Látomásom...

Drága Lélektársaimmal még áprilisban voltunk a GONG-on, amit a lengyel mester, TOMEK és Szegeden élő mester Halina tartott.
Már Iluska blogjában (és Evelion egy másikban) megírtuk, hogy számunkra felejthetetlen volt az az élmény, amit ott kaptunk.
Amiért új blogot nyitottam, mert késztetést érzek arra hogy elmondjam Nektek, még mit éltem át.
Becsuktam a szemem és hallgattam a halk hangokat, aztán egyre erősebb lett, én pedig egyre messzebb kerültem a valóságtól…

Szárnyaltam… a látomásaimban éltem…

Három különböző életben találtam magam…

Az elsőről mesélek nektek:

Egy óriás kerekasztalt láttam… elindult a mozgás, és sorban jöttek elő az arcok, akik körül ülték… láttam a Dalai Lámát, indián törzsfönököt, néger bennszülött törzsfőnököt, fehér politikusokat, indiaiakat, japánokat, zsidókat, a Pápát, fehéret, feketét, sárgát, mindenki ott volt, aki saját népének vezetője… MOSOLYOGTAK… éreztem a SZERETETET… éreztem hogy BÉKE van a VILÁGBAN…

EGYSÉG VAN...

Édes ISTENEM kérlek adj nekem időt, hogy ezt a valóságot átélhessem…

CsatolmányMéret
bekevanafoldon.jpg29.26 KB

HozzászólásokÉlőlánc

Szerintem sem kis falat az ötletem, de épp ezért kell nagyon felkészülni rá, és épp ezért szenzációs ötlet a Ti ötletetek ezzel a Bazilikával. :-)
Mi lenne, Álomkereső, ha ez lenne a következő szerdai klub témája? Konkrétan hogyan, mikor, ki mit csinál.

Hm?
És talán azt is meg lehetne vízionálni, mikorra lehet (évet gondolok :-) megszervezni az Élőláncot :-)

Szép napot!
V.Véleményem!

Talán nem ide kéne, mégis úgy érzem hasznos lehet itt az én véleményem is, az itt kialakult vitáról....:)

http://megismerhetsz.freeblog.hu/archives/2007/04/13/A_boldogsag_termesz...

Az elmúlt secret témának az összegzése:)

Szerető öleléssel:

AngelgirlDeni! :)

"Nem régen mondtam az egyik kollegának, hogy mit szóna, ha megfogná az ország népe egymás kezecskéjét. Szervezzük meg. Erre azt mondta, hogy már beszélgetett róla mással is. Nagyszerű!-mondtam. És ? Hát a Bazilikával kéne tán kezdeni."
Én azért nem pont így emlékszem! :)))
Én nem a lett ötletre mondtam, hogy túl nagy falat és talán inkább a Bazilikával kellene kezdeni, hanem arra, amiről másokkal beszélegettem, nevezetesen, hogy álljunk egy kézfogós élőláncot Magyarország teljes hosszában, ami meg egyébként Vanda ötlete, ha jól tudom! :)))
Aztán esett le, hogy Te pontosan mire is gondolsz, és erre azt mondom: Csináljuk meg!
Akár a jövő héten! :)Deni,

A gyerekekkel kapcsolatos véleményed elgondolkodtatott..

Szerintem a gyerekek, alapállapotban, ha a felnőttek "nem szólnak bele" a hülyeségeikkel, mindig jól érzik magukat. Felfedezik a világot, ismerkednek, játszanak önfeledten. A félelmet, ami minden negatív érzés alapja, a felnőttek oltják beléjük, eredendően nincs meg bennük. És mivel a gyerekek világa rettentően függ (a létük, életbenmaradásuk, mondhatni) a felnőttektől, ezért markánsan befolyásolják azt.

Szóval nem változott a véleményem (bár gondolom ennél legkisebb gondod is nagyobb..:-), szerintem a secret igenis működik.

Ezt írod: "A film és a könyvek íze az ami megszívlelendő. A hozzáállása a dolgokhoz. A többi az filozófia és fikció, de ez az én véleményem. "
Nem mondasz ellent nekünk ezzel (bár úgy tűnik, szeretnél :-) , hiszen a Titok nem más, mint a hozzáállás a dolgokhoz. Az íz, ami mellé kiállsz.. A filozófia és egyéb körítés meg azért kell, hogy minél több ember számára befogadható legyen az információ, azaz a hozzáállás mibenléte... A méz a pirula (placebo, mely MŰKÖDIK :-) , hogy minél több emberhez "betaláljon" :-)
Neked nincs rá szükséged ezek szerint, talán sokunk előtt jársz dolgok megértésében. De ezt kezelni is kell tudni, szebben is lehet segíteni másokon, nem csak ebben a karcos stílusban..:-) Bár ahogy nézem, nem sértődősek errefelé az emberek.. :-)

Szóval, valami mást találj ki, ha kívülálló akarsz lenni ... ;-) ez nem jött be Deni :-)

Ja, és hogy nem vagy szerves része az oldalnak: néhány hete, mikor még csak átfutott a szemem a neveden, de nem kötöttem hozzá semmit, akkor láttam egy kétségbeesett blogot: Hol van Deni?? címmel.

Szóval, néhány embernek fontos vagy itt, úgy tűnik.. hmm. :-)

Hát ennyi, remélem ma jobb napod van, mint tegnap volt :-)

V.

ja, és ezt csak úgy kedvem volt leírni, nem azért hogy meggyőzzelek.. de talán nem haszontalan látni másnak a nézőpontját, vagy meglátásait is... néha..Huza-vona....

Mint egy ping-pong meccs...adok-kapok megy itt napról-napra... Egyikőnk sem fogja egymást meggyőzni a maga igazáról...szerintem és ez így van jól! Én sem szólok bele más ember életébe, gondolatvilágát tiszteletben tartom...de elvárom, hogy az enyémet se bírálja senki! Tök mindegy én mit hiszek, hol csoportosulok, vagy mit teszek...ha nem ártok másoknak és még boldog is vagyok Magamtól, akkor világomban minden rendben van:))))
Azt mondják, "madarat tolláról...", nos én nagyon boldog vagyok, hogy a film kapcsán és a secret lap kapcsán nagyon értékes emberekre akadtam itt, másképp nem igen találkoztam volna ennyire koncentráltan, ilyen sok szeretetre méltó és szeretetet kinyilvánítani tudó emberekre!!!! Én nagyon élvezem a társaságukat, mindig minden találkozásokkor kikerekedik valami hasznos és előre vívő történet, amit beépíthetek a hétköznapjaimba...és ez jó, és ha ez fos, akkor én úgy látszik imádok a fosban dagonyázni:))))
Te meg Deni tégy mindent belátásod szerint, csak egyet kerülj el: hogy ítélkezz emberek felett!!!! Szerintem néha szándékosan robbantod itt a hangulatot, oszt ki tudja, hogy a monitor mögött pedig jókat hahotázol rajtunk...bárkiről bármit írsz, én majd el tudom dönteni, számomra ki a kedves, kit érzek akár igazi barátomnak, nem hatnak rám negatív irományaid! Jó őket szeretni:))))
De ha meg ennyire rosszul működik itt minden, meg a film és bizonyos könyvek is szarok, akkor pedig miért is írsz róluk egyáltalán??? Valahol mégis csak izgat, mert persze Te is értesültél róluk...én sem a film megismerése óta változtam királylánnyá, genetikailag vagyok az:)))))
Evelyn:)Deni elarulnad...

...ha mar az egyhazat szoba hoztad,melyik egyhaz,vagy vallas vagy milyen hit tanitja a meggondolatlan szohasznalatot?Mert te nem veletlen csinalod,hanem tudatosan,ugye?Vagy ez a hobbid, es semmi koze a vallashoz,egyhazhoz,hithez?
Koszonom,szeretettel,
felebaratJa, hogy miért válasz: mit

Ja, hogy miért válasz: mit nem adtam volna a "rugdosásért", ha értem van.Deni,

olyan messzire vezet , amit írsz, nem is itt kellene leírnom, de én Neked válaszolok: már a legelsőben leírtam, hogy mit keresek itt, de hozzáteszek.

Volt nagyon rossz. Akkor kezdtem olvasni, mindenfélét, és amilyen szerencsém volt, a jó akadt a kezembe.
Magam próbáltam magam helyrerakni. Most már jó, most már ki is merészkedek néha, ellenőrizni magamat...

Köszönet mindenkinek, aki itt van.Vanda

Látod milyen fontos hinni valamiben? Kapaszkodni. Engedd el a szekretet. És találsz helyette igazi támaszt. Magadat.

Örülök, hogy őszinte vagy.

Amúgy nem vagyok alapító tagja ennek az oldalnak. Még csak azt sem gondolom, hogy szerves része lennék. Tudod én tényleg butaságnak sőt kétélű placebónak gondolom a szekretet. Nem erről az oldalról beszélek. Ezt az oldalt nagyon jónak tartom arra, hogy kedves emberek kulturáltan tudjanak nem a kuglófról és a politikáról beszélni.

A film és a könyvek íze az ami megszívlelendő. A hozzáállása a dolgokhoz. A többi az filozófia és fikció, de ez az én véleményem.

Tudod ha létezne az a fajta vonzás, amiről a film beszél, akkor a gyerekek mind mind kivétel nélkül, minden pillanatban boldogok lennének. Erről ennyit.

Sokkal nagyobb törvény létezik, mint a szekret. A te törvényed.

Békés éjt:Deni,

azt hiszem, nem kellene hagynom hogy hasson rám a válaszod, de mégis hat. Majd egyszer nem fog, ha már nagy leszek és erős..

Úgy tudtam alapító tag vagy itt, de le is ellenőriztem, mert elbizonytalanodtam a válaszaid miatt..

Remélem, holnap jobb kedved lesz, az enyémet sikerült elrontanod kicsit, bár tudom, nem ez volt a szándék..

Jobb éjt, mint a nappalod volt!
Üdv,
V.Vanduska:)

Tele van ezekkel a videókkal a világ. hagy ne javasoljak egyet sem. Egyet már javasoltam, azt sem kellett volna. Azt néz mindenki amit akar.

A szekret videó már nincs meg nekem. Nem is lesz. Szerintem hülyeség. A lényege viszont jó. Tenni kell azért amit akarsz. De ezt már a nagyim is elregélte mikor még mekmáros kenyeret majszoltam.:)))

Bazilikával... ehhej
Másik,valaki elhintette a köztudatba,akkor a te tudatod vette az infót,mert mindig van valami "fostalicska".
Mellesleg...mit is akartam?
Ja,hallottam egy sztorit,ha ismered,tedd fel a kezed:)
Szóval,kisfiú üldögél a mólón,lábát lóbázza a víz fölött,mellette egy "pacák" éppen pecázik.
Elfigyeli a kisfiút,ahogy ücsörög magában,el-elbámészkodva,majd megszólal...
Te kisfiú,tudsz halat fogni?Persze,tudok,mondta.
Akkor miért nem hozol egy pecabotot?Horgászni.Foghatnál minden nap néhány halat,eladnád a piacon,majd idővel a pénzből vennél magadnak csónakot,később egy kis hajót és egyre több halat fognál ki,már saját munkásaid lennének,egyre több halad lenne,amiből egyre több pénzed lehetne és akkor mikor már annyi idős leszel,mint én,nem kellene mást csinálnod,naphosszat csak ücsöröghetnél,nem lenne gondod semmivel,és lógathatnád a lábaidat...
De hiszen most is éppen ezt teszem.
Mondta a kisfiú.
Ami az idő milliomosságot illeti...
De miért mindig kisfiúkkal történnek ilyenek?
Lehetne lány is.
Vagy valami lányos sztori is lehetne,ilyen életpróbálós-igazságosságos.
Kapcsoljam már ki a mese tévét,mi?
:)))))
"mi"?
na,ezt is jól megmondtam.
Nyugodalmast:)Hú Deni

Egyszer szeretnék olyan lenni, mint Te :-) Kimondod a gondolatod, az elsőt, ami eszedbejut.., vagy már régebben érzed akár, de kimondod amint az benned van, abban a formában..:-)
Ez jó.. , meg nemis tudom, bonyolult.. mert Te szarnak érezted abban a pillanatban mikor leírtad (ki tudja, most hogy vélekedsz, mikor ezt írom, és hogy fogsz, mikor ezt olvasod.. ) jujj ne bonyolítsuk ennyire inkább mégse..

Szóval: a 260akárhány olvasásból 3an véleményeztük a kritikádat, ez tényleg elenyésző.
De ne feledd, hogy sokan vannak olyanok, akik még nem mernek hozzászólni, csak olvasnak, és a véleményüket egyszerűen nem merik leírni (tudod, én sem írtam mindig blogokba, és a legelső alkalommal, mikor leírtam a véleményem, mikor kiálltam magamért, és a véleményem mellett, olyan szívdobogásom volt, majd szétvetette a mellkasom, annyira izgultam.. ), szóval vegyük bele ezeket is...

Megaztán, talán az is, hogy látszott a kérdéseiden, hogy évődsz Öbivel, így aztán talán olvasván a dolog lecsengését, ebben megnyugodtak.

Szóval, szerintem ne ítélj el rögtön egy egész csapatot :-) Kicsit nagy falat lenne még neked is, nem gondolod? :-) Sokan vagyunk ám.. ;-)

Öbikét pedig mindenki szeretni, és pont. :-)

De apropó egyház: én azt tudom nehezen elképzelni, hogy megszűnjön az egyház, nem azt, hogy hogyan lehetne egyház nélkül lenni. Az embereknek az az egyház, mint nekünk (akár bármilyen egyház mellett) a Titok. Egy rendszer, amiben hihet, amibe energiát (imát, áldozatokat, ajándékokat stb.) fektet, és amitől aztán energiát kap. Az élethez, a sorscsapások elviseléséhez, a továbblépéshez, a megújuláshoz. Ezt nem fogja az ember elhagyni, legfeljebb másra cserélni. Szóval kíváncsi lettem azokra a videókra :-)

Azt gondolom, a Titok egyfajta megfogalmazása valami egységes Valaminek, amit sok más módon is megfogalmaztak már a Titok CD megjelenése előtt is, pl. az agykontroll, vagy akár az őskeresztények...

Most olvasom a "fostalicska"-t, ezt tényleg komolyan gondolod..? :-) Mert akkor sürgősen nézd meg a Titok CD-t újra :-))

Minden Jót Neked!
V.legyen akkor rakott krumpli.

Szerintem ennél lesz majd még sokkal jobb a csapat. Főleg, ha már mindenki milliomos lesz időben és pénzben. De mér nem az már??? hiszen nagyon bőcs és ókós má mindenki nem? És ráadásul még...

Na mindegy.

Nem régen mondtam az egyik kollegának, hogy mit szóna, ha megfogná az ország népe egymás kezecskéjét. Szervezzük meg. Erre azt mondta, hogy már beszélgetett róla mással is. Nagyszerű!-mondtam. És ?
Hát a Bazilikával kéne tán kezdeni. Há mé nem egy politikus likával mán akkor?

Az ötlet a Letteké. Ők megcsinálták. Folyamatosan kérdezem az embereket. Mind szeretné, de egyik sem hiszi, hogy a magyar ezt megcsinálná. Kezd olyan érzésem lenni, hogy ez egy tökös emberekből álló nép, csak valaki elhintette a köztudatba, hogy fostalicskák vagyunk. Ha csak a kollégákat nézem egy építkezésen - az több száz ember - egy-két kivételel mind korrekt és vidám ember. És ezt is mondják egymásról. Bár a munka nemesít.

Bármikor felbukkanhat egy provokátor. Találkoztam már nem egyel. És roppant bomlasztóak tudnak lenni. Hinni kell egymásban. Másképpen bele se kezdjünk.Deni Maizah Silent,

Ha neked így jó:)
Nekem szimplán nincsen véleményem.
Ja,de ez így nemjó,mert ez is vélemény.
Meg az előző is az volt.
Szóval szerintem sokmindenre azt tudom mondani,hogy az,miközben szerintem nem,de kinek mi.
Ez amúgy érdekes.Bántja is olykor a csőrömet,hogy mi ez a nyugi bennem.Kissé olyan,mintha ...
Minek is tárulkozok?:)))
Te Deni,akkor sem az.
Vagyis várjunk,ez most az ennyi légy nem tévedhet verzió?
Mindenesetre érdekes vagy te Deni.
De fura.
Mindenkiben van egy,jellegzetes valami..izé.
Ez jó.
Kicsit olyan,mintha semmi sem lenne jó,pedig de.Van.
Mit tegyek,ha nekem a rakott krumpli a kedvencem?Katis:)

Akkor nem szar:) Legyen inkább fostalicska:)Deni:)

Miért kellene bárkit is megvédeni?
Mert barátság,és az erről szól.
De minek megvédeni,ha nem támadás volt?
Csupán fikció az egész.
Te is elmondod,ő is elmondja,azután csak egyezik ez.
Nem szar.
Ez ilyen,kérlek.
De nevezheted így is.
Ahogy tetszik.
Minek a jelző?
Persze,bevezető.De mindenki maga szűri le a tartalmat.
Te is,én is,ő is...:)

Evelyn:) Nyugalom:)

Vanda:)

Nem csak a szekret videó létezik. Jó sok videó létezik, amelyek pont a szekret féle dolgokkal foglalkozik.

Ha azok a videók igazak, akkor voltaképpen a vallás mint olyan meg fog szűnni. És elsőnek az egyház.

Csak hát az a fenttartásom van, hogy én nem szeretném elképzelni ezt a világot az egyház nélkül. Az olyan ijesztő lenne.

Kicsit szomorú vagyok amúgy. Túl kevesen keltek Öbike védelmére.

Szóval szar egy csapat ez.Szia Evelyn :)

Szerintem Deni csak jószándékúan provokál, mert szeret beszélgetni, és elemezni, és feltett pár kérdést, amire azért sejti a választ..:)
De úgy tűnik Öbike hamar leszerelte..:-)
Mit mond az illetékes? :-)

szép napot mindenkinek! :)
V.Fura érzés...

...hisz Deni TE 1000 magyarral akarsz indulni 2012-ben...az a Te álmod...megkérdőjelezte valaki???? Mondtuk, hogy miért épp te állsz az élén???
Öbikének ez az álma...rosszat nem tesz vele...ez egy mozgalom, jó benne lenni, de senki nem mondta, hogy bárkinek is kötelező! Saját döntésünk volt és jóérzéssel csatlakoztunk!!!!
Ha jól láttam a fotókat, Te magad is ott voltál a Mosoly utcában...kényszerített rá valaki??? Miért ültél a létra tetején??? Kik fölé akartál kerekedni??? Vagy nem alacsonyodtál le az egyszerű emberek közé???
Néha az egyszerű emberek nagyobb szívvel szeretnek, mint a nagy tudásúak...ésszel nem lehet szeretni...mostanában nagyon kötöszködős a hangnemed...Álomkeresőnek is beszólogattál...Te miért teszed ezt, milyen jogon bírálgatsz itt bárkit is??? Kit féltesz és kiktől??? Hagyd, hogy a dolgok megtörténjenek és hadd legyen itt mindenki felelős magáért és hadd döntsünk felnőtt módjára, mikor és kihez és miért csatlakozunk???
Eddig TE is ölelgettél...miért tetted? Akkor voltál őszinte, vagy most? Vagy csak egyszerűen szeretnél itt sokakat összezavarni...bár rájönnék mi a célod vele???

Evelyn:)Kedves Deni! Egy vers...

Váci Mihály: Még nem elég!

Nem elég megborzongni
De lelkesedni kell!
Nem elég fellobogni,
de mindig égni kell!
És nem elég csak égni:
Fagyot is bírjon el,
Ki acél akar lenni,
Suhogni élivel.

Nem elég álmodozni,
Egy nagy-nagy Álom kell!
Nem elég megérezni,
de felismerni kell!
Nem elég sejteni,
Hogy mikor jön el;
A jövőnket tudni kell!

Nem elég a célt látni.
Járható útja kell!
Nem elég útra kelni,
Az úton menni kell!
Egyedül is! Elsőnek,
Elöl indulni el!
Nem elég elindulni,
de mást is hívni kell!
S csak az hívjon magával,
Aki vezetni mer!

Nem elég a jóra vágyni:
A jót akarni kell!
És nem elég akarni:
De tenni, tenni kell!
A jószándék kevés!
Több kell:- az értelem!
Mit ér a hűvös ész?!
Több kell: az érzelem!
Ám nemcsak holmi érzés,
De seb és szenvedély,
Keresni, hogy miért élj,
Szeress, szenvedj, remélj!

Nem elég-a Világért!
Több kell: a Nemzetért!
Nem elég: a Hazáért.
Több kell most: népedért!
Nem elég: Igazságért!
Küzdj azok igazáért,
Kiké a szabadság rég,
csak nem látják még,
hogy nem elég!
Még nem elég!Drága Boldogságom!

Neked Van Igazad! Te Ott ülsz köztük a Kerekasztalnál! Te jól látod a dolgokat, mert tiszta a szíved! Soha még ilyen tökéletes szeretettel még élő emberi szívben nem találkoztam! Mindegy hogy ki mit mond, amit érzel, ott az igazság!!!!! Meg fogod csinálni! Meg fogjuk valósítani! Igenis nagy álmok kellenek!
Igen is egységtudatot kell teremteni! Hogy hazataláljunk végre, hogy OTTHON legyen a Hazában!
Igenis Szeretni kell, megmutatni nekik, hogyan kell ! akik nem értik, nem érzik...azoknak!
Kitartás!!!!Szia Deni,

Ez a leleplezéses dolog engem érdekelne, ezt mire írtad? Úgyértem, milyen jelekből látod ezt?

Köszi:)
V.hmm

Szia Öbike,

ahogy olvastam írásod, az jutott eszembe, hogy épp a napokban jutottam a következő következtetésre, mikor túlcsordult bennem az újságokból és tv-ből érkező ilyen-olyan információ: nekem MOST és EBBEN a világban kell JÓL éreznem magam, mert most élek, akkor is ha a világ rengeteg problémával küzd.

Szóval teszek a magam módján (ld. élőlánc), de nem hal meg egy részem azért, mert a világ olyan amilyen (és most a negatív dolgokra gondolok /töröld töröld :-)
Volt ilyen időszakom, mikor sajátomnak érezetem a világ összes nyomorát, de olyan rossz hatással volt rám (nem meglepő módon), hogy rászorítottam magam (a folyamat még tart..) , hogy függetlenítsem magam tőlük, különben merő szenvedés lenne az életem.. Aztán szembejött a Titok, és ebben összefoglalva láttam az egészet.

Szóval a lényeg, és ez nem mondd a blogodnak ellent, mert én is kívánom, hogy minden ember elfogadja végre egymást, csak kikívánkozott belőlem: a világbéke nélkül is boldog akarok lenni.

Puszillak.
V.

Ui.: szerintem ez az ölelgetés azért jó dolog (csak hogy picit belefolyjak az évődésbe) , mert ha a világbéke még odébb is van, minden egyes ember, aki találkozik Öbikével, változik egy picit, ezt hazaviszi, és ott is változtat egy picit az embereken.
Az exhibicionizmusnak meg van egy szintje, ami nagyon hasznos szerintem :-) Enélkül sok dologgal szegényebbek lennénk.. (bocsánat, hogy belekotyogtam, csak úgy kikívánkozott ezis)Így

Vana SZERETET

mindig mindent ÁTHAT...
még a Te bicskádat is :)Értem

"Aki túl élesre fen, éle hamar kicsorbul."És hogy miért akarom a médiát?

"A világ politikai életét a szeretet, a békesség és az igazságosság fogja meghatározni, ha elegendő ember hozza ilyen alapon lényeges DÖNTÉSeit."

A szeretet mindent áthat.....
Mosolyogj Drága Magyarország :)Deni :)

"Add meg másoknak amit magadnak kívánsz.
Ha boldog akarsz lenni, tégy másokat boldoggá...
Ha gazdag szeretnél lenni, segíts hozzá másokat is...
Tedd ezt őszintén...
Ha meg tudod tenni, ráébredsz, hogy magad is rendelkezel vele..."

A szeretet mindent áthat.....
Mosolyogj Drága Magyarország :)Aha

Vajon akkor is megölelnéd a járókelőket, ha tudnád, hogy éppen az egyik csalj a férjét, a másik meg elevenen főz csigát? - hogy mást ne említsek.

Vagy miért fontos ez az ölelgetés? Neked? Te akarsz nagy nagy szeretetet adni, hogy nagy nagy szeretetet kapj?

Miért akarod, hogy a megyékben ölelgetősdi legyen? Miért akarod, hogy az általad kreált kitűzőt hordja mindenki? Mitől lesz másabb ez az ország akkor, ha te kis kitűzőidet hordozza mindenki? Te leszel onnantól az Anyácskánk? Vigyázol ránk?

Médiát akartál. Itt vagyok, mondjad bébi.

Megcsinálod:)