Szeretettel Tóbiastól Nekünk

A csendes ima

Tóbiástól, ahogyan Geoffrey Hoppe közvetítette

Ez az ima tulajdonképpen egyfajta elfogadása Mindannak, Ami Van. Amikor ezt az imát mondom, akkor teljesen tisztában vagyok avval, hogy eddig is minden imámat hallotta a Szellem, valamint avval is, hogy bármilyen bennem felmerülő vágy beteljesítésének a lehetőségét is úgyszintén reám ruházta. Elfogadása továbbá annak is, hogy lelkem teljesen fel van töltekezve tökéletességgel és Isten kegyével. Elfogadása a totális tökéletességemnek és "Való-ságosságomnak". Mindaz, amire vágyakozhatom, mindaz, amit társteremtenék, annak a megoldásai is mind-mind benne vannak már a valóságomban. Csendes imának hívom ezt, mivel tudom jól, hogy Lényem teljesen kész és egész. Ezért hát teljesen szükségtelen bármit is kérjek a Szellemtől, mivel már úgyis rég ideadott nekem már mindent...

Teljes szívemmel, elfogadom Létezésem tökéletességét. Elfogadom azt az örömet, amit már jó előre elterveztem magamnak az életemre. Elfogadom azt a szeretetet, melyért imádkoztam, azt, hogy teljesen birtoklom is azt már. Elfogadom azt a békét, melyet kértem, s mely már teljesen a valóságom is immár. Elfogadom azt a bőséget, melyet mindig is kerestem, hogy az teljesen betölti az életem.

Teljes meggyőződésemben, elfogadom Létezésem tökéletességét. Felelősséget vállalok a saját teremtéseimért, és minden dologért, ami csak van az életemben. Elfogadom a Szellem erejét, mely bennem rejlik, s tudom azt, hogy minden dolog úgy van, ahogy azoknak lenniük kell. Teljes bölcsességemben, elfogadom létezésem tökéletességét. A leckéimet igen nagy körültekintéssel saját magam választottam ki, és most teljes egészükben megtapasztalva azokat, végzem el őket. Az út, melyen lépkedek, megszentelt ösvény, isteni céllal. A megtapasztalásaim egyúttal gazdagítják a minden létezőt is, annak részeivé válván. Teljes tudásomban, elfogadom létezésem tökéletességét.

Használjátok Kedves EMBER ANGYALOK
..."EGY SZÍV VAGYUNK MEGANNYI LÉLEKKEL...."

Végtelen Szeretettel:
sakto

HozzászólásokSakto:)

Igen.

Maizah:)Kedves Saakto,

Köszönöm Neked ezt a gyönyörű imát!
Lelkem mélyéig hatolt!

Szeretettel:
ÁlomkeresőKedves Szívek Drága Lelkek!

Kedves Szívek Drága Lelkek!

Köszönöm valótok tiszta hangját, könnyek szöktek a szemembe ahogy öszinte szeretetetek megéríntett.

Köszönöm.

Kedves Ercsike boldog öröm számomra ,hogy gyönyörű lelkedet megérinthettem.

Kedves Maizah a Csendes ima valóban nagyon bölcs és tiszta hála és áldás érte Tobiasnak.Nekem jelent megtiszteltetést soraidat olvasni. Úgy érzem ,hogy eonok óta ismerjük egymást és rövidessen személyesen is újra találkozni fogunk.

Kedves Kisveréb lélek gyönyör számomra,hogy megérínthetem csodás lelkedet.

Köszönöm amit kaptam tőletek szívből köszönöm.

...EGY SZÍV VAGYUNK MEGANNYI LÉLEKKEL...

A mielőbbi személyes találkozásig a fény legyen veletek és a szeretet fürösszön benneteket .

Végtelen Szeretettel:
saktoMegérintett

Ez gyönyörű,lelkem mélyéig szól.Köszönöm:ErcsiSakto:)

Imád bölcs és tiszta.

Megtiszteltetés, hogy megismerhettelek.

MaizahKedves sakto,

egyszerűen gyönyörű ez az ima, megérintette(d) a lelkem,
ami persze nem csoda, ha egy szív vagyunk :)
elmentettem magamnak a gépemre, hogy minden nap elolvashassam.
Köszönöm Neked.
Szeretettel:
Kisveréb