KEDD - a Mars erő

A Mars-erő a teremtő nemzőerő: harcban győzi le az Örök Nőt és annak természetéből fakadó ellenállását, beléhatol és megtermékenyíti.
Isten teremtő ereje a testben, a húsban nemzőképességként nyilvánul meg, és a fajfenntartás ösztönét szolgálja.

A Mars-erő földi megnyilvánulási formái eképp az akaraterő, a tettrekészség, a bátorság és a vakmerőség - ezek a hrc megkezdéséhez szükséges elhatározást szolgálják -, továbbá a nyers izomerő - ez a harchoz és hódításhoz szükséges -, valamint a szexuális erő - ez képes a legyőzőtt Nőt hatalmába keríteni és megtermékenyíteni.
(Haich Erzsébet: A jóga királyi útja)

CsatolmányMéret
mars erő.jpg49.96 KB
Címkék:

Hozzászólások"Impotens férfit keresek tartós kapcsolatra"

"Carmen Legg párkereső hirdetésében valóban impotens férfiak jelentkezését várja. Mert végre olyan pasira vágyik, akivel összebújhat. Akivel kirándulhat, moziba járhat, akivel vacsora után még sokáig beszélgethet egy gyors letámadás kockázata nélkül, akinek nem egyfolytában a lepedőakrobatikán jár az esze. A hirdetés telitalálatnak bizonyul: Carmen megtalálja a jelentkezők egyikében élete párját, azt az impotens férfit, aki testileg, lelkileg gyöngédséggel veszi körül, akinek a gondolatai nem forognak makacsul egyetlen téma körül, akinek életét nem a szexuális bizonyítás szánalmas kényszere határozza meg, aki gyöngéd és figyelmes, nem szégyelli az érzelmeit, egyszóval maga a tökély."

Látjátok, hogy minden rosszban van valami jó!

Folytatás: http://www.libri.hu/konyv/gaby_hauptmann.impotens-ferfit-keresek-tartos-...2016. a Mars éve lesz...

úgyhogy majd utánanézek Mars Úrnak...Szia Örökös

Szia Örökös Boldogság!

Bocsika, nem a témához szeretnék hozzászólni. Szépen kérlek, légyszí írj a levendula66@citromail.hu-ra, nagyon szeretnék veled találkozni!

üdv. levendula66.