Találjunk együtt örömöt! - Játsszuk mi is az élet játékát!

Drága Teremtőtársaim!

Tegnapi könyvolvasmányom - ami mint kiderült, sokatoknak már régen ismert kedvence - arra késztetett, hogy mi lenne, ha mi is játszanánk Pollyanna örömjátékát?

A könyv címe: Az élet játéka - írta Eleanor H.Porter

A könyvről szóló ajánlás linkje:
http://www.thesecret.hu/node/4404

Legtöbbünknek az a problémája, hogy nem tudja megtalálni a "rosszban" a jót, és ez húzza vissza sorsának megjobbításában, ezért nem működnek jól a vonzások!

Tegnap megígértem, írok még ebből a csodás könyvből néhány példát, hogyan talált örömöt a kislány az elkeserítő, szívszomorító élethelyzetekben és hogyan vált ez szokásává?

Amíg nem írjuk át a traumákat, addig egyikünk sem tud 5ről a 6ra jutni!!!

(részlet a könyvből:)
Pollyanna lekési a vacsorát, és a szolgáló, Nancy közli vele, hogy mostmár sajnos csak tejet és kenyeret vacsorázhat.
Erre a válasz:
- Miért? Én nagyon örülök neki!
- Örül? Ugyan minek?
- A tejnek és a kenyérnek.Nagyon szeretem mind a kettőt.Meg aztán annak is örülök, hogy magával vacsorázom!
- Úgy látszik kisasszonyka, maga a világon mindennek tud örülni - mondta erre Nancy és vidám képe egy pillanatra elborult, mert eszébe jutott, hogyan próbált megbarátkozni a csúf kis padlásszobával a bátor kislány.
Pollyanna csöndesen kuncogott.
- Hát persze, hiszen erre megy a játék!
- Miféle játék?
- Hát...az örömjáték!
- Kisasszony, mit beszél összevissza?
- Nem beszélek összevissza! A papa tanított rá. Egész kicsi korom óta játszom. A Nőegyleti hölgyeket is megtanítottam.Azok is játszották, - legalábbis néhányan közülük.
- Én ugyan nem sokat értek a játékhoz, de azért csak mondja el, Pollyanna kisasszony, miben áll.
Pollyanna nevetett, de kicsit szomorkásan. A szürkületben arcocskája nagyon sápadtnak és keskenynek látszott.
- Akkor kezdődött, amikor a mankók érkeztek a missziós-hordóban...
- Mankók?
- Igen. Tudja, annyira szeretettem volna egy babát. Papa kérte is, hogy küldjenek, de amikor megérkezett a hordó, a hölgy visszaírt, hogy nincs benne baba, csak egy pár kis mankó. Elküldte, hátha valami gyerek mégis hasznát veszi. Akkor kezdtük játszani a játékot.
- No én aztán igazán nem értem, mi játszanivaló van egy pár mankóval! - jelentette ki Nancy kicsi ingerülen.
- Éppen az az érdekes benne.Mindenben kell találni valamit, aminek örülhetünk - magyarázta Polyanna komolyan. - És mindjárt a mankókon kezdtük.
- Nohát, ezt aztán értse meg aki akarja! Hogy lehet örülni annak, ha az ember babát kíván és mankót kap helyette?
A kislány vígan ugrált Nancy mellett.
- Dehogy nem, dehogynem! Bár igaz, hogy az elején én sem értettem-. ismerte be. - De a papa megmagyarázta.
- Akkor maga pedig magyarázza meg nekem - szólt Nancy kurtán.
- Ó libuska! Hát annak örültem, hogy nincs szükségem rá! - vágta rá Pollyanna büszkén! - Nagyon egyszerű a játék, ha az ember már belejött!
Nancy kicsit ijedt oldalpillantást vetett a kislányra.
- Hát ez aztán igazán furcsa gondolat!
- Dehogy furcsa! Inkább nagyszerű! - lelkesedett Pollyanna. - Azóta is ezt játszottuk. s mennél nehezebben megy, annál érdekesebb. Igaz, hogy néha nagyonis nehéz, - például amikor a papa elment a Jó Istenhez, én pedig itt maradtam a nőegyleti hölgyekkel.
- No meg ha egy rongyos, üres kis padlásszobában kell laknia! -Tódította meg Nancy.
Pollyanna nagyot sóhajtott.
- Hát igaz. Ez is nehéz volt, különösen az elős pillanatokban.Kicsit árvának éreztem magam! Sehogysem ment a játék, mert anniyra kívántam volna szőnyeget, meg függönyt, meg képeket! Aztán eszembe jutott, milyen csúnyák a szeplőim, és ha nincs tükör, legalább nem látom őket, meg az ablakkeretben megláttam az "én" képemet, a kilátást,- és akkor már tudtam, minek kell örülnöm!

Ha az ember szorgalmasan keresgél valami után, aminek örülhet, el is felejti azt, amit tulajdonképpen kívánt, mint például akkor a babát...

Hát drága Teremtőtársaim?

Benne vagytok?

Keressük meg az örömöt azokban a dolgokban, amikben eddig nem láttuk meg!

Pl.
Esik egész nap az eső ....

Örülök, hogy van időm olvasni, és beszélgetni barátaimmal, azaz Veletek!Kedves Csilla

Teljesen egyetertek az idezettel. Biztos vagy benne ,hogy a meglepetesed a kovetkezo jo lepes? Jo, van benne vmi jo.Csilla es Dzsini egyutt bucsuznak,ami gondolom azt jelenti,hogy nyilvanosan elismered,hogy te es Dzsini egyek vagytok,minden elismeresem ezert a lepesedert!!! Csillam, ezen a vonalon haladj tovabb,gondolod,hogy igy mar teljesen tiszta lett a lap? Nem hianyzik meg vmi? Ugy ertem,a bucsuzasod a kovetkezo jo lepes? Gondold at megegyszer az idezet alapjan.
Tudom,tapasztalatbol ,es most is erzem,hogy neked nagyon nehez, vegig haladni ezen az iranyvonalon ,amin elindultal.Folytasd,batran, tiszta szivvel.Ne menekulj,szelidits!
Drukkolok neked ,hogy tovabbra is bolcsen lepkedj.
Szeretettel,
felebaratHajnikala, Isten hozott a játék rajongói között!

Neked nincs meg véletlenül az Öröm játéka örök című folytatás?
Azután nyomozok ezerrel!

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell * www.5rol6ra.huSziasztok! Sajnos nem volt

Sziasztok! Sajnos nem volt még időm minden bejegyzést elolvasni de nem is baj "örülök neki hisz legalább késöbb is jókedvre deríthet sok kedves írás"
A nevem Hajni és most olvaltam el az említett könyvet, utánnanéztem van e bármi ezzel kapcsolatos itt interneten. És örömmel látom másnak is tetszik a "játék". Igyekszem én is minden erőmmel jáccani, de jó tudni hogy más is ezen fáradozik.Kedves felebarát!

Kívánom neked, és mindenkinek az élet minden áldását!

"Aki bocsánatot kér, abban új élet sarjad, -aki megbocsát, az új életre szül."

Szeretettel: Csilla

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell * www.5rol6ra.huKedves Csillam

Folytasd,ha megkerhetlek,ugy erzem meg nincs vege,es ezt itt sokkal kellemesebb olvasgatni,mint a regebbieket.
Koszonom,szeretettel,
felebaratKedves felebarát!

Nem tudok mást mondani most sem:
Kívánom neked és minden barátodnak az élet minden áldását!

És külön köszönöm a "kedves" jelzőt!
Soha nem állt szándékomban senkit bántani, viszont ha ezt mégis megtettem önhibámon kívül, azt tényleg nagyon sajnálom!
Mentségemre szolgáljon, hogy én is csak emberből vagyok, mint mindenki más!
Az én szótáramban nincsenek kicsik és nagyok, az én szótáramban csupán emberek vannak!
Nem tartom magamat mástól nagyobbnak, és nem tartok másokat tőlem kisebbnek!
És aki ezt nem így látja, csak annyit tudok mondani neki, nagyon negatív a saját énképe és dolgoznia kell magán.

Sajnos, erre sem lettünk megtanítva, nem voltak követhető mintáink, és ezért ilyen iszonyúan boldogtalan a világ!

Én eddig még mindig mindenkinek készségesen segítettem, aki hozzám fordult, és ezután is meg fogom ezt tenni!
Ha pedig valaki ezért azt mondja rám, hogy csak azért mondom ezt, hogy reklámozzam magam, annak pedig azt üzenem!
EMLÉKEZZEN RÁ Ő IS, MILYEN JÓL ESETT NEKI A JÓKOR JÖTT SEGÍTSÉG! Aminek megvalósulását szintén nem én hoztam nyilvánosságra, magam részéről külön kértem, hogy titokban maradjon!

És aztán lehet engem továbbra is fikázni és utálni!
Én attól még nagyon jól érzem magam a bőrömben és továbbra is azt kívánom mindenkinek, váljon a saját élete sugárzó Napocskájává, mert valamennyien azok vagyunk!

A SAJÁT ÉLETÜNK SUGÁRZÓ NAPOCSKÁI!

És ezt addig fogom hajtogatni, amíg mindenkinek el nem jut a tudatáig! Amikor másban hibát találunk, az bizony azért irritál, mert saját magunkban zavar valami! Ám ahogy mi magunk változunk, úgy fog megváltozni körülöttünk a világ!

Egy magát Beának nevező álneves secretfelhasználó társunk azt mondta, agresszív vagyok, meg ... stb..Inkább nem idézem tovább. (Egyébként még csak nem ismer!)
Neki pedig azt üzenem: az agresszivitás és a határozottság között óriási különbség van!
EGYSZER VOLT EGY TRÉNINGEMEN EGY OLYAN HÖLGY, AKI MIKOR BEJÖTT, A KÖSZÖNÉSÉT SEM LEHETETT HALLANI. ANNYIRA FÉLÉNK VOLT. A FÉRJE TÖNKREZÚZTA AZ ÖNBIZALMÁT. ELHITETTE VELE, HOGY SENKI, EGY NULLA, ROSSZ ANYA, ROSSZ FELESÉG, ÉS SEMMIRE SEM VALÓ. Közben neki szeretője volt, nem is egy, már 5 éve!
A tréning után jóval később vallotta be nekem Gyöngyi, hogy magában nagyon fel volt háborodva, amikor az énideál kialakításakor olyanokat hallott a többiektől, hogy magabiztosok akarnak lenni, és határozottak. Azt gondolta, TE JÓ ÉG! MENNYI BEKÉPZELT EMBER KÖZÉ KEVEREDTEM! Önbizalom? Magabiztosság?
Ugyanez a kis alázatos asszonyka két hónappal később úgy helyre rakta karácsonykor a férjét, hogy öröm volt nézni!
Megmondta neki, menj a szeretőidhöz karácsonyi ebédre, mert egy vasat sem adtál bele, hogy a fiaidnak legyen karácsonya, és követelőzzél náluk!
Csak a férj volt hibás abban, hogy Gyöngyit kapcarongyként kezelte? Ó, dehogy! Gyöngyi sosem nyitotta ki korábban a száját, csak nyelt, és nyelt, és a végén már valóban elhitte, hogy ő benne van a hiba!

PEDIG VÉTKESEK KÖZT CINKOS, AKI NÉMA!
Abban a pillanatban, hogy egy egészséges énképű ember kinyitja a száját, és nem hagyja, hogy a hátán fát vágjanak, a másik fél rájön, vége a dalnak, és keresni kell ocsmány, megalázó játékaihoz más partnert!
Megfigyeltétek, hogy vannak emberek, akik csak szemét partnereket vonzanak, amíg egyesekkel ez soha nem forul elő?

EZ MINDIG ÉNKÉP KÉRDÉSE! SEMMIMÁS!

Ennek már három éve. Gyöngyi elvált, teljesen talpra állt, van saját lakása, a fiai vele élnek, van egy nagyon kedves barátja, ki tanár ember, és a fiúkkal sokat foglalkozik, amellett, hogy Gyöngyit is imádja. EHHEZ PEDIG SEMMI MÁS NEM KELLETT, MINT AZ, HOGY GYÖNGYI BELÁSSA! NEM AZOK BEKÉPZELTEK, AKIK MAGABIZTOSAK, HANEM AZOK TÚLSÁGOSAN ALÁZATOSAK, ÉS MEGALKUVÓK, AKIKNEK NINCSEN POZITÍV ÉNKÉPE.
Már pedig aki nem becsüli magát, egészen biztos, hogy mint zsák a foltját, olyan partnert fog bevonzani, aki a negatív, önsanyargató énképét visszaigazolja!
Magyarán az öntudatlanul kiküldött bumerángunk visszatér hozzánk!

Ám a pozitív énkép mindössze 3 hét alatt beépíthető a régi, elavult helyébe, és máris kiegyensúlyozottan működik az életünk!

Ezért hát kívánom mindenkinek, hogy egyszer az életben érezzen rá, micsoda óriási energia lakik saját magában, mennyire csodálatos lény minden egyes ember, még akkor is, amikor gyarló, és hibákat vét!

És lehet kirohanni ellenem továbbra is, én akkor is csak annyit tudok mindenkinek mondani:
Kívánom neked az élet minden áldását!

Akik itt vagyunk, valamennyien ismerjük a pozitív gondolkodást, de legalábbis hallottunk róla.
Akkor könyörgöm, miért egymás hibáit keressük, és miért nem egymás erényeit? És miért vitatkozunk, kötözködünk, mint az óvodások?
Méltó-e ez a viselkedés lelki emberekhez? Nem hiszem.

Nagyon sajnálom a történteket, szívből!
Lehet, hogy hihetetlen, de én ugyanolyan embernek tartom magamat, mint ezen az oldalon a magát legkisebbnek tartó ember.
Nincs különbség közöttünk! Ugyanazon a véres úton jöttem a világra, és ugyanazon az úton fogok elmenni, mint mindenkimás!

Ha ezt valaki nem tudja felfogni, és keresztes hadjáratot folytat ellenem, a nagy gonosz góliát ellen, tegye!

Nem én vagyok a mumus!
Szeretném egyszer és mindenkor leszögezni, nem azért vagyok itt, hogy másokat megalázzak, és magamat futtassam.
Nincs rá szükségem!
Harmóniában érzem jól magam, és nem gyűlölködésben.
Aki pedig azt gondolja, hogy én ellensége vagyok, szóljon, és onnantól kezdve elkerülhetjük egymást, de én akkor is kívánni fogom NEKI IS AZ ÉLET MINDEN ÁLDÁSÁT!

És még egy utolsó gondolat!

NEM A PACSIRTA FONTOS, HANEM A DAL! (Kosztolányi Dezső)

Ha én nem lennék, vagy ne adj Isten, nem leszek, lesznek majd mások, és vinni fogják tovább a fáklyát, hogy minden egyes ember megtudja!
NEGATÍV ÉNKÉPPEL NEM MŰKÖDIK A POZITÍV GONDOLKODÁS!
ÉS AZ ÉNKÉP EGY JOBB ÉLET KULCSA!

Legyen csodás estéje mindenkinek, aki idelátogatott, mert az élet igenis, szép, az emberek igenis jók, és a szeretet igenis a világon a leghatalmasabb összetartó erő!

És az Öbike által megálmodott, ma már működő Momomo a legjobb dolog a világon, ami történhet egy emberrel ebben a földi létben!
Szeretlek benneteket, akármilyennek is látnak engem akárkik!

UGYANIS ÉN VAGYOK AZ ÉLETEM SUGÁRZÓ NAPJA!

Milliárd ölelés! Csillátok

Ui: Holnap óriási dolgokról fogok beszámolni!!! Legyen szép álmotok!

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell * www.5rol6ra.huKedves Csillam

Mi is ennek a blognak a cime?
Akkor megis csak van vmi jo, hogy elmondtam az elozo hozzaszolasomat.Az,hogy mar nem vitazol.Jol van Csillam, nagyon jo.Bar az imenti teljes valaszodban megint magadbol indultal ki,de ebbe is talaltam vmi jot: "Kivanom nektek az elet minden aldasat!" es
"Bekesseget kivanok haborgo lelketeknek!"
A jo benne,pedig az,hogy hiszem,TE ezeket nem rosszindulatbol,hanem tiszta szivvel,szeretetbol kivantad.Megse vagy remenytelen eset!
Szeretettel,
felebaratNem vitázom felebarát és ahányan csak vagy még!

Kedves felebarát és minden alteregód!

Gyűlölködésetekkel egyedül maradtatok!

KÍVÁNOM NEKTEK AZ ÉLET MINDEN ÁLDÁSÁT!

És köszönöm, hogy odáig fejlődtél, hogy odabiggyesztettél egy kedvest a nevem elé.
Bár tudom, hogy nálad valószínűleg még ez is a rosszindulat jele akart lenni, nekem mégis jól esett!

Köszönöm!
Békességet kívánok háborgó lelketeknek!

Szeretettel!
„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell * www.5rol6ra.huKedves Csillam!

Na most asztan tenyleg elszurtad!!!
Olvasd el ujra az ottani hozzaszolasokat,ki valaszolt Bea cimzett nelkuli uzijere eloszor? Hat te,ez a te jatekod lenyege.Irsz vmi szaftosat aztan masneven megerosited magad,azt gondolod,igy hitelesebb lehetsz az olvasotabor elott.Ne nezz hulyenek itt senkit! Mar mindenkinek vilagos a te kis szorakozasod,szerintem.Van 2-3 ember,akik szivesen irnak neked,ne akard oket is elvesziteni!
Gondolom,nehez elviselni,hogy sarokba szoritottak,de ebben az esetben a legjobb nem kapalodzni tovabb,inkabb,kezdj tiszta lappal,egy tisztessegesebb jatekot,senki nem fog haragudni rad erte.
Mostantol csak rajtad mulik,hogyan tovabb!
Bolcs dontest kivanok neked,szeretettel,
felebaratKedves felebarát+ágica+bea!

Kívánom nektek AZ ÉLET MINDEN ÁLDÁSÁT!

GONOSZKODÁSAITOK NEM FOGNAK RAJTAM!

És ha nem tűnt volna fel, én nem írtam nevet! Te leplezted le magatokat! Hogyan lehet lejáratni valakit, akit meg sem nevez az ember? :)))
Jajjaj, nem értem én ezt a sok netagív dührohamot! Nem csoda, hogy üldözési mániátok van!

Tanmeséket felrakni a szeretetről, aztán meg gyűlölködni! Ezt csináljátok mindhárman!
Szívből örülök, hogy az én lelkem képes a megbocsátásra!

Küldök majd Ágicának egy Élet játékát, hasznára fog válni mindhármótoknak!

Bizony, hatalmas hálával tartozom nektek!
Gyakorolhatom általatok a keresztény megbocsátás erényét!

Én már megbocsátottam Nektek! Remélem, egyszer majd ti is meg fogtok tudni bocsátani magatoknak!

Most találtam:
http://www.thesecret.hu/node/4544
Felrakta Ágicánk.
tanulsága:
"Örökké fáj, hogy bosszút álltam, és örökké fáj, hogy megbocsátották nekem. "ismeretlen szerző)

Csak tudnám, hogy amikor ilyeneket rak fel az oldalra, és közben gyűlölködik ezerrel, akkor mi járhat a fejében?!

Na de legyen ez az ő gondjuk!

Én örülök az életnek, az élet játékának és azt kívánom, minél többen ismerjék meg ezt a szenzációs, tündéri, minden lelki sebre gyógyírt hozó könyvecskét!

Ember hiba nélkül nem létezik. Mindig könnyebb más szemében észrevenni a szálkát, mint a magunkéban a gerendát!

Én nem haragszom senkire. És ez bizony nagyon jó!

Hát nem gyönyörű az élet?

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell * www.5rol6ra.huCsilla!

Te ugy csurod-csavarod a szavakat,hogy minden joerzesu embert felrevezetsz vele.Bekejobbot nyujtottal es az elet minden aldasat kivantad? Elfogadtam,csak te kiforgattad a szavaimat ,es TE!, aki eldobtad a bekekotesre adott igenlo valaszomat.Ha mar osszekotottel minket, elfogadhattad volna barati jobbomat! Hat persze, te is tudod,hogy en es Agica ket kulon ember vagyunk.Es teged nem az en velemenyem es szandekom erdekel,hanem ,hogy Agicat uldozhesd.Megint belegabalyodtal!
Gratulalok!
Minden elismeresem,
felebaratA Mai napi 2.örömöm! Kiderült, hogy az általam keresett

könyv címe mi is pontosan és meg tudtam rendelni!
Köszönöm UNIVERZUM, hogy mindig meghallgatsz!

Köszönöm Jambo, hogy vetted a fáradtságot és megírtad nekem!
Szívből örülök, hogy pár nap múlva a kezemben tarthatom!

Hát nem csodálatos az élet?

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell * www.5rol6ra.huMai napi örömjátékom

Végtelenül örülök neki, hogy békejobbot nyújtottam valakinek, és attól függetlenül, hogy ő eldobta magától, kívánom neki az élet minden áldását!
Örülök, hogy az általa okozott sérelmeken túl tudtam tenni magamat, és rájöttem, és tudom, hogy a lelke mélyén ő is JÓ!

És nagyon örülök neki, hogy megtettem az első lépést felé! Ma egy gyönyörű szép napom volt! Hála Istennek!
Örülök, hogy az én lelkem tiszta, és nem én keresek sarat ott, ahol mézet lehet gyűjteni!

Hát nem gyönyörű a világ?

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell * www.5rol6ra.huKedves Csillair!

Hát tényleg! Ennyi örömöm van a volt nejem froclizásaiban? :)))

Ezt észre sem vettem! köszönöm a segítséget! Mostantól erre fogok gondolni! Máris jobban érzem magamat!

A tudás hatalom.Az információ érték.Drága Tiansala!

Köszönöm, hogy szóltál!

Mihamarabb meg próbálom beszerezni!

Nagyon kedves Tőled!

Már alig várom, hogy olvashassam!

Csillád ;)

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell * www.5rol6ra.hua játék folytatódik

tiansala

CSillám és mindenki!

NAgyon örültem hogy végre itt is olvasok a kedvenc könyvemről. S nem tudom tudod e a könyvnek van folytatása Az élet játéka örök címen. Pár éve akadtam rá miután az elsőt már kb 20 éve ismerem. Valamikor Szegeden a Dómban árultak ilyen szép csodákat ott akadtam rá .
Azután szinte mindenkinek ezt ajándékoztam.
Azt hittem az elsőt nem lehet túlszárnyalni DE ezen még jobban sírtam és szinte egy nap alatt olvastam el Betegen feküdtem itthon de megvolt a játékom!! ajánlom mindenkinek TiansalaIstenem! A mai örömjátékom!!! :)))

Azért nem sikerült villámgyorsan megtalálni az üzletpartnereket a könyvemhez, mert akkor ma, amikor szintén egy ilyen megbeszélésre mentem, akkor "véletlenül" a belvárosi antikváriumban nem futok bele
JOSÉ SILVA ÉLETÉBE!!!
Pontosan egy éve keresem, mert az enyém sosem került vissza --sose adjatok könyvet kölcsön!!! -- és most egyszerűen csak ott várt engem! már sokszor kerestem, és sosem volt, és most A BELSŐ HANGOM ODAVEZETETT, ÉS CSAK LE KELLETT VENNEM A POLCRÓL ÉS HAZA KELLETT HOZNOM!

Ez a könyv nekem többet jelent a legdrágább gyémántnál, a legnagyobb kincsnél, amit ember el tud képzelni!

HATÁRTALANUL BOLDOG VAGYOK!!!!

Csillátok! ;)

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell * www.5rol6ra.huHát Szókratesz! Ebben rengeteg öröm van!

Örülj, hogy NEKED LETT IGAZAD!
Örülj, hogy te megálltad a helyedet az életben!
Örülj, hogy szép az élet!
örülj, hogy klassz srácaid vannak!
Örülj, hogy nem te vagy az, aki megcsaltad a párodat a legjobb barátnőjével!
Örülj, hogy Te becsületesen viselkedtél! stb.stb.

Hát szerinted nem csodálatos, hogy vissza akar menni Hozzád?

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell * www.5rol6ra.huÖrömjáték S.O.S !

A volt nejem vissza akar jönni hozzám. Mi örömöt találjak benne?

A tudás hatalom.Az információ érték.Hurrráááááá! megtaláltam az örömöt, de ezt nem árulom

el!!!!!!!!!!!!!!!
„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell * www.5rol6ra.huÖrömjátékbeli feladathoz kérek segítséget!

Mi örömöt találjak abban, hogy nem sikerült -eddig még - annyi támogatót találnom a könyvemhez, amennyit szerettem volna?

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell * www.5rol6ra.huTe Drága:-)

Este nagyon megölelgetlek!!!
Imádlak,hogy így állsz hozzá a dolgokhoz!!!
ErcsiConnie... :-)

Szuper vagy! Szuper erős, harcos, okos csaj :-)
Jó játékos...
Fel az édes kis fejeddel!

www.aminababa.com
www.flavin7.com
Az első millióm ebből jött 2 hónap alatt!Drága Connie!

Sokszor olvastam, milyen boldog vagy, mennyire szárnyalsz! Érezni lehetett, hogy csodás napokat élsz át. Már megérte! És legközelebb biztos úgy sikerül minden, ahogy csak akarod!!
"Légy Önmagad és szeresd a Világot!"éppen erre jöttem rá

Napok óta nem olvastam az oldalt, így ezt a tündéri kis játékot sem ismertem. A munkahelyemen a szabadságok kiírása kapcsán rájöttem, hogy a főnököm percre pontos kimutatást végez - kis túlzással még arról is, mennyi időt töltök az illemhelyen - /a saját naptárában/.Először bosszankodtam, majd fordult egyet az eszem és elkezdtem nevetni, örülni, hogy milyen jó nekem, mert nem kell gondokodnom és utánaszámolnom, hogy az eddig ki nem írt szabadságaimat mikor is vettem igénybe, olyan precíz a jegyzetelése. A többiek meg csak számolgassanak, mivel kilátásba van helyezve az ejnye-ejnye, hogy írjuk már ki végre a napjainkat. Nos gyorsan végeztem, és jutalomként idejöttem olvasgatni, és rátaláltam erre a kis történetre. Tényleg nagyon jó játék. Ja, és a szabadságos tömbömben volt egy valamikor kimásolt kis bölcsesség:
Leheteszt mérges, mert a rózsák közt tüskék vannak, vagy lehetsz boldog, hogy a tüskék közt rózsák vannak.
Sok-sok szép rózsát mindenkinek: Margittakülöndij

Minden elismerésem a tiéd, meg a különdij is, szupererős vagy lelkileg :-)Drága Csillair!

Köszönöm, ez még egy ok az örömre. ---------> örülök, mert megnyertem az Élet Játékának aranyérmét és különdíját!

Hohóóó! Ez már plusz két ok!!!! :)De igen, Ninon!

AZ!Drága Connie2! Kitűnően játszod az élet játékát!!!

Aranyérmet érdemelsz! Gyártok NEKED EGYET! :)
Ám mindenképpen győztes vagy! Rendkívül tanulságos az okfejtésed!

Gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hihihi!

Csillád ;)
Ui: És a különdíjat és Neked adjuk!!!!

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell * www.5rol6ra.huleesett az állam

szia, ugye nem mondod, hogy az a fiu vert át, akiről annyit irtál, hogy szeret, várod, meg ilyenek?
Ninon