Szeretném, ha segítenétek...

Sziasztok!

Szeretném, ha elmondanátok a véleményeteket arról, hogy jól látom-e a dolgokat. Kb 1 hónapja leltem a "titokra", nem láttam a filmet, nem olvastam a könyvet, csak amit itt találtam. Első olvasatra sem volt meglepő, mert ösztönösen már korábban is működött ez nálam. Azzal kapcsolatban volt kételyem, hogy csak kérni kell és nem kell tenni a cél érdekében. Szóval gondoltam, hogy kipróbálom. Kértem, vizualizáltam és vártam. Megkaptam, de nem azt amit kértem. Újragondoltam és rájöttem, hogy pontosan azt kaptam, amit kértem. A vizuálással volt gond. Az, hogy mást kaptam csak röviddel később derült és pár percig azt hittem , hogy sikerült. Boldog voltam és izgatott. Azt éreztem, amit éreznem kellett volna, mikor kértem. Szóval megtapasztaltam az ÉRZÉS-t is. Arra jöttem rá, hogy a korábbi "teremtéseimnél" is ezt éreztem, pontosan ezt. A korábbi vonzásaim úgy működtek, hogy kértem valamit és elkezdtem gondolatban foglalkozni a dologgal és tevékenykedni is a cél érdekébe. Míg tevékenykedtem eufólikus-izgatott állapotban kerültem. Teljesült a kérésem és annak tudtam be, hogy tettem érte valamit. Szlogenem is volt:Segíts magadon az Isten is megsegít. Most jöttem rá, hogy nem a tevékenység hanem az érzés miatt vonzottam be a dolgokat. Szerintetek jól látom?Segits magadon az Isten is megsegit!

A szlogened maga a vonzas!Gondold csak vegig!

Szeretettel,
felebarat

A segits magadon,nem csak gyakorlatban elvegzettet takar/jelent.Khadidzsa

Alomkeresonek van egy remek irasa a vonzas sikeres folyamatarol.Olvasd el !
Segithet a pontositasban.
Szeretettel,
felebaratValamit kifelejtettem..

Még az előzőhöz annyit kedves felebarát, hogy az első tanításkor ( az is érzés volt) azt gondoltam, hogy majd azt fogom érezni, ha teljesül. Itt volt a gond az idővel. Igaz az is, ha leírom a gondolataimat akkor nagyobb nyomatékot adok nekik. Ideje listát írnom. Köszi mégegyszer: KhadidzsaKöszönöm felebarát!

Köszönöm, hogy jelenteztél. Az érzések nehezen körülírható dolgok és mindenki máshogy érez. Mikor felismertem az érzést, úgy éreztem, hogy leckét kaptam, hogy tanítottak. Ez a második eset volt, az elsőből nem tanultam. Tegnap kértem, most várom. Remélem jó irányba haladok. Legyen szép napod.Szeretettel: KhadidzsaKhadidzsa

Azt hiszem ,hogy igen.Az a jo,ha a kivansag es az ezt kisero erzes osszhangba van.
Szeretettel,
felebarat