKSÉGEM VAN, MOST ÉS AZ ELKÖVETKEZŐKBEN EGYARÁNT.

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell * www.5rol6ra.hufejleméynek 2

kedves Csilla!
voltam az interjún, szuperul sikerült, még a héten hívnak hogy mi van! nagyon szoríts!!! :o)fejlemények

kedves Csilla!
elkezdtem dolgozni az új helyen, de úgy érzem a másik jobban tetszene ezért folytatom az imát. ma este megyek a másik helyre munkidő után interjúra, csak miattam maradnak benn tovább :o) aztán majd meglátom hogyan alakul! feltétlen beszámolok!Drága szívecske7!

Ha kétségeid vannak, akkor ne hagyd abba, viszont hangold át tudatalattidat, mert lehet, negatív beidegződéseid gátolják boldogulásodat.

Nagyon ajánlom Neked Balogh Béla A tudatalattid tízparancsolata című munkáját.

Bővebben olvashatsz róla itt, sőt, bele is hallgathatsz!
A tudatatalattid tíz parancsolatáról
http://otrolahatra.virtus.hu/index.php?id=detailed_article&aid=74004

Ha legalább 360-szor meghallgatod, akkor áthangolja a rossz gondolatmintákat , állítja Balogh Béla, a szerző.

A titok azt mondja, Kérj, higgy, fogadj el, és közben érezd jól magad.
A tudatalattid tíz parancsolata segít abban, hogy JÓL ÉREZZÜK MAGUNKAT, DE ERŐSÍTI BENNÜNK A HITET, A KÉRÉST ÉS AZ ELFOGADÁST IS.

Nagyon sok sikert kívánok Neked és mindenkinek, akinek hasonló jellegű gondjai- FELADATAI VANNAK!

Most rohanok, mert Gyuszi hamarosan megjelenő könyvét most szerkesztjük és még be kell vásárolnunk is.

Csillád ;)
Ui: És ne feledd! TE vagy az életed sugárzó Napja! ;)

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell * www.5rol6ra.hukérdés

azt nem tudom, hogy most folytassam az imát? mind a két állásban van ami pozitív és van ami negatív, az egyik ugye már tuti a másik még bizonytalan. szerinted? vagy hagyjam abba és innen már minden történik ahogy kell?
köszönöm :o)Hát nem hiába kérem szépen...

Ha egy üzlet beindul... ;)))

Nagyszerű hírek! Kíváncsian várom a folytatást és a további kedves beszámolóidat!

GRATULÁLOK SIKERES TEREMTÉSEDHEZ!

eZT A VIDEÓT NEKED KÜLDÖM SZÍVECSKE7:

http://www.youtube.com/watch?v=rKixpQyNma0

Csillád ;)

uI: éS NE FELEDD! TE VAGY AZ ÉLETED SUGÁRZÓ NAPJA! ;)

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell * www.5rol6ra.huköszönöm :o)

ráadásul egy másik hely is elkezdett értem "pedálozni", amit lemondtam emiatt az állás miatt. szóval még az is lehet h jobb ajánlatot is kapok :o)GRATULÁLOK SZÍVECSKE7! SZÍVBŐL GRATULÁLOK! ;)))

DE HISZEN EZ SZUPER! TOVÁBBI SOK SIKERT KÍVÁNOK NEKED!

CSILLÁD ;)

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell * www.5rol6ra.husikerült :o)

sziasztok!
még új tag vagyok itt, csakis azért regisztráltam, hogy elmeséljem működik az ima :o) pontosan a 14. napon kaptam meg az új állásomat!!!!!!!
:o)Igen, megkaptam és válaszoltam, drága Shally! :)

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell * www.5rol6ra.hu:)

Csilla!

Írtam neked én is e-mailt, majd várom válaszod privátban!

pusziSzia Drága Csilla!

Itt vagyok! Megkaptam az e-mailed is! :))
Megpróbálom átfogalmazni, ha meglesz felteszem ide, de szerintem vannak még itt sokan akik nálam sokkal jobban tudnak írni, köztük Te is (olvastam a könyved!!), szóval más is átírhatja ám...:)

puszi