Újra kisütött a nap:-)

A mai nap volt az évnyitónk az iskolában, új helyen vagyunk, új gyerekek jöttek... még minden szoktalan, s a tanévet még úgy fejeztük be, hogy teljesen kiégtünk lelkileg.... a mai értekezleten azonban csoda történt, újra kinyíltak a kollegáim, újra mosolyogtak, tele vannak új ötletekkel, tervekkel...fantasztikus érzés volt így látni őket... azt hiszem a gyerekek az első tanítási napjukon egy magabiztos, szerető tanári gárdát fognak látni az iskolában, szerintem ránk se fognak ismerni.... mi gyógypedagógusok vagyunk, és egy fogyatékkal élő kisgyereknél tisztább tükröt mi el sem tudunk képzelni... jó köztük lenni, jó érzés figyelni és megismerni őket.... rengeteg szeretetet adnak...kölcsönösen tanulunk egymástól... olyanok vagyunk mint egy nagy család, s boldog vagyok hogy újra beköltözött az iskolánkba a fény, mindenki ragyog, én pedig csak azt tudom mondani, hogy köszönöm, köszönöm az Univerzumnak...:-)

s hogy miért is írtam le ezt nektek?

Most fejeztem be a napokban a Vonzás törvénye című könyvet, s megpróbálkoztam, hogyan is működik a szakaszos teremtés a gyakorlatban.... mindig csak egy kis dolgot kérek... és sorra jönnek össze a kívánságaim..sikerélményem van...elkezdtem bízni magamban, hogy igen, képes vagyok rá... s már merek nagyokat is álmodni, újra van hitem... újra mosolygok, egyszerűen most kerültem összhangba magammal... kezdem szépen lassan megengedni magmnak azt, hogy örüljek, s megbecsüljem magam.... s bár még csak pár napja próbálkozom a szakaszos teremtéssel, az már most látszik, hogy pont ez segített ahhoz, hogy kezdem észreveszenni az élet apró örömeit... boldog vagyok... úgy érzem jó úton vagyvok....:-)

Nagyon az elején járok még az útnak...s örülök hogy rátok találtam, s általatok önmagamra:-)

HozzászólásokDrága Macsesz,

Nekem már a Margitszigeten is úgy tűntél, mint aki teljesen összhangban van önmagával! :)
Csak így tovább! :)
Nagyon örülök a sikereidnek! :)

Szeretettel:
ÁlomkeresőMacsesznak - a nap mindig süt .... :)

Amikor egy ilyen kis sikersztorit olvasok, mint a tied is, akkor mindig rendkívül örömérzés kap el engem is és egyszerűen késztetést érzek arra, hogy írjak pár sort :)

Tudod akkor tudunk elindulni a siker útján, és itt most a sikert nevezzük önbecsülésnek, magabiztosságnak, hitnek (magunkba vetett hitünknek), amikor képesek vagyunk felvállalni a felelősséget saját magunkkal szemben és amikor megértjük azt, hogy MI SAJÁT MAGUNK ALAKÍTJUK A SAJÁT ÉLETÜNKET! Nem a szüleink, nem a szomszédunk, nem a barátaink, nem a párunk, hanem MI saját magunk.

Beckwith mondja a film végén: "I believe you are great...." és valóban nagyszerű vagy, mert "elkezdtem bízni magamban, hogy igen, képes vagyok rá... s már merek nagyokat is álmodni, újra van hitem... újra mosolygok, egyszerűen most kerültem összhangba magammal"... Rájöttél, hogy a szavaid idéztem, mert jó ezeket olvasni és mert szeretnélek megerősíteni, hogy csak erre figylej, csak ezt engedd be a tudatodba, ezt erősítsd magadban, nap mint nap és egynapon csak azt veszed észre, hogy már csak erre gondolsz, ez van a lelkedben, ez van a szívedben, ez van a véredben, ez van egy egész lényedben!

Szeretettel,
FG / István

"Azzá válsz, amire gondolsz!"Csillagvirág

Kedves Csillagvirág!

Nem véletlen, hogy pont te és Álomkereső voltatok azok, akiktől a legjobb pillanatban kaptam a legfontosabb szavakat, amikor nem találtam saját magam, s azt hittem a párkapcsolatom a legnagyobb problémám, aztán szépen lassan szembesülnöm kellett azzal, hogy ÉN vagyok az aki segítségre szorul.... jó hogy megfogtátok a kezem, s most azt mondhatom nektek, köszönöm, hogy utat mutattatok nekem:-)

Szívembe zártalak mindkettőtöket!

Szeretettel ölel:
MacseszMacsesz:)))

Gratulálok, ügyike vagy:))) Folytasd, jó úton vagy:)

Csillagvirágos ölelgetés

Ha egy lépést teszel a kegyelem felé, az ezer lépést tesz Feléd!