Nem állok meg

Tegnap töröltem a honlapomról a blogomat. Nem nyitok, ami intim szféra, maradjon is az. Lesz füzetben, titkosan, hagyományos módon:) Olvasok, folyamatosan olvasom az Új Földet, sokkal nehezebb mint amiket eddig olvastam, de úgy kaptam: "Nekem ez a Bibliám" - és ahogy ezt B.A. mondta, azzal a tűzzel a szemében, ez kötelez! Tanulnom kell, sokat kell tanulni, lazulni, "jelenesedni":)) Már egy nagyon jó technikát gyakorolni kezdtem ma.
A helyzet az volt, hogy ha olyan dolog történik itthon, amitól összeugrik a szívem, vagy remegni kezd a kezem, nem tudtam mit tenni vele, bevettem egy Hovát. Mától azt vizsgálom meg: van-e ebben a helyzet bennem negatív érzés, és tudatosítom magamban, hogy a reakcióm okozza az állapotomat... Már jobban vagyok. Nem tudom, lehet-e egy nap után...

Gondoltam, hogy valami szép, emelkedett hangnemű bejegyzést kellene írnom, valami zen-eset, valami különlegeset, de ilyen hétköznapira sikerült, ilyen póriasra, mert MA ilyen vagyok, az útkeresésemben egyszerű, kicsit szálkás, de több mosollyal, elfogadással, és több reménnyel a holnap előtt.

Címkék:

Hozzászólások"... ami intim szféra, maradjon is az"

Kedves csoksuglak, titkok nem léteznek!
Ezt sokan kételkedve fogadják, ostobaságnak és erős túlzásnak minősítik, holott TÉNY!

Ostoba, butácska csajok ezt még megfejelik azzal, hogy érzelmi típusú képidézeteket biggyesztenek ki a Facebook portálos oldalukra, amikből aztán oly simán összerakható egy kerek sztori, hogy ihaj, mégsem ILYESMIKET értek azon, hogy titkok nem léteznek!

Ha hiszed, ha nem, létezik olyasmi is, hogy valakik nem írják le, nem mondják el senkinek a titkuk, mégis napvilágra kerül!

Hogyan? No, erről is vannak sejtéseim, csak bizonyítékokat nem birtokolok!csoksuglak......

Én leirom az élet három szabályát:
ELSŐ ...................Indulj el !
MÁSODIK..............Menj tovább!
HARMADIK............Segits másnak is elindulni!

Szeretettel : ágicátólA MA ilyen, de a holnap ..

Kedves Csoksuglak!

Köszönöm, hogy megosztottad velünk a Mádat, de lesz Holnap, és a többi nap is különbözik majd, mindig jobb, szebb és vidámabb, nevetősebb lesz, mint a ma...
Amit leírtál különleges, mert őszinte, és reményteli, ne vedd komolyan az életet, mert az egész egy hatalmas játszótér..én a mai napig így érzem, a vidámság átlendít, és mindent másképp látsz..
Ezen az oldalon nagyon sokat tanulunk egymástól és kérlek írj, amiről csak szeretnél, figyelünk ám Rád, mert szeretünk olyannak, amilyen vagy..

Szeretettel AnnaKöszönöm nektek:)

Köszönöm nektek:)Csak így tovább!

Sokat segít, ha kiírod magadból. Én a régi írásoddal nem találkoztam -igaz, még nem túl rég olvasgatok itt- , de ha megosztod a gondokat, ha leírod, elmondod, biztos tapasztaltad már, hogy sokszor valahogy már nem is olyan nagy gondok, mint voltak. Persze, olyanokat kell csinálni, mint amilyeneket most elkezdtél. Nem szabad dagonyázni a keserűségben, hisz néha utólag rájön az ember, hogy ami akkor nagyon rossz volt, az akkor csak a változás volt, és azóta minden sokkal jobb. Csupa jót Neked!
"Légy Önmagad és szeresd a Világot!"csoksuglaknak

Ne állj meg!!!!Jó ,hogy itt vagy!
Kiírtad magadból amit ki kellett írnod.
Jó érzés ugye? Na látod!
Így tovább.

Ölellek: Kriszti