Rejtő Gábor: Elfogadás

óriáskerék"Tudom, az élet körforgás. Ma fenn, holnap lenn. Ha ezt el tudom fogadni, a legtöbbet tettem a boldogságomért. Válságból születik a megújulás...

Ha választhatok, persze, hogy fent szeretnék lenni. Ott tisztább a levegő, közelebb vagyok az éghez. Aki fent van, az többet lát. Láthatom a többieket, akik még lent vannak. Vagy lentebb. És ők is láthatnak engem. Hogy fenn vagyok. Megérkeztem.

Ha választhatok, persze, hogy lent szeretnék lenni. Ott derül ki igazán, mire vagyok képes. Sűrű és sötét minden. És pokoli a forróság. Aki lent van, annak nincs veszítenivalója. Lejjebb már nem kerülhetek. Minden megtett lépés csak felfelé vezethet. Úton vagyok.

Ha választhatok, egyiket sem választom. Tudom, az élet körforgás. Ma fenn, holnap lenn. Ha ezt el tudom fogadni, a legtöbbet tettem a boldogságomért. Válságból születik a megújulás. A megújulást válság követi. Ha semmit sem akarok, mindent megkapok. Ha akarok, semmi sem lesz az enyém.

Nem választani annyit tesz: létezni. Hagyni, hogy megtörténjenek a dolgok. Figyelni a hullámzást. Ringatózni. Nem választani középről lehet. Ahol az erő lakik. Aki a közepén van, az nem forog a kerékkel. Csak figyel. Nem a szemével, nem a fülével. A szívével. Az van középen."

CsatolmányMéret
körforgás.jpg27.63 KB
Címkék:

HozzászólásokKÖSZÖNÖM MÉGEGYSZER!:))))

"Élj a Szíved Erejével!"
Szeretettel: EryDrága Erym :)

Önmagatotoknak köszönjétek. Szeretettel gondolok a Fiadra, hogy élje meg a békét és önmaga szeretetét...
Végtelen szeretettel: Öbike :)

A szeretet mindent áthat.....
Mosolyogj Drága Magyarország :)Drága Öbi!

Az éjjel haza jött a fiam a hajóról, nem aludt otthon, kb. negyed órát beszélgettünk. Az a problémája, hogy folyamatosan álmodik az elhunyt Apjával és többször kiabálva ébred fel! Ő tudta legkevésbé megélni ezt a bánatot, eseményt, szomorúságot, hiszen mennie kellett vissza a hajóra, tartania kellett magát. Kimaradt azokból a tettekből és beszélgetésekből, amiben a testvéreinek része volt. Bántott az éjjel és még ma reggel is, hogy most mi lesz vele. Kb. fél órája felhívtam és ezt mondtam neki:
"El kellene engedned, ne okold magad semmiért, próbálj magadnak egy kis szabad időt teremteni és éld át újra az elvesztéssel járó fájdalmakat, sírjál, ordítsál, vagy tedd azt, ami által ki tudod adni magadból....utána pedig engedd el a fájdalmat is. Erősítsd magad és mindenekelőtt legyél biztos magadban, Te nem vagy semminek az okozója."
Ezt az utolsó mondatot azért írtam, mert tőlem is bocsánatot kért, hogy ilyenekkel terhelt, stb. Úgy érzem, hogy Ő most nagyon szép, jó, gazdag helyen van és amikor kijön közénk, az egyszerű környezetbe, akkor még van egy kis lelkiismeret furdalása is. Mint ahogy van a barátaival és a kutyájával szemben is.
Utána feljöttem az oldalra és itt találtam az írásod, ami most megint pont akkor amikor kell, nekünk szól.
Újra felhívtam - most járnak Esztergomnál - és beolvastam neki az írásodat. Azt mondta, hogy írjam meg Neked, hogy köszöni szépen!
Megírtam és én is nagyon köszönöm Neked Te Drága!:)))

"Élj a Szíved Erejével!"
Szeretettel: EryAz élet = körforgás

"Egyetlen lélek sem jut el a Tökéletes Tudatosságig egyetlen élet során: az Élet Körforgását sokszor végig kell járni, hogy összeadódó hatásuk előidézze a "Teljes Beteljesedést", vagy a Tökéletes Tudatosságot.

Az egyes életidők akkor érnek véget, amikor annak a bizonyos életidőnek a programját vagy küldetését teljesíted.
És az Élet akkor ér véget, amikor majd teljesíted, aminek a megtapasztalásáért ez alkalommal a fizikai világba születtél.

Ekkor mindaz, amit itt végeztél, hozzáadódik az időn keresztül tett többi utazásod eredményeihez, míg végül "minden összeáll", és eléred a Tökéletes Tudatosságot.

A folyamatot teljes egészében akkor végzed be, amikor tökéletesen megtudod, megtapasztalod és megérzed, hogy Ki Vagy Valójában.

És a "rövidebb", nem feltétlenül a "jobb" is. A cél a teljesség, nem pedig a gyorsaság.

Sokan úgy vágnak át az életükön, hogy egy gondolatot sem vesztegetnek arra, hogy az "ösvényükön járnak". Nem tanulnak, nem élnek spirituális életet. Egy szikrányi figyelmet sem fordítanak belső életükre, és nem igyekeznek komolyan felfedezni a tágabb valóságot."
(Neale Donald Walsch)

Ezért fontos, hogy minél többet beszélgessünk az ÉLETről, a JELEN utazásáról...
fontos, hogy minél többet legyünk EGYütt, minél többen tapasztaljuk meg az EGYséget...
ezért szükségesek a klubok, a beszélgető körök, a tréningek, a találkozók, a channelingek, a könyvek, a filmek, a tévémüsorok, az utcai ölelésnapok, a sámándobolások, a kirándulások, hogy minél több lélek ismerje meg önmagát.
Ez a CÉL...

Szeretettel: Örökös BoldogságDrága Boldogságom!

Ez nagyon szép!
Nem ismerem az írót, de utánanézek és keresni fogom az írásait!
Köszönöm Neked, Tőled mindig tanulok!:))))))

"Élj a Szíved Erejével!"
Szeretettel: Erykörforgás

Az univerzumban minden körbejár, ezért ami életed bizonyos szakaszában melléd áll és tovább segít később szembejön és megakaszt utadon. Ezt a törvényt senki kerülheti el, de ez csak fizikai létünk mutatója. A valódi boldogságot ezért feltétel nélküli boldogságnak hívják a bölcsek, mert magának a körforgásnak a megértéséből fakad, legyen bár nyereség vagy veszteség. És a tudat ezen megértés szünet nélküli mámorában szárnyal. AlbatroszÖrökös Boldogságom!

Ez valami csodálatos!!!!!Köszönöm!!!!!!Ezerszer!!!!