Eszmélés

boldog családKarácsony környékén kacérkodtam a boltok polcain megjelenő könyvvel... aztán belekukkantottam, de valahogy mindig vissza is tettem. Majd az én Drága Mammim elkezdte javasolgatni, hogy vegyem meg... Újra és újra szólt, míg pár hete megvettem és persze szinte azonnal ki is olvastam:) A könyv utolsó fejezetei egyikénél tarthattam, amikor is jött az a bizonyos "Eszmélés":)

Rádöbbentem, hogy az, aki most a tükörből visszatekint rám, nem más, mint akit sok évvel ez előtt, gyerek fejjel elképzeltem:) Ráeszméltem, hogy az, amit most csinálok a munka frontján, álmaim munkája:) Még mélyebben tudatosult bennem, hogy az, ahogy a Kedvesemmel élünk, teljesen azonos azzal az életérzéssel, amiről álmodoztam, ha az un. "boldog párkapcsolat" szó felmerült:) Arra eszméltem, hogy a kislányommal olyan a kapcsolatom, amilyennek még akkor elképzeltem, amikor Ő bizony még tervben sem volt:)
Azt is elmondhato, hogy bizony, míg idáig eljutottam, hosszú és igen rögös út vezetett - ám, az tény, hgy ha az út tükör síma lett volna, most nem az a személy nézne rám vissza a tükörből:)
Az elmúlt negyven évemben arra törekedtem, mióta csak az eszemet tudom, hogy bármit teszek, bárhogy cselekszem, "tükörbe tudjak nézni!"
Köszönöm Neked Univerzum, hogy bele tudok nézni a tükörbe! Köszönöm, hogy azzal a tekintettel találkozom ilyenkor, amirő álmodtam:)
Boldog vagyok!
Boldog vagyok, hogy rm talált s' én rátaláltam A TITOKra:)
Hálás vagyok, hogy a negyvenedik évemre megadatott, hogy vágyaimat és álmait tudatosan valóságossá teremtsem:)
Boldogsággal tölt el, hogy rátaláltam erre a weboldalra és ezen keresztül olyan csodás személyiségekkel találkozhatok, akik gondolatisága és ezen keresztül rezgése oly' hasonló ahhoz, ahogy én élek:)

Jó itt... :)
Jó most...:)
KÖSZÖNÖM UNIVERZUM!:)

HozzászólásokÉn is

örülök a sikerednek és az örömödnek:)