Kíváncsi vagyok a véleményetekre...

Szép jó reggelt Teremtők!

Nemrégiben történt Velem, hogy valaki munkát ajánlott nekem.
Szívesen elfogadtam a lehetőságet, bár tudtam, hogy csak a nyárra szól!
Azt mondta, hogy a nyári munka majd a Fiam is jöhet segíteni és a gyermekem nagyon boldog lett!
Az első hónapot végig dolgoztuk együtt...
Közben a barátnője folyamatosan féltényen rám...bár oka nincs, hsizen sosem volt köztünk semmi...
Így a barátnő hatására, a második hónap elején, közölte velem, hogy ne menjek többet dolgozni, mert fél, hogy elveszíti a csajt...Értetlenül állok a helyzet előtt...
A Fiam sem mehet, mert hát a Nő nem hinné el, hogy mi nem vagyunk együtt...
A Fiam dühös, hiszen ő mint diák nagyon számított erre a pénzre...Anya miért van ez így?...
Érti ezt valaki?
Nagyjából tudtam, hogy mi a helyzet köztük és amikor elvállaltam a munkát többször is rákérdeztem, hogy biztos e benne, hogy nem fogja e befolyáspéni a Barátnő és végig dolgozhatom a nyarat...
Azt mondta, ez üzlet...
Most értetlenül, de elfogadón állok a helyzet előtt...
A legszebb az egészben, hogy a Nő és a Férfi is ismeri a Titkot...
Megbíztam valakiben, akit ráadásul a barátomnak hittem...Tudom, hogy Ő nagyon szeret valakit és a szeretetéért még a szavát is megszegi...
Van itt szó egyáltalán szeretetről?
Ti hogyan látjátok?
Örülnék, ha megosztanátok a véleményteket!

Csillagvirágos ölelgetésem

HozzászólásokMegint csak azt kell mondanom, hogy...

...az emberi kapcsolatoknál nincsen bonyolultabb. Mindenki a saját nézőpontjából vonja le a konzekvenciákat, amikor pedig ennek hangot ad, abból keletkeznek a feszültségek. De nincs is ezzel semmi baj. Szerintem nem akart itt senki lejáratni senkit. Ha Csillagvirág le akart volna járatni valakit, akkor neveket is írt volna, de nem tette. Ő csak a saját szemszögéből látott, tapasztalt dolgok alapján írta le sérelmét, az ártás szándéka nélkül. Lejáratás inkább Andrea és Lajos részéről jött, ugyanis ők közölték itt országgal-világgal, hogy Csillagvirág nem végzi rendesen a munkáját, megbízhatatlan, stb. A legfőbb probléma megint az, hogy mindenki - Csillagvirág is - arra szentel figyelmet, ráadásul írásban, amit nem szeret a tapasztalatában tudni. Az ilyen dolgok meg még több hasonló dolgot, párbeszédet, vitát, ellenérzést vonzanak.
Szerintem a dolog minden érintettje fordítson figyelmet inkább arra, amit SZERETNE, amit AKAR és ne a sérelmeire. Hiszen ez az egész oldal inkább arról szól. Persze, a sérelmek okozta rossz érzéseket nem lehet csak úgy kiradírozni, hülyeség is erőltetni a nagy szeretetet, ha nem jön szívből. Egyszerűbb inkább valami másra, valami jóra koncentrálni. Aztán később, ha "elül a vihar" mindenki lelkében, egészen más szemmel tekintenek majd egymásra és inkább a jó dolgokra fognak gondolni egymásból.
Bevallom, én is nehezen teszem túl magam sérelmeken, ha pedig erőlködöm, hogy megbocsássak, akkor abban a lelki állapotban úgyis csak hazudnék magamnak, szóval jobb valami egész másra irányítani a figyelmet. Aztán, mikor bizonyos idő elteltével a sérelmem okozójára gondolok, már nem is érzem a dolgokat olyan sérelmezőnek, összetöpörödnek az idő távlatában és már valóban őszintén, magamnak nem hazudva tudok pozitívan gondolni az illetőre.
Fontos észrevenni: ebben az esetben senkit sem a rosszindulat vezérelt, csak a saját maga által bevonzott körülmények megtapasztalása. Azt meg meg lehet változtatni.
-fóka-Nekem a legjobb:))))

Én nagyon nem értek az egészből semmit:))))))))))))))))))))))

Igazából ez az a terület, ami sem a munkahelyemen, sem a tágabb és szűkebb környezetemben nem érdekel!!!! Hogy ki kiről mit...és hogyan...és miért...és egyáltalán...nemhogy bele- és hozzászólni!!! Most sem ehhez szólok...csak itt derülök az egészen, az adok-kapok meccsen:)))) Nem ez az első ilyesmi ezen az oldalon...én ilyenektől mentességet kérek már az Unitól, vagy Dzsininktől??? Sokat kell még tanulnia itt mindenkinek...
Helyesek a nyílt színen való dícsérések is...vannak privát információk, baráti szálak, amik persze természetesek egy ilyen nagy közösségben. De amikor valakit piedesztálra emelünk már-már, elgondolkodtató, mert lehet nála olyanabb is!!!! Amikor szépségkirálynőt is választanak, mindig azt mondom, hogy az a legszebb, igen ám, de csak a jelentkezők közül! Néha a legszebbnek kikiáltott királynőnél is vannak szebbek!!! Akár kint az utcán...csak ők nem indultak...mert szerényebbek...vagy mert számukra ez a fajta elismerés nem fontos. Az elismerést én sem szeretem...az csak az Egomat hízlalja:))))
Én azt szeretem, ha velem együtt Örülést látok...azt, hogy ha az, aki velem van, Boldog...vagy netán meggyógyul!!! Soha senkinek nem engedem, hogy nekem köszönje meg...én csak közvetítő vagyok...egy Híd:))))) Naponta élek meg csodákat...teszek is érte, hogy másoknak jobb legyen...mint anya...mint óvónéni...mint babysitter...mint szerető párja kedvesemnek...de nem a csodálatért, az elismerésért, a dícséretért...érezd át, hogy miért:))))

Evelyn:)Kedves SHeni!

Remélem, hogy még olvasod ezt a részt. Kérlek nézd meg az e-mailjeidet, mert küldtem neked az éjszaka folyamán többször is. Valahogy mindig "kitörlődött" a postafiókodból.
Üdvözlettel:
BarbaraKedves Andrea...

Majd elgondolkodom azon, amiket írtál...Köszönöm...

Csillagvirág

Ha egy lépést teszel a kegyelem felé, az ezer lépést tesz Feléd!Kedves

Kedves Csillagvirág!

Valóban nem ismerjük egymást, de én ezt az ismeretséget nem is hiányolom az életemből. Még azt az embert is igyekszel "meghurcolni" akit állításod szerint tisztelsz. Hogyan viselkedsz akkor számodra ellenszenves emberekkel, és hogyan vélekedsz róluk?! A soraimmal és a mondandómmal nem tanítani szerettelek volna. Igyekeztem reális képek kialakítani egy olyan emberről aki számomra igazán fontos, és egy kapcsolatról amit Te a valóságtól eltérően írtál le.
A bocsánatkérést amit viszont a Barbara felé kellett volna irányítanod hiányolom.

Üdv.: AndreaSzia Csillair! Egyetlen

Szia Csillair!

Egyetlen pillanatig sem gondoltam, hogy hízelgésből írtad soraidat Barbarárol. Ha esetleg félreérthető volt a mondandóm, én megkövetve Téged, kérek bocsánatot. A jó barátsághoz mindig két fél szükséges. Hiába szeretne Valaki igaz barát lenni ha a másik oldalról nincs fogadó készség. A mi barátságunk mély és értékes mindkettőnk számára.

Üdv.: AndreaTEREMTÉS!!!!

Drága édes Csillag ! Csak azt tudom mondani amit tőletek tanultam,hisz nekem ti vagytok a példaképeim. Én azt vettem észre,hogy hiba lehet amikor megkérdezted tőle,hogy nem lesz e gond a barátnőével , ez teremtés szerintem. Nem szeretnék azoknak tanácsot adni akik elöttem nagyon okos emberek,de itt van az,hogy mindenki hibázhat, csak egy a fontos LEGYÉL VIDÁM SENKI NEM BEFOLYÁSOLHATJA A JÓKEDVED , MERT TE EGY NAGYON ERŐS VIDÁM CSAJSZI VAGY!!!!!!!! Itt mindenki nagyon szeret ,ez azérzés tele van erővel, fordítsd ezt a javadra!!!!!! TUDOD MÁR MONDTAM, A MOSOLY OLYAN GŐRBE AMI MINDENT KIEGYENESÍT!!!!! MILLIÓ ÖLCSI!!!!!Kedves Andrea!

Nem hízelgésből írtam Domcsiról jót, hanem azért, mert nagyon megérdemli!
Tisztelem, szeretem, és el nem tudom képzelni, hogyan válhat Ő bárkinek is céltáblájává?

Szívem minden szeretetével gondolok Domcsira életem minden egyes pillanatában!
Amit Ő letesz az asztalra, mint ember, mint anya, az több, mint amit legtöbben képesek lennénk megvalósítani.
Tiszteletet, megbecsülést, és mindenképpen csodálatot érdemel!

Egyben viszont egyet kell értenem Csillagvirággal!

Domcsi nagyon büszke lehet arra, hogy ilyen nemeslelkű, csodálatos igaz barátja van, mint amilyen TE vagy!

Manapság az emberek elfelejtenek kiállni önmagukért és egymásért.

Ezért csodálatos, amit most Ti itt megtettetek ezen az oldalon!

Szívből örülök neki!

Szeretettel: Csilla

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell * www.5rol6ra.huKedves Andrea!

Én sem bizonygatom a magam igazát...
Meghallgatlak, elolvaslak...nem tudok Rólad semmit, így hát nem is mondok semmit!
Tanítasz, köszönet érte...
Én sem párbajozok, nincs miért....

Csillagok Virága

Ha egy lépést teszel a kegyelem felé, az ezer lépést tesz Feléd!Kedves Csillagvirág!Miért

Kedves Csillagvirág!
Miért kellett volna névtelennek, vagy esetleg kimaradnom ebből az egész dologból. Azt hiszem Te nem vagy tisztában a BARÁTSÁG fogalmával. Ha a barátomat bántják én is ott vagyok, ha Őt sérelem éri, engem is sérelem ér, ha neki fáj, nekem is fáj.
Neked van igaz barátod?
Természetesen én sem vagyok tökéletes. Messze nem. De mindenképpen, becsületes, tisztességes és egyenes embernek tartom magam.
Minden reggel sikerül a tükörből úgy visszanéznem magamra, hogy a becsüket és tisztesség átjárja a tekintetemet. Te hogy állsz ezzel?
Megpróbáltad Őt lejáratni, pedig nem volt rá okod. Ugyan nem neveztél meg senkit, de nagyon sokan tudják az oldalon, hogy kiről beszélsz.
Ha te tisztelnéd Barbarát akkor bizonyára nem próbálnád immáron másod ízben lejáratni. Rám nyugodtan írhatsz bármit, rólam lepereg, de ŐT HAGYD BÉKÉN!!!
Barbara sokkal kedvesebb annál, mintsemhogy párbajozzon itt Veled. Ő nem fogja bizonygatni a maga igazát. Erre vagyok én!!!:-)

?Kedves Andrea:)

Nem ismerjük egymást...
Kicsit keményen ítélkezel mások felett...
Mindenkinek ki kell állnia Önmagáért!
Nagyon jó Barbarának, hogy ilyen barátnője van...szerintem Ő is elmondja, elmondhatja ha szeretne valamit!
Köszönöm, hogy megosztottad a véleményedet és a gondolataidat!
Tudod amikor másokra mutogatunk, hogy valamit helytelenül cselekszik, három ujjunk magunkra mutat!
Nekem is soksok tanulnivalóm volt ebből...de hálás vagyok Mindenkinek ezért:)
Ebben a történetben sokkal több minden van mint amit leírtunk, de nincs értelme ezt így folytatni!
Jobb lett volna ha névtelen marad az egész, valami miatt azonban biztos így kellett ennek történnie...
Barbarát én is nagyon tisztelem, becsülöm, hogy egyedül nevelei a gyermekeit és még tanul is mellette...

Csillagok Virága

Ha egy lépést teszel a kegyelem felé, az ezer lépést tesz Feléd!Köszönet

A magam részéről szeretném mindenkinek megköszönni aki nem bántotta s nem is bántja Barbarát. Én inkább így hívom Őt a Domcsi kicsit nekem idegen. Kérek mindenkit, hogy inkább ismerjétek Őt meg igazán, és biztos vagyok benne, hogy szertő, őszinte, egyenes és értékes embert tudhattok majd barátotoknak.
Én nagyon nehezen barátkozom, nem bízom meg senkibe, de Ő az éves folyamán kiérdemelte azt, hogy az életem minden titkát és minden apró részletét ismeri. Ő a BARÁT az igaz BARÁT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hálás vagyok, hogy ismerhetem és a barátnője lehetek!

Kedves Csillair!

Csillagvirág ugyan valóban nem nevezett meg senkit, de az oldalon enélkül is nagyon sokan tudták, hogy kiről, kikről van szó. A legborzasztóbb az, hogy hogyha én nem rágom Barbara fülét, hogy védje meg magát, talán a jó lelkével még ezt is szó nélkül hagyta volna.
Külön köszönöm, hogy Te is ilyen szépen írtál róla. Bennem ugyan a tüske megmarad Csillagvirág tette miatt, de Barbara biztos vagyok benne, hogy újfent megbocsát.

Kedves Laja!
Azt hiszem a történtek után az ellenszenvem amit irántad táplálok teljesen érthető. Itt jegyzem meg, hogy erősödött is sokat. Nagyon bízom benne, hogy végre felfogod és elfogadod Barbara döntését. Nem akar tőled SEMMIT!!! Ja, nagyon jó lenne ha esetleg a büntetéseidet kifizetnéd és nem hozzá küldenék, arra az autóra amit állítólag neki vettél. Kár, hogy soha nem használhatja, bármennyire is szüksége lenne rá.

Jó éjt mindenkinek!Drága Csilla:)

Nem csak ezen kell elgondolkodnom hanem sok minden máson is:) Megtettem:)

Ha egy lépést teszel a kegyelem felé, az ezer lépést tesz Feléd!Köszönet Mindenkinek...

Azt hiszem hibát követtem el, amikor felírtam ezt ide:)
De kellett, hogy tanuljak belőle és láthassam mindenkinek az igazi arcát...Hálás vagyok Mindenkinek:)
Sokat tanultam ma:)

Csillagvirágos ölelgetésem

Ha egy lépést teszel a kegyelem felé, az ezer lépést tesz Feléd!Na. Így azért egészen máshogy fest a helyzet.

Szóval, jobb lett volna, ha csendben maradok...
Domcsi, nem tudtam, hogy Rólad van szó.
Ne haragudj, Csillagvirág, de Domcsi előtt megemelem a kalapom, és mindent visszaszívok, amit kiejtettem a számon!

Bocs!

M.andrea, ne haragudj, annyi legyen Csillagvirág javára írva, hogy nem nevezett meg senkit, amikor előadta a verzióját.
Az pedig Csilla, hogy azt írják, nem tudtál menni, amikor kellett volna és megígérted, ezen neked kell elgondolkodnod.

Én is elgondolkodom. Mi a csudát keresek itt?

Megyek aludni...

Bocs!

Domcsi áldott jó lélek és nem hátbatámadós! Erről magam is meggyőzödtem néhányszor!

Jó éjt!

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell * www.5rol6ra.huTények este

Kedves Mindenki!
Ugyan friss regisztrálóként szólok hozzá a témához, de talán én tárgyilagos tudok maradni.
Amit tudnotok kell: közel 9 éve vagyunk barátok Domcsival (akik voltak az egyeki borfesztiválon, azok találkozhattak velem) ezalatt az idő alatt sikerült Őt teljes egészében megismernem, és ismerem az élete minden apró részletét. Domcsinál fantasztikusabb ember nem él ezen a földön. Soha senkinek nem ártana, de főleg nem egy anyának aki egyedül neveli a kisfiát, hisz tudjátok ti is, hogy neki napi 24 órában kell teljesítenie 4 gyermek mellett és ha valaki, akkor Ő igazán tudja, hogy milyen nehéz feladat.
Lajos jó ideje udvarol neki, de Domcsi nem fogadta és fogadja az Ő közeledését. Lajos annyira kitartó volt, hogy 3-4 alkalommal más nő karjaiban keresett vigaszt az elutasítások miatt, de mivel ez nemhogy előre, de hátra mozdította a "kapcsolatukat" Lajosunk folyamatosan új eszement dolgokat igyekszik kitalálni annak érdekében, hogy Domcsinak kellemetlen pillanatokat okozzon.
(Nekem személy szerint már többször volt összetűzésem Vele, mikor mindent megtett annak érdekében, hogy a BARÁTNŐMnek kellemetlen perceket, napokat okozzon. Ez is azt hiszem egy hasonló próbálkozás.)

Kedves Csillagvirág!

A Domcsi nem volt és nem is lesz (remélem) a Lajos barátnője. Ő nem féltékeny rád!!! Hisz nincs is miért annak lennie!!! Nem kellene fórumon sajnáltatnod magad és megpróbálni Őt olyan emberek szemébe lejáratni, akiket Ő kedvel és akiknek a barátsága neki fontos.
Munkát nemcsak a Lajos tud számodra biztosítani!!! Munkát bárki talál ha akar.
Én úgy tudom, hogy a munkádat igazán hanyagul végezted, és a megválásnak ez volt az igazi oka. Ne próbáld másra húzni a vizes lepedőt!
Max. magadra és a Lajosra haragudhatsz, de a Domcsira semmiképpen nem. Ő van annyira egyenes és korrekt, hogy a szemedbe mondaná, ha problémája lenne veled, de ugye ez nem mindenkire jellemző.? Szerintem éppen Te kezdtél el valamiféle pletykát terjeszteni néhány hónapja. Az sem volt szép dolog. Ezt azért nem részletezem, mert olyan embert kellene megneveznem, akitől erre nem kaptam engedélyt, de Te biztosan emlékszel a történetre és ez éppen elég. Akkor nem érted el a kívánt eredményt és most újra próbálkozol. Nem gondolod, hogy ez némileg átlátszó? Szerintem hagyd Őt békén és foglalkozz a magad dolgaival, pl. keress munkát. Ja, és a sajnáltatásod érdekében nem szép felhasználni a fiadat. Ezt külön elítélem.
Domcsiról egyedül Te írsz negatív hangvételű sorokat. Érdekes, hogy mindenki kedvesli, mindenkivel megtalálja a közös hangot.
Mellesleg, szerintem hálás lenne neked ha a Lajos udvarolni kezdene neked, és végre Őt békén hagyná.
Üdv. mindenkinek: AndreaAz én véleményem

Kedves Csillagvirág és mindenki!

Tudja mindenki, hogy én vagyok az a Barátnő, a Nő, akit éppen szidalmaz Csillagvirág.

Most engedjétek meg, hogy én is hozzászóljak ehhez a témához, mint fő érintett.

Csillagvirág: te nagyon jól tudod, hogy mi volt közöttünk és mi nem volt közöttünk Lajossal. Mindent megírtam neked, csakhogy tisztán lásd a dolgokat. Persze, hogy valamilyen szinten zavart a dolog, hogy Lajossal dolgozol, de pusztán csak azért,mert szépen finom kitapogatóztál tőle mindent rólunk, mindebbe közbe belevontál egy vétlen harmadik személyt is. Ezért is mondtam Lajosnak, hogy semmit ne mondjon, hiszen ha valamit valakivel meg akarok osztani, hát megteszem magam. Azt gondolom, hogy volt közötted és közöttem egy pár e-mail, amiben én mindent tisztán és őszintén megosztottam veled.

Nos, és akkor, hogy mindenki tisztábban lásson. Lajost nagyjából egy éve ismerem, egy társkereső fórumon ismerkedtünk meg. Rájöttem, hogy nekem nem ő kell, ellenben neki én kellettem. Ment a csiki-csuki játék, a tipikus se veled, se nélküled kapcsolat. A mi kapcsolatunk Lajossal nem azért volt rossz, mert Csillagvirággal dolgozott, mert esetleg másba lettem volna szerelmes, bár ezt a verziót is hallottam. Hanem mert Lajos közben ezer nővel futott mellettem, lépten-nyomon kellemetlen helyzetbe hozott azzal, hogy kibeszélt a hátam mögött – beleértve a volt feleségének is. Feltörve a postafiókomat elolvasta az e-mailjeimet, így szinte minden mozdulatomról, gondolatomról tudott, amelyet sikeresen ki is adott másoknak. Persze nagyon sokszor megkérte a kezem, és én nemet mondtam rá. Kb. másfél hónapja tettem ki végül a szűrét. És ő ezt nem igazán tudja elviselni. Teszem hozzá, hogy azóta megtaláltam a párom, a boldogságom. Úgyhogy lejáratási hadműveletbe fogott. Gondolom, hogy ez is egyik állomása.

Csillagvirág: én nagyon sajnálom, hogy a dolog így alakult. Lajos mindig panaszkodott, hogy most ezért vagy azért nem mész dolgozni, neki viszont azt a munkát is meg kell csinálni. Hidd el, vagy ne hidd el, hogy ebben legkevésbé sem volt benne a kezem. Bár nem értünk egyet sok mindenben, de nem vagyok a hátulról gyilkolós típus. Ha valakivel problémám van, akkor megmondom neki személyesen.

Sajnálom, hogy ezt így kellett szinte mindenkinek megtudnia. Elnézést kérek tőletek.
Üdvözlettel:
BarbaraBocsi! Kimaradt!

Azt hiszem azt írtam neked, hogy tudom egyedül is csinálni, csak elég sok munka van, de ha már végképp nem bírom akkor szólok.

Igen, a barátságba sok minden belefér, de az üzlet és a barátság az nem ugyanaz. Én ebből élek és nem szeretném elveszíteni azt senki miatt sem, amit már elértem.
Laja
Ui. épp most értem haza azért nem vettem fel a telefont.:-)

Drágáim:-)

Én csak annyit mondanék,hogy barátság és üzlet,az két különböző dolog.
Nem is olyan régen Márta,és Kedvesem számoltak el bizonyos összeget egymás között,és 150 forintról szólt a fáma.Mire én azt mondtam,hogy még két forintot is,mert itt most nem a barátságról van szó.
Később még a két forint is rossz érzéseket okozhat.Ugyan ez vonatkozik szerintem az időre is.Ha üzletben van,akkor az idő pénz.
Ha üzleten kívül,akkor az idő szeretet.
Nagyon nem mindegy,szerintem.Hogy kinek van igaza,az úgy gondolom,teljesen lényegtelen.Az emberi
kapcsolatok nem az igazságon,hanem a szereteten,és a megengedésen múlnak,ahogyan Kedvesem is mondaná.Az üzletet is lehet szeretettel intézni,de külön kell választani a barátságtól.
Úgy hiszem,ha átgondoljátok magatokban,mindketten tanultok a dologból,és ha megbocsájtjátok magatok lépéseit,nem lesz szükség arra,hogy mi bármit is gondoljunk a témával kapcsolatosan.

Kérlek Titeket ne haragudjatok rám,hogy beleszóltam.
Ezer szeretet és ölelés mindkettőtöknek: ERcsikeKedves Laja!

Egy barátságba sok minden belefér:)

Ha egy lépést teszel a kegyelem felé, az ezer lépést tesz Feléd!Kedves Csillagvirág!

Köszönöm neked ezt az írást. Nagyon jól tudjuk itt nem mások véleményére vagy kíváncsi. Az egész csak arrra megy ki, hogy a kapcsolatom még jobban megromoljon. Hiába írtad névtelenül az egészet, sokan tudják kikről van szó. Nagyon bánom, hogy bizalmas információkat osztottam meg veled, amivel visszaélsz. Elmondtam neked dolgokat, amik lejátszódtak bennem. Nem hiszem, hogy váratlanul ért az egész.

Amikor munkát ajánlottam azt mondtad bármikor számíthatok rád. Ebbe nem fér bele, hogy randim van és korán végezzünk, vagy most költöznöm kell, vagy fáj a lábam, vagy esik az eső, vagy menjünk el tüzijátékért. Nekem amit bevállaltam, mert számítottam rád, akkor is meg kellet csinálnom. Akár veled, akár nélküled. Nekem teljesíteni kellett. Ezek valahogy kimaradtak a beszámolódból.
LajaMindenből a legjobbat és mindezt alázattal elfogadni:)

Csilla Te egy csúcs vag!!! Én mondom:) Gratula:)

Csillagok Virága

Ha egy lépést teszel a kegyelem felé, az ezer lépést tesz Feléd!Drága Csillagocska! Tudod, mi történt?

Éppen most tárgyaltam az apple helyi képviselőjével, aki olyan stílusban beszélt velem, mint akit a valagából rántott elő. Nem elég, hogy ŐK jelölnek be iwiwen, még pofátlanul kioktatnak!

Azt sem tudtam eddig, hogy a világon vannak!

Viszont nagyon tetszik a szlogenjük: "GONDOLKOZZ MÁSKÉNT!"

Egy darabig próbáltam megértetni vele, hogy milyen előnyökkel járna neki a könyvemben és a megújuló WEb oldalamon való megjelenés, de amikor el kezdte- nekem, aki közgazdász vagyok -ecsetelni, mi van a mérleg egyik és másik serpenyőjében, és hogy ő üzletember, akkor betelt a pohár és közöltem vele, , nem kell hogy kioktasson, és ezt a hangnemet kikérem magamnak!

Tudod, mit ért el nálam, Csilla?

Nem vele fecsérlem az időmet, hanem megkeresem az APPLE magyarországi képviseletét! hatalmas lehetőséget kapnak, hogy bekerülhetnek az 5ről6rába! Ha ezt nem látják, nem az én hibám!
Én felajánlottam nekik- még idejében - a lehetőséget!

Istenem! Pár évvel ezelőtt még mennyire hagytam magam manipulálni, akkor is bocsánatot kértem, amikor nem én voltam a hibás. Ennek vége!

Annyira csodálatos, ami itt, ezen az oldalon történik! Annyira jó és szép!

Csillám! Mindenből a legjobbat! És csinik vagyunk! Nagyon csinik!

;)
„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell * www.5rol6ra.huCsillus:)

Játék az élet és meg kell tanulni jól játszani:)
Jó látni mégjobb érezni...
És tudni, hogy midenől a legjobb jár:)

Csillagosan Virágos

Ha egy lépést teszel a kegyelem felé, az ezer lépést tesz Feléd!Jutka és Csillagocska!!!!!! :)))))

Én nem láttam semmit, de nagyon tetszik, hogy Ti mindent ... láttatok! :)))

Csillám!
A LEGJOBBAT ÉRDEMLED MINDENBŐL ÉS A LEGJOBBAT ÉRDEMLED MINDENKITŐL!!!

Ezt én is látom és szerintem, rajtam kívül, még nagyon sokan látják!!! Neked is látnod kell, drága Csiluka!!!!

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell * www.5rol6ra.huJuuutka:)

Reményeim szerint én is viszek vendéget:)

Pusza:)))

Ha egy lépést teszel a kegyelem felé, az ezer lépést tesz Feléd!:)

Igen én is azt láttam amit akartam, vagy nem is akartam? Csak úgy megláttam :)))) Vagy mégsem???
Össze vagyok zavarodva! Nem minden az aminek látszik :))))))))))))
És:
Igen!
Vendéget is viszek!

Addig is milló puszi!

Jutka :-)Drága Jutkaaaaaaaa!

Mindenki azt lát amit akar és azt nem lát meg, amit nem akar:)
Jössz szerdán?

Csillagvirág

Ha egy lépést teszel a kegyelem felé, az ezer lépést tesz Feléd!Drága Csillavirág

Én láttam
Te láttál
Ő látott ............................. És mindenki azt lát ,amit látni akar. Én akkor , ott ........... valamit, akármit.

:)))))))))))))

Ölellek, Nagyon Nagy Szeretettel!

Jutka :-)