Fiatalongazdagon.com, azaz Bőjte István - MINDENKINEK

Kedves Olvasóm!

Ma van pontosan 2 hete, hogy regisztráltam magam ezen a honlapon, mert elindult a honlapom, a blogom és mivel pontosan a vonzás törvényét illetve Kiyosaki gondolkodásmódját ötvözöm ezért éreztem, hogy itt a helyem.

2 hét, csak kettő hét telt el ..... nem tudom szavakba önteni, amit most nagyon sokatoknak szeretnék visszaadni köszönetem jeléül, azt a sok kedves szót, köszönő levelet, privát levelet amit kaptam Tőletek, már nagyon sokan vagytok.

Tény és való, hogy 3 év alatt nagyon sokat olvastam ebben a témában, sok hanganyagot hallgattam, sok hírlevelet olvastam olyan nagy koponyáktól, mint Robert T. Kiyosaki, Brian Tracy, John C. Maxwell, Napoleon Hill, W. Clement Stone, Nógrádi Bence, Tonk Emil, Lynn Grabhorn, Tom "Big Al" Schreiter, Dale Carnegie, Don&Nancy Failla, Art Jonak, stb-stb és olyan mentorokkal vettem körbe magam, akikre felnézek és akiktől kaptam ezeket az útmutatásokat, hogy mit nézzek, hallgassak, olvassak, mire figyeljek, hogy arra haladjak, amit kitűztem magamnak célul. Megvan bennem a vágy, hogy kihozzam magamból a legtöbbet és a legjobbat.

Az aug. 30-a számomra emlékezetes nap marad, egymás után jöttek a levelek tőletek itt a fórumon, privátban, sms-ben és öröm volt azt érezni, hogy átadhatok, továbbadhatok valamit, amit én már olvastam, megtanultam és folyamatosan tanulom. Este 7-kor álltam az áruházban, kosárral a kezemben, bámultam a polcot és potyogtak az örömkönnyek.... Igen, könnyek. Ezt az érzést nem tudom átadni nektek. Köszönöm nektek...

Látom és tapasztalom, hogy a pozitív elvárásoktól az emberek csodákra képesek, ha csak a szépre és a jóra koncentrálunk, akkor csak szépet és jót látunk magunk körül és azt is tudom, hogy gondolataink irányitása megváltoztatja a belső hitrendszerünket, ez megváltoztatja ennek a külső fizikai megnyilvánulását saját magunk által és legvégül a környezetünket. Brian Tracy is azt mondja, hogy tanuld meg, kezdd el alkalmazni és kezdd el tanítani, akik ezt igénylik. Adj értéket más embereknek és az univerzum segít téged abban, hogy ezt megvalósítsd!

Engedjétek meg, hogy megköszönjem mindazoknak, akik ezeket a sorokat előhozták belőlem. Név nélkül, úgyis tudja mindenki, hogy kikre gondolok.

Mindenkinek szeretettel,

Bőjte István
alias FiatalonGazdagon.com

Őszintén és szívből hiszem, hogy "Azzá válsz, amire gondolsz!" és minél többet mondod magadban annál jobban érzed, hogy saját magad ura vagy és olyan személlyé válsz, akit lelki szemedben magad elé képzelsz.

HozzászólásokKöszönet Annanelly-nek

Kedves Annanelly!

A fenti soraid szó nélkül hagytak....
Csak annyit tudok mondani, hogy KÖSZÖNÖM a kedves szavakat. Köszönöm......

Szeretettel,
FG / István

"Azzá válsz, amire gondolsz!"István

Postaládádba levél érkezet,
Szeretettel: cicusDrága István

Ülök, olvasom a soraidat, és közben potyognak a könnyeim.
Csodálatos érzés amit adsz nekem. Én is olvastam néhány könyvet, rengeteg gyakorlat volt benne, mind nagyszerű, de egyik sem volt rám ilyen hatásal mint a Te soraid.
Köszönöm neked ismételten a gyönyörü sorokat.
Úgy érzem, hogy az a valami amit eddig hiányoltam, hogy gyakorlatba átültessem a tanultakat azt tőled megkapom!
Nagyon hálás vagyok érte!
Szeretettel: cicusA leírt szavak ereje

Drága Anikó!

Adj munkát az agyadnak, hogy fogalmazzon másképp :) Ha konkrét mondatot látok, akkor elmondom hogyan fogalmaznám át.

Van egy nagyon érdekes tanulmány: amikor valami leírunk, akkor minden érzékszervünkkel arra koncentrálunk. Próbáld ki: írsz egy levelet és közben máshoz beszélsz. Abból mi lesz? :))))))) Épp ezért van akkora jelentősége, hogy mit írsz le, mire fókuszálsz maximálisan. Biztosan már hallottátok, hogy írd le, hogy mi akarsz lenni, mit akarsz birtokolni, kivé akarsz válni. Amikor írod akkor az írás által betáplálod közvetlenül a tudatalattiba és a tudatalatti azon kezd el dolgozni, hogy azt megvalósítsa. Mit mondd a Dzsinn? "A kívánságod számomra parancs!" A kívánság mindig papíron van és érzelemmel van párosítva. Olvasod és a szíved elönti a boldogság, könnyes lesz a szemed, összeszorul a torkod......

De tudjátok mi az igazán különös? Vasárnap a szigetről hazamenet fogalmazódott meg bennem, hogy tudatosan elkerülöm a negatív szavakat. Írtam egy kedves általatok is ismert személynek egy sms-t és nem állt rá az újjam arra, hogy "nem"-et vagy valami mást hasonló negatív szót írjak :)

Melyek ezek, amelyeket célszerű kitörölni a szótárunkból: sajnálom, nem, "igen, de...", bárcsak, "majd holnap", "nem tudom", "miért", "miért történt ez velem?" és társai (amikor azzal a céllal használjuk, hogy keressük a hibát, a bűnbakot). TE vagy a felelős, TE vonzottad oda, vállad fel érte a feleősséget és lépj ELŐRE!!! Sokszor utaltam már rá és csak ismételni tudom magam: a megoldásokat kell keresni, a "hogyan"-t kell az agyunkba betáplálni, hogy dolgozzon és adja a megoldásokat. Einstein az agyi kapacításának kevesebb mint 15%-át használta és ő egy zseni volt.....

A filmben James Ray mondja el zseniálisan: aki ma vagy az a múltbeli cselekedeit eredménye és nem az, aki ma akartál lenni. Épp ezért tedd meg MÉG MA azt, amivel HOLNAP az LESZEL, AKIVÉ VÁLNI AKARSZ!. Ez szorosan összefügg az ok-okozat törvényével is.

Írtsuk ki a negatív gondolatok, érzelmek csíráját az agyunkból! Nem tegnap, nem holnap! Még MA!

Szeretettel,
FG / István

"Azzá válsz, amire gondolsz!"Istvánnak: Mindig csak adni

Az öreg kút csendesen adja
vizét...úgy telik minden napja.
Áldott élet ez!-fontolgatom:
csak adni adni minden napon!
Ilyen kúttá kellene lennem,
csak adni, teljes életemben!
Csak adni? Terhet is jelent,
Jó kút, nem érzed ezt a terhet?
Belenézek, tükre rám ragyog:
"Hiszen a forrás nem én vagyok!
Árad belém! Csak tovább adom,
Frissen. vidáman és szabadon.."
Hadd éljek ilyen kút -életet,
Osszak áldást és szeretetet.
Nem az enyém. Krisztustól kapom,
Egyszerűen továbbadhatom!

Te drága KÚT! Az én 59 évemmel úgy a lelkembe zártalak, mint a sajátjaimat. Sok hitet, reményt osztottál szét, s mond miért van az, hogy néha az ember úszik a boldogságban, mint én tegnap, s ma?:(((((
A reggeli napsugár szelíden átölelt,
A szellő sem kérdezte miért könnyes két szemem.
A hajtások közt madárhad csiripel,
Hervad a szívem is, akár a természet.
Kis szívem fagylepled magadról ne olvaszd
Nincs még a megnyugvás, aludj csak, -aludj csak.

Szeretettel AnnanellyBarátom,

A "sajnálom" szót illetően teljesen igazad van! Már rég elkezdtem kiradírozni a szótáramból, de úgy látszik egy kis darabka még benne maradt! :) Radírgumi elő! :)))
Én is nagyon örülök, hogy alkalmunk volt, ha csak pár szót is, beszélgetni, és nagyon várom a következő alkalmat! :)

Csillagvirág valóban csodálatos dolgokat tesz ezért az oldalért, hálás vagyok neki, nagyon. Engem pedig csak Ti inspiráltok! :) És ezért Nektek is nagyon hálás vagyok! :)

Baráti szeretettel:
ÁlomkeresőDrága FG, mit ajánlasz a .... nem írom le a szót, helyett? :

, amit nem szeretsz alkalmazni?
Tanulunk egymástól, és Én biza örömmel fogadom alternatíváidat. Anikó

Szived halk szavát csak türelmed csendjében hallhatod meg.

Keresd magad boldogságát, és boldogtalan leszel. Keresd mások boldogságát, és boldog leszel. BuddhaKöszönm Álomkereső :)

Igen, tényleg hihetetlen és köszönöm neked is, hogy rendszeresen itt vagy és megosztod velünk titkaidat, gondolataidat, verseidet. Én azt hiszem, hogy neked és Csillagvirágnak köszönhetjük elsősorban, hogy ez a fórum elindult ebbe az irányba. Nélkületek ki tudja, most itt most mi lenne :)

A "sajnálom" szót nem szeretem se leírni se olvasni :)))) Nagyon örülök, hogy személyesen is beszélgettünk és tudom legközelebb több időt tudunk szakítani a személyes beszélgetésekre is :).

FG / István

"Azzá válsz, amire gondolsz!"István, Barátom

Ezen most én magam is elcsodálkoztam. Valóban mindössze 2 hét telt el, hogy virtuálisan "megismerkedtünk", és mégis úgy érzem, ezeréves jóbarátok vagyunk! :)
Örömmel és hálatelt szívvel olvasom minden bejegyzésed!
Fantasztikus, ahogy árad a soraidból a szeretet, a segíten akarás, a szolgálat!
Sajnálom, hogy a találkozón nem volt alkalmunk igazán beszélgetni, de hiszem, hogy ami késik, az nem múlik! :)
Beszélgetünk mi még! És sokat! :)

Baráti szeretettel:
ÁlomkeresőF.G. Istvánnak :))) Köszönöm!

Mert annyit adsz nekem is, nekünk itt, amit szinte kitüremkedik belőlünk!:)))
Naná, hogy visszajár! Szép napot kívánok szeretettel! Anikó

Szived halk szavát csak türelmed csendjében hallhatod meg.Drága István

Én nagyon örülök, hogy itt vagy, mert nagyon jó gondolataid vannak!
Köszönöm, hogy megosztod ezeket velünk, fényt hoztál az életembe!
Köszönöm!!!!!!!!!!
Csodálatos ember vagy, nagyon sokat kapunk tőled.
Sok szeretettel cicus!István!

Boldog hétfordulót!
Csodás dolgokat kapunk tőled,hát még nagyon sok ilyen szép hetet kívánok!Millió puszi:Ercsike