¤ Betegség/Baleset ¤

A betegségnek bármely formája nem más,mint a negativ energiánk,amely annyira elfojtja az életeröt,természetes állapotunk magasabb frekvenciáját,hogy ennek következtében megbetegednek a sejtjeink. A beteg emberek valamilyen mértékben elzárják Magukat az életcsatornájuktol - idegeskedéssel, vádaskodással, büntudattal,stb. Minden betegség a magasabb energiaáramlás visszautasitása és a negativ érzelmek kinyilvánitása.
Ha folyamatosan a betegségre figyelünk, kikapcsoljuk azt a legfontosabb kelléket, amely képes visszaforditani a körülményeket: magasabb frekvenciánk gyogyito erejét. Ezért el kell terelnünk gondolatainkat a betegségröl, és a gyogyito energiára kell összpontositanunk.
Betegség vagy baleset nem történik egyik naprol a másikra. A "balsorsnak" idöre - általában évekre - van szüksége,hogy kiforrja magát. Ha pl. balesetet szenvedtünk az nem hirtelen történt Velünk. Ahogy évekre visszatekintünk, elmondhatjuk,hogy gondolkodásunk kicsit lefelé hajlott,az alacsony frekvencia felé: haragudtunk a családunkra, mérgelödtünk a körülményeink miatt, szeretet után sovárogtunk, féltünk a kudarctol, vádaskodtunk, aggodtunk a pénz miatt, büntudatunk volt.
Fontos az intenzitás is. Az éveken át tarto,gyenge negetivitás állando negativ rezgéskörnyezetet jelent,de ez csak enyhe problémát eredményez. Az éveken vagy honapokon át tarto erös negativ energiaáramlás komoly betegséget,nagyobb balesetet okoz. De bármilyen testi bajrol van szo,az nem más mint a helytelen rezgés következménye a testben, amelyet sokkal gyorsabban meg lehet szüntetni, mint amennyi idö alatt megteremtettük.
Érezzük jol magunkat és hagyjuk,hogy az életerö keresztüláramolhasson rajtunk. Ha elzárjuk az életerö áramlásának utját,állandositjuk a betegséget. A rák sohasem vezethet a test halálához,viszont az életerö elzárása - félelemmel, dühöngéssel, vádaskodással vagy más negativ rezgésekkel - oda vezet.

HozzászólásokBetegség, baleset....

Secret Adminnal értek egyet!

Ha bármilyen bajod van és betegnek érzed magad, akkor beteg leszel, és maradsz.
Ha elkezded egészségesnek érezni magad, bármi bajod van, egészséges leszel, és az is maradsz.

Ez ilyen egyszerű. Tapasztalatból mondom, illetve egy napló bejegyzésben el is olvashatod.

Hosszú volt az út. Volt kételkedés. Volt őszinte segítség.
Nekem sikerült!!! Még mindig kell szedni gyógyszert, de kit érdekel. Én jól vagyok, és így is maradok.

Üdv.:SusannaKedves Roland!

Először is a legfontosabb, hogy tudd, nincs bajod, mert nem vagy beteg. Ez egy átmeneti állapot, ami azért van, mert most épp így látod magad. Ha idegesít, akkor nem fog tudni elmúlni. Ha helyette inkább arra gondolsz, hogy milyen szép egyenes a gerinced, akkor javulni fog a dolog. A titok és a vonzás lényege épp az: amire a figyelmed fordítod, abból kapsz egyre többet.

Amit írtál, azt kérlek olvasd végig. Amint írtál, azt gondolod most magadról. Abban pedig nem a gyógyulást erősíted. Még a tudatalatti helyesírási hiba is ezt tükrözi: azt írtad: "nincs életkórhoz kötve"... kor helyett "kór" :) Ne azzal foglalkozz, hogy mi a betegséged. Hanem azzal, hogyan javíthatsz rajta, és figyeld magad, ahogy javulni fog. Csak bízz benne, a gyógyulás mindig az elmédben indul el.

Mivel ezt egy meglévő témába tetted, így nehezebb megtalálni. Ha új témát indítasz akkor többen is fognak reagálni, és minél több véleményt olvasol, annál több ötletet meríthetsz a többiektől is :)

Egészséges vagy, ha az szeretnél lenni, ezt ne felejtsd el!Gerinc

Sziasztok!

Lenne egy problémám. 19 éves leszek és Scheuermann-kórom van. Ez egy bizonyos gerincferdülés fajta.

Scheuermann-kórról:
" A Scheuermann-kór a gerincoszlop betegsége. A csigolyatest fejlődési zavarának következtében a csigolyák ék alakúvá deformálódnak. Többnyire a háti szakasz érintett. Tipikus tünete a domború hát, a gerinc mozgásainak beszűkülése. Ritkábban alakul ki a háti-ágyéki átmenetnél vagy a felső ágyéki szakaszon. A fejlődési zavarnak számos oka lehet, amelyek kölcsönösen befolyásolják és felerősítik egymást. Megkülönböztetünk belső tényezőket, mint például a genetikai faktorokat és hormonális változásokat, valamint külső tényezőket, mint például a gerinc helytelen terhelését."

A nyugati orvostudomány szerint ez csak a csontosodás befejeztéig kb. 18 éves korig javítható...
Gyógytornázok, úszok, kondizok. Szedek egy csomófajta vitamint, elkezdtem masszőrhöz, csontkovácshoz járni.

Engem esztétikailag zavar a gerincem. Nem vagyok szimmetrikus és kicsit előredomborodik a hátam, meg a vállaim kissé csapottak...
Azt olvastam a Titokban, hogy minden betegség gyógyítható. Remélem ez a gerincre is igaz! Ugye?
Elvileg bármilyen betegséget (pl. gerincferdülés ?) meg lehet gyógyítani a könyv és pl. Bruno Gröning szerint is. Ugye ez nincs életkórhoz kötve? Ugye bárki megfelelő hozzáállással, gyógytornával, edzéssel...stb. visszatudja állítani a szimmetriáját és eltüntetni a gerincferdülést, Scheuermann-kórt még csontosodás után is???

Mostanában nagyon idegesít a hátam, hogy nem teljesen 100-as... A kedvem is sokkal rosszabb. Nagyon sokat jelentene számomra, hogy a minden gyógyítható elve , vonatkozna a gerinc betegségeire is és ne lenne életkórhoz kötve. Lelkileg nagyon sokat jelentene, hogy idő kérdése és visszaállíthatom a szimmetriát.

Bármilyen ötletet, tippet, tanácsot, módszert...stb szívesen veszek!Yonderboi nak

Öszike AnnanellyAnnanelly-nek

Találsz egy olyat hogy: ugródeszka - ott ha beirod a nevem és egy dátumot akkor odalép az akkori blogomhoz! - ezért adtam meg itt a témahatárokat - hogy jobban átlátható legyen idő szerint.JajOkinaJaj:)

Foto nem lesz iwin - már irtam a vélaményem róla.
Ki mondta hogy nincs kocsim? - a kocsi témát Weronika hozta fel, hogy NEKI az IWIW-n vannak a kocsijárol fotoi. Tehát NEKI!:) - na léptem mert mégegy félreértést nem élnék túl!!!:DDDDDDDKedves Yonderboi

Regisztráltam a honlapodon, mert mindent hasznosítani szeretnék amivel gyógyítani tudnám magam, a gondolatvilágom stb. de úgy eltévedtem mint a pinty. A kis beírásokat A vonzás hatalma, stb elolvastam.Ezek ilyen kis rövid útmutatók, vagy tovább lehet nyitni, amit nem találtam. A kilépést sem. Majd belejövök.Még nem értem hogy működik, de ezt sem értettem az elején. Köszönöm amit találtam. Megértettem ismét sok dolgot.

Üdv.Annanelly:)

Egy idős férfi hangosan horkolva alszik, amikor felesége hirtelen felrázza az éjszaka közepén:
- Kelj fel, valami zajt hallottam! Biztos betörő jár a házban!
Az öregúr már sokszor átélte ezt, tudja, hogy csak akkor nyugszik meg az asszony, ha ő tényleg felkel és körüljárja a házat. Engedelmesen kikászálódik az ágyból és lemegy a lépcsőn.
Ez alkalommal azonban valóban egy betörővel találja szembe magát. Nem ijed meg, megszólítja a férfit:
- Uram, jöjjön már fel velem! Be akarom mutatni a feleségemnek!
- Miért? - lepődik meg a betörő.
- Mert már vagy húsz éve állandóan magát várja.

Drága Barátaim! Mennem kell. Átadom a terepet az ifjúságnak. Ám a vivviccek azok remélem tetszettek! Anikó...merengek... millen kár, hogy egy L'Oreál fijjjut találtam,

és foglalt! Ráadásul kocsija sincs!Kár! :))) YB. Én a képeidet megnéztem vón az Iwiwen :)))

Jakab Anikóként vagyok fent. Na meg Magnapress, meg 21%-osok klubjaként. :)) Halmozom az élvezeteket. )))))))))

Szived halk szavát csak türelmed csendjében hallhatod meg.

Keresd magad boldogságát, és boldogtalan leszel. Keresd mások boldogságát, és boldog leszel. BuddhaYonderboy, Anikó- Ókina Én lennék. :)

Szived halk szavát csak türelmed csendjében hallhatod meg.

Keresd magad boldogságát, és boldogtalan leszel. Keresd mások boldogságát, és boldog leszel. Buddhaja persze W:)

oké - bocs - nem szóltam!:) - sebaj, elmegyek érted:):)YB. W. -nek. Nyaktass? Ez nagyon édes szó!

Ettől már csak az CELUFÓLIÁM / cellux és alufólia kev. / a jobb. DDDDDDDD P.
Szived halk szavát csak türelmed csendjében hallhatod meg.

Keresd magad boldogságát, és boldogtalan leszel. Keresd mások boldogságát, és boldog leszel. BuddhaW

Én nem ismerek itt AnikótMég egy vicc? W: :)

Hogy ne unatkozhasson senki: )))))
családanya 15 gyerek kíséretében belép a családsegítőbe.
- Ez igen! - így a szociális gondozó. - Ezek mind a magáé?
- Persze, hogy az enyimek - válaszolja enerváltan az anya, akinek már herótja lehet ettől a kérdéstől, majd odafordul a gyerekekhez, és kiadja a parancsot: - Üjjé le, Jocó! - mire az összes gyerek leül.
- Nosza - mondja szociális gondozó, - akkor most közösen kitöltjük a kérvényt. Először kérném a gyerekek nevét, egyenként.
- Ez itten a legidősebb, a Jocó.
- Aha. A következő?
- Ez meg itten a Jocó. A szociális gondozó felhúzza a szemöldökét, megköszörüli a torkát, és tovább ír. Egyik fiúnak a másik után, a legidősebb négynek, mindnek Jocó a neve. Ezután a legidősebb leány kerül sorra. Mit ad Isten, az is Jocó.
- Na jó - mondja, - kezdem kapisgálni a dolgot. - Akkor az összes gyereket Jocónak hívják?
- Igen, ezze eccerűbb a dógom - válaszolja az anya. - Ha itt az ideje, hogy indúni köll az iskolába, csak szóllok: "Jocókám, indulás!". Ha kész a vacsora, csak eekiátom magamat: .,,Jocókám, kész a kaja!", és má szaladva gyün is az összes. Ha félő, ho' kiszalad valamellik az uccára, csak szóllok: ,,Megájá, Jocó!", és az összes megáll. Életem legjobb ötlete vót, az összeset Jocónak keresztűni.
A szociális gondozó gondolkodik egy kicsit, megráncolja a homlokát és merengve megkérdezi:
- És mi van akkor, ha csak az egyiket akarja szólítani, nem pedig az egész csapatot?
- Há' mi lenne? Akkó a vezetéknevin szólitom.Okina már megiiiint......?:)

Nem én irtam hogy kocsit tettem fel az IWIW-re!!! - Nekem ott nincs 1 darab fotom se!te ne tudnád?

Ne nyaktass. Tudod mért nincs kocsim mostSzusszanj

Úgy van szíven szottya, h kicsit hiányolom, h nem derül ki oldalt a címekből, h melyik hsz kinek megy, és Anikóéra reagáltam, de veled kapcsolatban.
Most viszont én tényleg léptem :)
Anikó imádom a kocsikat, és azért :) Nagy legyen, és lehetőleg amerikai. A szerelm egy Mustang GTO, annak is az 1967-es változata.
Pusszantás mindenkinek
V.Ki ismeri? :))

Az ember személyiségét állatok képére formálták. Olvastam 1 x egy bölcs tanmesét, amiben az állt emlékezetem szerint:
Légy szerény mint egy gerle;
ktudj oroszlán módjára küzdeni;
farkas módjára harcolj, hogy megvédd magad,

aztán a sas, és tovább nem emlékszem. Ismeri valaki?

YB. Tudod a nők kedvenc háziállatai nevét?
Ha nem elmondom: egy Jaguár a garázsban;
egy Bika az ágyban;
Leopárd a szekrényben;
És!!! Egy Marha, aki mindezt előteremti.

Szived halk szavát csak türelmed csendjében hallhatod meg.

Keresd magad boldogságát, és boldogtalan leszel. Keresd mások boldogságát, és boldog leszel. Buddhabuszt?

miközben az IWIW-n állítólag a kocsiddal villogsz:)akkor oké

ha ott sincs több akkor nem érdekes. Menynit küldtél?:)Akkor én hanyagollak :P

Akkor én hanyagollak,h ráérj, de sajna keddig. Holnap irány nagyváros :)Weronikának

Nekem cimezted , és egy Anikóval kezdtél - hogy is van ez?:)

Még mindig nem láttam a fotoid - mondom nem hagytok szusszanni:)

Ma csak a könyvek;) - meg a haverok a focipályáán:)Az ellentétek úgy tünik itt is vonzzák egymást :)

YB. Az Angyal ellentétére értettem.
És igényt tartok a fotók látványára. Már a gyomor nedveim beindultak a gyönyörűségek gondolatára. Szóval a kocsid a kedvesed? Vagy csak az Iwiwen raktad tele a kocsiddal?
Mert én elsőre a könyvekre értettem: )) ezen jó nagyot nevettem, aztán esett le a tantusz. És még nagyobb kacagás. Szerintem, párom azt hiszi megint viccelődök. Ha tudná, milyen jól hiszi! :)

Szived halk szavát csak türelmed csendjében hallhatod meg.

Keresd magad boldogságát, és boldogtalan leszel. Keresd mások boldogságát, és boldog leszel. Buddhaakarok,de.....

....olyan tempóban irtok, hogy azt követbni nem lehet:) - látom irnom kell egy uj bloggot hogy eltereljem a szünni nem akaró figyelmüket;):)

Holnapra buszt kéne néznem, de inkább írogass, és azt olvasgatom :)Pennya

akkor máskor is jövünk;)Ne változtassatok:)

Igy vagytok imádnivalok!;)Ágica - IWIW

arra jo ha valaki keres egy régi ismerősét, vagy azt akarja hogy megtalálják:) - Én egyiket sem!:) - Nem kell a múlt - csak a jelen és a thesecret.hu;) - értitek mááár drága Hölgyek Ti angyalok?!:)YB :)

Kaptál mail-t, akkor már minek iwiw? :) Ott sincs több kép. A kocsimmal van telerakva :DDDDDDDD Különben is a live verzió úgyis jobb :D