Ébresztő

Egy hete ,hogy minden nap olvaslak benneteket,és töltekezem ezekből a csodaszép írásokból.Sokat tanulok tőletek,és végre ráeszméltem,hogy eddig szinte elszaladt mellettem az élet .A mindennapok apró csodáit mindig is észrevettem,ám most úgy érzem ez más.Olyan történt velem ami még soha.20 éve dolgozom kicsi gyerekekkel ,egy ideje már érlelődött bennem a gondolat ,hogy változtatni kellene .De mit ?-örüljek ,hogy van munkahelyem és ne ugrándozzak ,úgy se merem ,úgyse tudom--kavarogtak a fejemben a gondolatok--és maradtam. Aztán egyszer csak regisztráltam ide és azonnal megláttam ,észrevettem a lehetőségeket.Mert egyszerre kettő is akadt ám.Ez a vonzás ?? Olyan hirtelen jött ,olyan mintha nem is velem történne.Ma elmentem érdeklőni,de nem volt bent senki aki felvilágosítást tudott volna adni. Hétfőn kell visszamennem.Elkeseredtem. Egy időre csak,mert addig is tudok vonzani. Hétfőn biztosan beszámolok ,hogy egy valódi lehetőség volt -e vagy egy ébresztő ,hogy másként is lehet .Köszönök mindent és tovább keresem a kulcsomat ,amiről Álomkereső irt.

HozzászólásokKedves Álomkereső !

Igaz ,hogy jó későn ,de köszönöm biztató soraidat. Nem is tudtam szóhoz jutni attól ami történt velem Nem lett új munkahelyem,de olyan jól érzem magam ,mint talán még soha .Miután már elképzeltem ,hogy felmondok és elbúcsúzom a munkatársaimtól, fájt a lelkem. Néhány nap elmélkedés után rájöttem hogy nem a munkámmal van bajom ,hanem magammal és ettől megijedtem. Maradtam ,és minden nap örömmel indulok munkába ,este pedig mindig itt töltekezem. Köszönöm :NapsugárDrága Napsugár,

Szerintem nincs miért elkeseredned! :) Ha hétfő, akkor hétfő! :)
A lényeg az, hogy a lehetőség megérkezett! :)
A kulcsod pedig a kezedben van! Mindig is ott volt! És ahogy a soraidat olvastam, az volt az érzésem, hogy már használod is! :) Csak így tovább! :)

Szeretettel:
Álomkereső