Hát kedveseim, anyu már megint alakított! Nyílt egy Aldi a városunkban...

Képzeljétek el, a postaládánkban volt egy prosi, abban sok minden jó dolog szuper áron, hát fogtuk magunkat, és odalibbentünk ildikével, (ILD-309 a rendszámunk ugyanis), hogy bevásároljunk! Persze, ami a prosiban volt, az nem volt az üzletben, de még így is sikerült majd 10 000 Ft-ot elköltetünk.

Ám én felettébb örültem, mert 5 db vaniliapuding 90 Ft-ba került és 3 db csokipuding szintén! A zöldségekről nem is beszélve!

És akkor jött a csuda!

Mikor jöttünk ki a tele tolikocsinkkal, éppen akkor állt a főbejárat elé egy sötétkék autó, valami blink felirattal. Két erős, markos legény ugrott le róla, nagy sötétkék zsákokkal.
Megszólal anyám- Maguk mit árulnak? Mert ha jó áron van, megvesszük!
Mondom neki:- Mama, a security-tól nem tudsz venni semmit!...menjünk szépen haza!
És próbáltam a lehető legfinomabban kivonni őt a fiatalemberek látószögéből...
Biztos vagyok benne, hogy ezek a rendkívül jóvágású, izmos biztonsági emberek gyorsan felmérték, hogy számukra anyám és én sem jelentünk veszélyt, mert hagytak minket simán a kocsinkhoz oldalogni minden zokszó nélkül! ...
Mikor végre hazaértünk, megszólal anyám:- Azért nem vettem észre, hogy ezek pénzszállítók, mert nem hallok jól!
Mondom neki:- Mama! Ezek meg sem szólaltak! Egyedül csak téged lehetett hallani az egész bevásárló központban, senki mást! Még jó, hogy meg nem vetted őket kilóra!

* * *

Többet nem kívánok a fenti esethez hozzátenni! ... :))) Hála Istennek, Itthon vagyunk! Huh!

HozzászólásokEzt a blogot meghagyom. Itt még Ágica nagyon odavolt értem!

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell * www.5rol6ra.huDrága Csillám :)

Ez tényleg jó történet, inkább mosolyogj rajta.
És erről eszembe jutott egy édes kis történet :)
Képzeld, az én drága Mamikám rosszul látott, a drága Papikám pedig süket volt. Egyszer megyek haza hozzájuk és látom, hogy a Papi kapál elöl a virágoskertben, a Mami pedig kiállt az ajtóba és folyamatosan kiabál, hogy Gyula, Gyula, Gyula.... A Papi pedig csak kapál és kapál, a Mami meg kiabál :)))) kb. 10 méterre voltak egymástól :))
Elfogott a nevetőgörcs, kapaszkodtam a kapuba, ezt észrevette a Papim és nem tudta elképzelni hogy min nevetek ennyire. Mutattam ahol a Mami állt, ő persze már hallotta a nevetésem és ő is kiváncsian fordult felém. Meséltem nekik hogy milyen muris helyzet volt, na ekkor már ők is dőltek a nevetéstől :))))
Évekig ezt emlegettük, és most hogy már az angyalok között vannak, boldog vagyok, hogy akkor ennek részese lehettem :)

Szeretettel: Öbike :)

A szeretet mindent áthat.....
Mosolyogj Drága Magyarország :)Akkor írjál többet róla Csilla, mert mi nagyon élvezzük!:)

"Élj a Szíved Erejével!"
Szeretettel: EryDrága alfácskám, örülök én is,csak néha 220 a...

vérnyomásom tőle!
:)))
„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell * www.5rol6ra.huAz én történetem:))

Van egy ismerősöm akinek a humorérzéke nulla,sajnos.A minap hogy egy kicsit feldobjam a hangulatott,mondom neki, a magam csendességével.Vettem reggel fekete tejet.Erre megkérdezi! mennyibe került?hát...no comment:)):))))))))))Hát kedveseim, örülök, hogy tetszik nektek a sztorink!

Nagyon rosszul érezném magamat, ha nem írhatnám ki magamból a bosszúságomat, az egyszer szent! :)))

Köszönöm az együttérzést! :)

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell * www.5rol6ra.huCsillus

:))))))))))))))))))
Eszméletlen jó sztorijaitok vannak anyukáddal.Már a címből sejtettelek...
Köszönetek a mosolyért:))))))
cuppppáááá
:)))))))))))))))Csillusom....

A Te drága mamikád , nagyon aranyos teremtés....Végig mosolyogtam irásod! Köszönöm , hogy megosztottad ezt a történetet is.... Puszillak Téged és persze Anyukádat is: ágica