Hogyan találd meg az Igazi társat....

Hogy hogyan találtam meg, illetve vonzottam be az ideális társat, hosszú lenne elmesélni....Nem is a részletekben rejlik a titok... A vonzás...Hanem itt is abban, hogy valóban tudod-e kit is akarsz??? Kit is akarsz valójában?

Az emberek randevúznak és randevúznak, de vannak, akik soha nem találják meg a megfelelő partnert, lélektársat, hivjuk, aminek akarjuk. És óvatosnak kell lenni, mert végül is azt kapjátok, amit akartok.
Mindössze kérni kell, de a kivánságlistát...állitsátok össze alapos gondossággal. Az ég szó szerint veszi a kérést!

Néhány éve még én is úgy gondoltam, hogy csapódom erre-arra, beszélgetem, ismerkedem, is csak úgy majd elém terem valaki...aki az akit én szeretnék.... Ez kérem szépen nem igy működik.... a listát, amit leirtok...ha komolyan gondoljátok, szeretnétek az igazit , a Nagy Őt, a kedvest, a társat bevonzani... teljes részletességgel irjátok le... Igy tettem én is, 3 oldalt teleirtam részletekkel., milyen tulajdonságokat szeretnék, milyenen legyen az értékrendje,...külsőleg, belsőleg..., inteligens legyen, szórakoztató, humoros....stb. Tehát MINDENT! Semmi, semmi lényeges ne maradjon le a listátoktól! Mennyire akarjátok? Nagyon? ugyi??? Akkor müködni fog... Ahogy minden más is a Vonzást Törvénye segitségével...
Tehát én is leirtam,,,először jókat szórakoztam...és nem hittem ...Miért is? Mert badarságnak tartottam...akkor még nem igazán volt teljes és tudatos, hogy ezek a dolgok valóban MÜKÖDNEK4
Amikor ezt én leirtam ...augusztus volt,...és hittem is benne,.és nem is Azután elengedtem, kiküldtem az Univerzumba! Eltelt körülbelül másfél hónap... találkoztam VELE .... Ugy november elején egy kávézóban beszélgettünk... és mondhatom volt rezgés ! ! Amikor érzed, hogy van egy ember akivel teljesen egyhulllámhosszon vagy, és jó érzés ....ismétlem NAGYON jó érzés együttl enni.
Akkor tudni fogod, hogy Ő a PÁROD,....akire vártál:)
Tudjátok a humor, a figyelmesség, az odaadás rendkivül számit a kapcsolatotokban,...és ezt az Igazi társtól meg is kapjátok, érezni fogjátok az első alkalommal.... A SZERELEM isteni jó érzés :) Hát vonzátok be..... :) :)

Ha valami oknál erre még várnotok kell, gondolkozzatok el,...lehet hogy olyan szokásaitok, rutinjaitok vannak, amelyek lekorlátozzák lehetőségeiteket és megakadályoznak abban, hogy megismerkedjetek Vele...Egy kis erőfeszités kell, hogy kilépj a megszokott rutinból!
Találd meg a módját, hogy olyan helyeken fordulj meg, ahol megtalálod, azt az embert, akit szeretnél! :)Valamit valamiért ....

Az is fontos viszont, hogy csak akkor válhatunk mi is ideális partnerré, ha megtaláljuk önmagunkat:)

Szép Estét :)

HozzászólásokDraga Tünde !

Kicsit padlora kerult a pénztarcam es nem volt netem egy jo masfel hetig,, de ma már van hála megtalaltam ezt a valaszod és nagyon szepen koszonom igy utolag is !!! elolvasom még parszor hogy tudatositsam magamban a valaszt ! Bar mar tudom ezer eve kit akarok ! a hogyant remelem az Univerzum elvegzi !
Megtszem a meditaciot es a kérést mindenképp hiszem hogy adni fognak jelet a fenntiek mint eddig is tették velem eddig !
Igen neha az ember hite meginog ha nem kap valaszt mindjart de turelmes leszek ha eddig kibirtam ki fogom akarmeddig is kell várni rá :-)
tudod mit latok amikor meditalok?? Buddhista templom a láma megáld minket és mi tudjuk hogy egyuvé tartozunk ! elkuldom most neked azt a blogom amit par honapja irtam ,,, erről az erzesről es köszönöm ha elolvasod
millio őlelés a sok jo tanacsért neked es mindenkinek
zsuZsunak!! Tündétől

Kedves Zsu!!

Az én kedves barátnőmtől idézek:
„A lelkek nem ismerik sem a tér, sem az idő fogalmát…. „
Ha bizonytalan vagy…akkor Tudatosítsd, Őt akarom-e igazán ?! Szerintem valami fogva tart! Kétségeid vannak, a válasz már benned van. Ne felejtsd el, a VONZÁS akkor müködik..ha igazán tudod mit.akarsz. A hogyant,- az időt bízd rá az Universumra, a megfelelő időben leszállítja Neked ! Hidd el..igy lesz.
A nevek, s egyebek Jelek valóban! De, minek a jelei? Gondolkozz el!
A tudatalattidban mélyen benne van, ezért állandóan az Ő neve bukkan fel,..
Ez azt is jelentheti, hogy a kapcsolatot rendezni kell, fekete-fehér, igen-nem!!!!!:)))
Mit érzel ha rágondolsz?
Mit látsz Őfelőle, ha meglátod? Figyelj az ÉRZÉSEIDRE!
Van egy jó meditáció erre!
Este kérd a Tudatalattid, hogy mutasson neked utat!
Pontosan tedd fel a kérdést, és ha nem is holnap, de megfogod kapni a Válasz! A kérdés lehet ez: Ő az én Párom? Vagy Kérd nap mint nap a jeleket, hogy tudd a kapcsolatnak van-e esélye, ezután FIGYELD A JELEKET! ! Minden táblát…és feliratot…egy hangot a rádióban, tv-ben…tehát mindent!

szeretettel:
TündeRykának Tündétől

Ez igy van :) Ki kell próbálni...és szükségeltetik hozzá a HIT is....

TündeIstván, Barátom

És biztosra veszem, hogy hamarosan el is ér Hozzád! :)))
Fantasztikus ember vagy! :)

Baráti szeretettel:
ÁlomkeresőTündének :)

Drága Tünde!

Azt már a bejegyzésekből kiderítettük és személyesen is megbeszéltük, hogy mennyira passzol a kettőnk nézőpontja nagyon-nagyon sok téren és ez annak is tudható, hogy mindketten többnyire ugyanazokat a könyveket olvastuk, ugyanazokat a hanganyagokat hallgattuk. Köszönjük neked, hogy ezt így leírtad, én biztos vagyok benne, hogy lesz olyan személy, aki azt mondja majd "hát ha ennyien alátámasszák a párkapcsolat keresés ilyen fajta megközelítését, akkor megcsinálom". Pontosan ez is célünk, hitet adjunk egymásnak, mindenkinek, hogyha valamit erősen akarunk, azt egyszerűen bevonzzuk az életünkbe :) Nekem is úton van .... :))))))

FG / István

"Azzá válsz, amire gondolsz!"Drága Tünde,

Igen, igen, igen! :)))))
Köszönöm, hogy megosztottad velünk! :)
És tényleg működik! :)
Én már csak tudom! ;)

Szeretettel:
ÁlomkeresőTünde Kedves!

Köszönjük!
Még én is készülök egy hosszabb levélkével,de még csak fogalmazódik bennem.Tiszta szívvel kívánom neked,hogy maradj ilyen sugárzóan gyönyörű,s ilyen maradéktalanul boldog.Szeretettel:ErcsikeTündének :)

De jó, hogy leírtad! Köszönöm! :))
Ráadasul ennél jobban nem is lehetett volna. Mindenkinek ki kellene próbálnia, aki mosolyog a módszeren...
Szép napot Neked!
RykaTündi

nalam is a rezgés az első nagy benyomás az ami a döntő volt benne részem 2x életemben és mind a kétx olyan volt az az érzés hogy ott és akkor lehetett volna a köztünk levő izzásból a Paksi erőművet fűteni. Lenne egy kérdésem,, miért van az hogy a legutóbbi ilyen találkozás mégis meghiusult, vagyis nem lett belőlle hosszutávu, pedig mind a ketten ugyanazt éreztük. Azota egymas mellett keringünk, vannak szálak amik hozzá kötnek és érzem nem tud ő sem teljességgel elszakadni, de valahogy még sem tudom őt úgy visszavonzani vagy inkább úgy írnám bevonzani mint akkor , és ez nekem nagyon fáj hiszen tudom hogy itt többről van szó mint empatia és barátság. Mit kellene tennem?? igaz minden szálat megmozgatok,, ez ügyben,,, eszembe jutott még egy ,, :-) hogy miért érzem hogy Ő a nagy Ő
bármerre járok ,, jönnek a jelek,, csak kinezek az ablakon es egy táblán ott all a vezeték neve,, kinyitok egy könyvet ,, beleolvask és nem fogjatok elhinni de megint a neve bukkan elő a nagy semmiből,,, történt egyszer hogy a keresztfiamnak akartam venni egy kutyit a szülinapjára,, egy ártatlan forumba beléptem kutya forum,, ha hiszitek ha nem az ő nick neve nézett velem "farkas szemet" :-) bementem kb egy hönapja egy bankba,,, beszelnem kellett volna a fiokvezetővel ... nem volt akkor bennt tudjátok kihez vezettek?? egy ugyanolyan nevő emberhez :-) jo nem? de egyszerüen nem értem miért van az hogy onnantól megakad az egész ,,, szeretnék tanácsotok kérni,,, mit tegyek ? mert meg akarom tenni ,,, hiszen tudom nekem szánták az égiek,,
segítsetel kérlek:)

Ez mind szép és igaz!:)

A lelked azt vonza be,annak a személynek a lelkét,amilyen a lelki állapotod a rezgésed és neki is.Ha felvagytok készülve mindketten erre,ha kész vagytok a befogadásra egymást vonzátok be.
Amit gondolsz és érzel,az kimegy az univerzumba és ennek megfelelöen válaszol és alakitja,rendezi az életedet..
:)